Kategorie: / Dom / Pozostałe

Bartnikowski-meble.pl Opinie Klientów

4.15/5.00 - ilość ocen: 53
opinie o Bartnikowski-meble.pl
4 / 5 2022-07-27

Polecam dla cierpliwych

Na zamówienie meble czekałam 4 miesiące. Kontakt e-mail był rzeczywiście dobry, sklep opisywał i wielokrotnie przesuwał termin realizacji. Na szczęście mieliśmy czas i mogliśmy poczekać, choć był moment, że nie byłam pewna czy zobaczę swoje mebelki. Na szczęście czekać było warto. Mebelki są piękne i naprawdę solidnie wykonane. Warto było czekać, choć trochę nerwów z tego powodu było.

5 / 5 2022-02-15

Po trzech miesiącach realizacji otrzymałem zamówione meble. Efekt WOW. Czas oczekiwania może i długi, ale jakość robi wrażenie.

4 / 5 2021-11-09

Wczoraj otrzymałam zamówione biurko. Termin realizacji rzeczywiście jest długi (około 3 miesięcy), ale biurko jest śliczne, a jakość wykonania zdecydowanie warta tego oczekiwania. Panowie montażyści również bardzo dobrze się spisali :)

1 / 5 2021-10-22

Ostrzegam wszystkich przed tym sklepem, jeśli to sklep. Przyjmuja zamówienie i wpłatę bez zamiaru jego realizajci. Na monity po przekroczeniu kolejnych terminów odpowiadają przesuwając termin o kolejne miesiące. Po półrocznym opóżnieniu i rezygnacji brak zwrotu pieniędzy za zamówienie. Niestety wygląda to na ordynarne oszustwo internetowe.

4 / 5 2021-07-22

Meble bardzo ładne, wykonane starannie i solidne. Termin realizacji długi, mimo to wystąpiło opóźnienie w dostawie, tłumaczone jak we wcześniejszych opiniach problemami produkcyjnymi. Kontakt z firmą wyłącznie mailowy, niemożliwe jest dodzwonienie się do firmy, gdyż nie podają numeru na stronie sklepu, a dzwoniąc pod numer znaleziony w internecie słyszymy nagranie, by w sprawie zamówienie kontaktować się mailowo. Trochę to zaburza wizerunek firmy, szczególnie, gdy występują opóźnienia w realizacji, szczerze mówiąc już się bałam, ze mebli nie otrzymam i kasa przepadnie. Na maile odpisują szybko, przepraszają i obiecują dostawę, a potem znów termin przekładany. Podsumowując polecam, ale wypadało by wspomnieć na stronie o możliwych opóźnieniach, by zaoszczędzić nerwów klientom.

1 / 5 2021-07-09

Nie polecam. Pomimo upływu trzech miesięcy, zamówiony towar nie został dostarczony. Firma mydli oczy problemami personalnymi itp. Na maile z reklamacją nie odpowiada, jedynie przychodzi automatyczna odpowiedź: "że wciągu 48 dni poinformują klienta o dalszych działaniach". Oczywiście nie dotrzymali i tego terminu. Dostali ostateczny termin na odpowiedź do przyszłego tygodnia, w innym wypadku oddajemy sprawę do naszego prawnika. Lepiej omijać tą firmę, jeśli dbacie o swoje ciężko zarobione pieniądze.

5 / 5 2021-07-09

Nie polecam. Pomimo upływu trzech miesięcy, zamówiony towar nie został dostarczony. Firma mydli oczy problemami personalnymi itp. Na maile z reklamacją nie odpowiada, jedynie przychodzi automatyczna odpowiedź: "że wciągu 48 dni poinformują klienta o dalszych działaniach". Oczywiście nie dotrzymali i tego terminu. Dostali ostateczny termin na odpowiedź do przyszłego tygodnia, w innym wypadku oddajemy sprawę do naszego prawnika. Lepiej omijać tą firmę, jeśli dbacie o swoje ciężko zarobione pieniądze.

1 / 5 2021-06-08

Firma nie realizuje zamówienia, zwodzi terminami, mami mailami o następnym ostatecznym terminie i oczywiście nic. Nie polecam, jak komuś zależy na meblach i nie utopieniu kasy to omijajcie tą firmę z daleka. Maile od nich nie są podpisywane imiennie co daje do myślenia. Napiszę Państwu czy zwrócili zaliczkę którą w dniu dzisiejszym zażądałem. Sprawa na pewno leci do kancelarii w moim przypadku, szkoda Państwa czasu na tego sprzedawcę.

5 / 5 2021-05-31

Wszystko idealnie. Regał przepiękny. Widać że solidnie wykonany. Wszystko zgadza się tak jak było w zamówieniu. Panowie szybko zamontowali regał. Widać że solidnie jest wykonany. Kontakt też dobry z firmą.

5 / 5 2021-05-13

Jedno biurko, od 3 miesięcy czekam na realizację (mimo obiecanych dwóch, 2 krotnie zmieniany termin ), firma zupełnie bierna w kwestii kontaktu z klientem w trakcie oczekiwania , po ponad 2 miesiącach, kiedy napisałam e-maila do firmy z pytaniem o termin, w odpowiedzi dowiedziałam się, że mam zmienić zamówienie, ponieważ nie ma frantów, które zamówiłam. Mijają 3 miesiące i nadal nie wiem, co z moim zamówieniem, które opłaciłam z góry.

3 / 5 2021-03-04

Jedno biurko, 4 miesiące realizacji (mimo obiecanych dwóch), firma zupełnie bierna w kwestii kontaktu z klientem w trakcie oczekiwania. Brak zamówionego przepustu w biurku. Za to jakość wykonania mebla bardzo dobra i kontakt telefoniczny na dzień przed niespodziewaną dostawą. Nie polecam jeśli potrzebujesz mebli na konkretny termin, ale jeśli dasz radę poczekać pół roku, to warto.

5 / 5 2021-03-03

Bardzo dziękujemy za dotychczasową współpracę przy wyposażaniu biura i fachową, profesjonalną obsługę. Szczególne podziękowania należą się Państwa dwóm pracownikom, którzy za każdym razem musieli wnieść wszystkie ciężkie meble aż na 3. piętro, wchodząc po bardzo wąskich schodach do naszego Wydziału. Ich życzliwość i pomoc (m.in. w wyniesieniu 'starych" mebli) są nieocenione. Jesteśmy bardzo wdzięczni za pracę Państwa pracowników i dotychczasową współpracę z Państwem. Mamy nadzieję, że jeszcze skorzystamy z państwa fachowości i solidności przy następnych zamówieniach. Bardzo dziękujemy i pozdrawiamy serdecznie,

4 / 5 2021-02-17

Meble dostarczone z miesięcznym opóźnieniem, jednakże cały czas był bezproblemowy mailowy kontrakt z firmą, bezpośrednio przed dostawą również kontakt telefoniczny. Meble w bardzo dobrej jakości, podsumowując pomimo dłuższego czasu oczekiwania jestem zadowolony z dostarczonych produktów.

2 / 5 2021-01-24

Bardzo długi okres oczekiwania(od sierpnia do stycznia) nieadekwatny do zamówionego towaru. Utrudniony kontakt z firmą, lakoniczne wiadomości o kolejnym przedłużonym terminie dostawy ze względu na pandemię. Towar zgodny z zamówionym.

5 / 5 2020-07-01

Mam pytanie do Pani Anny, czy otrzymała Pani zamówione meble? Pytam bo w podobnym terminie zamawiałam swoje, niestety mimo upływu 38 dni roboczych nie dostałam ich, firma tłumaczy się mgliscie przedłużeniem realizacji zamówienia. Pozdrawiam

1 / 5 2020-04-22

Złożyłam zamówienie w Firmie w połowie lutego. Termin wykonania wynosił od 14 do 38 dni roboczych. Dostawa w żadnym z tej dat nie została zrealizowana, nikt też z Firmy nie skontaktował się aby wskazać jej termin. W odpowiedzi na kontakt nie wskazano żadnego terminu dostawy, informując że mają problemy z transportem. Taka informacja nie znajduje się na stronie, co uważam za nieuczciwe ze strony Firmy. Z treści strony wynika, że zamówienia są realizowane w terminie.

4 / 5 2019-03-13

Stół konferencyjny wykonany na zamówienie u Pana Macieja pomimo upływu dwóch lat nadal robi wielki wrażenie na moich kontrahentach pozdrawiam i dziękuję .

4 / 5 2018-12-28

Zamówienie obejmowało kilkanaście regałów do archiwum wraz z ich dowozem i montażem. Z efektu jestem bardzo zadowolony. Miły kontakt, staranne wykonanie i rzetelna ekipa montująca. Naprawdę polecam.

4 / 5 2018-11-21

Zamówione biurko jest przepiękne , solidnie i fachowo wykonane . Bardzo miła obsługa ,jeśli chodzi o rozmowy przez telefon w sprawach dotyczących szczegółów zamówienia. Termin dostawy biurka zgodny z ustaleniami. Również Panowie ,którzy składali biurko byli bardzo mili i profesjonalni.Szczerze polecam firmę Bartnikowski jako solidnego wykonawcę .

4 / 5 2018-11-17

Kolejny raz miałam przyjemność korzystać z usług firmy "Barnikowski-meble". Tak jak poprzednim razem wszystko było na wysokim poziomie, poczynając od zamówienia, wyceny, dostawy, uprzejmości Pana montażysty, po wygląd i funkcjonalność rzetelnie wykonanych mebli. No, nie mam się do czego przyczepić ;-) Warto było zaczekać :-) Dziękuję bardzo

5 / 5 2018-11-13

Solidna firma, zamówienie zrealizowane terminowo, przesyłka bardzo starannie i bezpiecznie zapakowana, dostarczony towar zgodny z zamówieniem, jakość wykonania bardzo dobra. Polecam.

4 / 5 2018-11-08

Zamawiałam meble do gabinetu, kilkakrotnie zmieniając koncepcję. Przy czwartej zmianie czekałam na jakąś uwagę nt. mojego niezdecydowania. Pan Maciej okazał się wyrozumiałym człowiekiem. Do tego w bezpośredniej rozmowie miłym i kompetentnym partnerem do rozmów. Zamówione meble są piękne, solidnie zrobione i pięknie zmontowane. Termin realizacji rzeczywiście się trochę wydłużył, ale warto było. To już drugie moje zamówienie, z którego jestem bardzo zadowolona.

4 / 5 2018-10-24

Zakupiłam w sklepie meble do salonu na zamówienie, rzetelnie wykonany rysunek przez Pana technologa , jakość wykonania mebli bardzo dobra solidne,estetycznie wykonane,dobry kontakt ze sprzedawcą ,panowie dostarczający meble bardzo mili posprzątali po montażu.

4 / 5 2018-10-19

Super obsługa, solidne wykonanie, bezkonkurencyjni. Profesjonaliści. Jestem bardzo zadowolona.

5 / 5 2018-09-05

Dzięki uprzejmości Właściciela Firmy, otrzymaliśmy przepiękne, solidne meble. Meble są śliczne, są bardzo solidne i trwałe. Wspaniała obsługa techniczna, szybka reakcja, pomoc w każdym przypadku. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Wszystkie osoby, które do nas przychodzą, zwracają uwagę na piękne meble. Od razu dodają, że widać, że z najwyższej jakości materiałów, porządnych i mocnych. I to się liczy w tych meblach. Produkty najwyższej jakości i wyglądają pięknie. Polecamy szczerze sklep, obsługę. Kupno mebli na skalę europejską, a nawet światową. Bardzo bardzo polecamy!

4 / 5 2018-07-19

Tydzień opóźnienia realizacji zamówienia ale opłacało się poczekać. Mebel (biurko) wykonane perfekcyjnie i wniesienie w ramach rekompensaty za opóźnienie - gratis. Jeśli komuś zależy na solidnych i ładnych meblach to polecam te firmę.

2018-06-30

Zamówiłem dwa regały, stolik i komodę. Termin dostawy został znacznie przekroczony, ale w ramach przeprosin firma udzieliła rabatu więc sprawę uważam za załatwioną. Słabe jakościowo okazało się jednak wykonanie: 1. w kilku widocznych miejscach (na wszystkich meblach) listwa wykończeniowa (PCV) ma mechanicznie uszkodzenia powierzchni. W efekcie np. PCV komody na środku płyty blatowej ma starty wzór słojów i świeci plamą jasnobrązowego plastiku na tle ciemnej okleiny płyty meblowej (w tych miejscach wyczuwa się nawet wgłębienie od jakiejś szlifierki); 2. w komodzie KMSDD1 nie zadbano o to, aby fronty szuflad tworzyły ciągły wzór słojów, tzn, były wycięte z jednego kawałka płyty meblowej. W efekcie na szufladach wyszła pstrokacizna słojów kontrastująca z ciągłością na sąsiadujących drzwiczkach (to nie jest kwestia zamiany kolejności szuflad). Gdybym planował kupić te meble jako pełnowartościowe i mógł obejrzeć je wcześniej, to bym zrezygnował ze względu na opisane uszkodzenia i niedoróbki. Dodatkowa informacja dot. wykonania: tylna płyta w regałach i komodzie jest nabijana na płasko, bez wykonywania podfrezowania w płytach meblowych - w efekcie jest widoczna z boku mebli. Nie jest to wada wykonawcza tylko skutek stosowanej technologii, ale dla niektórych może mieć znaczenie.

5 / 5 2018-05-30

Zamówienia trzeba składać z wyprzedzeniem, nie ma dostaw na następny dzień, ale producent wyraźnie o tym informuje na stronie i przy składaniu zamówienia. Miałem świadomość czasu realizacji. Termin zamówienia wynosił 30 dni i doszedł do tego 5-dniowy poślizg, ale byłem na to przygotowany i dostałem o tym informację z wyprzedzeniem. Kontakt i obsługa klienta? Rewelacja. Bez najmniejszego problemu można ustalić każdy najdrobniejszy szczegół zamówienia i każdy projekt dowolnie zmodyfikować, by otrzymać mebel dokładnie taki, jak potrzebujesz. Do tego ceny są konkurencyjne do mebli gotowych.

4 / 5 2018-05-23

Polecam Firmę Bartnikowski-meble głównie za niską ceną w porównaniu do wysokiej jakości oraz profesjonalną obsługę klienta. Zamówiłam meble z drugiego końca Polski i opis oraz zdjęcia wiernie oddały wygląd mebli.

5 / 5 2018-05-14

Bardzo dobry kontakt z firmą przez cały okres realizacji zamówienia. Jestem zadowolony z otrzymanych mebli są starannie wykonane. Meble wyglądają bardzo fajnie jako całość. Firma godna polecenia.

4 / 5 2018-04-03

Bardzo solidna Firma. Profesjonalnie wykonuje biurka na każdy wymiar.

5 / 5 2018-04-03

Zamówienia które realizowałam dla mojego przedszkola zawsze były dostarczane zgodnie z moją prośbą i ustalonym terminem. Przywiezione, wniesione do budynku, montowane wg naszych potrzeb. Polecam firmę.

5 / 5 2018-03-29

Bardzo fajna obsługa Klienta. Meble wysokiej jakości, wszystko dobrze spasowana, docięte. Zdarzyły się funkcjonalności, o których nawet nie wiedzieliśmy. Termin realizacji jest dość długi, ale meble są produkowane wedle zamówień, a nie na stan (ze względu na dużą możliwość konfiguracji), więc nie można mieć pretensji. Bardzo mocno polecam.

5 / 5 2018-03-23

Bardzo profesjonalna obsługa. Meble posiadamy już dwa lata i dalej wyglądają jak nowe. Polecam.

5 / 5 2018-03-18

Profesjonalna i bardzo miła obsługa, meble na wysokim poziomie

5 / 5 2018-03-14

4 regały na katalogi oraz 2 biurka do mojego biura podróży zostały przywiezione terminowo. Meble solidne i dobrze wykonane. Kontakt ze sprzedającym bez zarzutu. Polecam zakupy w firmie "Bartnikowski"

4 / 5 2018-02-19

Zamówione ścianki działowe wykonane bardzo solidnie, na obiekcie WKK Sport Center spełniają swoją funkcję i prezentują się bardzo dobrze. Polecamy zakupy w sklepie.

5 / 5 2018-02-14

Dodatek do opinii : bardzo profesjonalni monterzy bardzo sympatyczni, meble zapakowane solidnie, szybko poskładane i ustawione, firma solidna trochę trzeba czekać ale warto.Meble piękne i solidne.

5 / 5 2018-02-06

Gorliwie zabiegają o dobrą opinię i mają ku temu podstawy. Po początkowym nieporozumieniu wszystko naprawili z nawiązką – m.in. skrócili termin oczekiwania na realizację zamówienia. Zamówiłam biurko i kontenerek – są dobrej jakości. Nie miałam rozeznania, że przez mechanizm zamykający szuflady, dość ciężko się je otwiera (oczywiście nie z winy producenta, tylko z natury rzeczy). Po zgłoszeniu tegoż przesłali mi gratisowo komplet uchwytów, które umożliwiają łatwiejsze otwieranie, bo można zaczepić palce o uchwyt.

4 / 5 2018-01-30

Zamówiłem tu dosyć nietypową szafkę narożną z zaokrągleniami wg własnego projektu, która została wykonana perfekcyjnie - z wysoką precyzją i zgodnie z każdym moim życzeniem. Szafkę dostarczono z wniesieniem po schodach, bez konieczności dopłaty. Czas oczekiwania nieco się wydłużył, ale efekt końcowy był znakomity. Polecam!

5 / 5 2018-01-26

Solidna szafa, która do spraw biurowych sprawuje się świetnie, fachowe wykonanie, wszystko tak, jak być powinno. Duże biurko - rewelacyjne do pracy, wszystko zgodnie z oczekiwaniami. Polecam!

4 / 5 2018-01-19

Dwa lata temu zakupiłem w Firmie Bartnikowski biurko na wymiar i do tego w wybranym przeze mnie kolorze. Takiego modelu nigdzie indziej próżno było szukać. Sprzedałem mieszkanie i chciałem biurko zabrać ze sobą, ale nabywcy tak się spodobało, że musiałem mu je zostawić. Obecnie kupuję drugi raz ten sam model ELF-LUX-C w tych samych kolorach: czarna perłowa obudowa i czerwone fronty i blaty. Na co należy zwrócić uwagę to na obsługę, która jest fachowa i potrafi doradzić. Cena? Za tę jakość i wzornictwo jestem w stanie ją zaakceptować. Podkreślam - tak ładnych modeli mebli biurowych, czy do domowego gabinetu próżno szukać. Trzymajcie zawsze taki sam poziom :-)

5 / 5 2017-12-14

Wspaniała obsługa. Szybka realizacja zamówienia. Meble z najwyższej jakości materiałów, ładne, mocne. Polecam z całego serca!

5 / 5 2017-11-21

szafki już stoją i zdobią pokój. Życz sukcesów.

5 / 5 2017-10-20

Po raz kolejny zakup odbył się bez żadnych komplikacji, jakość wykonania mebli do biura bardzo dobra, usługa wykonana w terminie i bez zarzutu.

5 / 5 2017-08-04

Ponieważ prowadzimy Biuro Rachunkowe - ze względu na specyfikę działalności - półki muszą być wytrzymałe, gdyż na co dzień nasze regały i szafy "trzymają" około 400 segregatorów. Dokładnie rok temu do naszej nowej siedziby kupiliśmy meble w firmie Bartnikowski. I był to bardzo trafny wybór. Firma bardzo sprawnie zajęła się realizacją naszego zamówienia, a także transportem z Poznania do Wrocławia. Dziś musimy dokupić kolejne szafy i regały i bez cienia zastanowienia ponownie robimy to w firmie Bartnikowski. Meble wyglądają bardzo ładnie, a półki absolutnie nie odkształciły się pod wpływem ciężaru. Jeśli chodzi o jakość i solidność wykonania - zdecydowanie POLECAMY!

5 / 5 2017-07-11

Przed 3 miesiącami firma Bartnmikowski dostarczyła do naszej nowej siedziby kompleksowo meble biurowe (10 biurek, 8 szaf, 4 komody, 17 krzeseł). Terminowość oraz jakość wykonania zasługuje na pochwałę. Szczególne podziękowania należą się za realizację zadania w ekspresowym tempie.

3 / 5 2017-07-10

Bardzo ładne i solidne meble. tylko czas realizacji zamówienia mógłby być krótszy.

4 / 5 2017-06-15

Polecam. Zamawiamy w firmie BARTNIKOWSKI-MEBLE już meble dla trzeciego biura. Fachowa obsługa, doskonałe doradztwo i bardzo dobra jakość oferowanych mebli.

5 / 5 2017-06-14

szybka zdecydowanie szybka dostawa z uwzględnieniem wymagań dodatkowych . Gdyby tak inni a chce się żyć.

4 / 5 2017-05-25

Rewelacyjne meble, fachowo zapakowane, fachowcy rewelacja przyjechali i wszystko poskładali, co było do złożenia. Gorąco polecam.

4 / 5 2017-05-24

Przede wszystkim ZNAKOMITY kontakt z producentem. Szybka i fachowa korespondencja. Terminowa i bezproblemowa dostawa. Meble jakościowo bez zarzutu. Gorąco polecam tego partnera.

4 / 5 2017-05-21

Zamawiałem biurko do domu. Wykonanie bardzo dobre (jedno małe wgniecenie w płycie). Kontakt przy doborze biurka bardzo sprawny i fachowy. Dostawa w terminie. Śmiało mogę polecić.

4 / 5 2017-05-08

Wyrozumiały i w porządku właściciel z którym można się dogadać - zapłaciłem w 4 częściach w ciągu 2 miesięcy gdyż nagle mieliśmy poważny problem finansowy. Ceny... może nie tak tanio, może nie bardzo wygórowane ale wykonanie solidne i ładne. Coś za coś. Bez zastrzeżeń. Myślę że warto z tą firmą współpracować.

Rzetelne opinie o Bartnikowski-meble.pl

Bartnikowski-meble.pl

Siedziba
Poznań

WWW
http://www.bartnikowski-meble.pl

Email
[email protected]

Telefon
061 862 62 48

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie