Kategorie: / Artykuły Medyczne

Banksoczewek.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.08
opinie o Banksoczewek.pl
3 / 5 2019-03-16

Generalnie tragedia. Towar zaplacony, ale jakos nie dotarl mimo uplywu prawie miesiaca. Ze sklepem brak kontaktu. Zdecydowanie odradzam.

5 / 5 2019-02-10

OK - polecam ten sklep

1 / 5 2019-02-06

Towar zamówiony ii zapłacony ale niestety nie został przez sprzedającego wysłany!!!! Brak jakiegokolwiek kontaktu! Podane nr telefonów nie odpowiadają! Brak odpowiedzi na e-meile! Jedno wielkie oszustwo i muszę coś z tym zrobić!!!

5 / 5 2019-01-10

Troche sie na czekalem bo mam nie typowe moce no I okres przedswiateczny, towar generelnie dotarl I to nsjwazniejszr . Ja polecam ten sklep I na peeno zamowie tu znowu

5 / 5 2018-11-26

Bardzo udana transakcja - szybko, sprawnie i bezproblemowo. Gorąco Polecam !!!

5 / 5 2018-11-23

Świetny kontakt ze Sprzedającym, bezproblemowe zakupy w przystępnej cenie. Polecam!

5 / 5 2018-11-18

Bardzo polecam sklepy soczewkidlaciebie.com.pl oraz banksoczewek.pl w obu kupowałam i również jestem bardzo zadowolona towar dostałam szybko i sprawnie i w super cenie jak dla mnie oba sklepy działają na piątkę towar odbieram po wcześniejszym umówieniu w sklepie stacjonarnym :OPTYK SYMETRIA" w Katowicach przy ul.Mikołowskiej 33 - bardzo polecam usługi tej Firmy

2 / 5 2018-11-06

zdecydowanie odradzam. zamówienie miało zostać wysłane do 3 dni a minęły już ponad 2 tygodnie. Jak dotąd ani towaru ani odpowiedzi na liczne maile. NIE POLECAM!

5 / 5 2018-10-17

Wszystko ok - nic dodać, nic ująć :)

5 / 5 2018-10-12

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Dziękuję dodatkowo za szybką przesyłkę

5 / 5 2018-08-07

Ja bue mialam problemu ani ze zlozeniem zamowienia , ani z jego finalizacja ani tez kontaktemaa co prawda kontaktowalam sie wylacznie mailowo ale dla mnie taka opcja kontaktu jest wystarczajaca ja bardzo polecam sklep banksoczewek.pl I soczewkionline24.pl zakulilam towar juz kolejny raz I oczywiscie znowu tu wroce za jakis czas pozdrawiam

5 / 5 2018-08-06

Szybka przesyłka, towar zgodny z opisem, brak jakichkolwiek zastrzeżeń. POLECAM!

5 / 5 2018-08-02

Polecam! Atrakcyjne ceny i szybka wysyłka. Dostałam w gratisie 2 pojemniczki na soczewki :)

5 / 5 2018-07-29

Extra sklep z soczewkami, najlepszy w internecie. Niestety nie stać mnie na zakupy tak często jak bym chciała. Ale to co kupuję zawsze jest świetnej jakości i takie jak zamawiam a wysyłka expresowa praktycznie w ten sam dzień. Polecam wszystkim którzy szukają dobrego sklepu z soczewkami!

1 / 5 2018-06-20

Beznadziejny sklep. Zero kontaktu. Wysyłam maile i nikt nie odpowiada. Czekam 20 dni na dostawę i nie mam kontaktu ze sprzedawcą. Nigdy, przenigdy nie kupujcie w tym sklepie.

2018-06-05

Sklep nie realizuje zamówień, nie odpowiada na maile. Zamówienie złożyłam 4.09, do dzisiejszego dnia nie ma ani towaru ani kontaktu ze sklepem.

2018-04-09

Wszystko w jak najlepszym porządku. Jedyny minus za brak darmowej dostawy przy przekroczeniu pewnej kwoty!!!

2 / 5 2017-12-23

Zdecydowanie ODRADZAM zakupy w tym sklepie! Zamówienie złożone 1.07.2017r. otrzymałam 31.07.2017r. Sklep nie odpowiada na maile, numer telefonu nie istnieje. Sklep podjął się realizacji zamówienia dopiero po groźbie zgłoszenia sprawy na Policję. Ceny w tym sklepie są rzeczywiście konkurencyjne (nie dotyczy nad wyraz zawyżonego kosztu przesyłki) dlatego dokonałam zakupu, ale więcej tego błędu na pewno nie powtórzę. Ten sklep to zwykli oszuści, NiE POLECAM.

5 / 5 2017-12-07

OK - polecam ten sklep

5 / 5 2017-11-05

Często zamawiam z tego sklepu produkty i zawsze jestem bardzo zadowolony. Towar zgodny z opisem, dobrze zapakowany, a przesyłka dociera w ekspresowym tempie!

5 / 5 2017-10-22

Robiłam zakupy w Salonie Optycznym Symetria.pl , po raz kolejny. Za każdym razem było szybko, sprawnie i bez problemów. Zakupione soczewki kontaktowe i płyny do konserwacji - zgodne z oczekiwaniami. Polecam

2017-10-16

Zamówienie złożyłam 24.06.2017 oczywiście kontaktu ZERO. Aż nadszedł TEN dzień. W końcu dziś tj. 06.11.2017 odebrałam z poczty moją przesyłkę. Na szczęście się zgadza wszystko. Drugi raz tam nie zamówię. Koperta rozwalona.

5 / 5 2017-09-24

Jak zawsze wszystko ok polecsm banksoczewek.pl

5 / 5 2017-09-17

Wszystko dobrze. Zamawiałam soczewki tu kilka razy, za każdy razem bez problemów. Polecam :)

2017-08-30

Zamówiłam soczewki 18 grudnia 2016. Zapłaciłam w tym samym dniu. Dziś mamy 20 stycznia 2017, przesyłki nie ma, nie można się tam dodzwonić (cały czas telefon ma sygnał zajętości), brak odpowiedzi na maila. Skusiły mnie niskie ceny i kilka pozytywnych opinii w internecie, ale teraz mam wrażenie, że te pozytywne opinie pisał sobie sam sklep i boję się, że zostałam oszukana.

1 / 5 2017-08-22

Negatyw! Zamówiłam i opłaciłam soczewki 21.09.2017, do dziś (18.10.2017) nie dostałam przesyłki, sklep na maile nie odpowiada. Chyba trzeba zgłosić sprawę na policję, bo niestety wygląda to jak wyłudzenie.

2017-08-10

Generalnie dramat. Plus za gratis(płyn)oraz ,że soczewki w końcu dotarły.Trochę zawaliła poczta bo awizo do mnie nie dotarło ale jakiekolwiek próby kontaktu ze sklepem zakończyły się nie powodzeniem.Na maile nie odpowiadają, numery telefonów podane w internecie również nie odpowiadają.Czas realizacjo zamówienia również bardzo długi, biorąc pod uwagę, iż soczewki są typowe.Zamówienie złożone w nocy 21.11. a wysłane dopiero 29. Czy zamówię znowu?Nie ma takiej możliwości.Wolę dopłacić 10-15 zł i mieć święty spokój.Tutaj nawet na mail z zapytaniem o numer przesyłki został zignorowany. Produktu nie oceniam bo pierwszy raz zamawiane. NIE POLECAM

2017-06-20

Generalnie polecam , w wyniku malego opoznienia zostalam obdarowana dodatkowym plynem i za to zasluzony pozytyw. I ogromnie polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2017-06-05

Produkt dotarł do mnie szybko. Paczka była nienaruszona.

2 / 5 2017-05-17

Nie polecam, tej firmy, nie wysyłają paczki, po dokonanym przelewie. nie ma żadnej odpowiedzi firma fikcyjna, NIE KUPUJCIE. tę sprawę zgłaszam policji niech oni tym się zajmą.

5 / 5 2017-04-05

Wszystko ok - polecam

Rzetelne opinie o Banksoczewek.pl

Banksoczewek.pl

Siedziba
-

WWW
http://www.banksoczewek.pl

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie