Kategorie: / Dla Dzieci

bambole.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.85
opinie o bambole.pl
5 / 5 2019-03-22

Zdecydowanie polecam!!!

5 / 5 2019-03-17

Szybka wysyłka, wózek dobrze zabezpieczony, wszystko zgodnie z opisem. Polecam

5 / 5 2019-03-12

Szybko i profesjonalnie

5 / 5 2019-03-10

Szybka wysyłka. Wózek w 100 % sprawny i jest cudowny.

5 / 5 2019-02-23

Obsługa bardzo szybka , towar zgodny z opisem. Polecam zakupy w 100% , jestem mega zadowolona, pozdrawiam.

5 / 5 2019-02-07

Szybka wysyłka. Na drugi dzień paczka dotarła. Wozek prześliczny. Polecam w 100%

4 / 5 2019-01-30

Sklep godny polecenia.

5 / 5 2019-01-16

Paczka w czasie, zabawki dobre.

5 / 5 2019-01-14

Profesjonalna i szybka obsługa

5 / 5 2019-01-05

polecam

1 / 5 2018-12-22

Bardzo mało profesjonalna obsługa. Blednie wpisałam numer tel. i nie mogli wysłać paczki, ale nikt nie starał się ze mną skontaktować mailowo. Potem i tak usłyszałam, że to moja wina. I musiałam dopłacać, żeby przesyłka doszła na czas. Produkty super, dobrej jakości i naprawdę ładne. Ale obsługa fatalna.

5 / 5 2018-12-07

Zgodnie z zamowieniem

5 / 5 2018-11-27

profesjonalna firma .polecam

5 / 5 2018-11-26

Polecam zakupy w tym sklepie! Profesjonalna obsługa, towar zgodny z opisem! Wiele razy kupowałam w tym sklepie i nigdy nie żałowałam niczego! Super towar, najwyższej jakości i mega szybka przesyłka. Polecam z całego serca!

5 / 5 2018-11-11

Bardzo profesjonalna obsługa. Szybko i bez problemu. Lala piękna.

5 / 5 2018-11-10

Szybka i sprawna realizacja zamówienia

5 / 5 2018-10-25

Bardzo polecam :)

5 / 5 2018-10-24

Lalka jest po prostu piękna odzwierciedla małe dziecko, córce od razu się spodobała. Lalki wykonane naprawdę z dużą dbałością o szczegóły.

5 / 5 2018-10-16

Laleczka cudo. Opakowanie idealne na prezent. Obsługa miła. Wysyłka natychmiastowa. Polecamy każdej małej ksiezniczce❤️❤️❤️

5 / 5 2018-09-27

Polecam ten sklep produkt świetnej jakości dobry kontakt

5 / 5 2018-09-22

Lalki zgodne z opisem,szybka dostawa

5 / 5 2018-09-04

Najlepszy sklep z lalkami jaki w życiu spotakałam. Jak zakupy to tylko na bambole.pl

5 / 5 2018-09-02

JESTEM ZADOWOLONA Z ZAKUPU

5 / 5 2018-08-29

Bardzo fajny wózek jak zarazem lalka szybka realizacja nawet po zmianie produktu z jednej lalki na inną .naprawdę sklep godny polecenia :)

5 / 5 2018-08-27

Bardzo profesjonalan obsługa. Towar zgodny z opisem. Bardzo szybka wysyłka. Polecam w 100%

5 / 5 2018-08-13

Pełen profesjonalizm. Przesyłka już następnego dnia. Prezent??? REWELACJA!!! Zarówno lalka jak i wózek z najwyższej półki!!! I w dodatku prześliczne... Polecam każdemu!!!! Dziewczynki zachwycone!!! Myślę, że to nie ostatni zakup ;)))

5 / 5 2018-08-06

Jest ok

5 / 5 2018-08-04

Polecam

5 / 5 2018-07-31

Wszystko bardzo dobrze

5 / 5 2018-07-29

Polecam sklep,szybka wysylka

5 / 5 2018-07-24

Super szybka, przyjemna obsługa. Jestem bardzo zadowolona

5 / 5 2018-07-07

Polecam zakupy w tym sklepie.

4 / 5 2018-06-27

ok```

5 / 5 2018-06-27

Po raz kolejny już polecam śliczne akcesoria dla laleczek

5 / 5 2018-06-15

Rewelacja

5 / 5 2018-06-09

szybka przesyłka , towar zgodny z zamówieniem

5 / 5 2018-05-31

Kolejne zakupy, i kolejny raz się nie zawiodłam. Obsługa na najwyższym poziomie, ekspresowa wysyłka, lalka przepiękna! Polecam.

5 / 5 2018-05-21

Zakupy szybkie i bez problemów, polecam

5 / 5 2018-05-18

szybka profesjonalna obsługa godna polecenia

5 / 5 2018-05-14

Wszystko ok. Wozek śliczny

5 / 5 2018-05-11

Cudowna i bardzo pomocna obsługa, bardzo szybka wysyłka. Polecam

5 / 5 2018-05-09

Polecam

5 / 5 2018-05-03

Super obsługa,

5 / 5 2018-04-28

Polecam

5 / 5 2018-04-23

Szybko i profesjonalnie. Lala piękna.

5 / 5 2018-04-17

Wysyłka ekspresowa.Laleczka piękna,bardzo ładnie wykonana i pięknie zapakowana.Polecam

5 / 5 2018-04-15

Polecam

5 / 5 2018-04-08

Szybko i sprawnie, a bobas ( Llorens Bebo w śpiworku) jest po prostu CUDOWNY i zmiękczył nawet moje 37 letnie serce :) Polecam wszystkim by swojemu dziecku sprawić w życiu choć jedną taką lalę ( choć ja nie mam pojęcia jak zareaguje moja córka) Są zupełnie nieporównywalne do bobasów dostępnych powszechnie.

5 / 5 2018-03-23

Profesjonalna obsługa. Szeroki wybór przepięknych hiszpańskich lalek w atrakcyjnych ( w porównaniu do konkurencji) cenach, szybka wysyłka. To już kolejne zakupy w tym sklepie i na pewno nie ostatnie

5 / 5 2018-03-15

Polecam

5 / 5 2018-03-10

Lalka prześliczna, szybka wysyłka. Polecam

5 / 5 2018-02-22

Lala super

5 / 5 2018-02-16

Bardzo profesjonalna obsługa klienta. Wszystkie moje pytania i wątpliwości zostały zaspokojone szybko i sprawnie. Towaru jeszcze nie odebrałam osobiście bo został zamówiony na adres w Polsce i będzie transportowany za granice więc nie mogę wystawić oceny. Obsługa jak najbardziej profesjonalna i miła.

5 / 5 2018-02-13

Bardzo miła i profesjonalna obsługa , szybka wysyłka zabawki cudowne POLECAM

5 / 5 2018-02-12

Drugie zamowienie w bambole i drugie spelnione marzenie naszej dziewczynki :) jestescie najlepsi,ekspresowi! I uratowaliscie urodzinki bo inna firma wyslala zly wozeczek i robili problemy ze zwrotem etc.... a uWas pierwsza klasa:) na pewno wrocimy:)

5 / 5 2018-01-22

Wszystko na 100%

5 / 5 2018-01-21

Jestem bardzo zadowolona

5 / 5 2018-01-17

Wszystko ok

5 / 5 2018-01-11

Witam, przesyłkę zamówioną w piątek otrzymałam po dwóch dniach roboczych, więc ok. Przesyłka zapakowana solidnie, otworzyłam w celu sprawdzenia czy zamówiony wózek dla lalek nie posiada braków i stwierdzam, że wszystko jest SUPER! :) Wózeczek ma być prezentem dla mojej Córki, jestem przekonana, że będzie zachwycona... dziękuję za sprawną realizację zamówienia. Z pewnością jeszcze tu wrócę :) Polecam bambole.pl !!!!:))))

5 / 5 2018-01-11

Wspaniały sklep .Lalki przecudowne .Czekam cierpliwie do marca na upatrzoną dzidzie

5 / 5 2017-12-22

jestem bardzi zadowolna z obslugi i lalek,polecam

5 / 5 2017-12-17

Życzliwa, pomocna i profesjonalna obsługa! Niestety poziom obsługi kurierskiej pozostawiał wiele do życzenia i szybkość dostawy także zawdzięczam Firmie!

5 / 5 2017-12-16

Polecam

5 / 5 2017-12-09

Wszystko w porządku. Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem i zdjęciem. Polecam

5 / 5 2017-11-14

profesja jestescie najlepsi

5 / 5 2017-11-06

Bardzoo polecam sklep Bambole. Wózek Mika, jak i torba do wózka bardzo dobrze wykonane, bardzo miły kontakt i przesyłka expresowa.

5 / 5 2017-11-03

Polecam!

4 / 5 2017-10-31

Bardzo dobry kontakt, błyskawiczna wysyłka, wozek śliczny

5 / 5 2017-09-08

Lalka piękna .tak jak na zdjęciach .natomiast bardzo zgarbiona .. -czego na zdjęciach nie widać

4 / 5 2017-09-02

Polecam

5 / 5 2017-08-12

Super obsługa. Szybka wysyłka wózek piękny. Polecam

2017-08-03

Wyroby firm hiszpańskich produkowane w Chinach. Taka sama jakość, wózek z zacinającym się mechanizmem, przyklejoną asymetrycznie gąbką do rączki, lalka z mechanicznymi uszkodzeniami - rysami na buzi - pomimo zgłoszenia brak wymiany - sklep stwierdził, że wszystkie lalki mają jakieś rysy, kolejna lalka z niedomalowanymi ustami, kolejny wózek z ordynarnie prze klejoną kokardą - sklep wypłynął przy produkcji i wygląda brzydko. Ale z daleka oczywiście produkty wyglądają zadowalająco.

5 / 5 2017-07-24

Bardzo zadowolona !!!

5 / 5 2017-07-20

Jestem bardzo zadowolony

5 / 5 2017-07-15

Ok! Polecam

5 / 5 2017-07-07

Wózek dla lalek bardzo ładny i mam nadzieję ze spodoba się mojej córce. Szybko , sprawnie, Bardzo dobrze zapakowane.Polecam sklep.

5 / 5 2017-07-03

Super

5 / 5 2017-07-03

Jak najbardziej polecam! Szybka wysyłka

5 / 5 2017-06-21

Profesjonalna obsluga bardzo polecam ten sklep.

1 / 5 2017-06-19

Wózek dla lalek bardzo ładny i mam nadzieję ze spodoba się mojej córce. Szybko , sprawnie, Bardzo dobrze zapakowane.Polecam sklep.

5 / 5 2017-05-05

Lalka zgodna z opisem. Na żywo superr wygląda bardzo mi się podoba.

5 / 5 2017-04-28

Wszystko szybko i skutecznie. Jakość towaru bardzo dobra.

5 / 5 2017-04-28

Wszystko jak najbardziej spoko! Nie ma się do czego doczepic! Wózek dla lalek przepiękny i dobrze wykonany. Nic tylko polecać!

Rzetelne opinie o bambole.pl

bambole.pl

Siedziba
Gubin

WWW
http://bambole.pl

Email
[email protected]

Telefon
884946066

Komórka
782533560

Infolinia
-

Logowanie