Kategorie: / Militaria

Balistas.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.76
opinie o Balistas.pl
5 / 5 2019-03-25

Szybkość realizacji i jakość obsługi super! Na prawdę polecam!

5 / 5 2019-03-24

Polecam sklep, duzo fajnego tam mają

5 / 5 2019-03-17

Polecam,polecam i jeszcze raz POLECAM SKLEP BALISTAS!!!!!!!!!!! Nigdy nie zawiedli !

5 / 5 2019-03-14

Szybko sprawnie pełna profeska polecam

4 / 5 2019-03-11

Świetny sklep, szkoda tylko że na niektóre towary trzeba długo czekać.

5 / 5 2019-03-09

Zadowolony

4 / 5 2019-03-08

Dotrzymali danego słowa miałem dostać paczkę naboi pobjeda Technology w ramach rekompensaty za naboje victory które zostały wycofane to miały być takie same tylko w innym opakowaniu ale było inaczej sklep po prostu mnie oszukał bo te victory pobjeda to były całkiem inne naboje nawet proch miały inny.Ale sklep dotrzymał danego słowa tylko po co było oszukiwać tego nie rozumiem.

5 / 5 2019-03-03

sklep jest ok polecam

5 / 5 2019-02-21

Wszystko w jak najlepszym porządku.

4 / 5 2019-02-19

Sklep jest godny polecenia-Towar zmówiony super...można by tylko trochę ponarzekać na firme kurierską ale po co.Zabawka która otrzymałem wynagradza nie domówienia z kurierem :) POLECAM

5 / 5 2019-02-14

Nie mam zastrzeżeń poza jednym ; brakuje w przesyłce do beast Hunter blade 175IB camo 2-śrób mocujących strzemiączko. Mają mi dosłać pocztą .

5 / 5 2019-01-29

Polecam, wszystko zgodnie z opisem, jestem bardzo zadowolony. Następny zakup znów tylko w sklepie Balistas!!!!

5 / 5 2019-01-21

Bardzo dobry sklep

5 / 5 2019-01-15

Szybka odpowiedź i wysyłka do Polski. Ogólnie mogę polecić ten sklep.

4 / 5 2019-01-10

super

5 / 5 2019-01-06

Świetna obsługa, szybki kontakt, błyskawiczna dostawa, pełen profesjonalizm zakupy w tym sklepie to przyjemność.

5 / 5 2019-01-05

Polecam

5 / 5 2019-01-01

Polecam

5 / 5 2018-12-26

W 100% z całą odpowiedzialnością polecam tego sprzedającego Sklep Balista. Towar zgodny z opisem a przesyłka błyskawiczna. Tak powinna wyglądać każda tranzakcja z satysfakcją. Dziękuję bardzo i pozdrawiam Kominiary.

4 / 5 2018-12-23

Tak polecam

5 / 5 2018-11-17

Polecam!!

5 / 5 2018-11-04

Jak najbardziej polecam wszystkim jestem bardzo zadowolony

5 / 5 2018-11-04

Pełny profesjonalizm

5 / 5 2018-10-27

OBSŁUGA SUPER, PRZESYŁKA SUPER TOWAR ZGODNY - SERDECZNOIE POLECAN

5 / 5 2018-10-21

Profesjonaliści. Polecam.

5 / 5 2018-10-16

Polecam!

4 / 5 2018-10-16

Rzeczowo i w temacie

4 / 5 2018-10-14

na pewno nie raz będę robił zakupy pozdrawiam

5 / 5 2018-10-06

JEST OK

5 / 5 2018-10-02

Profesjonalna obsługa. Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie. Transakcja okazała się szybka i przyjemna.

5 / 5 2018-09-24

Sklep w pełni profesjonalny. W 100% godny polecenia :)

5 / 5 2018-09-23

Jestem bardzo zadowolony

5 / 5 2018-09-19

Super polecam

3 / 5 2018-09-15

Witam jeżeli nie musisz zwracać towaru wszystko jest wporządku ale jak zamówisz nawet dobry towar a przyjdzie nie to co zamuwiłeś i to z ich winy zaczynają się problemy .

5 / 5 2018-09-05

Super szybka obsługa

5 / 5 2018-09-01

Znalazłem ten sklep przypadkiem w reklamie jakiejś na innej stronie i byłem sceptyczny, więc zleciłem zamówienie za pobraniem. Wszystko elegancko, szybciutko, bez problemów. Polecam.

5 / 5 2018-08-28

Wszystko na plus. Polecem ten sklep. Wszystko szybko, sprawnie i solidnie, a co najważniejsze towar świetnej jakości.

5 / 5 2018-08-27

Sprawna i szybka obsluga, dostsrczona takze bez opoznienia. Polecam

5 / 5 2018-08-22

Polecam firma godna zaufania.

5 / 5 2018-08-14

Dobry sklep

5 / 5 2018-08-13

Profesionalna obsługa.szybka i sprawna przesyłka polecam w stu procentach.

5 / 5 2018-08-03

Rewelacyjny sklep , towar bardzo dobrej jakości, transakcja bardzo sprawna

4 / 5 2018-07-27

Szybko zgodnie z opisem, pełna profeska . Polecam wszystkim.

4 / 5 2018-07-25

Wszystko OK !!!

5 / 5 2018-07-22

Pełen profesjonalizm :)

5 / 5 2018-07-14

Bardzo profesjonalna obsługa

4 / 5 2018-07-10

Profesjonalna obsługa. Przedstawiony przedmiot w rzeczywistości wygląda lepiej jak na stronie.

4 / 5 2018-07-10

Bardzo sprawna,profesjonalna obsługa. Towar dobrej jakości,gorąco polecam firmę Marian M.

5 / 5 2018-07-10

Ok. Polecam

4 / 5 2018-07-05

Wszystko w jak najlepszym porządku transakcja przebiegła pomyślnie szybka wysyłka

5 / 5 2018-07-02

Profesjonalna obsługa. Wszystko ok. Polecam!

4 / 5 2018-06-21

Towar jest ok przesyłka dotarła szybko natomiast zapakowanie przesyłki słabe

5 / 5 2018-06-20

jest ok.

5 / 5 2018-06-12

Polecam szybko i sprawnie Towar pierwsza klasa

5 / 5 2018-06-08

Bardzo szybko i profesjonalnie. Gorąco polecam.

5 / 5 2018-06-07

W przeciwieństwie do firmy ze Szczecina,wysłane bardzo szybko i zgodnie z opisem.

5 / 5 2018-06-06

Polecam, szybka wysyłka, towar zgodny z opisem.

5 / 5 2018-05-25

Profesjonalna obsługa , szybki kontakt. Paczka zapakowana wzorowo. Z czystym sumieniem mogę polecic ten sklep.

4 / 5 2018-05-22

Jestem w miarę zadowolony.

5 / 5 2018-05-22

Bardzo dobra i szybka wysyłka, możliwość zapłaty przy odbiorze towaru . Polecam innym kupującym zakupy , w przyszłości sam będę też kupował w tym sklepie.

5 / 5 2018-05-14

Polecam

3 / 5 2018-05-14

ogólnie jestem zadowolony i chętnie polecę wasze usługi znajomym

4 / 5 2018-05-12

Pełna profeska jestem zadowolony polecam

5 / 5 2018-05-05

Szybko, rzetelnie, polecam :)

5 / 5 2018-05-02

Profesjonalna obsługa szybki kontakt i krótki czas oczekiwania na przesyłkę fachowe doradztwo

5 / 5 2018-05-01

Polecam

5 / 5 2018-04-27

super polecam

5 / 5 2018-04-24

Polecam, szybka wysyłka

5 / 5 2018-04-21

Szybko, sprawnie, mnogość asortymentu. Polecam

4 / 5 2018-04-16

Przebieg transakcji był prawidłowy

5 / 5 2018-04-14

Mega zadowolony jestem

4 / 5 2018-04-10

Wszystko tak jak powinno byc 100% zadowolenia Polecam

5 / 5 2018-04-10

Sklep godny polecenia!!!!

5 / 5 2018-03-28

Jestem zadowolony z zakupów w tym sklepie szybkie przesyłki

5 / 5 2018-03-11

bardzo dobrze

5 / 5 2018-03-09

Szybko, profesjonalnie bez kłopotu

5 / 5 2018-03-02

Jestem zadowolony

5 / 5 2018-02-21

Pełny profesjonalizm

5 / 5 2018-02-21

Super

5 / 5 2018-02-16

Profesjonalna obsługa. Jak najbardziej polecam zakupy u tego sprzedawcy.

5 / 5 2018-02-08

Rewelacyjny sklep , towar bardzo dobrej jakości, transakcja bardzo sprawna

5 / 5 2018-02-07

polecam

5 / 5 2018-02-04

Polecam 100%

5 / 5 2018-02-03

Bardzo szybka realizacja zamówienia.

5 / 5 2018-01-28

Szybka dostawa.

5 / 5 2018-01-22

Super

5 / 5 2018-01-18

Super

5 / 5 2018-01-15

Polecam.

5 / 5 2018-01-12

Bardzo polecam, towar warty polecenia.

5 / 5 2018-01-05

Wszystko na temat

5 / 5 2017-12-30

Bardzo dobry kontakt Szybka przesyłka zgodna z zamówieniem Polecam

5 / 5 2017-12-26

Zdecydowanie polecam. Transakcje są szybkie i bezproblemowe.

5 / 5 2017-12-22

polecam tanio szybko :)

1 / 5 2017-12-13

Wszystko tak jak powinno byc 100% zadowolenia Polecam

4 / 5 2017-12-04

Super sprzedawca , polecam wszystkim

5 / 5 2017-12-01

Wszystko prawidlowo 5/5

5 / 5 2017-11-10

Wyszystko w najlepszym porządku, polecam.

5 / 5 2017-11-06

Wszystko ok

5 / 5 2017-11-03

Wszystko zgodne z opisem.

5 / 5 2017-11-02

Polecam! :)

5 / 5 2017-10-19

Bardzo miła obsługa. Towar bardzo dobrej jakości. Z czystym sumieniem mogę polecić.

5 / 5 2017-10-09

Wszystko ok ,bez żadnych problemów,towar zgodny z opisem

5 / 5 2017-09-24

Sprawnie i szybko super

5 / 5 2017-09-23

Wszystko w jak najlepszym porządku. Dziękuję.

5 / 5 2017-09-20

Jakoś w stosunku do ceny super czas realizacji jak najbardziej na plus

5 / 5 2017-09-16

Polecam w 100 procentach !!!!!

5 / 5 2017-09-12

eeeee

5 / 5 2017-09-11

Wszystko ok polecam

5 / 5 2017-09-08

Wszystko ok

5 / 5 2017-09-07

Świetna realizacja zamówienia. Towar zgodny z opisem. Szybki transport do Polski. Polecam zakupy u tego sprzedawcy.

4 / 5 2017-09-02

Jestem w miarę zadowolony.

4 / 5 2017-08-25

Szybkość realizacji zamówienie i cała reszta po prostu Perfect, jedyne co to forma pakowania mogłaby być lepsza.

5 / 5 2017-08-24

Transakcja powiodła się, a towar został szybko doręczony

4 / 5 2017-08-21

Rzeczowo i w temacie

5 / 5 2017-08-16

Ok.............

4 / 5 2017-08-16

Dzięki polecam

5 / 5 2017-08-07

Wszystko O.K. Polecam.

5 / 5 2017-07-30

Wszystko idealnie.

5 / 5 2017-07-30

Jest ok

5 / 5 2017-07-30

ok ok ok

5 / 5 2017-07-18

Nie mam zastrzeżeń poza jednym ; brakuje w przesyłce do beast Hunter blade 175IB camo 2-śrób mocujących strzemiączko. Mają mi dosłać pocztą .

5 / 5 2017-07-11

Polecam!

5 / 5 2017-07-09

Ok.............

5 / 5 2017-07-02

Szybka obsługa,dostawa,profesjonalizm.Klient musi byc zadowolony.Polecam jak najbardziej

5 / 5 2017-06-28

Profesjonalna obsługa szybka realizacja zamówienia

5 / 5 2017-06-25

Extra

5 / 5 2017-06-19

OK!!!!!!!!

5 / 5 2017-06-16

Szybka dostawa w pełni zadowolony polecam.

5 / 5 2017-06-14

Polecam

4 / 5 2017-06-11

Jest dobrze

3 / 5 2017-06-11

Produkt zgodny z opisem. Konkurencyjne ceny. Dość długi czas na odpowiedź i wysyłkę. Ogólnie sklep godny polecenia

5 / 5 2017-06-08

Godny polecenia

5 / 5 2017-06-05

wszystko ok

4 / 5 2017-06-04

PELEN PROFESJONALIZM.POLECAM

4 / 5 2017-05-24

Posługa jest bardzo dobra

5 / 5 2017-05-24

Polecam sklep

5 / 5 2017-05-20

Witam bardzo szybka dostawa towar zgodny z opisem polecam sprzedawcę

5 / 5 2017-05-19

Mega zadowolony jestem

5 / 5 2017-05-17

Profesjonalna obsługa jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2017-05-16

Jestem zadowolony w 100%

5 / 5 2017-05-12

Polecam wszystkim !!! Tak jak być powinno wszędzie :-)

5 / 5 2017-05-12

Polecam! :)

5 / 5 2017-05-06

Polecam

5 / 5 2017-05-02

Bardzo dobra i szybka wysyłka, możliwość zapłaty przy odbiorze towaru . Polecam innym kupującym zakupy , w przyszłości sam będę też kupował w tym sklepie.

5 / 5 2017-05-01

Jestem zadowolony w 100%

5 / 5 2017-04-24

super perfekt ok

5 / 5 2017-04-18

Polecam!!!!!!

5 / 5 2017-04-07

Szybka dostawa

4 / 5 2017-04-05

Towar który zamówiłem i oczekiwałem jest super, choć jeszcze nie miałem okazji przetestować jak strzela. Na pewno będę zamawiał na BALISTAS.PL

5 / 5 2017-03-28

Super

Rzetelne opinie o Balistas.pl

Balistas.pl

Siedziba
Bohumin

WWW
http://balistas.pl

Email
[email protected]

Telefon
+420591140535

Komórka
+420733766057

Infolinia
-

Logowanie