Kategorie: / Komputery / RTV / Dom / Pozostałe

Bankkabli.pl Opinie Klientów

4.97/5.00 - ilość ocen: 66
opinie o Bankkabli.pl
3 / 5 2022-02-18

Ujdzie.

5 / 5 2019-03-24

Wszystko ok.

5 / 5 2019-03-24

wszystko OK

5 / 5 2019-03-20

dobry sklep,szybka realizacja zamówienia

5 / 5 2019-03-13

Super firma. Nie pierwszy zakup z mojej strony i kolejny udany. Szybka obsługa, informacje na maila o statusie przesyłki, link do śledzenia paczki. Cóż więcej potrzeba. Nie ma potrzeby załatwiania niczego przez telefon. Super wybór - konkurencyjne ceny. Oby tak dalej.

5 / 5 2019-03-08

Profesjonaliści!

5 / 5 2019-03-03

WSZYSTKO OK

5 / 5 2019-02-21

szybko, srawnie i bezproblemowo

2019-02-16

bardzo dobra ,sprawa obsługa.

5 / 5 2019-02-15

Błyszkawiczna realizacja zamówienia i dostawa. Produkt zgodny z opisem. Polecam ten sklep :)

5 / 5 2019-02-12

Transakcja przeprowadzona sprawnie, Towar w pełni zgodny ze specyfikacją z katalogu. Wysyłka bardzo szybka, dostawa praktycznie w ciągu 36 godzin. Polecam.

2019-01-27

dobra

5 / 5 2019-01-25

Wszystko OK.

5 / 5 2019-01-25

polecam

5 / 5 2019-01-17

polecam bardzo dobrzy

5 / 5 2019-01-14

Opinia może byc jedynie pozytywna.Miła obsługa i szybka wysyłka.POLECAM

2019-01-13

Bardzo sprawna obsługa

5 / 5 2019-01-12

Polecam

2019-01-12

Kontakt ze sklepem znakomity, dzwonisz na infolinię i bez problemu otrzymujesz informację o stanie zamówienia. Od moich ostatnich zakupów znacznie poprawiono sposób pakowania.

5 / 5 2019-01-07

Bogaty asortyment, atrakcyjne ceny, profesjonalna obsługa i błyskawiczna dostawa. Zdecydowanie polecam!

5 / 5 2019-01-07

Polecam. Godni zaufania.

5 / 5 2019-01-06

Bardzo dobry sposób na tańsze zakupy. Profesjonalna obsługa. Szybka realizacja zamówienia. Polecam z czystym sumieniem.

5 / 5 2019-01-05

Sprawnie przeprowadzona transakcja i szybka realizacja zamówienia.

5 / 5 2019-01-03

Super

5 / 5 2018-12-22

Jestem b.zadowolony Bardzo polecam

2018-12-19

Sklep Bardzo Dobry Godny Polecenia

2018-12-11

Po raz kolejny wszystko O.K.

2018-12-06

Wybór jaki mogą pozazdrościć inne sklepy

5 / 5 2018-11-17

Szybko i zgodnie z zamówieniem. Polecam

5 / 5 2018-11-13

Polecam transakcja i zakupiony towar O.K

5 / 5 2018-10-29

Polecam zakupy, transakcja przebiegła sprawnie bez problemów

2018-10-28

Dobra

5 / 5 2018-10-06

Szybka obsługa, godny polecenia.

5 / 5 2018-09-24

Bardzo sprawna transakcja , duży wybór artykułów i szybka dostawa .

5 / 5 2018-09-21

Bardzo miła obsługa, błyskawiczna wysyłka, towar starannie zapakowany no i co najważniejsze, przewody najwyższej jakości. Polecam wszystkim

5 / 5 2018-09-10

szybka realizacja

5 / 5 2018-09-08

super

2018-09-05

bardzo dobry sklep. Wysyłka błyskawiczna.

5 / 5 2018-08-30

Polecam. Szybko. Tanio i Solidnie

5 / 5 2018-08-26

GORĄCO POLECAM !!!! Szybko, solidnie, profesjonalnie.

5 / 5 2018-08-18

SZYBKA DOSTAWA TOWAR ZGODNY Z OPISEM POLECAM

5 / 5 2018-08-09

Bez uwag, polecam

2018-08-08

bardzo dobra .

2018-07-26

Sklep bardzo dobry

5 / 5 2018-06-24

sklep jest OK, transakcja przebiegła pomyślnie - POLECAM!!

2018-06-07

Bardzo dobry dostawca

2018-06-04

wszystko w porządku

5 / 5 2018-05-09

Swietna sprawa . Szybko i wygodnie , kabelki w ciągu 48h w domu .

2018-05-04

ocena bardzo dobra ,opóźnienie które nastąpiło myślę że nie było winą sklepu , jednak było

5 / 5 2018-05-01

szybka realizacja zamówienia

2018-04-29

miła i fachowa obsługa

5 / 5 2018-04-05

Bardzo serdecznie polecam ten sklep. Wszystko szybko i sprawnie.

2018-04-03

Dobry sklep z szerokim asortymentem. Bardzo dobre ceny.

5 / 5 2018-03-26

Bardzo szybka realizacja zamówienia.

5 / 5 2018-03-22

Bardzo dobry ,polecam

2018-03-20

Wszystko jak trzeba, co tu dużo pisać ;)

5 / 5 2018-02-05

Wszystko super!

5 / 5 2018-01-27

Szybko, mega tanio :)

5 / 5 2018-01-24

wszystko w porządku polecam!

5 / 5 2018-01-09

ok

5 / 5 2017-12-25

Rewelacyjna,sprawna i szybka transakcja Dziękuje

5 / 5 2017-11-25

Sklep super wysyłka od razu na następny dzień do tego najniższa cena na rynku

5 / 5 2017-11-11

szybka realizacja zamówień , profesjonalizm

5 / 5 2017-10-21

Sklep godny polecenia!!! Przesyłka bardzo szybka, sklep na wysokim poziomie!!! POLECAM

5 / 5 2017-10-17

Polecam. Szybka wysyłka. Korzystna cena.

2017-10-15

Sprzedawca godny polecenia - uczciwy i rzetelny. Miła obsługa.

5 / 5 2017-10-15

ok

5 / 5 2017-10-13

Polecam szybka dostawa, towar zgodny z zamowieniem

5 / 5 2017-10-06

Ok

2017-09-30

bardzo dobry

5 / 5 2017-09-30

doliczony bez mojej wiedzy bęben, poza tym ok

5 / 5 2017-09-28

polecam tego sprzedawcę

5 / 5 2017-08-13

Ok

5 / 5 2017-08-10

Bardzo szybko zrealizowane zamówienie z darmowa przesyłką. Zadowalająca cena przewodów.

5 / 5 2017-07-23

Błyskawiczna dostawa i bardzo dobre wsparcie techniczne. Polecam.

2017-07-22

Po kontakcie telefonicznym uzyskałem na e-maila pełną informację o produkcie i natychmiastową realizację zamówienia.

5 / 5 2017-07-22

Polecam

5 / 5 2017-07-07

Polecam sklep, szybko tanio niezawodnie, co mi się nie podoba to opłata za cięcie, to jest ewidentnie do zmiany bo troszkę zniechęca, praca przy cięciu jest żadna !!! więc i opłata nieuzasadniona !!!

5 / 5 2017-06-18

Polecam, tanio szybko bez problemów

5 / 5 2017-06-17

Towar spełnił moje oczekiwania. Zamówienie w sklepie internetowym, termin dostawy i dostawa przebiegła sprawnie. Gorąco polecam.

2017-06-14

Wszystko w należytym porządku.

5 / 5 2017-06-01

ok

2017-05-24

Ok.duzy plus-

5 / 5 2017-05-18

Sklep na piątkę. Pełny asortyment, niskie ceny, szybka wysyłka to atrybuty dobrego sklepu

2017-05-08

Solidny sklep, towar i obsługa wysyłki.

5 / 5 2017-05-01

Polecam, szybko i solidnie.

5 / 5 2017-04-29

Szybka wysyłka

2017-04-05

Między wrzuceniem towarów do koszyka a realizacją zamówienia nastąpiła podwyżka cen. Generalnie w jednym okienku przeglądarki koszyk miałem podsumowany na kilkadziesiąt złotych mniej niż finalne zamówienie w okienku drugim. Tak dziwny niefart. Osoba obsługująca infolinie absolutnie nic nie była w stanie zaproponować w tej dziwnej sytuacji. Dlatego słaba ocena.

5 / 5 2017-04-01

Sklep posiada bardzo przystępne ceny. Co do obsługi klienta to jestem mile zaskoczony i informacjami dotyczącymi zamówienia jak i szybkością wysyłki.

5 / 5 2017-03-26

Wszystko w jak najlepszym porzadku polecam w 100%

Rzetelne opinie o Bankkabli.pl

Bankkabli.pl

Siedziba
Wrocław

WWW
http://www.bankkabli.pl

Email
[email protected]

Telefon
71 37 61 770

Komórka
713761770

Infolinia
-

Logowanie