Kategorie: / Odzież i Obuwie

Bagato.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.86
opinie o Bagato.pl
5 / 5 2019-03-11

szybka i dobrze zorganizowana obsługa i realizacja

5 / 5 2019-02-27

SUPER SZYBKO !! tOWAR 1 KLASA, SOLIDNIE ZAPAKOWANY. POLECAM

5 / 5 2019-02-19

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2019-02-11

Bardzo szybka wysylka! Produkt zgodny z opisem. Supersprawnie! Bardzo polecam

5 / 5 2019-02-03

Szybko i sprawnie. Polecam

5 / 5 2019-01-19

Polecam. Szybka dostawa i dobre ceny.

1 / 5 2019-01-08

Sklep sprzedaje towar którego nie ma na stanie! Nie polecam !!!!!

5 / 5 2018-12-30

Profesjonalna obsługa, bardzo szybka wysyłka, świetny towar. Same superlatywy! POLECAM :)

5 / 5 2018-11-27

Szybko, profesjonalnie, bezproblemowo

5 / 5 2018-11-17

Sprzedawca godny polecenia.Wszystko szybko i sprawienie .Gorąco polecam

5 / 5 2018-11-12

Polecam sprzedającego.

5 / 5 2018-11-10

Bardzo dobra.

5 / 5 2018-11-01

Perfekcjonizm

5 / 5 2018-10-31

Bardzo miłe zaskoczona szybką dostawą

5 / 5 2018-10-26

Profesjonalna obsługa,polecam.

5 / 5 2018-10-24

Gorąco polecam. Sprawna i szybka obsługa klienta. Produkt oryginalnie zapakowany, w pełni zgodny z opisem.

5 / 5 2018-10-13

Polecam gorąco!

5 / 5 2018-10-06

Wszystko szybko i sprawnie, świetny kontakt ze sklepem.

4 / 5 2018-10-01

Polecam

5 / 5 2018-09-26

Bardzo szybka obsługa (zakupu dokonałam 26.12, natomiast 27.12 towar został już wysłany przez sklep), korzystne ceny, towar zgodny z zamówieniem. Na pewno nie były to moje ostatnie zakupy w tym miejscu. Polecam!

4 / 5 2018-09-25

Transakcja przebiegła szybko i bez problemów, towar zgodny z opisem. Polecam

5 / 5 2018-09-24

Wszystko ok

4 / 5 2018-09-20

Polecam.

4 / 5 2018-09-15

Profesjonalna obsługa. Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-09-13

Produkt jest OK, bardzo dobry kontakt i szybka wysyłka. Z zakupionego produktu jestem bardzo zadowolona.

5 / 5 2018-09-12

ok.sprawnie.

5 / 5 2018-09-05

Szybka przesyłka, towar oryginalny, elegancko zapakowany. Szczerze polecam

4 / 5 2018-08-29

Sprawna i solidna firma

5 / 5 2018-08-28

Super sklep! Miła obsługa, ekspresowa wysyłka i dostawa, wymiana bezproblemowa. Polecam w 100%

5 / 5 2018-08-26

Szybko i bez żadych problemów.

4 / 5 2018-08-22

bardzo dobra jakość produktu ,szybka wysyłka, polecam

5 / 5 2018-08-17

Polecam zakupy, dostawa ekspresowa

5 / 5 2018-08-12

Jestem bardzo zadowolona. Przesylka zostala dostarczona szybko i na czas. Zdecydowanie polecam. Na pewno skorzystam jeszcze z oferty.

5 / 5 2018-08-10

Idealnie

5 / 5 2018-08-10

Pełen profesjonalizm

5 / 5 2018-08-06

Polecam

5 / 5 2018-08-05

polecam

5 / 5 2018-08-03

Rewelacja

4 / 5 2018-08-02

Szybka realizacja zamówienia, zgodność zdjęć i opisu z towarem, produkt wysokiej jakości, wszystko przebiegło bardzo dobrze, polecam

5 / 5 2018-08-02

Bardzo Oki

5 / 5 2018-07-29

Wszystko OK.

5 / 5 2018-07-27

Szybko i sprawnie.

5 / 5 2018-07-20

Wszystko ok

4 / 5 2018-07-20

Bardzo profesjonalnie

5 / 5 2018-07-12

Dobry towar, dobry kontakt, dobra informacja. Zdecydowanie polecam.

5 / 5 2018-07-12

Towar zgodny z zamówieniem, szybki czas realizacji, konkurencyjne ceny. Polecam

5 / 5 2018-07-06

Wszystko Ok

5 / 5 2018-06-26

Bardzo dobrze zrealizowane zamowienie

5 / 5 2018-06-24

Bez problemów, szybka przesyłka. Polecam.

5 / 5 2018-06-13

Transakcja szybka i zgodna z moimi oczekiwaniami.

5 / 5 2018-06-10

Oferowany towar najwyższej jakości zgodny z opisem, błyskawiczna realizacja zamówienia, towar starannie zabezpieczony do transportu, serdecznie polecam, zadowolony klient Robert Szparaga

5 / 5 2018-06-08

Blyskawiczna transakcja

5 / 5 2018-06-03

Szybko, sprawnie, produkt taki jak na stronie

5 / 5 2018-05-24

Wszystko szybko i sprawnie. Zgodnie z ofertą. Polecam.

5 / 5 2018-05-19

Sklep bardzo dobry .na piątkę ,szybka dostawa towar odpowiednio zapakowany ,pełna informacja o przesyłce ,darmowa dostawa,- walizkę kupiłam w promocji/powystawowa/// stan idealny.Bardzo dobry zakup.Polecam sklep.

5 / 5 2018-05-14

Wszystko super,polecam

5 / 5 2018-05-10

Polecam

5 / 5 2018-05-09

......

5 / 5 2018-05-08

Wszystko ok

5 / 5 2018-05-06

Towar zgodny z zamówieniem a przesyłka bardzo szybkim tempie. Polecam tego sprzedawcę!!!

5 / 5 2018-05-01

Najlepsza cena, szybka dostawa, super

5 / 5 2018-04-27

super sklep

4 / 5 2018-04-24

Bardzo szybko dostałam zamówiony plecak. Przesyłka 0 złoty (powyżej 170zł). Brakuje tylko możliwości odesłania towaru za 0 złoty w sytuacji gdyby klient chciała zwrócić. Taką umowę niektóry firmy zawierają z InPost, korzystałam wielokrotnie.

5 / 5 2018-04-11

Polecam.

5 / 5 2018-04-10

Szybko i sprawnie. Zgodnie z opisem.

5 / 5 2018-04-10

Jestem bardzo zadowolony z zakupu i obsługi klienta. Polecam.

5 / 5 2018-04-07

Zakup bardzo trafiony,szybka obsługa i dostawa.Chętnie polecę ten sklep.

5 / 5 2018-03-30

Bardzo sprawnie realizowane zamówienia, przystępne ceny, darmowa wysyłka do paczkomatów.

5 / 5 2018-03-30

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-03-19

Super towar super dostawa POLECAM!!!!!!

5 / 5 2018-03-19

Profesjonalnie, bardzo dobrze opakowane, dostarczone na czas, zgodnie z oczekiwaniem. Polecam !!!

5 / 5 2018-03-18

Transakcja szybka i udana.

5 / 5 2018-03-16

Zamówiony produkt jak i JEGO JAKOŚĆ w 100% zgodny z przedstawionym na portalu BOGATO. Przesyłka dostarczona kurierem w ciągu dwóch dni. Paczka nieuszkodzona- profesjonalnie zapakowana. Na e-mailu ciągły kontakt zarówno ze sprzedającym, jak i kurierem- tzw. śledzenie przesyłki łącznie z imieniem kuriera jak i numerem jego komórki. POLECAM PRODUKTY I OBSŁUGĘ.

2018-03-12

Przesyłka była źle zapakowana boki pudła nie zaklejone taśmą można było do niego włożyć rękę . W przypadku gdybym chciała wymienić czy oddać produkt musiałabym zapłacić za przesyłkę.

3 / 5 2018-03-11

Dwa pierwsze zamówienia przez bogato.pl poszły bardzo sprawnie. Niestety przy ostatnim zamówieniu miałam duże problemy z odebraniem przesyłki, co najwyraźniej jest spowodowane zmianą firmy kurierskiej. Po pierwsze wybór miejsc dostarczenia był o wiele mniejszy, po drugie ani adres, ani godziny otwarcia punktu nie zgadzają się w bazie danych DPD i o mało co nie miałabym jak odebrać walizki na wyjazd. Pomimo tego, że pracownicy punktu odbioru zgłaszali zmiany danych do DPD, ci nadal posługują się starymi. Na koniec - pomimo tego, że już odebrałam przesyłkę, dzisiaj dostałam maila z ponagleniem o nieodebranej przesyłce.

5 / 5 2018-03-04

Polecam

5 / 5 2018-02-28

Polecam zakup, bez zarzutu

5 / 5 2018-02-26

Błyskawicznie

5 / 5 2018-02-24

Wszystko poprawnie, nie mam nic do zarzucenia, a jedynie pochwały.

5 / 5 2018-02-23

Super

5 / 5 2018-02-17

Przesyłka mimo okresu przedswiatecznego przyszła bardzo szybko, na drugi dzień była u mnie, polecam.

5 / 5 2018-02-12

Szybko, konkretnie, profesjonalnie. Mogę śmiało polecić ten sklep.

4 / 5 2018-02-05

Jestem zadowolony z całej transkacji. Przesyłka doszła do mnie naprawdę szybko, a przesyłka była należycie zapakowana. Przesyłka wysłana natychmiastowo po złożeniu zamówienia.

5 / 5 2018-02-03

Szybko, sprawnie, bez niespodzianek !

5 / 5 2018-01-26

Polecam super sklep. Torba jaką szukałam znalazłam w tym sklepie. Paczka dobrze zapakowana i doszła w dwa dni.

5 / 5 2018-01-26

szybko i sprawnie - polecam

5 / 5 2018-01-23

Ekspresowa wysyłka, towar zgodny z opisem, wszystko ok , polecam

5 / 5 2018-01-21

Transakcja ekspresowa.

5 / 5 2018-01-10

Znakomity sklep. Kupuję tam nie po raz pierwszy i nigdy się nie zawiodłam. Polecam!

5 / 5 2018-01-09

Zadnych uwag :)

5 / 5 2018-01-01

Wszystko ok

5 / 5 2017-12-26

Profesjonalnie, szybko, bez przeszkód

5 / 5 2017-12-23

Profesjonalna obsługa, polecam

5 / 5 2017-12-22

Solidna Firma polecam!

5 / 5 2017-12-21

Polecam super sklep. Torba jaką szukałam znalazłam w tym sklepie. Paczka dobrze zapakowana i doszła w dwa dni.

5 / 5 2017-12-20

Polecam

5 / 5 2017-12-20

Natychmiastowa dostawa, świetny towar. POLECAM

5 / 5 2017-12-16

jak najbardziej polecam ten sklep za szybkość , profesjonalną obsługę.

5 / 5 2017-12-09

ok dobry sklep

5 / 5 2017-12-08

Super

5 / 5 2017-12-05

Profesjonalna obsługa, polecam ten sklep.

4 / 5 2017-12-03

Bez zastrzeżeń - polecam!

5 / 5 2017-11-30

Produkt, transakcja i dostawa zgodne z moimi oczekiwaniami. Szczególnie doceniam informację na stronie www sprzedawcy - konkretna, profesjonalna.

5 / 5 2017-11-29

Sklep warty polecenia. Szybka realizacja zamówienia

5 / 5 2017-11-03

Jestem bardzo zadowolona z jakości towaru i szybkości dostawy. Polecam.

5 / 5 2017-11-02

Polecam

5 / 5 2017-11-01

Firma szybko i sprawnie zrealizowała zamówienie. Towar zgodny z opisem. Polecam.

4 / 5 2017-10-30

Sklep ma wyższe ceny niż inne sklepy internetowe. Jeśli jednak potrzebujesz kupisz coś szybko nie warto szukać innego dostawcy. Miła obsługa oraz szybki czas reakcji. Polecam wszystkim nie mającym czasu na zabawy w poszukiwanie naj naj taniej.

5 / 5 2017-10-26

Ekspresowa wysyłka. Wszystko zgodnie z zamówieniem. Dobrze zabezpieczone na czas transportu

5 / 5 2017-10-20

Świetna współpraca. Usatysfakcjonowana. Polecam

5 / 5 2017-10-15

Dziekuję. Bardzo dobry kontakt

5 / 5 2017-10-10

Błyskawiczna dostawa w przedświątecznym okresie, cena towaru i koszt przesyłki najtańsze w necie. Polecam

5 / 5 2017-10-09

Profesjonalizm w każdym calu:)

5 / 5 2017-10-05

Super sklep warty

5 / 5 2017-10-04

Całe zamówienie zrealizowano bez zarzutu

5 / 5 2017-10-04

Wszystko bardzo sprawnie i bez problemów.POLECAM!!!!!1

5 / 5 2017-10-02

Polecam, sprawny kontakt, bardzo szybka wysyłka, towar zgodny z opisem, cena dużo lepsza niż u producenta

5 / 5 2017-09-26

Torba super, obsluga super! Polecam

5 / 5 2017-09-24

Transakcja bardzo szybka, profesjonalna i bez zastrzeżeń.

5 / 5 2017-09-18

Bardzo profesjonalna obsługa, polecam!!!

