Kategorie: / Zdrowie I Uroda / Dla Dzieci

Bathing.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Bathing.pl
5 / 5 2019-03-07

Bardzo miła obsługa. Produkty świetne bardzo polecam! Przecudowne zapachy.

5 / 5 2019-01-24

Transakcja przeprowadzona pomyślnie i bardzo szybko, bezproblemowo:)

5 / 5 2018-12-21

Wszystko SUPER ; sprawnie, ekspresowo, bezproblemowo. Dobrze spakowana paczka. Do tego próbki gratis :) Rzetelny Sprzedawca. Dziękuję.

5 / 5 2018-11-22

Wszystko fajnie, fajne rzeczy do kąpieli, super kontakt, polecam. :)

2018-09-05

sklep jest bardzo dobry, świetna obsługa i wyjątkowe produkty... niesamowite zapachy i ekologiczna jakość

5 / 5 2018-07-22

doskonałe produkty, piękne zapachy, wzorowa i błyskawiczna realizacja zamówień, polecam

5 / 5 2018-04-12

Szybka i sprawna obsługa.

2018-03-05

Przejrzysty i łatwy w obsłudze

5 / 5 2018-02-21

Super szybko dostałam pakę. Przemiła obsługa. Świetny punkt. Rewelacyjne produkty. Z pewnością wrócę.

2017-11-27

Jak zawsze cudnie

5 / 5 2017-10-15

Jesteśmy jak najbardziej zadowoleni z produktów jakie oferuje Bathing!!! Szeroka oferta, bardzo szybka przesyłka i jeszcze bardziej milsza obsługa. Wszystko jak najlepszym porządku!!! Polecamy bardzo :)

5 / 5 2017-10-10

Wszystkim polecam!!!!Bardzo szybka przesyłka,produkty doskonałej jakości.Będę stałym klientem.

5 / 5 2017-08-23

Wszystko bardzo profesjonalnie!

2017-08-17

Rewelacja!

5 / 5 2017-08-01

Bardzo się cieszę, że w końcu jest Polski dystrybutor i nie muszę sprowadzać z Niemiec :) Za obsługę, szybkość udzielania informacji, kontakt i wysyłkę - uściski :)

Rzetelne opinie o Bathing.pl

Bathing.pl

Siedziba
Katowice

WWW
http://www.bathing.pl

Email
[email protected]

Telefon
793 385 672

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie