Kategorie: / Zdrowie I Uroda

Barbersupply.pl Opinie Klientów

4.91/5.00 - ilość ocen: 157
opinie o Barbersupply.pl
5 / 5 2019-03-24

Wszystko w jak najlepszym porządku. Gorąco polecam

5 / 5 2019-03-22

Jestem bardzo zadowolony

5 / 5 2019-03-20

spoko

5 / 5 2019-03-17

Jak zawsze bardzo szybko zrealizowana przesyłka, towar dobrze zapakowany, w gratisie parę naklejek. Wszystko w najlepszym porządku.

5 / 5 2019-03-09

Transakcja przebiegła szybko i sprawnie

5 / 5 2019-03-06

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2019-02-25

Super

5 / 5 2019-02-24

Najlepszy sklep

5 / 5 2019-02-23

Polecam

5 / 5 2019-02-22

Świetna obsługa.

5 / 5 2019-02-17

Profesjonalna obsługa klienta. Polecam.

5 / 5 2019-02-14

Możecie nowe naklejki ogarnąć :P

5 / 5 2019-02-01

Szybko i sprawnie

5 / 5 2019-01-30

jestem zadowolony zakupu

5 / 5 2019-01-22

Polecam zakupy w tym sklepie, 100% zadowolenia z produktu, transakcja i dostawa bardzo szybko!

5 / 5 2019-01-20

Zdecydowanie najlepsi na rynku godni polecenia

5 / 5 2019-01-12

Polecam zakupy. Fajnym pomysłem byłoby aby "szczotka" do brody była w jakiś pudełeczku lub etui :-)

5 / 5 2018-12-30

Szybka i bezproblemowa realizacja zamówienia

5 / 5 2018-12-29

Wszystko git polecam

5 / 5 2018-12-28

Wszystko pełna profeska

5 / 5 2018-12-26

Polecam firmę, szybka wysyłka. Profesjonalna obsługa.

4 / 5 2018-12-25

To nie był pierwszy mój zakup w tym sklepie. Jak zawsze wszystko przebiegło gładko i sprawnie. Polecam

5 / 5 2018-12-14

Rewelacyjny sklep! Polecam zakupy. Przy zamówieniu rano przesyłkę odbieram na drugi dzień. Asortyment bardzo szeroki. Polecam polecam polecam!

5 / 5 2018-12-13

Super

5 / 5 2018-12-05

Wszystko czysto i przejrzyście przy składaniu zamówienia. Przesyłka doszła w mgnieniu oka (praktycznie 24 godziny od czasu zamówienia). Produkt spakowany tak, że nie trzeba było się martwić o stan techniczny przedmiotu od razu po ujrzeniu paczki. Wydaje mi się, iż znalazłem sklep idealny (jak na razie) do moich preferencji! Gorąco polecam.

5 / 5 2018-11-28

Wszystko ok.

5 / 5 2018-11-26

Super!!!

5 / 5 2018-11-26

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-11-22

Zamówienie przebiegło szybko i pomyślnie. Zakupione produkty dające ogromną satysfakcję :-)

5 / 5 2018-11-09

spoko

5 / 5 2018-10-27

Bardzo pozytywnie bym ocenił i śmiało polecam do zakupów.

5 / 5 2018-10-21

Szybka realizacja zamówienia, polecam

5 / 5 2018-10-16

Szybko i aprawnie polecam

5 / 5 2018-09-30

Szybko, odpowiednio zapakowane, zamówienie się zgadza. Brak zastrzeżeń.

5 / 5 2018-09-29

Bardzo udana transakcja. Niesamowicie szybka dostawa.

4 / 5 2018-09-26

taktak

5 / 5 2018-09-23

Profesjonalna firma,polecam każdemu!!

5 / 5 2018-09-11

Super profesjonalnie i szybko! Jak zawsze!

5 / 5 2018-08-30

Wszystko super.

5 / 5 2018-08-24

Moje zamówienie zostało zrealizowane bez najmniejszych komplikacji, w szybkim tempie. Zamówione rzeczy były właściwie zapakowane i Firma dołączyła do nich miły Prezencik :) Bardzo dziękuję i polecam innym Artur D

5 / 5 2018-08-20

Polecam

5 / 5 2018-08-12

Zakupy w BarberSupply to sama przyjemność, świetne zaopatrzenie, doradztwo, ekspresowa wysyłka, bezpiecznie zapakowany towar. GORĄCO POLECAM!!!

5 / 5 2018-08-06

luxusowo

5 / 5 2018-08-02

Godny polecenia!

5 / 5 2018-07-17

Szybko i profesjonalnie

5 / 5 2018-07-13

Wszystko zagrało super, szybkość realizacji zamówienia ekspresowo. Polecam!

4 / 5 2018-07-10

Polecam :)

4 / 5 2018-07-06

Polecam.

5 / 5 2018-06-29

Perfekto

4 / 5 2018-06-25

Wszystko przebiegło w porządku

5 / 5 2018-06-14

Szybka dostawa, produkty zgodne z opisem :)

5 / 5 2018-06-09

Ok będę ok

5 / 5 2018-06-08

Polecam

5 / 5 2018-06-07

Super

5 / 5 2018-05-29

Polecam , mega produkty

4 / 5 2018-05-27

ok ok ok

5 / 5 2018-05-24

Wszystko na 5

5 / 5 2018-05-23

Profesjonalna obsługa, wszystkim polecam zakupy w sklepie. Szybka wysyłka, doskonale produkty, oraz super kontakt z obsługa klienta.

4 / 5 2018-05-23

Dobrze

5 / 5 2018-05-22

Szybko sprawnie i bez problemów - zakupy godne polecenia

5 / 5 2018-05-20

Polecam

4 / 5 2018-05-10

Wszystko ok niestety w porównaniu do konkurencji mają bardzo wysokie ceny. Ostatni mój zakup.

5 / 5 2018-04-30

Wszystko pozytywnie polecam :)

5 / 5 2018-04-29

Jedyne zastrzeżenia mam do Inpostu, ale nic po za tym

5 / 5 2018-04-17

Polecam

5 / 5 2018-04-12

12345

5 / 5 2018-04-02

Szybka wysyłka, dobra cena, świetna jakość! Polecam :)

5 / 5 2018-03-30

Towar zgodny z zamówieniem otrzymałem bardzo szybko.

5 / 5 2018-03-30

Polecam

5 / 5 2018-03-30

Profesjonalnie

5 / 5 2018-03-24

Szybko i aprawnie polecam

5 / 5 2018-03-16

Sklep stoi na najwyższym poziomie, powiedziałbym że jest istnym prekursorem który wyznacza nowe trendy w jakości obsługi klienta, szybkości zamówienia jak i w nieporównywalnych cenach które aż miło cieszą oko i portfel. Sklep jest Mount Everestem bo co prawda są inne ośmiotysięczniki ale wszystkie inne nikną przy tym kolosie.

5 / 5 2018-03-13

Super

5 / 5 2018-03-10

Super!

5 / 5 2018-03-07

Sklep godny polecenia. Mega szybka przesyłka i kilka darmowych próbek przy niewielkim zamówieniu :)

5 / 5 2018-03-04

Polecam gorąco.

5 / 5 2018-02-23

Gorąco polecam!

5 / 5 2018-02-17

Wszystko spoko

5 / 5 2018-02-16

Bardzo rzetelna firma. Kosmetyki do brody pierwsza klasa. Polecam!

5 / 5 2018-02-14

Wszystko przebiegało bez zarzutów, idealny kontakt i transport, produkt zapakowany tak by nic się nie stało, a jakiś produktu taka jaką oczekiwałem, bez wyrzutów mogę polecić ten sklep

5 / 5 2018-02-14

Sprawna i profesjonalna obsługa, ładnie opakowanie, gratis w środku. Polecam!

5 / 5 2018-02-05

Jak najbardziej polecam sklep

5 / 5 2018-01-27

Wszystko przebiegło bardzo szybko, a informacje o zamówieniu bardzo przejrzyste. Przesyłka zapakowana wyśmienicie. Gorąco polecam.

5 / 5 2018-01-24

Najlepszy sklep z najlepszymi artykułami do włosów

5 / 5 2018-01-07

Pełen profesjonalizm. Polecam zdecydowanie mężczyznom szukającym kosmetyków do pielęgnacji włosów i brody.

5 / 5 2018-01-03

Blyskawiczna wysyłka, super zapakowane zamowienie

5 / 5 2017-12-30

Kontakt rozpoczął się na messengerze, chciałem zakupić swoją pierwszą brzytwę i ekipa Barbersupply idealnie poleciła mi narzędzie oraz akcesoria do tego. Paczkę otrzymałem 2 dni od złożenia zamówienia. Wszystko zapakowane w ładne pudełko BS, wraz z małym gratisem i wlepkami, które zbieram :-) Polecam!

5 / 5 2017-12-23

Świetny sklep, polecam

5 / 5 2017-12-20

Profesjonalny sklep, świetny kontakt jak najbardziej polecam

5 / 5 2017-12-19

Szybka dostawa, produkty zgodne z opisem :)

5 / 5 2017-12-19

Polecam

5 / 5 2017-12-18

Szybka dostawa, profesjonalna obsługa, bardzo dobre produktu. Polecamy

5 / 5 2017-12-16

Super, szybko, bezproblemowo!

4 / 5 2017-12-14

Spoko

5 / 5 2017-12-13

Extra produkt i extra obsluga

5 / 5 2017-12-10

super

5 / 5 2017-12-05

Super

5 / 5 2017-12-04

Wszystko super, przesyłka express

5 / 5 2017-12-04

Towar kompletny, ładnie zapakowany. Przesyłka dotarła w ciągu 24 h od złożenia zamówienia (godz 12)

5 / 5 2017-12-04

Produkt zgodny z zamówieniem, pozytywne zaskoczenie dostawą - ekspresowa obsługa klienta

5 / 5 2017-12-03

Piękna sprawa

5 / 5 2017-11-30

Wszystko ok.

5 / 5 2017-11-29

Wszystko ok!

5 / 5 2017-11-14

Bardzo profesjonalna i miła obsługa. Dostarczony olejek miał nieszczelną butelkę i wyciekał. Natychmiast po zgłoszeniu reklamacji obsługa sklepu wysłała kuriera z nowym olejkiem i opcją przekazania wadliwej sztuki. Dodatkowo w opakowaniu czekał miły gratis :) To był kolejny zakup w barbersupply i z pewnością nie ostatni.

5 / 5 2017-11-14

Wszystko w najlepszym porządku

5 / 5 2017-11-11

Profesjonalny sklep, świetny kontakt jak najbardziej polecam

5 / 5 2017-11-10

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2017-11-03

Kontakt rozpoczął się na messengerze, chciałem zakupić swoją pierwszą brzytwę i ekipa Barbersupply idealnie poleciła mi narzędzie oraz akcesoria do tego. Paczkę otrzymałem 2 dni od złożenia zamówienia. Wszystko zapakowane w ładne pudełko BS, wraz z małym gratisem i wlepkami, które zbieram :-) Polecam!

5 / 5 2017-10-29

Polecam

5 / 5 2017-10-12

Wszystko szybko i sprawnie , towar zgodny z opisem .

5 / 5 2017-10-12

Super produkt. Super obsługa.

5 / 5 2017-10-09

Ekspresowa wysyłka, starannie zapakowana w wygodny kartonik z logiem sklepu. Dodatkowo szeroka gama produktów. To wszystko zachęca do kolejnych powrotów na stronę w celu uzupełnienia zapasów w kosmetyczce.

5 / 5 2017-10-06

Baaardzo szybka dostawa, towar zgodny, super naklejki.

5 / 5 2017-10-01

Wszystko ok

4 / 5 2017-09-25

Jestem zadowolony

5 / 5 2017-09-19

Wszystko git polecam

5 / 5 2017-09-18

Polecam

5 / 5 2017-09-18

Super

5 / 5 2017-09-12

Zamówienie bardzo szybko zrealizowane. Wszystko zgodne z opisem. Na pewno jeszcze zrobię tu zakupy.

5 / 5 2017-09-11

Wszystko profesjonalnie

5 / 5 2017-09-05

Profesjonalna obsługa, produkty zakupione są najwyższej jakości. Polecam :)

5 / 5 2017-08-31

Wszystko sprawnie.

5 / 5 2017-08-30

Wszystko OK.

5 / 5 2017-08-22

wszystko spoko

4 / 5 2017-08-20

Polecam

5 / 5 2017-08-14

Wszystko git.

5 / 5 2017-08-14

Super szybka wysyłka

5 / 5 2017-08-13

Polecam

5 / 5 2017-08-08

Szybka i bezproblemowa realizacja zamówienia

5 / 5 2017-07-31

Bardzo solidna obsługa godna polecenia współpracuje od prawie 2 lat i jest tylko lepiej

5 / 5 2017-07-19

perfekcyjnie

5 / 5 2017-07-19

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-07-11

Polecam

3 / 5 2017-07-09

Brak wygodnych metod płatności

5 / 5 2017-06-20

Bardzo profesjonalna obsługa zamówienia.

5 / 5 2017-06-19

Profesjonalna obsługa. Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie. Transakcja okazała się szybka i przyjemna.

4 / 5 2017-05-26

Profesjonalna i szybka obsługa, dostawa na następny dzień od zamówienia. Otrzymałam pudełko, którego dno jest nasiąknięte olejkiem ,jednak nie ma śladów uszkodzeń czy braków samego produktu

5 / 5 2017-05-20

Super produkty

5 / 5 2017-05-19

Szybko jak zawsze

5 / 5 2017-05-17

Wszystko super szybko i produkty zgodne z opisem

5 / 5 2017-05-15

polecam, nie pierwszy raz:)

5 / 5 2017-05-13

Profesjonalnie, szybko i bardzo luksusowo bardzo rzadko można się spotkać z tak szybkim dostarczeniem bo przesyłka była już następnego dnia, oraz była bardzo gustownie i porządnie zapakowana

5 / 5 2017-05-09

Kupuje od dawna. Od dawna polecam!

5 / 5 2017-05-09

Jestem zadowolona i nie będą to na pewno moje ostatnie zakupy w tym sklepie! Kolejna przesyłka już się dla mnie szykuje ;)

5 / 5 2017-05-07

10/10 Nic dodać nic ująć.

5 / 5 2017-05-05

Szybka i profesjonalna obsługa. Zamówiony towar bardzo ładnie zapakowany, Sklep godny polecenia.

5 / 5 2017-04-28

Bajka

5 / 5 2017-04-27

Obsługa w sklepie jest na zupełnie innym poziomie, wysyłka nastąpiła tego samego dnai pomimo, że zamówienie nie było złożone najwcześniej. Towar dostałem dwa dni poźniej. Produkty dokładnie odpowiadały opisowi i wszystko bylo bardzo dobrze zapakowane, więc nic nie uszkodziło sie w transporcie. Zdecydowanie polecam i jeszcze nie raz sam skorzystam z oferty sklepu!

5 / 5 2017-04-25

Fajny asortyment ,

5 / 5 2017-04-24

Super, polecam!

5 / 5 2017-04-22

Polecam

5 / 5 2017-04-19

Szybka wysyłka ,zamówienie odpowiednio zapakowane. Towar zgodny z zamówieniem a obdarowany brodacz zadowolony :)

5 / 5 2017-04-18

Realizacja zakupu bardzo dobra, ale cena towaru za wysoka

5 / 5 2017-04-13

gitara

5 / 5 2017-04-04

Bardzo polecam

5 / 5 2017-04-01

super

5 / 5 2017-03-29

Najlepszy sklep

Rzetelne opinie o Barbersupply.pl

Barbersupply.pl

Siedziba
Wysogotowo

WWW
http://barbersupply.pl

Email
[email protected]

Telefon
797898300

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie