Kategorie: / Pozostałe

Baby-maxx.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Baby-maxx.pl
5 / 5 2018-10-22

najtańsza oferta ze wszystkich sklepów internetowych, najtańsza wysyłka (zapłaciłem za pobraniową przesyłkę 89zł gdy inne sklepy chciały 300zł)Przesyłka doszła na drugi dzień od zamówienia. Polecam

5 / 5 2018-09-17

Wysoka jakość obsługi. Zakupy szybkie i przyjemne. Czytelna strona sklepu. Polecam wszystkim.

5 / 5 2018-07-14

Mogę tylko polecić - zamówiłam zjeżdżalnię - cena konkurencyjna, wysyłka szybka, towar ok - czego chcieć więcej ?

2018-01-12

Rozczarowanie! Zamówiłam dla dziecka rowerek, na stronie www był dostępny. Zrobiłam przelew, otrzymałam potwierdzenie, że zamówienie zostanie zrealizowane po czym następnego dnia otrzymuję maila, że towar jest jednak niedostępny (mimo nadal pojawiającej się na stronie www inf., że towar jest dostępny). Pod nr. telefonu podanym na stronie sklepu słyszę, że nikt nie może udzielić mi wyjaśnień, ponieważ nr tel. służy do udzielania informacji nt. wysyłki.. Na maila z prośbą o kontakt telefoniczny nie otrzymałam odpowiedzi.. a moje dziecko czeka na prezent.. Przykre i szokujące w dzisiejszych czasach..

5 / 5 2017-12-04

Polecam. Natychmiastowa realizacja, na maila odpowiadają natychmiast, czy towar jest na magazynie, dostawa 2 dni robocze, dla mnie super. Polecam!

5 / 5 2017-09-02

Wysoka jakość usług. Duże zainteresowanie klientem. Zakupiony towar szybko przesłany, bezproblemowo, zgodnie z opisem.

5 / 5 2017-07-28

Zakupiłam fotelik maxi cosi tobi, 725zł - Najtaniej jak się dało ! Zamówiłam w sobotę przesyłkę kurierem za pobraniem(21zł), 4zł drożej ale pewność że się nie wtopi kasy gdyby sklep był nieuczciwy, tutaj nic z tych rzeczy! Sklep w 100% uczciwy, kontakt ze sklepem bardzo miły, w środę zadzwoniłam spytać o paczkę, Pani po chwili oddzwoniła z informacją że dzień wcześniej była dostawa i paczka właśnie została wysłana. Nie było to dla mnie problemem bo wolę fotelik nowiutki prosto od producenta niż zakurzony ze sklepu ;) Fotelik przyszedł dzisiaj, kurier tak jak prosiłam zadzwonił wcześniej więc byłam przygotowana (nie raz zdarzało się że kurier dzwonił jak był już pod drzwiami :/) Do paczki dołączony paragon imienny. Towar faktycznie nowiutki i niezakurzony, zapakowany w folie i karton. A co do jego jakości to co tu dużo pisać, w końcu to maxi cosi! ;) POLECAM SKLEP BABY-MAXX Z CZYSTYM SUMIENIEM! TANIO, SOLIDNIE, UCZCIWIE! ps. Nie kupowałam na aukcji tylko na ich stronie internetowej.

5 / 5 2017-05-16

Polecam wszystkim zakupy w tym sklepie, miła i fachowa obsługa, błyskawiczna wysyłka i najtańsze ceny !!!

5 / 5 2017-05-10

Polecam sklep i zakupy. Rewelacyjna obsługa i kontakt. Przesyłka dostarczona błyskawicznie. Dziękuję i pozdrawiam !

Rzetelne opinie o Baby-maxx.pl

Baby-maxx.pl

Siedziba
Wrocław-Psary

WWW
http://www.baby-maxx.pl

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie