Kategorie: / Odzież i Obuwie / Dla Dzieci

Bajkowamoda.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.81
opinie o Bajkowamoda.pl
5 / 5 2019-03-25

Sprawnie i milo

5 / 5 2019-02-27

Wszystko jak najbardziej w porzadku. Szybko, sprawnie, w miłej atmosferze. Serdecznie Dziękuję. Na pewno skorzystam z zakupów jeszcze nie raz. Pozdrawiam i gorąco polecam.

4 / 5 2019-02-24

Transakcja przebiegła szybko i sprawnie

5 / 5 2019-02-23

Wszystko tak jak w opisach produktów. Nie ma się do czego przyczepić. Polecam gorąco.

5 / 5 2019-02-19

Profeska ;)

5 / 5 2019-02-04

Wszystko OK szybką dostawa

5 / 5 2019-01-30

Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie.

4 / 5 2019-01-29

Jestem zadowolona z zakupu

4 / 5 2019-01-21

Szybka i konkretna transakcja.

5 / 5 2019-01-15

Sprawnie,szybko

5 / 5 2019-01-15

Zdecydowanie polecam.

4 / 5 2019-01-12

Jestem bardzo zadowolona z zakupów.

5 / 5 2018-11-26

Jakośc obsługi doskonala, kontakt z klientem super. Wysyłka ekspresowa. Wysłana rano, doręczone w południe. Polecam!

5 / 5 2018-11-13

Super bardzo polecam:)

5 / 5 2018-11-12

Bardzo szybka dostawa!!!!!!

5 / 5 2018-11-05

Szybko i sprawnie, czego chcieć więcej.

5 / 5 2018-10-23

Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie, miła obsługa, bezproblemowy kontakt ze sprzedającym, szybka wysyłka

5 / 5 2018-10-13

Super. Zamówienie szybko dostarczone i zwrot załatwiony błyskawicznie. Dziękuję i Polecam.

4 / 5 2018-09-25

Szybka i profesjonalna obsługa.

5 / 5 2018-09-01

polecam, szybko i profesjonalnie :)

5 / 5 2018-08-31

Supet sprzedawca i super towar

5 / 5 2018-08-10

Szybka i profesjonalna obsługa. Polecam!!!

5 / 5 2018-08-07

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-07-22

Profesjonalna obsługa. Paczka zamówiona we wtorek o 12 A nastepnego dnia u mnie. Napewno wrócę

5 / 5 2018-07-21

Gorąco polecam, duża sieć pkt odbioru bardzo ułatwia sfinalizowanie transakcji.

4 / 5 2018-06-20

super obsługa polecam :)

5 / 5 2018-06-19

Sprawnie, szybko, precyzyjnie bez negatywnych uwag

5 / 5 2018-06-07

Super, wszystko zgodne z zamówieniem, dobra jakość i szybka dostawa, polecam

5 / 5 2018-06-03

Gorąco polecam

5 / 5 2018-05-29

Wszystko ok.

5 / 5 2018-05-19

wszystko OK

5 / 5 2018-05-11

Profesjonalna obsługa. Polecam

4 / 5 2018-05-10

Zamowienie odzwierciedla zdjęcia dobea jakość

5 / 5 2018-05-08

b.dobry

5 / 5 2018-04-30

Super szybko sprawnie jakość bardzo dobra!!!

5 / 5 2018-04-10

Kupilam bluzę Barcelona, bardzo dobra jakosciowo, przesylka przyszla bardzo szybko. Polecam

5 / 5 2018-04-05

Profesja sama w sobie,jest moc :)

5 / 5 2018-03-21

Produkt zgodny z opisem i zdjęciem. Szybka dostawa. Polecam

5 / 5 2018-03-17

Super sklep polecam

5 / 5 2018-03-13

Polecam

5 / 5 2018-03-04

Ekspresowa wysyłka

5 / 5 2018-03-02

Transakcja bezproblemowa. Polecam!

5 / 5 2018-03-01

Polecam zakupy w tym sklepie.

4 / 5 2018-02-28

Polecam

5 / 5 2018-02-16

Polecam.

5 / 5 2018-02-15

Profesjonalna obsługa. Paczka zamówiona we wtorek o 12 A nastepnego dnia u mnie. Napewno wrócę

4 / 5 2018-02-09

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-01-31

Wszystko przebiegało bardzo dobrze,

5 / 5 2017-12-26

Wszystko ok super współpraca.Polecam

5 / 5 2017-12-25

Wszystko ok.

5 / 5 2017-12-14

Polecam.

5 / 5 2017-12-14

Towar spełnia moje oczekiwania. Dostawa w terminie - z możliwością podgląda etapu realizacji zamówienia i cenna iinformacja o terminie doręczenia . Opakowanie zapewniające dostarczenie towaru bez uszkodzenia. Z pewnością polecę firmę zainteresowanym.

4 / 5 2017-12-09

Pierwszy raz tam kupowałem, dla siostrzenca. Sklep ok. Jakość towaru nie jest rewelacyjna bo to zapewne produkcja Chińska, cena mogłaby być niższa.

5 / 5 2017-10-12

Profesjonalnie.

5 / 5 2017-09-26

Szybka przesyłka. Towar bez zarzutu. Polecam!

5 / 5 2017-09-24

polecam

5 / 5 2017-08-22

Polecam.

4 / 5 2017-08-09

Szybko, sprawnie i produkty zgodne z opisem. Polecam

5 / 5 2017-08-04

Polecam.

5 / 5 2017-06-11

Profesjonalna i szybka obsługa. Polecam zakupy.

5 / 5 2017-06-05

Sprawnie,bez problemów.

5 / 5 2017-05-27

Dobry kontakt, profesjonalizm, polecam

4 / 5 2017-05-16

5 5 5 5 5 5

5 / 5 2017-04-29

Szybka przesyłka, bardzo dobra jakość. Polecam

4 / 5 2017-04-27

Super

5 / 5 2017-04-17

Jestem bardzo zadowolona, zamówiony przeze mnie ręcznik jest gatunkowo dobrej jakości a sama przesyłka doręczona w szybkim czasie.

5 / 5 2017-04-03

Zawsze udane zakupy. Szybko, sprawnie, sympatycznie. A gdy mam chęć coś oddać bądź wymienić, nie ma najmniejszego problemu. Z przyjemnością tu wracam.

Rzetelne opinie o Bajkowamoda.pl

Bajkowamoda.pl

Siedziba
Wola Mrokowska

WWW
http://bajkowamoda.pl

Email
[email protected]

Telefon
883 153 960

Komórka
883 153 960

Infolinia
883 153 960

Logowanie