Kategorie: / Zdrowie I Uroda / Biuro / Odzież i Obuwie / Dla Dzieci / Artykuły Medyczne

Babyclub.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.65
opinie o Babyclub.pl
4 / 5 2019-03-25

Transakcja przebiegła pomyślnie i bez problemu. Profesjonalna obsługa. Jak najbardziej polecam.

4 / 5 2019-03-21

Polecam wszystko zgodne z opisami.

5 / 5 2019-03-12

Najbardziej błyskawiczna przesyłka na świecie!!!! Plus bardzo dobra cena. Polecam.

5 / 5 2019-03-10

Bardzo dobrze

5 / 5 2019-03-05

Wszystko super polecam

5 / 5 2019-03-02

Bez zarzutu

4 / 5 2019-02-08

Ekspresowa obsługa!

5 / 5 2019-02-06

super

5 / 5 2019-02-03

Wszystko zgodne z opisem

5 / 5 2019-02-01

Super sklep. Ekspresowa wysyłka w 20h. Obsługa klienta i kontakt super.

4 / 5 2019-01-26

Transakcja przebiegła pomyślnie, jedyny chyba sklep który posiada jeszcze części do laktatorów firmy medela. Polecam

4 / 5 2019-01-24

jestem zadowolony z transakcji

4 / 5 2019-01-20

Szybka realizacja zamówienia,dobrze zapakowane,polecam.

4 / 5 2019-01-18

Atrakcyjne ceny towarów. Ogólnie polecam.

5 / 5 2018-12-28

Super szybka dostawa na drugi dzień. Produkt zgodny z opisem.

5 / 5 2018-12-24

Bardzo rzetelny sprzedawca ! Nie wciska towaru za wszelką cenę - zostałam niezwłocznie poinformowana, że wybrane smoczki niestety są po terminie i nie ma już dostepnych w dostawie + natychmiastowy zwrot pieniędzy! Mimo, że nie doszło do realizacji transakcji serdecznie polecam!

4 / 5 2018-12-23

Szybko dotarła przesyłka. polecam.

5 / 5 2018-12-22

Zgodne z opisem. Mily kontakt i bardzo szybka wysylka. Wszystkim POLECAM!!!

5 / 5 2018-12-22

bardzo polecam ten sklep. szybka i mila obsługa.

5 / 5 2018-12-20

Całość transakcji przebiegła szybko i bez żadnych problemów

5 / 5 2018-12-18

Sprawnie, wszystko ok.

5 / 5 2018-12-09

Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Szybka realizacja przesyłki, super produkty i najlepsza oferta cenowa. Polecam.

5 / 5 2018-12-03

bardzo dobrze

5 / 5 2018-11-20

Polecam, bardzo szybka realizacja!

4 / 5 2018-11-06

Wszystko odbyło się jak trzeba:)

5 / 5 2018-11-05

Polecam!

5 / 5 2018-10-25

obsluga mila i rzetelna

3 / 5 2018-10-12

Pomimo anulowania zamówienia ocena na 5+. Mało kiedy trafi się że sklep sam anuluje zamówienie bo zauważy że z produktem jest coś nie tak. Oby jak najwięcej takich uczciwych firm. Serdecznie polecam.

5 / 5 2018-10-07

Jestem bardzo zadowolona z szybkiej realizacji zamówienia oraz z jakości zakupionego towaru. Polecam

5 / 5 2018-10-04

Rewelacja, szybko i skutecznie,towar wspaniały,polecam 100% lanoliny na podrażnione sutki.

5 / 5 2018-09-17

Zamówiony towar zgodny z opisem na stronie. Zresztą sama jakość zamówionego produktu (parasolka kees) też rewelacyjna. Sklep bardzo fachowo podszedł do naszego zamówienia i już po dwóch dniach od sfinalizowania transakcji mogliśmy się cieszyć otrzymaną przesyłką. Pełna fachowość, godna polecenia dla każdego.

4 / 5 2018-09-17

Duży wybór produktów, bardzo szybka dostawa, generalnie bardzo pozytywnie

5 / 5 2018-09-14

Wielki pozytyw wszystko przebiegło sprawnie i szybko w przyszłości na pewno jeszcze skorzystam.

5 / 5 2018-09-13

Bardzo szybka wysyłka, dobry kontakt ze sklepem

5 / 5 2018-09-06

Bardzo sprawnie zrealizowane zamówienie. Polecam.

4 / 5 2018-09-05

Godny polecenia. Jestem zadowolona z zakupu.

5 / 5 2018-09-05

Polecam.

4 / 5 2018-08-31

OK

5 / 5 2018-08-27

Profesjonalna obsługa. Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie. Szybka wysyłka.

5 / 5 2018-08-19

Bardzo Szybko i bez problemów , towar zgodny z opisem. Polecam!!!

5 / 5 2018-08-14

Profesjonale podejście do klienta. Miła obsługa i szybka wysyłka.

5 / 5 2018-08-09

POLECAM!!! EKSPRESOWA WYSYŁKA

5 / 5 2018-08-04

Drugi raz juz kupuję w tym sklepie pierwsze moje urządzenie Body Clock - SensaTONE -na nietrzymanie moczu, stymulator mięśni Keglazdało egzamin na 5+ Drugie urządzenie które mam od kilku dni to Body Clock - Profile TENS - urządzenie uśmierzające ból. Zrobiłam już sobie jedną sesję 30 min na ból zwyrodnieniowy stawów rąk - rewelacja.

5 / 5 2018-07-27

Świetny kontakt, ekspresowa dostawa, sklep na 5.

5 / 5 2018-07-25

Transakcja przebiegła bez problemów. Polecam!

5 / 5 2018-07-20

Wszystko sprawnie i zgodne z opisem. Bardzo szybka dostawa. Polecam

4 / 5 2018-07-18

Polecam

5 / 5 2018-07-10

Super !!!!!

4 / 5 2018-07-09

szybko i bez problemow

5 / 5 2018-07-03

Sklep posiada bardzo szeroki asortyment , który można szybko odnaleźć.

5 / 5 2018-07-02

Polecam gorqco

5 / 5 2018-06-30

Polecam! Nie zależnie od sklepu dostałam wadliwy towar, że zwrotem nie było najmniejszego problemu, dostałam zwrot kosztów i zwrot kosztów zwrotu. Towar dostałam bardzo szybko. Polecam sklep!

4 / 5 2018-06-26

Serdecznie polecam błyskawiczna wysyłka towar zgodny z opisem .

5 / 5 2018-06-26

Produkty bardzo dobrej jakości. Szybka dostawa. Profesjonalna obsługa. Polecam!!!!!!

5 / 5 2018-06-26

Szybka ,rzetelna i miła obsługa

3 / 5 2018-06-17

Proponuję poprawić sposób pakowania przesyłek. Poza tym bez zarzutów.

4 / 5 2018-06-15

Polecam

4 / 5 2018-06-15

Sklep zawarł w opisie większość danych o wentylatorze, były one dla mnie miarodajne. Jedyne, czego mi zabrakło, to informacja o stopniu maksymalnego chłodzenia przy użyciu wkładów chłodzących. Jestem jednak zadowolona z produktu. Dziękuję.

5 / 5 2018-06-09

Super. Polecam!

5 / 5 2018-06-09

Bardzo dobrze

5 / 5 2018-06-06

Same pozytywy. Polecam

5 / 5 2018-06-03

Profesjonalnie. Polecam

4 / 5 2018-05-15

Transakcja przebiegła pomyślnie, polecam

5 / 5 2018-05-13

Polecam ! W mojej opinii pełen profesjonalizm .

5 / 5 2018-05-10

Wszystko w porządku. Polecam

4 / 5 2018-04-29

Zakup przebiegł sprawnie i sklep mógłby dostać wysoką notę, ale z powodu braku instruk1cji obsługi po polsku notę obniżam.

5 / 5 2018-04-24

Bardzo szybka wysyłka, widac że ma się do czynienia z profesjonalistami. Jeszcze nie raz skorzystam. Polecam gorąco.

4 / 5 2018-04-21

wszystko bardzo szybko i zgodnie, dostawa w mniej niż 24 h

5 / 5 2018-04-20

Bardo szybka i sprawna dostawa, bdb kontakt z obsługą klienta

4 / 5 2018-04-19

Paczka odebrana w kiosku RUCHU. Nie mam zastrzeżeń do sklepu ani produktu, ale paczka była wygnieciona i brudna. Całe szczęście produkt nie był uszkodzony, bo to smoczki do butelek.

5 / 5 2018-04-09

Fantastyczna obsługa i doradztwo, błyskawiczna realizacja zamówienia, bogaty asortyment i korzystne ceny, z pewnością będę polecać

5 / 5 2018-04-07

Polecam

5 / 5 2018-04-04

pozytywnie!

5 / 5 2018-04-01

Polecam

5 / 5 2018-03-31

Szybka traksakcja

5 / 5 2018-03-27

Kontakt ze sprzedającym dobry, produkt oryginalny,

5 / 5 2018-03-22

Wszystko ok

5 / 5 2018-03-13

Transakcja przebiegła pomyślnie.

4 / 5 2018-03-08

Rzecz dotarła w bardzo dobrym stanie; wysyłka szybka i sprawna ale zdecydowanie cena za droga. Chcąc wybrać opcję nadania przez pocztę zauważyłam że cena zawyżona bardzo bo kilkanaście złotych (jak kurier) wiec uważam ze to nie w porządku zarabiać na przesyłce.

4 / 5 2018-03-03

POLECAM!!!

1 / 5 2018-03-03

Super

5 / 5 2018-02-27

Bardzo szybka realizacja zamówień to atut tego sklepu.

4 / 5 2018-02-18

wszystko szybko i sprawnie, godny polecenia sklep.

5 / 5 2018-02-16

Polecam

5 / 5 2018-02-13

Miła i szybka obsługa, polecam.

4 / 5 2018-02-04

Profesjonalna obsługa, bez zastrzeżeń. Kiedy okazało się, że zakupiony przeze mnie towar jest na stanie tylko w innej wersji kolorystycznej, zaproponowano mi mozliwosc darmowego zwrotu na wypadek, gdyby ten kolor mi nie odpowiadał. Dodatkowo dostałam darmowe ubranka dla córeczki. Zdecydowanie polecam i szczegolne kudos daję za proaktywność.

4 / 5 2018-01-27

Wszystko w porządku. Polecam.

5 / 5 2018-01-25

Super szybko i wszystko ok. Polecam

5 / 5 2018-01-23

Rewelacyjny poziom obsługi - zakup jednego dnia w południe, na drugi dzień w południe paczka u mnie w domu. W czasie tych upałów, gdy klimatyzator był ogromnie potrzebny.

5 / 5 2018-01-14

Jestem zadowolona z obsługi klienta,szybko i sprawnie,dobra jakość produktu

5 / 5 2018-01-12

Polecam

4 / 5 2017-12-28

Szybko i profesjonalnie

3 / 5 2017-12-27

pozytyw

5 / 5 2017-12-25

super

5 / 5 2017-12-19

Wszystko ok.

5 / 5 2017-12-15

Wszystko bardzo fajnie.

5 / 5 2017-12-09

Super sklep. Ekspresowa wysyłka. polecam !

5 / 5 2017-12-07

Przejrzysta strona, duży wybór produktów Medela, sprawna obsługa. Polecam

5 / 5 2017-11-28

Bardzo fajny asortyment z przystępnymi cenami.

5 / 5 2017-11-26

Wszystko ok

5 / 5 2017-11-24

bardzo mila i profesjonalna obsluga

5 / 5 2017-11-22

super obsługa bardzo szybka wysyłka

5 / 5 2017-11-22

Wszystko przebiegło szybko i sprawnie. Towar oryginalny, dobrze zapakowany i w dobrej cenie.

5 / 5 2017-11-17

Bardzo Szybko i sprawnie

4 / 5 2017-11-12

Bardzo dobra

5 / 5 2017-11-10

Super

5 / 5 2017-11-08

Zamówienie zrealizowano bardzo szybko a to przede wszystkim liczy się w zakupach.Polecam ten sklep innym.kazbek

5 / 5 2017-11-02

wszystko przebiegało szybko i sprawnie... jestem zadowolona z obsługi sklepu przedmioty zgodne z opisem

5 / 5 2017-11-01

Wszystko przebiegło pomyślnie, polecam sklep.

5 / 5 2017-10-18

bardzo dobry

5 / 5 2017-10-15

Rewelacyjny sklep. Zamówiłam produkt we wtorek po godzinie 12:00, a w środę o 9:00 rano kurier przywiózł paczkę. Przesyłka bardzo dobrze zapakowana. Polecam! Jedynie mały minus za konieczność opłacenia prowizji przy wyborze formy przedpłaty. Mimo tego gorąco polecam ze względu na szybkość dostawy.

5 / 5 2017-10-15

Szybka realizacja zamówienia, bardzo dobry kontakt ze sklepem i pozytywne rozpatrzenie reklamacji. Polecam.

5 / 5 2017-10-14

Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym, zarówno mailowy, jak i telefoniczny. Błyskawiczna dostawa, godne polecania produkty.

5 / 5 2017-10-08

Szybko, sprawnie, miła obsługa, towar zgodny z opisem w super cenie. Polecam !

5 / 5 2017-10-06

Bardzo szybka i bezproblemowa realizacja zamówienia.

4 / 5 2017-10-02

ok

4 / 5 2017-09-23

ok

5 / 5 2017-09-16

Przesyłkę zamówiłam ok. godz. 13.00, a nazajutrz była już u mnie.

5 / 5 2017-09-13

Realizacja przesyłki przebiegła szybko i bez problemów

4 / 5 2017-09-08

Super szybka obsługa

4 / 5 2017-09-08

Wszystko w porządku, jedno z opakowań było uszkodzone, trudno jednoznacznie powiedzieć czy to powstało w transporcie, czy wcześniej, produkt na własny użytek, więc to nie problem, gorzej gdyby było na prezent. Bardzo dobre ceny, ogólnie polecam.

5 / 5 2017-09-08

Polecam, wszystko Ok

4 / 5 2017-09-04

Poza czasem realizacji zamówienia wszystko ok.

4 / 5 2017-08-30

Wszystko w jak najlepszym porządku, szybka realizacja, dobry kontakt, polecam, dziękuję i pozdrawiam:)

5 / 5 2017-08-28

Profesjonalna obsługa, szybka wysyłka. Towar zgodny z opisem. Polecam!!!!!

4 / 5 2017-08-21

Szybko, sprawnie i na temat. Tak jak lubię. Polecam

3 / 5 2017-08-17

Polecam

5 / 5 2017-08-15

Polecam

5 / 5 2017-08-03

Bardzo dobry sklep, zdecydowanie godny polecenia

4 / 5 2017-08-01

Towar zgodny z opisem. Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-07-27

Bardzo dobra obsługa. Polecam wszystkim.

5 / 5 2017-07-27

Bardzo szybka i sprawna realizacja. Za jednym zamachem zakupiłem wszystkie potrzebne rzeczy do karmienia dziecka. Produkty bardzo wysokiej jakości w przystepniejszych cenach niż w sklepach stacjonarnych. Polecam!

5 / 5 2017-07-26

Polecam

5 / 5 2017-07-26

Wszystko odbylo się sprawnie,polecam sklep

5 / 5 2017-07-15

wszystko przebiegało szybko i sprawnie... jestem zadowolona z obsługi sklepu przedmioty zgodne z opisem

5 / 5 2017-07-08

Paczka dotarła szybko i sprawnie.

5 / 5 2017-07-07

Przebieg transakcji szybki i pozytywny. Jakość towaru zgodna z opisem. Polecam zakupy w tym sklepie.

4 / 5 2017-07-06

Sklep warty polecenia.

4 / 5 2017-07-05

jestem zadowolony

5 / 5 2017-06-29

Bardzo fajny

5 / 5 2017-06-28

Wszystko bez zarzutów

1 / 5 2017-06-27

Towar na stronie, a w rzeczywistości BRAK.

5 / 5 2017-06-26

Pierwszy raz w życiu spotkałam się z tak rzetelnym i dbającym o klienta sprzedawcą. Poprosiłam sklep o sprawdzenie kilku informacji o produkcie który planowałam zakupić, a następnego dnia, w mailu otrzymałam wszystkie niezbędne informacje dotyczące wybranego produktu. Rewelacyjne podejście do klienta!

5 / 5 2017-06-23

Polecam ten sklep w 100%. Partner godny polecenia. Miła i fachowa obsługa. Pozdrawia.

5 / 5 2017-06-19

polecam, towar zgodny z opisem

5 / 5 2017-06-17

Profesjonalna obsługa szybka realizacja zamówienia mogę mogę polecić nowym klientem

5 / 5 2017-06-10

Wszystko w najlepszym porządku. Towar bardzo dobrej jakości, wysyłka szybka. Polecam.

5 / 5 2017-05-30

Super

5 / 5 2017-05-29

Super

5 / 5 2017-05-26

szybka dostawa, szeroki asortyment, polecam :)

5 / 5 2017-05-24

Szybko, bez problemów. Polecam

5 / 5 2017-05-24

Polecam! Bardzo dobry!

5 / 5 2017-05-17

ok

5 / 5 2017-05-15

Polecam zakupy w tym sklepie.

2017-05-09

POCZUŁAM SIĘ JAK ŚMIEĆ.FATALNA OBSŁUGA KLIENTA..Mimo,że sklep po wcześniejszym złożeniu zamówienia wysyła link na e-mail (który jest dla sklepu potwierdzeniem wcześniejszego złożonego zamówienia );to sklep nie bierze tego pod uwagę i wysyła produkt w trybie błyskawicznym.I tutaj miałam problem, ponieważ nie kliknęlam na link który by potwierdzał moje wcześniejsze złożone zamówienie i zanim to jednak chciałam zrobić to otrzymałam zamowienie na które nie miałam pieniędzy.SPRZEDAWCA BYŁ NIE MIŁY ZAMIAST DBAĆ O KLIENTA OBUŻONY ODŁOŻYŁ SŁUCHAWKĘ,A WCZEŚNIEJ PODNIESIONY GŁOSEM TWIERDZIŁ JAK ,,PANI ZAMAWIA PRODUKT NA KTÓRY NIE MA PANI PIENIEDZY,,Zgadzam sie zamówienie złożyłam, ale nie potwierdziłam tylko dlatego nie byłam przygotowana na kuriera i paczkę za pobraniem.SKLEP MOŻE OK ALE PRACOWNIK SPRZEDAWCA PAN DAJE WIELE DO ŻYCZENIA ..ZAMIAST DBAĆ O KLIENT to POTRAKTOWAŁ MNIE JAK ŚMIECIA.Sprawę zakończyłam odkręciłam wszystko dzwoniac na infolinię kuriersk następnego dnia zapłaciłam ..ale nikt nie raczył nawet przeprosić.PANA PODRAWIAM TRAKTUJE PAN LUDZI JAK SMIECI, A GDYBY PAN PODAŁ NUMER TELEFONU NA PRZESYŁCE DLA KURIERA NAPEWNO BYŁABYM PRZYGOTOWANA NA ODBIÓR Ps.Przepraszam za błędy są wynikiem automatycznego systemu,ale tutaj raczej chodzi o sprawę a nie o błędy

5 / 5 2017-05-07

Wszystko szybko i sprawnie. Niskie ceny.

4 / 5 2017-04-26

Polecam. Rzetelna firma.

5 / 5 2017-04-26

Bardzo udany zakup zdecydowanie polecam sklep

4 / 5 2017-04-25

Udane zakupy.

5 / 5 2017-04-12

Sympatyczny kontakt ze sklepem. Sprzedawca życzliwy i uczynny. Polecam wszystkim.

5 / 5 2017-04-11

Polecam, sprzedający bardzo uczciwy

4 / 5 2017-03-29

Szybko ,sprawnie i tanio.

5 / 5 2017-03-29

Super obsługa- polecam!

5 / 5 2017-03-27

Super

4 / 5 2017-03-26

Super, wszystko OK

Rzetelne opinie o Babyclub.pl

Babyclub.pl

Siedziba
Sztombergi

WWW
http://www.babyclub.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
519 696 243

Infolinia
-

Logowanie