Kategorie: / Odzież i Obuwie

Bagstyle.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Bagstyle.pl
5 / 5 2019-02-24

polecam zakupy w tym sklepie z prostego powodu : lubię swoje zakupy mieć szybko w domu, torebka jest cudna a kontakt ze sklepem jak w realnym sklepie.

5 / 5 2019-02-09

Nic dodać nic ująć, po prostu super! ekspreowa wysyłka, sprzedwany towar zgodny z opisem.

5 / 5 2019-02-09

Żona jest zachwycona torbą. Transakcja wzorowa. Błyskawiczna przesyłka. Szczerze polecam.

5 / 5 2019-02-04

Szeroka oferta i przystepna cena. Szczegolne podziekowania dla Pani Wioletty, ktora okazala niesamowita cierpliwosc i profesjonalizm przy realizacji moje "skomplikowanego" zamowienia.

5 / 5 2019-01-09

Torba bardzo mi się podoba. Zamówienie zrealizowano szybko i solidnie.

5 / 5 2018-09-25

ok

5 / 5 2018-08-21

Szybka i rzetelna obsługa.

5 / 5 2018-04-26

POLECAM , PEŁEN PROFESJONALIZM , MIŁO , SPRAWNIE , DOBRA CENA

2018-03-02

O.K.

5 / 5 2018-02-14

W sklepie Big Style zakupy sa super .Zakupilam torebke i jestem zadowolona kolor jak i fason sa suer. Dlatego bede nadal korzystac i polecam z zakupow w BagStyle.

5 / 5 2018-01-17

Szybka i sprawna obsługa, towar bez zastrzeżeń

5 / 5 2018-01-09

Bardzo dobra komunikacja ze sklepem. Byłam na bieżąco informowana o statusie realizacji zamówienia. Zakupioną torebkę otrzymałam ekspresowo. Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-11-09

Super Super

5 / 5 2017-07-17

Szybka przesyłka, towar ok. Polecam

2017-04-07

Sklep odkryła całkiem przypadkiem. Szukałam torebki no i znalazłam. Sklep fajny dużo torebek do wyboru. Dobrze opisane produkty. Jedynie czego mi zabrakło to zdjęć torebek na ramieniu dziewczyny.

Rzetelne opinie o Bagstyle.pl

Bagstyle.pl

Siedziba
Gniezno

WWW
http://www.bagstyle.pl

Email
[email protected]

Telefon
61 666 96 60

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie