Kategorie: / Przemysł i produkcja

BART Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Opinie Klientów

5.00/5.00 - ilość ocen: 6
opinie o BART Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
5 / 5 2019-03-12

Bardzo dobra współpraca, polecam nawiązanie współpracy, krótkie terminy realizacji, możliwość trzymania buforów magazynowych do 3 miesięcy, wspaniali ludzie z którymi można załatwić bardzo wiele różnych tematów.

2018-10-05

Bardzo dobra jakość dostarczanych produktów, miła obsługa, terminowość dostaw bez zarzutów.

5 / 5 2018-09-18

Polecamy firmę "BART Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością" jako fachowego i kompetentnego partnera we współpracy biznesowej.

2018-09-18

Wzorowa firma

5 / 5 2018-08-25

Polecamy firmę "BART Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością" jako fachowego i kompetentnego partnera we współpracy biznesowej.

5 / 5 2018-07-31

Na podstawie dotychczasowych doświadczeń we współpracy z Firmą "BART SP. Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ" możemy zaświadczyć o wysokiej klasie wdrażanych produktów oraz profesjonalizmie jej pracowników.

5 / 5 2018-06-30

Polecamy firmę "BART" Spółka z Ograniczoną Odpowiedzialnością jako kompetentnego i fachowego partnera we współpracy biznezowej.

5 / 5 2018-06-07

Polecamy firmę "BART Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością" jako fachowego i kompetentnego partnera we współpracy biznesowej.

2018-05-23

Firma "BART Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością" dała się poznać jako rzetelny, wiarygodny i solidny partner. Z pełnym przekonaniem rekomendujemy usługi "BART Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością" jako firmy spełniającej najwyższe standardy jakości w zakresie świadczonych usług.

Rzetelne opinie o BART Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością

BART Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością

Siedziba
Świecie

WWW
http://bart-sulnowo.eu

Email
[email protected]

Telefon
+48052331-63-02

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie