Kategorie: / Zegarki i biżuteria

Badshop.pl Opinie Klientów

3.31/5.00 - ilość ocen: 39
opinie o Badshop.pl
5 / 5 2021-03-29

Sklep porażka, po prostu sprzedają szmatki które są wysyłane z chin, można je dostać na Aliexpress za 1/4 ceny, zwroty trzeba odsyłać do producenta. Taki ali express tylko z lepszą stroną internetową żeby sie było ciężko zorientować że to chińszczyzna.

5 / 5 2021-03-27

Nie polecam tam a chińszczyzna. Nie dosc że czekałam 7tyg na paczkę to już jak doszła to okazało się że towar odbiega od zamówionego z zdjęcia. Koszulka łka nocna która farbuje cała pościel zabarwiona przez koszulkę masakra

1 / 5 2021-03-09

Nie wiem co mnie podkusiło, żeby zrobić zamówienie z tego sklepu. Jakość jest tak niska, że to przechodzi moje pojęcie. Dlaczego jak już zamówiłam takie badziewie, to nie bezpośrednio z AliExpress za jedną dziesiątą tej ceny? Rozmiar 3 XXXL to nawet nie jest "polskie" medium, raczej XS. Chciałam odesłać przesyłkę, ale okazuje się, że należy to zrobić pocztą polską do Chin! Czyli koszt co najmniej 40 zł. Nigdy więcej!

1 / 5 2021-02-02

Nie polecam, zamówiłam trzy rzeczy w grudniu, do dziś 02.02.21r otrzymałam tylko dwie. Na e mailem odpowiadają żeby się nie martwić przesyła dotrze, ciekawe tylko kiedy? Jakość zamówionych rzeczy pozostawia wiele do życzenia, tania chińszczyzna nie warta swojej ceny. Przestrzegam.

1 / 5 2021-01-11

Zamówiłam dwie rzeczy, czekałam dwa msc po czym przyszła tylko jedna paczka, drugiej nie dostałam do dzisiaj( ponad 3 msc). A co do jakości to zaskoczenia nie ma- tania chińszczyzna. Jak dla mnie i tak za droga w stosunku do wykonania. Nie zamówię już nic z tego sklepu.

1 / 5 2020-12-22

Złożyłam zamówienie jeszcze w grudniu 2019 r., nadal nie dostałam przesyłki.

1 / 5 2020-11-09

Najgorszy sklep, z jakim kiedykolwiek miałam styczność. W maju zamówiłam koszulkę, za którą zapłaciłam od razu przelewem 65zł. Mimo tego, że sklep chwali się darmową przesyłką musiałam zapłacić za jej dostarczenie. Do dnia dzisiejszego koszulki nie otrzymałam. Wysłałam 3 maile, na które nikt nie raczył mi odpowiedzieć. Zero kontaktu ze sprzedającym. Złodziejstwo w czystej postaci!!!

5 / 5 2020-10-16

Przestrzegam wszystkich przed najbardziej dziadowską firma,wysyłają całkiem inny produkt,pozatym towar znacznie różni się od tego na zdjęciu,a sprzedawca uniemożliwia zwrotu.Najgorsza strona z jakiekolwiek zamawiałam.Nie polecam nikomu!!!

1 / 5 2020-09-17

Niestety potwierdzają się wcześniejsze opinie. Nic dodać nic ująć, poza stwierdzeniem, jak najdalej stąd.

1 / 5 2020-09-07

Towar z aliexpress. Mylą zamówienia. Zamówiłem 2 różne kolory, a otrzymalem jeszcze inne 2 takie same. Nie polecam.

Rzetelne opinie o Badshop.pl

Badshop.pl

Siedziba
Dzierżoniów

WWW
http://badshop.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie