Kategorie: / Zegarki i biżuteria

Badshop.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 3.13
opinie o Badshop.pl
1 / 5 2022-03-07

To zwykli oszuści - nie realizują zamówień i nie zwracają wpłaconych środków.

1 / 5 2022-01-07

Firma nie zasługuje na żadną gwiazdkę, oszuści . Paczka została odesłana ponieważ rzekomo kurier próbował doręczyć . Po próbie kontaktu z pocztą paczka miała zostać zawrócona . Ostatecznie doszła do pewnego punktu tam doręczona a na wiadomości nie odpisują .

5 / 5 2021-11-17

Ponad 3 miesiące czekam na moją paczkę . Jestem wściekła na samą siebie ,jak mogłam tak się dać nabrać . Nikomu nie polecam , kasa stracona a towaru nie ma . Oszuści !!!!!!!

1 / 5 2021-11-15

Porażka. Nie ma kontaktu nie ma towaru tylko zgarniają kasę na konto. Trzeba się zebrać i zgłosić ten sklep bi nie po przestaną i będą się wzbogacac na niewinnych ludziach

1 / 5 2021-09-07

Oszuści, nigdy więcej nic nie zamówię z tej strony! Nie mogę się doprosić o zwrot pieniędzy za produkt, którego nie otrzymałam.

5 / 5 2021-06-15

Sklep wielka porażka, zamówiony towar nie dotarł, o zwrot gotówki nie można się doprosić, po kilku e-mailach zero kontaktu ze sprzedającym. Telefonu nie odbierają a jak już odbierze to się rozłączy.

1 / 5 2021-05-09

Przestrzegam, nigdy więcej nic nie zamówię z tej stronki! Od pół roku nie mogę się doprosić o zwrot pieniędzy za produkty, które nie przyszły!

5 / 5 2021-03-29

Sklep porażka, po prostu sprzedają szmatki które są wysyłane z chin, można je dostać na Aliexpress za 1/4 ceny, zwroty trzeba odsyłać do producenta. Taki ali express tylko z lepszą stroną internetową żeby sie było ciężko zorientować że to chińszczyzna.

5 / 5 2021-03-27

Nie polecam tam a chińszczyzna. Nie dosc że czekałam 7tyg na paczkę to już jak doszła to okazało się że towar odbiega od zamówionego z zdjęcia. Koszulka łka nocna która farbuje cała pościel zabarwiona przez koszulkę masakra

1 / 5 2021-03-09

Nie wiem co mnie podkusiło, żeby zrobić zamówienie z tego sklepu. Jakość jest tak niska, że to przechodzi moje pojęcie. Dlaczego jak już zamówiłam takie badziewie, to nie bezpośrednio z AliExpress za jedną dziesiątą tej ceny? Rozmiar 3 XXXL to nawet nie jest "polskie" medium, raczej XS. Chciałam odesłać przesyłkę, ale okazuje się, że należy to zrobić pocztą polską do Chin! Czyli koszt co najmniej 40 zł. Nigdy więcej!

1 / 5 2021-02-02

Nie polecam, zamówiłam trzy rzeczy w grudniu, do dziś 02.02.21r otrzymałam tylko dwie. Na e mailem odpowiadają żeby się nie martwić przesyła dotrze, ciekawe tylko kiedy? Jakość zamówionych rzeczy pozostawia wiele do życzenia, tania chińszczyzna nie warta swojej ceny. Przestrzegam.

1 / 5 2021-01-11

Zamówiłam dwie rzeczy, czekałam dwa msc po czym przyszła tylko jedna paczka, drugiej nie dostałam do dzisiaj( ponad 3 msc). A co do jakości to zaskoczenia nie ma- tania chińszczyzna. Jak dla mnie i tak za droga w stosunku do wykonania. Nie zamówię już nic z tego sklepu.

1 / 5 2020-12-22

Złożyłam zamówienie jeszcze w grudniu 2019 r., nadal nie dostałam przesyłki.

1 / 5 2020-11-09

Najgorszy sklep, z jakim kiedykolwiek miałam styczność. W maju zamówiłam koszulkę, za którą zapłaciłam od razu przelewem 65zł. Mimo tego, że sklep chwali się darmową przesyłką musiałam zapłacić za jej dostarczenie. Do dnia dzisiejszego koszulki nie otrzymałam. Wysłałam 3 maile, na które nikt nie raczył mi odpowiedzieć. Zero kontaktu ze sprzedającym. Złodziejstwo w czystej postaci!!!

5 / 5 2020-10-16

Przestrzegam wszystkich przed najbardziej dziadowską firma,wysyłają całkiem inny produkt,pozatym towar znacznie różni się od tego na zdjęciu,a sprzedawca uniemożliwia zwrotu.Najgorsza strona z jakiekolwiek zamawiałam.Nie polecam nikomu!!!

1 / 5 2020-09-17

Niestety potwierdzają się wcześniejsze opinie. Nic dodać nic ująć, poza stwierdzeniem, jak najdalej stąd.

1 / 5 2020-09-07

Towar z aliexpress. Mylą zamówienia. Zamówiłem 2 różne kolory, a otrzymalem jeszcze inne 2 takie same. Nie polecam.

5 / 5 2020-08-24

Firma krzak. Brak towaru na stanie. Po odebraniu przesyłki okazuje się iż jakość bardzo zła a cena mocno zawyżona . Towar a Aliexpres. Ze zwrotem też nie mały problem. Szkoda czasu i pieniędzy. Lepiej dołożyć pare złotych i kupić produkt znanego producenta.

1 / 5 2020-07-30

Biustonosz (czarny komplet bielizny) wygląda zupełnie inaczej niż na zdjęciu na stronie. Przyszyty nierówno, jedna miseczka większa od drugiej, wygląda jakby był upośledzony. Żenada!!!!!

5 / 5 2020-07-22

NIE KUPOWAĆ! Sklep wyświetlił mi się na facebooku, ale kojarzyłam kilka produktów, które mieli w ofercie. I uwaga TOWAR DOSTĘPNY W TYM SKLEPIE TO TOWAR Z ALIEXPRESS!!!!!!!! Zdjęcia nie należą do sprzedawcy. Miesięczne opóźnienia w dostawach u niektórych kupujących mogą świadczyć o tym, że sklep nie posiada części towaru, a na bieżąco zamawia go na AliExpress z Chin. Wszystko to samo, ale drożej. Piżamę w "oyginalnej" cenie 80zł, możecie dostać na AE za 20. :') OSZUŚCI!!!!

1 / 5 2020-07-16

Absolutnie nie polecam, a wręcz przestrzegam przed zakupami w tym sklepie! Towar marnej jakości i znacznie różni się od tego na zdjęciu, a sprzedawca uniemożliwia zwrot (który notabene zgłosiłam w dniu otrzymania przesyłki). Najpierw żąda przesłania zdjęcia zwracanego produktu (?!), a następnie mówi, że adres zwrotu dostanę za 7 dni roboczych, podczas gdy w regulaminie sklepu nie ma słowa o tego typu praktykach, co według mnie jest totalne nieuczciwe. Wygląda to tak, jakby sprzedawca grał na zwłokę, aby uniemożliwić zwrot w ustawowym terminie.

1 / 5 2020-07-14

Zaluje, ze zamowilam w tym sklepie. Czekalam ponad dwa miesiace na dwie pary majtek w rozmiarze M a to co otrzymalam to chyba jakies dzieciece XS. Nie mam zamiaru placic za zwroty. Nie polecam.

5 / 5 2020-07-02

nie polecam oszuści na meile nie odpowiadają tel brak po 2 miesiącach napisali mi to Paczka z bielizną jest nadal w drodze. Niestety czasami okres dostawy się znacznie wydłuża, paczki zanim dotrą do zamawiającego muszą pokonać tysiące kilometrów, prosimy o cierpliwość. Przypominamy, że zamówienia wysłane z osobnych magazynów zostaną doręczone w osobnych paczkach oraz rożnych terminach. Wszystkie informacje na temat wysyłki i dostawy dostępne są tutaj: https://badshop.pl/wysylka-i-dostawa/

5 / 5 2020-06-23

Przestrzegam wszystkich przed najbardziej dziadowska firma. Towar wysylaja po miesiacu z wielka pretensja. Trzeba walczyć o swoje. Chamstwo ze strony sprzedającego. Trudności w uzyskaniu zwrotu pieniędzy. Nie polecam. Nie kupujcie tam. Sprawe musialam zgłosić do odpowiednich organów.

1 / 5 2020-06-05

Zamówiłam zestaw trzech par majtek 3.02.2020r. Paczka dotarła do mnie 5.06.2020!!!!!! Zamiast do 60 dni czekałam na nią 122 dni!! Jednak to jeszcze nie koniec złych informacji. Otworzyłam paczkę i nie było tam trzech par pastelowych, bawełnianych stringów, tylko jakiś kurek hydrauliczny (chyba, ponieważ sama nie wiem do czego to służy).

5 / 5 2020-06-04

Sukienka przyszła po niecałych 3 tygodniach - czyli dużo wcześniej niż w regulaminie. Jestem bardzo zadowolona. Niestety negatywne opinie mogą wynikać z mało przejrzystego określania jaki to sklep - pośrednik z alliexpress, itp. -przy samym zakupie i widziałam dużo opinii, że problematyczny jest zwrot. Ja jednak jestem bardzo zadowolona także pewnie zależy co się zamiawia :)

1 / 5 2020-05-04

Nie polecam nikomu!!!! Najgorsza strona z jakiekolwiek zamawiałam. Czekam na przesyłkę 58 dni i nadal jej nie otrzymałam podczas gdy w regulaminie maja napisane ze oczekiwanie jest do max 50dni. Złamali własny regulamin!!!!! Nie mówiąc już i tym ze nie ma opcji śledzenia przesyłki, zadzwonienia do nich, a na maile i zapytania nie odpowiadają. ZERO KONTAKTU, ZERO PROFESJONALIZMU, ZERO KOMPETENCJI. NIE POLECAM!!!!!

5 / 5 2020-04-25

To jest jakaś kpina !!! Czekam 3 miesiąc na pidzame!!zero kontaktu ze sklepem więc można zapomnieć chociażby o zwrocie gotówki...

5 / 5 2020-04-25

To jest jakaś kpina !!! Czekam 3 miesiąc na pidzame!!zero kontaktu ze sklepem więc można zapomnieć chociażby o zwrocie gotówki...

1 / 5 2020-04-16

Kompletnie nie polecam tego sklepu dokonałam zakupu piżamy z tej strony na początku marca i do dzisiaj jej nie otrzymałam. Próbowałam się skontaktować ze sprzedawcą zarówno za pośrednictwem strony internetowej jak i portal facebook niestety jedyna informacja jaką dostałam to aby podać adres e-mail w celu sprawdzenia zamówienia, jednak od tego czasu nie mam kontaktu ze sklepem. Jednym słowem porażka.

2020-04-14

Jakość produktów jest nie do zaakceptowania, Kupiłam u Państwa dwa komplety piżamy i mają pełno defektów, dużo nitek wiszących, niedoszytych elementów, ramiączko w jednej z nich jest przyszyte na odwrót w jednym końcu. Praktycznie w każdym miejscu na szwach wystają jakieś nici. Oczywiście zaraz po doręczeniu przesyłki chciałam zwrócić produkt , napisałam do Państwa wiadomość ze strony sklepu i zero odzewu. Konsument ma dwa tygodnie na zwrot towaru zakupionego przez internet, ale nawet nie mam jak w inny sposób się z Państwem skontaktować. Adres- Chiny, brak maili dotyczących etapów transakcji, a informacje o przesyłce tylko za pomocą poczty polskiej- więc nie do końca wiem jak się z Państwem skontaktować... Teraz już dawno minęły dwa tygodnie od zakupu. Produkt nie nadaje się do noszenia, tak więc zmarnowane cenne pieniądze. Szkoda. nr zamówienia BAD-ID9USLBMLC40

2020-03-21

Ten sklep to jakaś wielka jedna wielka pomyłka, zero kontaktu ze sklepem, zamówienie złożone w lutym paczka dotarła 20 marca. Bielizna w koszmarnym stanie, beznadziejny materiał, koronka porozciagana, pozaciągana totalna tandeta. Bielizna Zapakowana w zwykła torebkę na zatrzask, wgnieciona na siłę do niej. Nie polecam nikomu zamawiania bielizny z tej strony

1 / 5 2020-02-24

Produkt zamowiony koncem Grudnia - mamy dzis 24 Lutego i nadal nie doszedl. Nie polecam !!!

1 / 5 2020-02-11

Brak przesyłki. Brak kontaktu z Posrednikiem. To zwykli oszuści uprawiający dropshipping z Chin, szkoda czasu i nerwów.

5 / 5 2019-03-19

Polecam serdecznie

5 / 5 2019-03-10

Polecam serdecznie. Porządny sklep, zegarek jest super.

5 / 5 2019-01-05

W zeszłym tygodniu listonosz dostarczył mi okulary z BadShop.pl Jestem bardzo zadowolony, czekałem 2,5 tygodnia okulary są super, do prowadzenia auta jak znalazł no i cena atrakcyjna. Polecam

5 / 5 2018-12-08

W sklepie kupiłam bieliznę fajnej dobrej jakości za małe pieniądze. Jakość porównywalna do tych za 150zł+ a zapłaciłam o wieeele mniej więc serdecznie wszystkim polecam.

5 / 5 2018-09-30

W BadShop kupiłam 2 stroje kąpielowe i oba są piękne, przesyłki były monitorowane i dotarły do mnie po 2 tygodniach. Jestem zadowolona z zakupów i mogę szczerze polecić sklep. Ps. zaglądajcie na ich fb czasami wrzucają fajne kody rabatowe :D

5 / 5 2018-09-27

Zamówienie doszło po ok 3 tygodniach, zamówiłem okulary za 49zł i jestem z nich zadowolony. Całe lato przetrwały. Chętnie ponownie zrobię jakieś zakupy.

2 / 5 2018-09-13

Przesyłka szła długo, produkt słabej jakosci, zapłaciłam 25 zł a na Ali po9. NIE POLECAM

2018-08-28

Półtora miesiąca czekania na biustonosz (mimo, że sprzedawca zapewnie o 2-3 tygodniach), który przyszedł prosto z chińskiego magazynu, zapakowany i poklejony rodem z Aliexpress. Równie dobrze mogłabym złożyć zamówienie na którymś z Alibabowskich portali, przynajmniej byłoby taniej. Produktu i tak się pozbywam.

5 / 5 2018-03-18

Fajny sklep, produkty w niskich cenach, dostawa w 2 tygodnie, kontakt też dobry, nie wiem jak inni mieli z nim problem, na moje wszystkie pytania dostałam odpowiedź tego samego dnia. Osobiście polecam!

5 / 5 2018-01-13

Super sklep, polecam serdecznie :)

5 / 5 2018-01-10

Super sklep, zrobiłam fajne zakupy za małe pieniążki, produkty pierwsza klasa.

5 / 5 2017-11-28

Bielizna od BadShop jest piękna, wszystko jak na zdjęciach. Jestem zadowolona i polecam sklep

5 / 5 2017-08-15

Zamówiłam dwie rzeczy, jedna co prawda przyszła po ok 4 tygodniach, ale drugiej nie ma nadal, chociaż minęło regulaminowe 50 dni (!). Zapakowane z czarny worek. Jakość produktu dość słaba. Podsumowując, nie opłaca się robić tu zakupów. Wątpie, czy odzyskam swoje pieniądze.

2 / 5 2017-08-12

TRAGEDIA! Nie polecam tego sklepu.

5 / 5 2017-04-07

Zakupy udane, całą transakcje uznaję za udaną. Produkty szybko dostarczone, kontakt również bez zarzutów. Polecam serdecznie

Rzetelne opinie o Badshop.pl

Badshop.pl

Siedziba
Dzierżoniów

WWW
http://badshop.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie