Kategorie: / Zdrowie I Uroda / Dla Dzieci / Artykuły Medyczne

Bamadoo.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Bamadoo.pl
5 / 5 2019-03-23

Polecam

5 / 5 2019-03-22

Super sklep. Duży wybór towarów, miła obsługa. Polecam.

5 / 5 2019-03-05

Duźy wybór towarów swietnej jakości. Dobry kontakt ze sklepem. Polecam.

5 / 5 2019-03-05

Polecam zakupy w tym sklepie. Bardzo szybka realizacja zamówienia.

5 / 5 2019-02-06

Bardzo szybka wysyłka. Profesjonalna obsluga

2019-01-26

Sprawnie i zadowalajaco

5 / 5 2019-01-18

Bardzo profesjonalna obsługa i szybka obsługa. Polecam!!!

0 / 5 2019-01-06

Sklep na piątkę. Skorzystałam z promocji i kupiłam dwie rzeczy z obniżoną ceną. Kiedy byłem w sklepie, zauważyłam zabawkę, którą chciałam kupić. Dostaliśmy również rabat na to. Jestem bardzo zaskoczona i zadowolona z tego.

0 / 5 2019-01-06

Byłem w sklepie z oceną pięć plus. Skorzystałem z obniżki cen i kupiłem dwie rzeczy taniej. Kiedy byłem już na miejscu w sklepie i odbierałem zamówienie, zauważyłem zabawkę, którą chciałem kupić. Okazało się, że również na nią dostałem rabat. Jestem mile zaskoczony tym faktem.

2019-01-02

Błyskawiczna wysyłka, po 36 godz. od zamówienia paczka już była u mnie

5 / 5 2019-01-01

Super sklep, bardzo miła obsługa. Wspaniałe rzeczy dobrej jakości i ogromny wybór

5 / 5 2018-12-27

Polecam ! Szybka dostawa i suoer kontakt ze sklepem.

5 / 5 2018-12-25

Bardzo szybka i sprawna obsługa, na miejscu jest duży asortyment więc zawsze można coś dobrać a obsługa jest przemiła

5 / 5 2018-12-22

Chciałbym zarekomendować ten sklep wszystkim, którzy troszczą się o swoje zdrowie i podejmują świadome decyzje zakupowe. Miejsce to ma świetną lokalizację, a oferowane produkty są najwyższej jakości. Chociaż to były moje pierwsze wizyty tutaj, na pewno nie będą ostatnie. Gorąco polecam!

5 / 5 2018-12-22

Zachęcam do robienia zakupów w tym sklepie wszystkim, którzy troszczą się o swoje zdrowie i podejmują świadome decyzje. Sklep ma bardzo dogodne położenie, a produkty, które oferuje, są najlepszej jakości. Te zakupy były moje pierwsze, ale na pewno nie ostatnie w tym miejscu. Gorąco polecam!

5 / 5 2018-12-20

Jestem pod wrażeniem tak szybkiej realizacji przesyłki :) nie czekałam nawet 24 godzin

2018-12-16

Bez zarzutu

5 / 5 2018-12-07

Miła profesjonalna obsługa, gorąco polecam

5 / 5 2018-11-19

Bardzo szybka realizacja zamówienia, wszystko zgodnie z opisem na stronie, miła, bezproblemowa transakcja :)

5 / 5 2018-11-07

Mimo długiego oczekiwania, w końcu otrzymałam zamówienie. Przedstawiciele sklepu dostarczyli je osobiście w sobotę, dołączając mały gratis oraz przeprosiny za opóźnienie, w postaci kodu rabatowego -15% na kolejne zakupy. Ponadto, ceny towaru zostały obniżone o 41 złotych. Ogólnie jestem usatysfakcjonowana ze swojego zakupu oraz polecam tego sprzedawcę.

5 / 5 2018-11-06

Z całego serca polecam ten sklep!

5 / 5 2018-10-30

Kolejne bardzo udane zakupy, towar zgodny z opisem i błyskawiczna wysyłka! POLECAM !!

5 / 5 2018-10-24

Pozytywna

5 / 5 2018-10-18

Wszystko super, błyskawiczna przesyłka, wanienka na żywo jeszcze ładniejsza niż na zajęciach

5 / 5 2018-10-12

Przesympatyczna Obsługa, korzystne oferty, szeroki wybór asortymentu. Z czystym sumieniem - polecam :)

2018-10-12

Błyskawiczna obsługa towary świetnie zapakowane a

5 / 5 2018-10-03

Bardzo dobra jakość produktów i obsługi, szybka dostawa i racjonalne koszty wysyłki. Wszystko w jak najlepszym porządku. Na pewno nie raz jeszcze wrócimy.

5 / 5 2018-09-20

wszystko ok.

5 / 5 2018-09-10

Super sklep, a już rewelacyjna wysyłka. Jednego dnia zamówienie o 16 drugiego dnia paczka u nas.

5 / 5 2018-09-04

Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą, szybka dostawa.

5 / 5 2018-08-23

Bardzo miła obsługa w sklepie, jak i poprzez stronę. Błyskawiczna realizacja zamówienia. Bardzo polecam

5 / 5 2018-08-18

Jestem mile zaskoczona. Jeszcze nigdy tak szybko nie dostałam zamówionej przeze mnie przesyłki. Polecam!

5 / 5 2018-08-05

Zamawianie przez internet było łatwe i szybkie. Po kilku dniach od zamówienia, przyjąłem przesyłkę osobiście. Produkt był dokładnie taki, jak zamówiłem.

5 / 5 2018-08-05

Na stronie internetowej z łatwością i szybko złożyłem zamówienie. Po kilku dniach osobiście odebrałem przesyłkę. Zamówiony produkt był dokładnie taki, jak oczekiwałem.

5 / 5 2018-08-05

Bardzo szybka wysyłka i świetna obsługa. POLECAM

5 / 5 2018-08-03

Ogromny wybór, miła i profesjonalna obsługa.

2018-07-16

Oszaleć można! Asortyment sklepu jest fantastyczny :) Obsługa przemiła i bardzo pomocna. Zdecydowanie polecam!

5 / 5 2018-07-09

Zamówienie złożone jednego dnia dotarło do mnie następnego dnia z samego rana.. Świetny sklep, polecam

5 / 5 2018-06-19

Polecam ten sklep , kolejny raz jestem zadowolona w 100% z zakupów.

2018-06-15

Ekstra promocja i ekspresowa wysyłka :)

5 / 5 2018-06-14

super, szybko i pięknie

5 / 5 2018-06-10

Super szybka wysyłka, polecam.

5 / 5 2018-06-08

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie! Wszystko super, sprawnie i miło. Szczerze z całego serca polecam!

5 / 5 2018-05-22

Super sklep online

5 / 5 2018-04-18

W pełni polecam. Szybko, sprawnie, profesjonalnie.

5 / 5 2018-03-27

Transakcja błyskawiczna, polecam w 100% !

5 / 5 2018-03-18

Super, sprawnie na każdym etapie

2018-03-17

Zakupy idealne

5 / 5 2018-03-16

Świetny kontakt ze sklepem, bezproblemowa wymiana towaru (zmiana kolorystyki). polecam serdecznie!!!

5 / 5 2018-03-12

TRANSAKCJA PRZEBIEGŁA POMYŚLNIE, PRODUKT DOBREJ JAKOŚCI, SZYBKA PRZESYŁKA

5 / 5 2018-02-25

Polecam

5 / 5 2018-02-24

super sklep :) polecam

5 / 5 2018-02-19

Polecam.

2018-02-13

Wszystko jak być powinno!

5 / 5 2018-02-11

GORĄCO POLECAM sklep Bamadoo! Jest piękny, produkty najwyższej jakości, obsługa przemiła :)

5 / 5 2018-01-28

Wysyłka tania i w ekspresowym tempie!!!!!! Polecamy na 100%

5 / 5 2018-01-27

Bardzo szybka realizacja zamówienia, wszystko super, świetne produkty

2018-01-25

Uwielbiam ten sklep :) plecak dla mam też fajny, myślę, że się sprawdzi

5 / 5 2017-12-19

Jak zawsze perfekcyjnie! Polecam!!!!

2017-12-09

Sprawna realizacja zamówienia, towar zgodny z opisem.

5 / 5 2017-11-20

Bardzo miła obsługa, towar zgodny z zamówieniem polecam.

5 / 5 2017-11-18

Bardzo szybka dostawa. Polecam

5 / 5 2017-11-18

szybko sprawnie profesjonalnie i w czasie - tak powinny pracować wszystkie sklepy

5 / 5 2017-11-13

Sklep super, duzo promocji. Wszystko na plus obsługa bardzo miła polecam wszystkim!

5 / 5 2017-11-12

Bardzo polecam!!! Przesyłka ekspresowa, wszysyko zgodne z opisem.

5 / 5 2017-11-12

Super szybką realizacja zamówień dobry kontakt ;)

5 / 5 2017-10-06

Bardzo miły kontakt i profesjonalnie od początku do końca, polecam ten sklep!

5 / 5 2017-10-04

Super obsługa, atrakcyjne ceny i promocje. Wszystko na najwyższym poziomie, polecam!

0 / 5 2017-10-03

Jest doskonale, tak jak zawsze! Niestety, nie dodali dodatkowego serduszka z firmy La Millou, ale otrzymałam piękny list z życzeniami na Boże Narodzenie i informację, że promocyjne gratisy się skończyły. Wcale się nie dziwię, bo to była niesamowita okazja - BAMADOO, bardzo dziękujemy za wspaniałą promocję i pozdrawiamy nasz ulubiony sklep! :)

5 / 5 2017-09-26

Ekspresowa wysyłka w ciągu niecałych 24 godzin !!! Polecam !!!Jeszcze nie raz na pewno zamówie

5 / 5 2017-09-19

Sprawna obsługa, towar zgodny z opisem, dobrze opakowany. Polecam serdecznie.

5 / 5 2017-09-03

Super

5 / 5 2017-08-10

Duży wybór produktów i przede wszystkim bardzo miła obsługa! Gorąco polecam zarówno zakupy online, jak i stacjonarne, ponieważ w naszym showroomie znajduje się bogate zasobniki towarów.

5 / 5 2017-08-01

Zamówiony towar był szybko przygotowany do odbioru. Obsługa w showroom była profesjonalna.

5 / 5 2017-07-27

Jestem niezwykle zadowolona z mojego zakupu w tej konkretnie sklepie. Jakość obsługi oraz szybkość realizacji zamówienia są niesamowite. Chociaż jest to moje pierwsze doświadczenie zakupowe tutaj, na pewno nie będzie to ostatnie.

5 / 5 2017-07-27

Jestem bardzo szczęśliwa z zakupu, który zrobiłam w tym konkretnym sklepie. Usługa była niesamowita, a zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko. To moje pierwsze doświadczenie z tym sklepem, ale na pewno nie ostatnie.

5 / 5 2017-07-21

Super szybką realizacja zamówień dobry kontakt ;)

5 / 5 2017-07-10

WSZYSTKO SUPER, POLECAM W 100%

5 / 5 2017-07-05

Błyskawiczna, profesjonalna obsługa klienta.

5 / 5 2017-06-27

Bardzo dobry kontakt z klientem! Polecam!

5 / 5 2017-06-20

Super sklep, bardzo miła obsługa. Wspaniałe rzeczy dobrej jakości i ogromny wybór

5 / 5 2017-06-10

Jestem bardzo zadowolona z szybkości wysłania produktu.

2017-06-07

Uwielbiam robić tam zakupy!!

5 / 5 2017-06-05

Bardzo miła obsługa, szybka realizacja zamówień, duży wybór produktów.

5 / 5 2017-06-01

Ten sklep jest niezwykły, posiada wysoko wykwalifikowaną obsługę oraz bardzo interesujący wybór produktów. Pan, który nas obsłużył, był niezwykle przyjazny i widać było, że naprawdę kocha to, co robi. Zakupy w takiej atmosferze są fantastyczne, zwłaszcza jeśli chodzi o rzeczy dla małych dzieci :) Pokonaliśmy ponad 100km, aby dotrzeć do tego sklepu i na pewno tu jeszcze wrócimy!

5 / 5 2017-04-29

Bardzo mi zależało, żeby wszystko odbyło się szybko. Dlatego złożyłam zamówienie w ostatniej chwili. Już po dwóch godzinach otrzymałam informację, że paczka została wysłana. Następnego dnia paczka dotarła do mnie. Cały czas otrzymywałam informacje drogą mailową. Wszystko przebiegło idealnie. Gorąco polecam ❤

5 / 5 2017-04-29

Bardzo mi zależało na czasie, więc złożyłam zamówienie w ostatniej chwili. Po dwóch godzinach otrzymałam potwierdzenie wysłania paczki, a następnego dnia została już dostarczona do mnie. Cały czas otrzymywałam informacje drogą mailową. Wszystko przebiegło idealnie, więc gorąco polecam. ❤

2017-04-28

Błyskawiczna realizacja, jedyne co mogło by być lepsze to dłuższe godziny odbioru z showroomu na Bemowie, poza tym nie mam zastrzeżeń.

5 / 5 2017-04-27

Szybka transakcja po otrzymaniu towaru do sklepu, informowanie na bieżąco o statusie przesyłki, bardzo dobry kontakt ze sklepem oraz kurierem.

5 / 5 2017-04-18

Bardzo przyjazny i profesjonalny sklep, super kontakt, polecam

5 / 5 2017-04-14

Błyskawiczna wysyłka, dużo gratisów, polecam.

5 / 5 2017-04-07

Jestem bardzo zadowolona z zakupów tym sklepie-zarówno z cen jak i poziomu obsługi.

5 / 5 2017-04-01

Zabawka zakupiona w bardzo dobrej cenie, bardzo dobry kontakt ze sklepem, ekspresowa i tania przesylka, polecam!

5 / 5 2017-03-31

wszystko ok.

Rzetelne opinie o Bamadoo.pl

Bamadoo.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://bamadoo.pl

Email
[email protected]

Telefon
503377844

Komórka
503377844

Infolinia
503377844

Logowanie