5 / 5 2017-09-15

Szybka transakcja. Polecam.

5 / 5 2017-09-11

super!

4 / 5 2017-09-02

Polecam

5 / 5 2017-09-02

Superb

5 / 5 2017-08-25

Polecam sklep

5 / 5 2017-08-24

Jest ok

5 / 5 2017-08-23

GODNE POLECENIA

4 / 5 2017-08-16

Wszystko ok polecam

5 / 5 2017-08-02

Super

5 / 5 2017-07-23

Kuferek piękny,solidnie wykonany a co najważniejsze bardzo pakowny.

5 / 5 2017-07-23

Polecam

4 / 5 2017-07-22

towar super, taniej niż w sklepie to oszczędzona kasa:)

5 / 5 2017-07-21

Przesyłka dotarła bardzo szybko i jestem zadowolona z realizacji zamówienia. Polecam sklep BOGATO !!!

5 / 5 2017-07-20

Sprawna realizacja zamówienia.

5 / 5 2017-07-20

Towar zgodny z opisem, portfel wykonany profesjonalnie, z bardzo dobrych materialow. przesylka bardzo szybka, kontakt ze sprzedajacym na najwyzszym poziomie. serdecznie polecam

5 / 5 2017-07-18

Po prostu super!

5 / 5 2017-07-18

Bardzo szybka realizacja zamowienia. Zamowienie bylo u mnie drugiego dnia i wszystko zgadzalo sie z.zamowieniem

5 / 5 2017-07-11

Transakcja szybka, obsługa profesjonalna Towar zgodny z opisem Jak najbardziej polecam

5 / 5 2017-07-10

Bardzo polecam: szybko i rzetelnie

5 / 5 2017-07-08

Jestem bardzo zadowolona z jakości towaru i szybkości dostawy. Polecam.

4 / 5 2017-07-07

profesjonalna obsluga, dobrze zapakowany towar , ktory spelnia moje oczekiwania

5 / 5 2017-06-27

Szeroki wybór i bardzo dobre ceny. Szukałam konkretnego modelu portfela i kiedy dostarczono go do sklepu, przemiła Pani zadzwoniła do mnie że jest dostępny co było miłym zaskoczeniem. Serdecznie polecam ten sklep

5 / 5 2017-06-21

Profesjonalna obsługa. Szybka realizacja. Miałam niestandardową prośbę o dodatkowe zdjęcie i szybko je otrzymałam. Polecam, po kilku zrealizowanych sprawnie transakcjach.

5 / 5 2017-06-08

Szybko ibprofesjonalnie

5 / 5 2017-06-05

Towar dotarł bardzo szybko, idealnie zapakowany. Polecam !

5 / 5 2017-06-04

Profesjonalna obsługa i bardo szybka realizacja zamówienia

5 / 5 2017-05-29

Jestem zadowolona

5 / 5 2017-05-29

Polecam wszystkim

5 / 5 2017-05-26

Jestem bardzo zadowolona

5 / 5 2017-05-25

Oczywiście polecam sklep znajomym

5 / 5 2017-05-24

Wszystko O.K.

5 / 5 2017-05-20

Sam zakup przebiegł dokładnie tak jak powinien przebiegać każdy w internecie. Obsługa klienta gdy zadzwoniłem z prośbą o wyjaśnienie wątpliwości pomimo okresu świątecznego była bardzo miła i fachowa.Polecem!!!

5 / 5 2017-05-15

Przesyłka dotarła do mnie taka jaką zamówiłem w tempie expresowym

5 / 5 2017-05-07

Wszystko ok. Polecam Zakupy W Bagato.pl z czystym sumieniem.

5 / 5 2017-05-03

Wszystko tak, jak powinno być.

5 / 5 2017-05-01

Wszystko załatwione bardzo sprawnie

5 / 5 2017-04-29

Profesjonalna obsługa i szybka wysyłka.

5 / 5 2017-04-23

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-04-16

szybkie, udane zakupy.

5 / 5 2017-04-12

Profesjonalna obsluga..polecam

5 / 5 2017-04-11

Wszystko ok. Polecam.

5 / 5 2017-04-04

Wszystko w porządku, sprawnie i profesjonalnie

5 / 5 2017-04-01

Polecam!

4 / 5 2017-04-01

Transakcja przebiegła pomyślnie i bezproblemowo. Polecam.

5 / 5 2017-03-28

Profesjonalne podejście

Rzetelne opinie o Bagato.pl

Bagato.pl

Siedziba
Turek

WWW
http://www.bagato.pl

Email
[email protected]

Telefon
600610100

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie