Kategorie: / Odzież i Obuwie / Dla Dzieci

Barline.eu Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Barline.eu
5 / 5 2019-03-24

polecam sklep,transakcja na wysokim poziomie

5 / 5 2019-03-21

Szybka realizacja, świetny towar, polecam

5 / 5 2019-03-15

W 100 % polecam, szybka dostawa, dobra jakość ubranek, duży wybór, niebawem napewno skorzystam ponownie

2019-03-06

Błyskawiczna transakcja, błyskawiczna dostawa, towar najwyższa jakość

5 / 5 2019-03-03

Szybka realizacja, dobry kontakt ze sklepem. Polecam

5 / 5 2019-02-15

Bardzo szybko i sprawnie.Bez zarzutu.Tak trzymać. Dziękuję!

5 / 5 2019-02-01

Fachowa obsługa, szybka realizacja. Polecam

5 / 5 2019-01-25

Dzisiaj odebraliśmy przesyłkę.Jestem bardzo zadowolona szybko dotarła a materiał naprawdę dobrej jakości.Jednak cena odbiegała od sugerowanej znacznie ją przewyższała

5 / 5 2019-01-04

Ekspresowa wysyłka - bardzo szybko i sprawnie - polecam!

5 / 5 2018-12-21

Towar w 100% zgodny z opisem, a wysyłka expresowa :) Polecam wszystkim :)

5 / 5 2018-12-18

Towar dostarczono w super tempie (na drugi dzień po zamówieniu), idealny, zgodny z opisem. Polecam.

2018-12-13

100% satysfakcji

5 / 5 2018-12-04

Szybko i sprawnie, polecam

5 / 5 2018-11-24

Gorąco polecam! Jestem naprawdę mile zaskoczona-towar świetnej jakości,wysyłka ekspresowa! Na pewno skorzystam jeszcze z oferty tego sklepu,bo warto!

5 / 5 2018-11-15

Jestem bardzo zadowolona. Szybka dostawa. Kupiłam dres dla dziewczynki z polaru - jest rewelacyjny. Gatunek bardzo dobry. Polecam!!!

5 / 5 2018-11-06

To moje kolejne zamówienie.Bardzo szybka dostawa.Towar dobrej jakości,ładnie,solidnie zapakowany.Polecam ten sklep

5 / 5 2018-10-27

kupiłam pierwszy raz i jestem bardzo zadowolona, szybka dostawa

5 / 5 2018-10-17

Szybko, sprawnie, dobry kontakt

5 / 5 2018-09-24

Szybka realizacja zamówienia

5 / 5 2018-09-18

Szybko, sprawnie. Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-09-07

Super Skle!! Szybka fachowa, miła obsługa. Polecam!!!

5 / 5 2018-09-07

Sklep w 100 % godny polecenia! Mily kontak telefoniczny,towar bardzo dobry jakościowo,solidnie zapakowany i szybko dostarczony,polecam!

5 / 5 2018-08-30

Rewelacja. blyskawiczna dostawa,w pelni profesjonalne podejscie do klienta.Polecam

5 / 5 2018-08-23

Wczoraj zamówiłam płaszczyk dla córki, dzisiaj go dostarczono. Jest piękny, uszyty z wysokiej jakości materiału, zapakowany w taki sposób, aby nie było zagnieceń. Polecam sklep!

5 / 5 2018-08-07

rzetelny, b. szybka wysyłka towaru; towar świetny jakościowo, oczywiście zgodny z opisem; rozmiar typowy.

5 / 5 2018-07-15

towar dobrej jakości, zgodny z opisem. Błyskawiczna wysyłka. na pewno jeszcze będę robić zakupy w tym sklepie. Polecam

5 / 5 2018-07-11

Satysfakcja gwarantowana!!! Ekspresowa realizacja,towar dobry jakościowo-zgodny z opisem,konkretna informacja o realizacji zamówienia i szybka pomoc w rozwiązywaniu zaistniałych problemów oraz solidnie opakowanie zamówionego towaru.\Polecam w 100%!!!

5 / 5 2018-07-08

Bardzo szybka realizacja zamówienia, towar dostarczony w idealnym stanie. Polecam

2018-07-05

błyskawiczna transakcja :)

5 / 5 2018-06-17

Szybko, sprawnie i solidnie!!!

5 / 5 2018-06-04

Sklep super, wczoraj zamówiłam płaszczyk dla dziecka i juz w tej chwili dostałam od kuriera telefon że zachwile jest z przesyłką. Polecam sklep, szybko i profesionalnie.

2018-06-04

Fachowa i rzetelna obsługa. Bardzo miły kontakt.

5 / 5 2018-06-01

Towar bardzo dobry jakościowo, szybka wysyłka. polecam

2018-05-21

bardzo dobra

5 / 5 2018-05-17

POLECAM - CZYSTA PRZYJEMNOSC ROBIĆ ZAKUPY W TAKIM PROFESJONALNYM SKLEPIE

5 / 5 2018-05-08

Wszystko bardzo sprawnie. Super kontakt oraz informacja na temat realizacji zamówienia. Bardzo polecam.

5 / 5 2018-05-05

Ten sklep posiada same pozytywy. Jest super.

5 / 5 2018-04-25

Kolejny raz jestem mile zaskoczona, nic dodać, nic ująć. Szczerze polecam. Szybka, niedroga dostawa, towar dobrej jakości, bez jakichkolwiek uszkodzeń, duży wybór. Zachęcają do zakupów również promocje.

5 / 5 2018-04-10

Witam! Kupiłam w sklepie płaszczyk jest rewelacyjny wyglądem i gatunkiem! Szybka bezproblemowa dostawa! Naprawdę sklep godny polecenia!

5 / 5 2018-04-03

To moje pierwsze zakupy. Jestem zachwycona ! Towar dobrej jakości. Szybkie zakupy. Szybka obsługa. Niskie koszty dostawy. Uprzejmy kurier. I czego jeszcze sobie życzyć ? Aby zawsze tak było !!! :) Bo o to chodzi w tej grze ! Pozdrawiam, polecam innym kupującym.

5 / 5 2018-04-03

profesjonalna obsługa, polecam

5 / 5 2018-03-03

Wspaniały kontakt, bardzo szybka dostawa, towar pierwsza klasa, bluza, sukienka i piżma wykonane z bardzo dobrego materiału.Jestem mega zadowolona z tak udanych zakupów. Gorąco Wszystkim polecam tego kontrahenta, uczciwy, rzetelny i sumienny.. Pozdrawiam

2018-03-02

Miła i błyskawiczna obsługa. Zamówiony produkt dostałam już na 2-gi dzień. Serdecznie polecam.

5 / 5 2018-02-28

Fajny sklep, bardzo ładne rzeczy, profesjonalny kontakt, dobre ceny

5 / 5 2018-02-22

Super Sklep,super towar,obsługa,wysyłka-profesjonalizm .Polecam!!!!!!!!!!!!

5 / 5 2018-02-18

Polecam jak najbardziej. Oryginalne rzeczy za przystępna cenę, a w promocji jeszcze taniej.Bardzo szybka realizacja.

5 / 5 2018-02-09

Polecam, obsługa szybka i sprawna. Rownież kontakt mailowy ze sklepem oraz rozwiązywanie problemów na najwyższym poziomie.

5 / 5 2018-02-08

Polecam-sklep, obsługa,towar i przesyłka na medal

5 / 5 2018-01-31

Towar bardzo dobrej jakości, wysyłka ekspresowa. Polecam.

5 / 5 2018-01-13

Super slep, produty bardzo dobrej jakosci, obsluga na wysokim poziomie. Super!

5 / 5 2018-01-13

Błyskawiczna przesyła. Parasol wydaje się solidny. Naprawdę wszystkim polecam.

5 / 5 2018-01-11

sklep z duzym wyborem, pomocny, szybki i ma sliczne ubrania. polecam

2018-01-06

Swietna obsluga!! Zlozylam zamowienie w patek o 14 a juz w sobote o 9 przyjelam kuriera. Produkt jest bardzo dobrze zrobiony i wyglada jak na zdjeciu. Serdecznie polecam.

5 / 5 2017-12-19

Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam!

2017-12-14

wieder was tolles gefunden.. prima shop.

5 / 5 2017-12-09

Bardzo szybka przesyłka, towar świetny. Polecam

5 / 5 2017-12-07

Szczerze polecam!!

5 / 5 2017-12-07

szybka realizacja.dobry towar-zgodny z opisem,dobra cena,informacja o realizacji-pełna,

2017-11-12

wspanialy sklep, nigdy mnie nie zawiòdl, bardzo grzeczni operatorzy...ja bym dala na 10 nuntktòw cale 10

5 / 5 2017-11-07

SWIETNA OBSLUGA SZYBKA DOSTAWA.POLECAM

5 / 5 2017-11-06

sklep polecam. zakupy robic w nim to sama przyjemnosc

5 / 5 2017-11-05

super ,rzeczy na czasie kolorowe i sprawiające ,dzieciom radość noszenia Waszych ubranek

5 / 5 2017-11-04

Polecam sklep. Bardzo dobre jakościowo produktu i szybka dostawa.

5 / 5 2017-10-25

Szybko, sprawnie, bez zarzutów i z rabatami!!! POLECAM!!!

5 / 5 2017-10-10

szacunek dla klienta, rewelacyjne ubranka, szybkość i profesjonalizm, polecam na 101%

5 / 5 2017-10-06

Bardzo sympatyczny sklep, produkty zgodne z opisami, dziecko zachwycone a ja szczerze polecam.

5 / 5 2017-10-04

Wszystko ok

5 / 5 2017-09-30

Zakupiony przeze mnie produkt jest zgodny z opisem, miły i szybki kontakt! Pozdrawiam i bardzo polecam:):)

2017-09-27

Produkt zgodny z opisem.wysyłka błyskawiczna bardzo sprawna, z rzetelna informacją.

5 / 5 2017-09-27

Szybko, prosto, bez problemów. Serdecznie polecam.

5 / 5 2017-09-23

Uprzejma obsługa(telefonicznie;), profesjonalne podejscie.

5 / 5 2017-09-20

Super sklep, błyskawiczna wysyłka towar jak w spisie. Sprzedawca godny polecenia

5 / 5 2017-09-15

SUPER SKLEP!!!FANTASTYCZNA OBSŁUGA!!! GORĄCO POLECAM- NAJLEPSZY SKLEP INTERNETOWY O TAKIM PROFILU!!!

5 / 5 2017-08-26

kupiłam pierwszy raz i jestem bardzo zadowolona. na pewno jeszcze skorzystam. . zdecydowanie polecam ;-)

5 / 5 2017-08-25

Błyskawiczna przesyła. Super gatunkowo towar. Naprawdę wszystkim polecam

2017-08-23

sklep godny polecenia - błyskawiczna przesyłka i bardzo dobra jakość produktów

5 / 5 2017-08-18

Polecam z czystym sumieniem; szybko, sprawnie i bardzo dobra jakość dostarczonych produktów.

2017-08-16

Bardzo dobry, przystępny cenowo produkt, błyskawiczna realizacja zamówienia

5 / 5 2017-07-29

super

5 / 5 2017-07-26

Jestem w BARDZO POZYTYWNYM szoku. Jeszcze nie spotkałam się z tak szybko i sprawnie działającym sklepem. We środę rano złożyłam i opłaciłam zamówienie, za chwilę dostałam potwierdzenie zaksięgowania wpłaty, a już po godzinie informację, że towar został wysłany. W czwartek rano dostałam przesyłkę! Towar bardzo dobrej jakości, polecam sklep barline.eu

5 / 5 2017-07-05

SUPER MIŁA OBSŁUGA.PRODUKTY REWELACJA

5 / 5 2017-07-02

Szybka dostawa.Towar identyczny jak na zdjęciach. To były moje drugie zakupy i napewno nie ostatnie

5 / 5 2017-06-20

Profesjonalna obsługa. Szybka realizacja. Bluzeczka jest piękna i wygląda jak na zdjęciu. Zdecydowanie polecam.

5 / 5 2017-06-19

Produkty super, dobra jakość POLECAM

5 / 5 2017-06-12

Bardzo szybki czas reakcji. Błyskawiczna przesyłka. Produkty dobrej jakości. Polecam

5 / 5 2017-06-12

Bardzo szybka przesyłka, wszystko w porządku, polecam.

5 / 5 2017-06-02

bardzo szybka realizacja zamówienia, towar bez zarzutów

5 / 5 2017-05-04

Szybka realizacja zamowienia produkt idealny wnuk bardzo zadowolony:Dziekuje!

5 / 5 2017-04-12

Transakcja przebiegła pomyślnie. Towar zgodny z zamówieniem. Szybka realizacja. Polecam.

5 / 5 2017-03-31

Gorąco polecam! Błyskawiczna wysyłka, towar zgodny z opisem i w niezłej cenie!

Rzetelne opinie o Barline.eu

Barline.eu

Siedziba
Szczecin

WWW
http://www.barline.eu

Email
[email protected]

Telefon
91 484 19 40

Komórka
697 923 357

Infolinia
-

Logowanie