Kategorie: / Pozostałe

Barwyoczu.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Barwyoczu.pl
2019-03-19

Fatalna obsługa. Przelew doszedł 9 tego, dzisiaj jest 17 i nawet nie wysłali sprzętu. Realizacja w 24 h to ściema

5 / 5 2019-02-12

Produkty zgodne z opisem, szybka wysyłka, świetny kontakt w przypadku pytań lub wątpliwości.

2019-02-09

Bardzo miła obsługa.

2019-01-31

Fachowo, rzetelnie i sprawnie poza tym bardzo miła obsługa!

2018-11-27

Informacja, zakup i przesyłka na dobrym poziomie, można spokojnie i bezpiecznie korzystać z usług sklepu.

5 / 5 2018-11-10

ok

2018-10-27

Od kilku dni nie można się do sklepu dodzwonić. Nie interesuje mnie kontakt e-mail skoro istnieje telefon kontaktowy. Na towar czekam dłużej niż powinnam. Istnieje sporo konkurencyjnych sklepów , mimo iż kilkukrotnie kupowałam soczewki u Was chyba zmienię dostawcę.

5 / 5 2018-10-20

Również polecam ten sklep. Towar zgodny z opisem i co ważne - dostarczony w terminie, nie mówiąc już o niskich cenach :) jeszcze raz gorąco polecam.

5 / 5 2018-10-08

goraco polecam

5 / 5 2018-10-03

Jak zwykle wszystko w najlepszym porządku! I jeszcze dostałam bonusik... ;) polecam!

5 / 5 2018-09-01

Bardzo szybka pozytywna reakcja na zamówienie. Dziękuję.

2018-08-02

Idealne na imprezę! Mam jasne oczy, a soczewki zrobiły z nich czarne węgielki. Wrażenie murowane

5 / 5 2018-07-24

Dobre ceny, elastyczna i życzliwa obsługa, szczerze polecam

2018-07-24

Niestety ale ocena słaba,zapłacone 24(piątek)przelew doszedł 26 a wysyłka 29 wieczór,na stronie zapewniają wysyłkę w 24h,reszta bez zarzutu.

5 / 5 2018-05-18

Towar zgodny z opisem, b. szybka dostawa, brak jakichkolwiek problemów. Kolor soczewek taki jak spodziewany, chociaż zdjęcia lekko przekłamują. Użytkowanie - występuje, niestety podrażnienie oczu, więc soczewki zakładane są okazyjnie.

2018-05-13

Wszystko w należytym porządku,przesyłka błyskawiczna.Soczewki przepiękne.Na pewno będę tam robiła zakupy.

5 / 5 2018-05-07

Profesjonalna i mila obsluga szybka wysylka goraco polecam

2018-04-01

Zamówienia dokonałam w piątek przed godz 12 i opłaciłam. Dopiero we wtorek napisali że dostali wpłatę, a dziś jest poniedziałek i paczki nawet nie wysłali. Ten sklep to jakiś żart... Dodatkowo telefon nie odpowiada.

5 / 5 2018-03-27

Szybka dostawa za granicę, zgodnie z zamówieniem,solidny przewoźnik pozostawił przesyłkę na poczcie ponieważ w domu nie było nikogo.

5 / 5 2018-01-30

Dobry kontakt - informacja mailowa o statusie zamówienia. Dziękuję za szybką wysyłkę. Gorąco polecam zakupy w tym sklepie!

5 / 5 2018-01-21

Pełen profesjonalizm! Rewelacyjna oferta w dobrych cenach. Realistyczne galerie ze zdjęciami soczewek kolorowych. Prosta, nieskomplikowana i czytelna strona oraz szybka realizacja. POLECAM!

5 / 5 2017-11-07

W pełni zasłużony pozytyw! Profesjonalne podejście do transakcji,bardzo dobry kontakt.Szybka wysyłka.Polecam wszystkim kupującym!Pozdrawiam!!!:)

5 / 5 2017-10-16

Bardzo dobry kontakt mailowy jak i telefoniczny. Obsługa sklepu kompetentna, profesjonalnie podchodząca do klienta. Bardzo szybka przesyłka, wręcz natychmiastowa jak na długi weekend. Soczewki wysokiej jakości, a nie jakieś chińskie podróbki. Polecam wszystkim !!

5 / 5 2017-10-12

Kolejne zakupy w sklepie i znowu wszystko ok:) Tak trzymać, polecam!

5 / 5 2017-08-21

Szybka dostawa, bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą, atrakcyjna cena, a soczewki przepiękne. Na pewno polecę!

5 / 5 2017-07-30

Witam,polecam wszystkim dokonywanie zakupow w tym sklepie internetowym szybka realizacja uslugi i zgodnosc towaru z opisem to jest to co zacheci kupujacego.Bardzo udany wybor polecam wszystkim

5 / 5 2017-07-26

Polecam ten sklep!!! Przesyłka doszła bardzo szybko. Sklep wiarygodny i godny polecenia!!

5 / 5 2017-07-25

Robiłam w sklepie zakupy wielokrotnie, za każdym razem jestem zadowolona zarówno z szybkości realizacji zamówienia, jak i samego towaru. Jedyny minus jest taki, że sklep nie podaje numeru przesyłki, więc nie ma możliwości śledzenia przesyłki. Ale biorąc pod uwagę szybkość dostawy nie jest to niezbędne.

2017-06-26

Totalna ściema i naciąganie ludzi . Kolejny raz czekam kilkanaście dni na towar przy , którym był znaczek 24h i nic nawet nikt nie raczy wysłać iformacji ani odebrać telefonu

5 / 5 2017-05-18

przesylka dotarla bardzo szybko, soczweki dobrze zapakowane. polecam!

5 / 5 2017-05-16

Szybko, tanio, a przede wszystkim soczewki dają oczekiwany kolor oczu. Polecam.

2017-04-04

Wysyłka zgodnie z terminem podanym w mailu, wszystko sprawnie. Robiłam w tym sklepie zakupy nie po raz pierwszy i na pewno jeszcze tu wrócę, także ze względu na atrakcyjne ceny.

Rzetelne opinie o Barwyoczu.pl

Barwyoczu.pl

Siedziba
Kraków

WWW
http://www.barwyoczu.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie