Kategorie: / Zdrowie I Uroda

Bacco.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Bacco.pl
5 / 5 2019-01-22

Profesjonalne podejście do klienta, przystępne ceny, szybka wysyłka. Polecam.

5 / 5 2019-01-14

Transakcja zakupu męskich kosmetyków przebiegła sprawnie i szybko. Dostawa również bez zarzutów.G*O*R*Ą*C*O P*O*L*E*C*A*M

5 / 5 2018-11-17

Zdecydownie pozytyw! Dobry kontakt, miła obsługa, szybka wysyłka. Towar bez zarzutu. Polecam innym!

5 / 5 2018-10-26

Naprawdę rzetelny sprzedawca. Super kontakt i jeszcze szybsza dostawa. Artykuły dobrej jakości i w przystepnych cenach. Naprawdę polecam

5 / 5 2018-09-19

Bardzo dobry asortyment w rewelacyjnych cenach, profesjonalna obsługa i miła atmosfera i wszystko jasne :) Polecam w 100%

5 / 5 2018-09-14

Sklep jak najbardziej zasługuje na same pozytywne noty: szybka realizacja, częsta informacja dla klienta, bardzo profesjonalny i miły kontakt i terminowa dostawa. Czego więcej chcieć?

2018-07-19

Bardzo dobry kontakt ze Sprzedającym, możliwość negocjacji warunków dostawy i ogólnie towar na najwyższym poziomie. Zdecydowanie polecam zakupy w tym sklepie.:)

5 / 5 2018-07-06

Ceny na środki czystości i higieniczne bardzo atrakcyjne, dużo niższe niż w tradycyjnych sklepach. Obsługa fachowa i szybka bez zbędnych formalności towar dotarł do mnie w ekspresowym tempie. Szczerze polecam zakupy w tym miejscu.

5 / 5 2018-06-20

polecam wspaniałe zakupy bez wychodzenia z domu.100% satysfakcji

5 / 5 2018-03-03

Z czystym sercem mogę polecić ten sklep. Ceny są przystępne, towar w miarę szybko dostarczony. Do zrobionych zakupów otrzymałam nawet mały gratisik. Polecam!

5 / 5 2018-01-31

bardzo sympatyczna, profesjonalna obsługa, krótkie terminy dostaw, dobre ceny. Polecam

5 / 5 2017-09-14

Nigdy nie lubiłem zakupów - no bo co jest porywającego w nabywaniu chemii gospodarczej. W Bacco w miarę potrzeb i tego co mi przyjdzie do głowy dodaję rzeczy do koszyka, raz na dwa tygodnie zamawiam i kłopot z głowy. Polecam zapracowanym.

5 / 5 2017-06-20

Polecam zakupy w tym sklepie. Wszystko przebiegło szybko i sprawnie. Bardzo dobre informacje o stanie realizowanego zamówienia. Dziękuje i polecam.

2017-06-04

bardzo dobry sklep - godny polecenia!!!

5 / 5 2017-04-28

Wystawiłem najwyższe noty ponieważ: 1) Jestem bardzo zadowolony z produktów, wszystko było zgodnie z moimi oczekiwaniami i przede wszystkim zgodne z opisem 2) Sprzedawca po dokonaniu transakcji sam osobiście dowiadywał się czy wszystko było ok. 3) Wysyłka ekspresowa, reszta zależy od poczty polskiej lub innego kuriera. Polecam zakupy w tym sklepie internetowym, łatwo, przede wszystkim szybko i profesjonalnie. Czułem, że sprzedawca o mnie dba i szanuje jako klienta, a to rzadkość w dzisiejszych czasach w Polsce.

Rzetelne opinie o Bacco.pl

Bacco.pl

Siedziba
Szczecin

WWW
http://www.bacco.pl

Email
-

Telefon
091 882-14-94

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie