Kategorie: / Zdrowie I Uroda / Sport

Bardomed.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Bardomed.pl
5 / 5 2019-03-17

Polecam, sklep dobry

2019-03-08

Duży wybór asortymentu w dogodnej cenie.

5 / 5 2019-02-19

Jestem bardzo zadowolony z zakupów w firmie BardoMed

2019-02-07

Wysyłka błyskawiczna, miła obsługa. Sklep godny polecenia!

5 / 5 2019-02-05

Polecam sklep, personel bardzo pomocny, transakcja szybko i bez problemu.

5 / 5 2019-01-31

Polecam sklep BardoMed

2019-01-29

bardzo dobry

5 / 5 2019-01-22

Miła atmosfera w firmie i super współpraca.

5 / 5 2019-01-09

pozytywna

5 / 5 2018-12-28

Polecam ten sklep!

5 / 5 2018-12-26

Szybkie, mobilne i bez problemowe wykonanie zamówienia

5 / 5 2018-12-22

Polecam ten sklep!

2018-12-18

Sprzęt jak najbardziej działa, aczkolwiek czas oczekiwania na jeden aparat z pośród 3 - to aż 2 miesiące (!!!) od zaksięgowania wpłaty, co najgorsze i najbardziej bulwersujące - brak informacji, że sprzęt jest niedostępny przy składaniu zamówienia. Wygląda to niestety na kiepski sposób żeby zdobyć klienta, a potem co ma być to będzie. Jest mi z tego powodu najzwyczajniej w świecie przykro. Kontakt gdy dzwonię jest, w innym przypadku gdybym nie pisała/dzwoniła - nie wiem, ciężko powiedzieć. Reasumując- sprzęty proste w obsłudze, ładnie wyglądają, ale mimo, że rozumiem, że nie wszystkie rzeczy są zależne od ludzi nawet na najwyższych stanowiskach i niekiedy dzieją się rzeczy, które psują wszystkie plany - NAPRAWDĘ TO ROZUMIEM! lecz bardzo nie podoba mi się że zamawiając wszystko było dostępne i było w porządku, a jak wpłaciłam pieniądze to nagle sprzęt jest wadliwy- trzeba poczekać miesiąc - a potem kolejny. Szczerze nad tym ubolewam bo gdyby nie to, z chęcią wystawiłabym pochlebną opinię.

2018-12-13

Realizacja zamówienia przebiegła z drobnymi problemami, które Bardomed, sprawnie naprawił :)

5 / 5 2018-12-07

Wszystko jak najbardziej ok i szybka dostawa. Polecam i pozdrawiam.

5 / 5 2018-11-26

szybko, sprawnie, zgodnie z zamówieniem

2018-10-16

nie dotyczy

2018-09-28

Bardzo dobry kontakt

5 / 5 2018-09-26

Jestem zadowolony z jakości usług.

2018-09-19

Udana transakcja.

5 / 5 2018-09-18

bardzo szybka wysyłka, polecam sklep

5 / 5 2018-09-15

godny polecenia, jestem zadowolona z obsługi

5 / 5 2018-09-10

super

2018-09-03

bez zastrzeżeń

5 / 5 2018-09-03

Bardzo szybka realizacja, polecam

2018-09-02

Dobra oferta. Rzetelna i przyjazna obsługa. Terminowa dostawa. Pełna satysfakcja!

5 / 5 2018-08-18

Bardzo szybki kontakt z klientem. Profesjonalna i dogadana obsługa.

2018-08-17

bardzo dobra

5 / 5 2018-08-09

Wszystko sprawnie i szybko.

2018-07-29

dobry sklep, dobre ceny

2018-07-14

Bez zastrzeżeń

2018-06-22

wszystko O.K.

5 / 5 2018-06-19

Wspaniała,rzadko spotykana dziś w internecie obsługa.Super kontakt,nawet jak pojawił się problem,rozwiązany błyskawicznie z korzyścia dla mnie jako klienta.Zamówiony elekktrosymulator ekstra.Jeden wielki pozytyw ,pozdrowienia dla przmiłej Pani Oliwii.Polecam ten sklep wszystkim!!!!!!!

2018-06-17

Wysoka jakość w obsłudze klienta

5 / 5 2018-06-16

Realizacja szybka i sprawna, polecam ten sklep

5 / 5 2018-06-08

Pozytywna

5 / 5 2018-05-31

Jestem zadowolona z zakupów w tym sklepie.Polecam.

5 / 5 2018-05-25

bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą, przesyłka zgodna z zamówieniem, szybka dostawa

2018-05-17

dobra

5 / 5 2018-05-12

Opina pozytywna, polecam.

5 / 5 2018-04-23

Wszystko jak najlepiej, kontakt, obsługa, profesjonalizm. Polecam!

2018-04-19

Bardzo dobra

5 / 5 2018-04-01

szybko, bez problemow.

2018-03-31

Sklep godny polecenia.

5 / 5 2018-03-27

ok

5 / 5 2018-03-21

Transakcja przebiegła pomyślnie, zakupiony towar zgodny z opisem. Polecam sprzedawcę!

5 / 5 2018-03-16

Szybka realizacja zamówienia i fachowa obsługa. Polecam.

5 / 5 2018-02-26

Sprawna szybka transakcja, polecam!

5 / 5 2018-02-18

szybka sprawna i profesjonalna obsługa

2018-02-12

wszystko jak należy - partner solidny - bez zarzutu

5 / 5 2018-02-08

Wszystko Ok

5 / 5 2018-01-20

Miło, szybko i profesjonalnie! Polecam!!!

5 / 5 2018-01-14

Polecam ten sklep

5 / 5 2018-01-05

Bardzo dobry sklep. Szybka i miła obsługa, krótki czas realizacji. Serdecznie polecam wszystkim zainteresowanym.

5 / 5 2018-01-02

Naprawdę szybka realizacja zamówienia.Jakość towaru bardzo dobra spelnia moje oczekiwania. Gorąco polecam ten sklep.

5 / 5 2017-12-31

Wprawdzie do transakcji nie doszło (choć teraz tego żałuję) to uważam iż obsługa była na wysokim poziomie - informacje otrzymywałam szybko i były wyczerpujące.

5 / 5 2017-12-24

Bardzo dobry kontakt, szybka realizacja zamówienia

2017-12-23

Zadowalająca.Bez problemów.

5 / 5 2017-12-02

Wszystko super. Polecam.

5 / 5 2017-12-01

Polecam,

5 / 5 2017-11-30

Szybko i pewnie - polecam, zakupy robiłam nie pierwszy raz i nie ostatni.

2017-11-25

Sklep bardzo dobrze obsługuje klientów. Sprzęt bardzo dobry.

5 / 5 2017-11-18

Sprzet dobrej jakości za rozsądną cenę.Jest OK

5 / 5 2017-11-04

bardzo dobry kontakt, szczerze polecam zakupy w tym sklepie ;)

5 / 5 2017-10-31

Polecam - sklep godny zaufania

2017-10-23

Bez zarzutu

5 / 5 2017-10-15

Bardzo dobry kontakt z firmą. Produkty wysokiej jakości. Nie mam nic do zarzucenia i polecam.

2017-10-02

Zamówienie zrealizowane ekspresowo, obsługa klienta na najwyższym poziomie. Produkt zgodny z opisem. Zdecydowanie polecam

5 / 5 2017-09-12

Bardzo pozytywnie oceniam realizację zamówienia - terminowo, bez najmniejszych trudności. Chwalę sobie również możliwość wyboru sprzętu, jaką daje czytelna strona sklepu z dokładnymi opisami produktów. Duża gama sprzętu do wyboru, dobra jakość produktów i przystępne ceny. Polecam!

2017-09-06

Produkty godne uwagi w dobrej cenie.

5 / 5 2017-09-04

ok

5 / 5 2017-08-31

Towar doszedł o terminiei nie mam zastrzeżeń. Polecam.

2017-08-26

Miła i przyjemna obsługa petenta.

5 / 5 2017-08-26

Bardzo sprawnie przebiegająca transakcja. Polecam!

5 / 5 2017-08-25

Czas realizacji zamówienia 10 dni roboczych po zaksięgowaniu wpłaty. Po 15 dniach roboczych zero informacji o zamówieniu. Po 20 dniu roboczym, po moim telefonie dowiedziałam się, że muszę czekać jeszcze 1,5 tygodnia, bo producent ma problemy. Miesiąc czekałam na wałek rehablitacyjny! Z zamówienia zerezygnowałam, Pozytyw za szybki zwrot pieniędzy

2017-08-03

Oki

5 / 5 2017-08-01

Obsluga ok

5 / 5 2017-07-13

Wszystko O.K. Polecam

5 / 5 2017-06-09

Polecam przemiłą osobę kontaktową.

2017-05-30

odpowiedzialna chociaż opieszała

5 / 5 2017-05-28

Towar zgodny z zamówieniem. Bardzo miła i kompetentna obsługa i współpraca. Na towar robiony pod klienta zazwyczaj długo się czeka, ale jeśli jest wyznaczony termin, to jest on dotrzymywany. Tak było w mojej sytuacji, za co bardzo dziękuję. Bez zarzutu. Polecam.

5 / 5 2017-05-27

OK

2017-05-26

Rzetelny sprzedawca. Wszystko tak, jak powinno być.

5 / 5 2017-05-19

opinia pozytywna, polecam

5 / 5 2017-05-14

Bardzo fachowa i miła obsługa. Jestem zadowolona z współpracy. Polecam w 100 %.

2017-04-23

Wspaniała współpraca, bardzo dobra oferta. Chciałabym, żeby moje zakupy zawsze tak się odbywały.

5 / 5 2017-04-12

Polecam sklep BardoMed

5 / 5 2017-04-05

Wszystko ok,polecam sklep i obsługę.

5 / 5 2017-04-03

Szybko i sprawnie. Polecam

5 / 5 2017-03-28

Sprawnie i profesjonalnie - polecam

Rzetelne opinie o Bardomed.pl

Bardomed.pl

Siedziba
Kraków

WWW
http://www.bardomed.pl

Email
[email protected]

Telefon
(+48 12) 444 12 97

Komórka
+48 721 12 13 14

Infolinia
-

Logowanie