Kategorie: / Dla Dzieci

Babyland-sklep.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Babyland-sklep.pl
5 / 5 2019-03-16

Naprawdę polecam.

2019-03-05

nie budzi zastrzeżeń

5 / 5 2019-02-24

polecam

2018-11-17

Sklep solidny,nie było problemu z zamianą na inny zamówionego towaru.

5 / 5 2018-11-07

Gorąco polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-10-27

Zdecydowanie najlepszy sklep pod względem : ceny którą korzystnie wynegocjowałam przez czat z konsultantem według swoich oczekiwań. Ale największe pochwały w kierunku obsługi klienta. Kontakt natychmiastowy, rzetelny. Pracownik był bardzo pomocny we wszystkim. Robiłam zakupy z za granicy i nie mogłam zapłacić przelewem (nieopłacalne) za zakupione przedmioty po obniżonej cenie przy negocjacji. Pracownik zaproponował nowe dla obydwu stron rozwiązanie z zakupem przez stronę babyland, płatność payu z wykorzystaniem kodów rabatowych. Szybka i sprawna wysyłka kurierska. Wszystko na najwyższym poziomie. Na pewno wrócę tu jeszcze na zakupy. Polecam szczerze.

5 / 5 2018-10-26

Kontakt z dzialem obslugi klienta na najwyzszym poziomie, szybka odpowiedz na maile, bardzo grzeczna i pelna dobrej woli. Sklep zdecydowanie polecam, duzy wybor wysokiej jakosci produktow. Szybka i dobrze zabezpieczona przesylka. Polecam goraco , i dziekuje.

2018-10-25

Bardzo rzetelny i sympatyczny sprzedawca, rewelacyjna obsługa klienta, wszystko na bardzo dobrym, wysokim poziomie.

5 / 5 2018-10-19

Pozytyw z sprzedającym sklepem,dzwonili,pisali stały czas utrzymywany kontakt szybka przesylka nie drogo.Dziękuje

2018-09-30

Realizacja zamówienia odbywa się błyskawicznie. Produkt zamówiony dobrze zapakowany i bez wad.

2018-09-04

dosyć ciekawy

5 / 5 2018-08-17

Miła obsługa i szybka przesyłka

5 / 5 2018-08-09

Jestem zadowolony z zakupu, udało się w jednej paczce przesłać dwie rzeczy, chociaż nie były zamawiane jednocześnie. Niestety dostawę zawaliła firma kurierska - stąd taka ocena szybkości realizacji zamówienia. I nie jest to w żadnym razie wina sklepu - paczka podobno utknęła w sortowni bo ktoś tam popełnił błąd. Sprawa była pilna i ekstra płatna( sprzedawca oczywiście zwrócił kwotę).

5 / 5 2018-07-14

Wszystko ok, zapewniony ciągły kontakt mailowy z klientem,transakcja zrealizowana bardzo szybko, tak dalej!

2018-07-02

obsługa świetna i bardzo miła, dobry kontakt, bez zastrzeżeń.

5 / 5 2018-06-15

Bardzo uprzejma obsluga (podczas kontaktu telefonicznego w celu weryfikacji dostepnosci towaru)i szybki termin dostawy.

5 / 5 2018-06-10

Pomimo braku towaru załatwiono nowy bardzo szybko . Jestem bardzo zadowolony

5 / 5 2018-06-01

Wszystko ok, szybka wysyłka, towar zgodny z opisem, sklep godny polecenia w 100%

5 / 5 2018-06-01

Szybko i skutecznie :) Polecam

2018-05-24

bardzo miła obsługa, pomocni, kontaktowi, rzeczowi

5 / 5 2018-05-18

Wszystko w porządku, przyjemnie i szybko!

5 / 5 2018-04-27

super

5 / 5 2018-04-15

Szybka dostwa. Bardzo dobry kontakt. Polecam.

2018-04-01

Towar zgodny z opisem i zdjęciem.

5 / 5 2018-03-30

Polecam.rzetelna szybka obsługa,informacje o przesyłkę dostawałem droga mailową i smsową.na pewno będę korzystać z tego sklepu

5 / 5 2018-03-27

Swietny kontakt, fachowe doradztwo. Jestem bardzo zadowolony ze trafilem do tego sklepu i wszystkim polecam.

5 / 5 2018-03-12

Szybka realizacja zamówienia. Jestem mile zaskoczona jakością wszystkich produktów.

5 / 5 2018-03-07

jestem zadowolona z zakupów

5 / 5 2018-02-22

rewelacja,szybka przesyłka,dobry kontakt polecam sklep i towar

5 / 5 2018-01-14

Super sklep. Szybka wysyłka. Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Gorąco polecam.

5 / 5 2017-12-27

Sprawna i szybka obsługa, bez uwag.

5 / 5 2017-12-15

ok

5 / 5 2017-12-05

Duży wybór towarów, dostosowany do potrzeb klientów. Szybka, sprawna realizacja zamówienia. Bieżąca komunikacja o statusie zamówienia - OK

5 / 5 2017-12-02

Produkt z usterką został wymieniony natychmiastowo i bez problemów. POLECAM! ;)

5 / 5 2017-11-14

SprawniA,profesjonalna obsługa jestem w 100 procentach zadowolona

5 / 5 2017-11-09

Bardzo dobra, mila i szybka obsluga, rzetelena informacja, wysokiej jakosci produkty. Polecam.

5 / 5 2017-10-24

Kupowałem pierwszy raz i bardzo pozytywne wrażenie. Szybko i sprawnie, towar w 100% zgodny z opisem.

5 / 5 2017-10-07

Bardzo profesjonalnie

5 / 5 2017-09-30

szybko, sprawnie i bezproblemowo.Bardzo miła obsługa!!!

2017-09-30

Wszystko w porządku. Świetny kontakt i doradztwo:)

2017-09-25

Warte polecenia, błyskawiczna realizacja, produkt dobrej jakości w dobrej cenie.

5 / 5 2017-09-08

Wszystko w porządku, z miłą chęcią polecam ten sklep.

2017-09-08

19 marca złożyłam zamówienie na komodę z przewijakiem, sprzedawca w sklepie stacjonarnym w Krakowie poinformował nas, iż czas oczekiwania wynosi do 3 tygodni (świadkiem jest moja Mama), po upływie terminu konsultantka telefoniczna poinformowała mnie iż termin dostawy to 5 tygodni !!! W dniu dzisiejszym po upływie terminu 5 tygodni dowiedziałam się, że komoda będzie być może za tydzień, bo sklep nie ma wpływu na producenta !!! Tymczasem ja termin porodu mam dokładnie za tydzień .... beznadziejne podejście do klienta. Zero informacji ze strony sklepu, trzeba samemu wisieć na telefonie.

5 / 5 2017-08-15

fachowa i profesjonalna obsługa

5 / 5 2017-07-23

super, sprawnie, szybko

5 / 5 2017-07-10

Jestem bardzo zadowolona :) Miła obsługa, dobra cena, szybka przesyłka. Polecam wszystkim !

5 / 5 2017-07-09

Bardzo dobra obsługa,po złożeniu zamówienia czas oczekiwania na paczkę bardzo krótki. Polecam :)

5 / 5 2017-07-05

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2017-06-23

sklep oceniam bardzo pozytywnie. Polecam innym.

2017-06-11

Bardzo miły kontakt. Rzetelny sprzedawca.

2017-06-01

dobry

5 / 5 2017-05-25

Sklep, który warto polecić. Szybka realizacja, doskonały kontakt z kupującym, produkt dobrej jakości w przystępnej cenie.

5 / 5 2017-05-19

Polecam wszystkim. Towar zgodny z opisem, bardzo dobrze zabezpieczona przesyłka. Przesyłka dostarczona bardzo szybko.

5 / 5 2017-05-16

Bardzo szybka wysyłka. Informacje 0o możliwości zwrotu towaru dołączone do przesyłki, przyczyniły się do jeszcze bardziej pozytywnej opinii. Towar zgodny z opisem. Polecam serdecznie!

5 / 5 2017-05-06

bardzo dobry sklep , jestem zadowolona

5 / 5 2017-05-05

wszystko super przejrzyście i więcej takich sklepów internetowych

5 / 5 2017-05-02

profesjonalna obsługa, szybka wysyłka, towar... najwyższej jakości :)

5 / 5 2017-04-08

Szybka wysyłka. Doskonały kontakt. Na bieżąco informacja o statusie zamówienia na sms. Ogólnie jestem zadowolona z zakupu.

5 / 5 2017-03-26

świetna i profesjonalna obsługa!

Rzetelne opinie o Babyland-sklep.pl

Babyland-sklep.pl

Siedziba
Jastrowie

WWW
http://www.babyland-sklep.pl

Email
[email protected]

Telefon
604-793-727

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie