Kategorie: / Komputery / RTV / Dom / Pozostałe

Bankkabli.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.97
opinie o Bankkabli.pl
3 / 5 2022-02-18

Ujdzie.

5 / 5 2019-03-24

Wszystko ok.

5 / 5 2019-03-24

wszystko OK

5 / 5 2019-03-20

dobry sklep,szybka realizacja zamówienia

5 / 5 2019-03-13

Ta firma jest rewelacyjna. Kupowałem już od nich wcześniej i kolejny raz był udany. Obsługa klienta jest szybka, otrzymuję informacje na maila dotyczące statusu przesyłki oraz link do śledzenia paczki. Nie ma niczego więcej, czego bym potrzebował. Nie trzeba rezerwować czegokolwiek przez telefon. Wybór produktów jest fantastyczny, a ceny konkurencyjne. Mam nadzieję, że będą kontynuować tak dobrą pracę.

5 / 5 2019-03-08

Profesjonaliści!

5 / 5 2019-03-03

WSZYSTKO OK

5 / 5 2019-02-21

szybko, srawnie i bezproblemowo

2019-02-16

bardzo dobra ,sprawa obsługa.

5 / 5 2019-02-15

Błyszkawiczna realizacja zamówienia i dostawa. Produkt zgodny z opisem. Polecam ten sklep :)

5 / 5 2019-02-12

Transakcja przeprowadzona sprawnie, Towar w pełni zgodny ze specyfikacją z katalogu. Wysyłka bardzo szybka, dostawa praktycznie w ciągu 36 godzin. Polecam.

2019-01-27

dobra

5 / 5 2019-01-25

Wszystko OK.

5 / 5 2019-01-25

polecam

5 / 5 2019-01-17

polecam bardzo dobrzy

5 / 5 2019-01-14

Opinia może byc jedynie pozytywna.Miła obsługa i szybka wysyłka.POLECAM

2019-01-13

Bardzo sprawna obsługa

0 / 5 2019-01-12

Komunikacja z sklepem jest doskonała, gdy dzwonisz na infolinię i otrzymujesz bez trudu informacje na temat statusu twojego zamówienia. Od moich ostatnich zakupów zauważyłem znaczną poprawę w sposobie pakowania produktów.

0 / 5 2019-01-12

Komunikacja z sklepem jest doskonała, gdy dzwonisz na infolinię i bez żadnych trudności dowiadujesz się, jak to wygląda z zamówieniem. Od mojego poprzedniego zakupu znacznie poprawiono sposób, w jaki pakowane są produkty.

5 / 5 2019-01-12

Polecam

5 / 5 2019-01-07

Bogaty asortyment, atrakcyjne ceny, profesjonalna obsługa i błyskawiczna dostawa. Zdecydowanie polecam!

5 / 5 2019-01-07

Polecam. Godni zaufania.

5 / 5 2019-01-06

Bardzo dobry sposób na tańsze zakupy. Profesjonalna obsługa. Szybka realizacja zamówienia. Polecam z czystym sumieniem.

5 / 5 2019-01-05

Sprawnie przeprowadzona transakcja i szybka realizacja zamówienia.

5 / 5 2019-01-03

Super

5 / 5 2018-12-22

Jestem b.zadowolony Bardzo polecam

2018-12-19

Sklep Bardzo Dobry Godny Polecenia

2018-12-11

Po raz kolejny wszystko O.K.

2018-12-06

Wybór jaki mogą pozazdrościć inne sklepy

5 / 5 2018-11-17

Szybko i zgodnie z zamówieniem. Polecam

5 / 5 2018-11-13

Polecam transakcja i zakupiony towar O.K

5 / 5 2018-10-29

Polecam zakupy, transakcja przebiegła sprawnie bez problemów

2018-10-28

Dobra

5 / 5 2018-10-06

Szybka obsługa, godny polecenia.

5 / 5 2018-09-24

Bardzo sprawna transakcja , duży wybór artykułów i szybka dostawa .

5 / 5 2018-09-21

Bardzo miła obsługa, błyskawiczna wysyłka, towar starannie zapakowany no i co najważniejsze, przewody najwyższej jakości. Polecam wszystkim

5 / 5 2018-09-10

szybka realizacja

5 / 5 2018-09-08

super

2018-09-05

bardzo dobry sklep. Wysyłka błyskawiczna.

5 / 5 2018-08-30

Polecam. Szybko. Tanio i Solidnie

5 / 5 2018-08-26

GORĄCO POLECAM !!!! Szybko, solidnie, profesjonalnie.

5 / 5 2018-08-18

SZYBKA DOSTAWA TOWAR ZGODNY Z OPISEM POLECAM

5 / 5 2018-08-09

Bez uwag, polecam

2018-08-08

bardzo dobra .

2018-07-26

Sklep bardzo dobry

5 / 5 2018-06-24

sklep jest OK, transakcja przebiegła pomyślnie - POLECAM!!

2018-06-07

Bardzo dobry dostawca

2018-06-04

wszystko w porządku

5 / 5 2018-05-09

Swietna sprawa . Szybko i wygodnie , kabelki w ciągu 48h w domu .

2018-05-04

ocena bardzo dobra ,opóźnienie które nastąpiło myślę że nie było winą sklepu , jednak było

5 / 5 2018-05-01

szybka realizacja zamówienia

2018-04-29

miła i fachowa obsługa

5 / 5 2018-04-05

Bardzo serdecznie polecam ten sklep. Wszystko szybko i sprawnie.

2018-04-03

Dobry sklep z szerokim asortymentem. Bardzo dobre ceny.

5 / 5 2018-03-26

Bardzo szybka realizacja zamówienia.

5 / 5 2018-03-22

Bardzo dobry ,polecam

2018-03-20

Wszystko jak trzeba, co tu dużo pisać ;)

5 / 5 2018-02-05

Wszystko super!

5 / 5 2018-01-27

Szybko, mega tanio :)

5 / 5 2018-01-24

wszystko w porządku polecam!

5 / 5 2018-01-09

ok

5 / 5 2017-12-25

Rewelacyjna,sprawna i szybka transakcja Dziękuje

5 / 5 2017-11-25

Sklep super wysyłka od razu na następny dzień do tego najniższa cena na rynku

5 / 5 2017-11-11

szybka realizacja zamówień , profesjonalizm

5 / 5 2017-10-21

Sklep godny polecenia!!! Przesyłka bardzo szybka, sklep na wysokim poziomie!!! POLECAM

5 / 5 2017-10-17

Polecam. Szybka wysyłka. Korzystna cena.

2017-10-15

Sprzedawca godny polecenia - uczciwy i rzetelny. Miła obsługa.

5 / 5 2017-10-15

ok

5 / 5 2017-10-13

Polecam szybka dostawa, towar zgodny z zamowieniem

5 / 5 2017-10-06

Ok

2017-09-30

bardzo dobry

5 / 5 2017-09-30

doliczony bez mojej wiedzy bęben, poza tym ok

5 / 5 2017-09-28

polecam tego sprzedawcę

5 / 5 2017-08-13

Ok

5 / 5 2017-08-10

Bardzo szybko zrealizowane zamówienie z darmowa przesyłką. Zadowalająca cena przewodów.

5 / 5 2017-07-23

Błyskawiczna dostawa i bardzo dobre wsparcie techniczne. Polecam.

2017-07-22

Po kontakcie telefonicznym uzyskałem na e-maila pełną informację o produkcie i natychmiastową realizację zamówienia.

5 / 5 2017-07-22

Polecam

5 / 5 2017-07-07

Zdecydowanie zachęcam do odwiedzenia tego sklepu. Oferuje on szybkie, tanie i niezawodne usługi. Jednak jedna rzecz, która mi nie odpowiada, to opłata za cięcie. Uważam, że ta polityka powinna zostać zmieniona, ponieważ bardzo mnie to zniechęca. Praca przy cięciu jest niewielka, dlatego uważam, że opłata za to nie jest uzasadniona.

5 / 5 2017-07-07

Rekomenduję ten sklep ze względu na szybkość, niskie ceny i niezawodność. Jednak jedno, co mi nie odpowiada, to opłata za usługę cięcia. Jest to bez wątpienia aspekt wymagający poprawy, ponieważ nieco zniechęca. Praca związana z cięciem jest minimalna, dlatego uważam, że opłata za nią jest nieuzasadniona.

5 / 5 2017-06-18

Polecam, tanio szybko bez problemów

5 / 5 2017-06-17

Towar spełnił moje oczekiwania. Zamówienie w sklepie internetowym, termin dostawy i dostawa przebiegła sprawnie. Gorąco polecam.

2017-06-14

Wszystko w należytym porządku.

5 / 5 2017-06-01

ok

2017-05-24

Ok.duzy plus-

5 / 5 2017-05-18

Sklep na piątkę. Pełny asortyment, niskie ceny, szybka wysyłka to atrybuty dobrego sklepu

2017-05-08

Solidny sklep, towar i obsługa wysyłki.

5 / 5 2017-05-01

Polecam, szybko i solidnie.

5 / 5 2017-04-29

Szybka wysyłka

0 / 5 2017-04-05

Ceny wzrosły między dodaniem produktów do koszyka a złożeniem zamówienia. Ogólnie, w pierwszym oknie koszyk wykazywał kilkadziesiąt złotych mniej niż w drugim oknie, gdzie była cena końcowa. To był dziwny zbieg okoliczności. Osoba, która obsługiwała infolinię, nie była w stanie pomóc mi w tej sytuacji, dlatego daję niską ocenę.

5 / 5 2017-04-01

Sklep posiada bardzo przystępne ceny. Co do obsługi klienta to jestem mile zaskoczony i informacjami dotyczącymi zamówienia jak i szybkością wysyłki.

5 / 5 2017-03-26

Wszystko w jak najlepszym porzadku polecam w 100%

Rzetelne opinie o Bankkabli.pl

Bankkabli.pl

Siedziba
Wrocław

WWW
http://www.bankkabli.pl

Email
[email protected]

Telefon
71 37 61 770

Komórka
713761770

Infolinia
-

Logowanie