Kategorie: / Dom / Dla Dzieci

babydecor.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o babydecor.pl
5 / 5 2019-03-15

Szybka wysyłka, wszystko ok

5 / 5 2019-02-24

Bardzo solidny sklep. Sprawna, szybka realizacja zamówienia. To moje kolejne zakupy w tym sklepie i na pewno nie ostatnie. Gorąco polecam!

2019-02-24

bardzo dobra

2019-02-17

Bez najmiejszych zastrzeżeń

5 / 5 2019-02-04

Polecam w 100%

5 / 5 2019-01-31

Jak najbardziej polecam!! :)

5 / 5 2019-01-27

Pościel jest niesamowita. Wykonana bardzo starannie i o wysokiej jakości. Obrazki kotów są świetne. Moje dziecko jest zachwycone. Kupiłam coś naprawdę porządnego po raz pierwszy przez internet. Jestem mile zaskoczona. Polecam to wszystkim, zwłaszcza jako prezent. Nie jest to tania chińszczyzna i nie ma nieprzyjemnego zapachu chemii, o czym się obawiałam.

5 / 5 2019-01-25

Polecam

0 / 5 2019-01-24

Obsługa jest naprawdę świetna - Przewspaniali pracownicy, szybkie zrealizowanie zamówienia :) Zawsze chętnie tu wrócę, chociaż niektóre produkty mogłyby być trochę tańsze :)

0 / 5 2019-01-24

Obsługa jest niesamowita - pracownicy są bardzo uprzejmi, zamówienia są realizowane bardzo szybko :) Zawsze z przyjemnością będę tu wracać, chociaż ceny niektórych produktów mogłyby być trochę niższe :)

5 / 5 2019-01-02

Profesjonalny sklep, godny polecenia :)

5 / 5 2018-12-24

Bardzo szybka realizacja zamówienia. Profesjonalnie zapakowany towar. Polecam serdecznie ten sklep. Gwarantuje też duży wybór produktów.

5 / 5 2018-12-11

Jestem bardzo zadowolona z zakupów:) Polecam:)

5 / 5 2018-12-04

Przemila obsluga,pelny profesjonalizm.

5 / 5 2018-11-19

Dobry sklep, szybka wysylka

5 / 5 2018-11-02

polecam, dostawa sprawnie i zgodnie z zamówieniem

5 / 5 2018-10-27

Sympatycznie i ekspresowo - gorąco polecam :)

2018-09-29

Expresowa wysylka, dokladnie pakowanie. Zakupy w tym sklepie to czysta przyjemność.

2018-09-23

wszystko jak nalezy

5 / 5 2018-09-05

Wszystko bardzo dobrze. Szybka realizacja !

Rzetelne opinie o babydecor.pl

babydecor.pl

Siedziba
Piła

WWW
http://babydecor.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
608600035

Infolinia
-

Logowanie