Kategorie: / Komputery

Awnet.pl Opinie Klientów

5.00/5.00 - ilość ocen: 15
opinie o Awnet.pl
5 / 5 2019-03-07

Firmę ce***e sumienność, zaangażowanie i odpowiedzialność. Firma jest wzorowym płatnikiem i nigdy nie sprawiała problemów w tej kwestii. Kontakt bezproblemowy, profesjonalne podejście do tematu.

5 / 5 2019-03-05

Najbardziej profesjonalny sklep w całym internecie.Rewelacyjne wsparcie przed zakupem,oraz co najważniejsze po zakupie.Bardzo konkurencyjne ceny.Towar wysłany ekspresowo,fabrycznie zamknięty.Sprzedawcy uprzejmi oraz niezwykle pomocni.Obsługa na najwyższym poziomie.Naprawdę GORĄCO POLECAM!!!!

5 / 5 2018-12-04

polecam - ekspresowo bez zastrzeżeń

5 / 5 2018-09-29

Gorąco polecam sklep. Szybko, łatwo, miło i na temat. Jednego dnia zamówiłem a następnego kurier dostarczył laptopa.

5 / 5 2018-09-26

Z przyjemnością polecam ten sklep. Miło, profesjonalnie.

5 / 5 2018-09-26

Kupiłem laptopa w mega konfiguracji za przyzwoite pieniądze, w zasadzie w najniższej cenie wśród sklepów internetowych. Panowie na bieżąco informowali mnie o statusie zamówienia, które zrealizowano w ciągu jednej doby. Jestem bardzo zadowolony z zakupu w AWNET i z czystym sumieniem polecam ten sklep innym.

5 / 5 2018-09-15

Rewelacyjny kontakt ze sklepem, wszystko załatwione sprawnie i fachowo, gorąco polecam.

5 / 5 2018-09-14

Miły kontakt telefoniczny. Fachowa obsługa. Bardzo dobra cena. Jestem zadowolony z transakcji. Polecam tego sprzedawcę !

5 / 5 2018-08-26

Szybko i solidnie. Polecam

5 / 5 2018-04-30

Dokładnie wiedzą co mają w magazynie oraz dotrzymują obiecanych terminów dostawy. Sprzęt dotarł szybko oraz był dobrze zabezpieczony.

5 / 5 2018-04-15

Niesamowity profesjonalizm i bardzo dobry kontakt z klientem.

5 / 5 2017-12-20

Jestem już szczęśliwą posiadaczką laptopa zakupionego dzięki firmie awnet. Jako jedyna posiadała ten model laptopa aktualnie na stanie. Mimo,iż zazwyczaj nie kupuję nic przez internet to transakcje z tą wartą polecenia firmą, były dla mnie samą przyjemnością. Pracownicy udzielali wszelakich porad i szybko odpowiadali na każdego mail'a. Przesyłka została dostarczona w odpowiednim czasie. Jeżeli będę jeszcze potrzebowała towaru który może zaoferować ta firma, to właśnie ją wybiorę po raz kolejny.

5 / 5 2017-11-26

Staram się raczej zawsze kupować w dużych i znanych firmach ale tym razem kupiłem w mniej znanej(zakup HP6540b) z dwóch powodów: po pierwsze jako w jednym z nielicznych, ten model był dostępny od ręki w AWNET, po drugie - najtańszy z ofert na skąpcu. Muszę przyznać, że jestem bardzo zadowolony z zakupu i obsługi. Dla kontrastu napiszę, że tego samego dnia (dokładnie chwilę po założeniu zamówienia w AWNET) zamówiłem radioodtwarzacz w jednym z dużych sklepów, który chwali się powierzchnią magazynową większą od piłkarskiego boiska i posiadaniem wszystkich oferowanych towarów na stanie. Efekt: sprzęt od 'dużego' przyszedł 3 (słownie trzy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) dni po otrzymaniu przesyłki z AWNET. To chyba mówi samo za siebie. Na pochwałę zasługuje rewelacyjny kontakt mailowy. Na wszystkie próby uzyskania wiadomości, odpowiedź była niemal natychmiastowa - przyznaję że to mnie m.in. zachęciło do zrobienia tam zakupów.

5 / 5 2017-11-25

wszystko bardzo profesjonalnie

5 / 5 2017-04-21

Bardzo dobra i fachowa obsługa, wszystko jasne i dogadane, szybka dostawa, moja ocena to 10/10 jak najbardziej polecam.

Rzetelne opinie o Awnet.pl

Awnet.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://www.awnet.pl

Email
[email protected]

Telefon
022 5915413-14

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie