Kategorie: / Dom / Pozostałe

Bartnikowski-meble.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.19
opinie o Bartnikowski-meble.pl
5 / 5 2023-05-24

Uważajcie na tę grupę oszustów, którzy wyłudzają pieniądze udając firmę meblarską. Są notorycznymi kłamcami! Nie dostarczają żadnych mebli i nie zwracają pieniędzy, mimo wielokrotnych obiecanych terminów realizacji. W przypadku kontaktu z nimi, należy komunikować się wyłącznie poprzez prokuraturę i sąd oraz prowadzić windykację aż do samego końca, tak aby odechciało im się tego rodzaju nieuczciwej "działalności".

1 / 5 2023-05-24

Uważaj na tę grupę oszustów, którzy wyłudzają pieniądze podając się za firmę meblarską - są notorycznymi kłamcami! Nie dostarczają mebli i nie zwracają pieniędzy, mimo obietnic o kolejnych terminach realizacji. Jeśli chcesz z nimi rozmawiać, powinieneś załatwiać to wyłącznie za pośrednictwem prokuratury i sądu, a także dochodzić swoich należności do końca, aż oni sami zrezygnują z takiego nielegalnego "biznesu".

5 / 5 2023-02-07

Mimo później dostawy, wykonanie mebli jest doskonałe. Życzę każdemu producentowi mebli, aby ich produkty były tak solidne jak meble od firmy BARTNIKOWSKI. Serdecznie polecam.

5 / 5 2023-02-07

Mimo że meble zostały dostarczone z pewnym opóźnieniem, ich wykonanie jest doskonałe. Życzę każdemu producentowi mebli, aby ich produkty były równie solidnie wykonane jak meble BARTNIKOWSKI. Gorąco polecam.

4 / 5 2022-07-27

Polecam dla cierpliwych

Czekałam na zamówione meble przez cztery miesiące. Sklep utrzymywał kontakt przez e-mail, wyjaśniał sytuację i przesuwał termin realizacji wielokrotnie. Zdarzało się, że wątpiłam w dostawę mebli, ale mieliśmy czas, więc czekaliśmy. Na szczęście, meble są przepiękne i są wykonane bardzo dobrze. Było warto czekać, choć zdenerwowanie było nieuniknione.

5 / 5 2022-02-15

Po trzech miesiącach realizacji otrzymałem zamówione meble. Efekt WOW. Czas oczekiwania może i długi, ale jakość robi wrażenie.

4 / 5 2021-11-09

Właśnie wczoraj dostałam dostarczone biurko, które zamówiłam. Pomimo długiego czasu oczekiwania (ok. 3 miesiące) na jego wykonanie, muszę przyznać, że biurko prezentuje się przepięknie, a jakość wykonania zdecydowanie wynagradza to długie oczekiwanie. Warto było czekać! Dodatkowo, panowie zajmujący się montażem również wykazali się świetnie i z powodzeniem zamontowali biurko.

4 / 5 2021-11-09

Dostałam swoje zamówione biurko wczoraj. Chociaż musiałam czekać na nie dość długo (około 3 miesięcy), to było warto. Biurko jest absolutnie piękne i wykonane z wysoką jakością, która zdecydowanie rekompensuje to oczekiwanie. Dodatkowo, panowie montażyści zrobili świetną robotę i poradzili sobie doskonale.

1 / 5 2021-10-22

Chciałbym przestrzec wszystkich przed sklepem, jeśli to w ogóle można nazwać sklepem. Przyjmują zamówienia i płatności, ale nie mają zamiaru ich zrealizować. Kiedy terminy zostają przekroczone, odpowiadają przesuwając je o kolejne miesiące. Po pół roku opóźnienia i rezygnacji, nie otrzymałem zwrotu pieniędzy za zamówienie. Niestety, to wygląda jak typowe oszustwo internetowe.

4 / 5 2021-07-22

Meble są piękne i wykonane solidnie, jednak czas oczekiwania na ich dostawę jest długi. Nie pozwalają na dodzwonienie się do firmy, co utrudnia komunikację. Przepraszają za opóźnienia i obiecują dostawę, jednak terminy są często przekładane. Mimo to, polecam tę firmę, ale warto byłoby na stronie podać informacje o możliwych opóźnieniach, aby uniknąć niepotrzebnego stresu u klientów.

1 / 5 2021-07-09

Nie doradzam. Choć minęło trzy miesiące, produkt, który zamówiłem, nie został dostarczony. Firma unika odpowiedzialności, mówiąc o problemach z zatrudnieniem itp. do e-maili z reklamacjami nie odpowiada, jedynie pojawia się automatyczna wiadomość mówiąca, że "w ciągu 48 dni poinformują klienta o dalszych działaniach". Naturalnie, ten termin nie został dotrzymany. Ostatecznie daliśmy im ostatnią szansę do przyszłego tygodnia, inaczej skierujemy sprawę do prawnika. Lepiej unikać tej firmy, jeśli zależy nam na naszych ciężko zarobionych pieniądzach.

5 / 5 2021-07-09

Nie polecam firmy, która nie dostarczyła zamówionego towaru pomimo trzech miesięcy. Firma unika odpowiedzialności, wmawiając problemy personalne itp. Ignorują reklamacje składane drogą mailową, odpowiadając jedynie automatyczną wiadomością o 48-dniowym terminie. Niestety, termin ten również nie został dotrzymany. Teraz otrzymali ostateczny termin na odpowiedź, innaczej sprawa zostanie przekazana do prawnika. Lepiej poszukać innej firmy, jeśli chcesz zachować swoje ciężko zarobione pieniądze.

1 / 5 2021-06-08

Ta firma jest nieuczciwa w realizowaniu zamówień, często przekłamuje terminy i wysyła fałszywe maile o terminach. Nie polecam tej firmy osobom, które oczekują terminowej realizacji zamówień i nie chcą tracić pieniędzy. Warto zwrócić uwagę, że nie podpisują maili imiennie, co może wzbudzać podejrzenia. Przykro mi informować, że nadal nie otrzymałem zaliczki, które zażądałem. W moim przypadku, sprawa zostanie skierowana do kancelarii prawnej. Nie warto poświęcać swojego czasu na tę firmę.

5 / 5 2021-05-31

Wszystko jest doskonale. Regał jest niezwykle piękny i widać, że został solidnie wykonany. Wszystko zgadza się z tym, co zostało zamówione. Panowie, którzy zamontowali regał, działali szybko. Można zauważyć, że jest solidnie wykonany. Komunikacja z firmą również jest dobra.

5 / 5 2021-05-31

Wszystko jest doskonałe. Regał wygląda przepięknie i widać, że został starannie wykonany. Całość zgadza się z zamówieniem. Panowie szybko zamontowali regał, co również świadczy o solidności jego wykonania. Dobrze współpracowaliśmy z firmą i mieliśmy dobry kontakt.

5 / 5 2021-05-13

Czekam na zrealizowanie jednego biurka od trzech miesięcy, mimo że firma obiecała dwukrotne zmiany terminu. Firma nie podejmuje żadnej aktywności w kwestii kontaktu z klientem w trakcie oczekiwania. Po ponad dwóch miesiącach od złożenia zamówienia napisałam e-mail z pytaniem o termin, a odpowiedź od firmy była taka, że muszę zmienić zamówienie, ponieważ nie ma frantów, które zamówiłam. Jednakże, mimo upływu trzech miesięcy nadal nie wiem, co dzieje się z moim zamówieniem, na które z góry zapłaciłam.

3 / 5 2021-03-04

Jedno biurko zajęło 4 miesiące na realizację, mimo obiecanych dwóch miesięcy. Firma była całkowicie bierna w kontakcie z klientem podczas oczekiwania. Biurko nie miało zamówionego przepustu, ale jakość wykonania była bardzo dobra. Klient otrzymał telefon na dzień przed niespodziewaną dostawą. Nie zaleca się tej firmy, jeśli potrzebujesz mebli na konkretny termin, ale warto wybrać ją, jeśli jesteś w stanie poczekać pół roku.

5 / 5 2021-03-03

Chcielibyśmy wyrazić nasze podziękowania za dotychczasową współpracę w zakresie wyposażenia biura oraz za profesjonalną i specjalistyczną obsługę. W szczególności chcielibyśmy podziękować dwóm pracownikom Państwa, którzy niezmiennie wnosili ciężkie meble na 3. piętro, korzystając z wąskich schodów, aby dostarczyć nasze zamówienia do Wydziału. Ich uprzejmość i pomoc (w tym z wynoszeniem starych mebli) były bezcenne. Wielce doceniamy pracę Państwa pracowników oraz dotychczasową współpracę z Państwem. Mamy nadzieję, że będziemy mogli skorzystać z Państwa specjalistycznej i rzetelnej pomocy przy kolejnych zamówieniach. Serdecznie dziękujemy i pozdrawiamy.

4 / 5 2021-02-17

Mimo opóźnienia o miesiąc, meble dostarczone zostały bez żadnych problemów. Przez cały ten czas utrzymywaliśmy bezproblemową komunikację mailową z firmą, a także skontaktowaliśmy się telefonicznie bezpośrednio przed dostawą. Meble są naprawdę wysokiej jakości. Podsumowując, mimo dłuższego oczekiwania, jestem zadowolony z zakupionych produktów.

2 / 5 2021-01-24

Zamówienie, na które musiałam czekać przez bardzo długi okres, od sierpnia do stycznia, nie odpowiadało adekwatnie zamówionemu towarowi. Mieliśmy trudności z nawiązaniem kontaktu z firmą, a gdy już udało nam się skomunikować, otrzymywaliśmy lakoniczne wiadomości informujące o kolejnym przedłużonym terminie dostawy z powodu pandemii. Na szczęście otrzymany towar był zgodny z naszym zamówieniem.

Rzetelne opinie o Bartnikowski-meble.pl

Bartnikowski-meble.pl

Siedziba
Poznań

WWW
http://www.bartnikowski-meble.pl

Email
[email protected]

Telefon
061 862 62 48

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie