Kategorie: / Dla Dzieci

Bawik.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.95
opinie o Bawik.pl
5 / 5 2019-03-19

Jestem zadowolony.

2019-03-10

Zamówiłem w tym sklepie rowerek z opcją odbioru osobistego. Potwierdziłem datę odbioru mailem. Kiedy przyjechałem po rowerek okazało się że nie ma go i nie będzie. Niepoważne zachowanie. Sprzedają rzeczy, których nie mają. Nie odpowiadają na telefony. Żałosne.

5 / 5 2019-02-26

Wszystko w należytym porządku. Towar zgodny z opisem, miła obsługa a wysyłka jeszcze takiej szybkiej nie miałem. POLECAM.

5 / 5 2019-02-02

szybko, sprawnie i zgodne z opisem

5 / 5 2019-01-29

Sklep dość dobrze zaopatrzony, choć brakuje mi gadżetów ze starych dobrych bajek jak np. Garfield i Scooby Doo. Realizacja zamówienia bardzo szybka i sprawna. Ogólna ocena jak najbardziej pozytywna, polecam zakupy w tym sklepie :).

2019-01-27

Z ogromną przyjemnościa będę polecała sklep moim znajoym. Bardzo miła obsługa, towar dostarczony błyskawicznie, mimo zbliżającego sie tzw. "gorącego czasu"

5 / 5 2019-01-16

Błyskawiczna przesyłka.Towar zgodny z opisem. Gorąco polecam!!

5 / 5 2019-01-15

Polecam wszystkim kupującym :)

5 / 5 2019-01-01

Jestem bardzo zadowolona. Super sklep.

5 / 5 2018-12-29

Fachowa obsługa, towar zgodny z opisem,POLECAM!

2018-12-11

Fajna sprawa,a napewno dla dziewczynki która lubi tańczyć.

5 / 5 2018-12-08

Polecam sprzedawcę. Błyskawiczna dostawa, dobry kontakt

5 / 5 2018-12-08

Witam wszystkich stałych i przyszłych klientów sklepu! Fachowa obsługa, realizacja w terminie. Towar nowy bez zastrzeżeń. Dobra i wyczerpujaca komunikacja z Piotrem. Byłam informowana o każdym kroku drogi mojej przesyłki. Polecam wszystkim.

5 / 5 2018-12-02

Polecam ten sklep-fachowa obsługa,bardzo szybka dostawa a towar pierwsza klasa!

5 / 5 2018-11-27

Transakcja bez zastrzeżeń, bardzo miła i kompetentna obsługa, nie było żadnego problemu aby zmodyfikować zamówienie...Polecam sprzedającego...

2018-11-07

sklep z najwyższej półki.

5 / 5 2018-11-02

Nie spodziewałam się ze 2 dni tylko to zajmie i będę w posiadaniu rzeczy która se wybrałam. Miła obsługa kuriera. Jestem z was zadwolona i polecam innym UŻYTKOWNIKOM

5 / 5 2018-10-09

wszystko super bardzo szybko i sprawnie

5 / 5 2018-10-06

Wszystko super! Pelen profesjonalizm, niesamowicie miły kontakt, towar rewelacyjny. Najlepszy sprzedawca z jakim miałem do czynienia! POLECAM!

5 / 5 2018-09-20

Szybka przesyłka, towar zgodny z opisem, miła i obsługa. Polecam ten sklep internetowy.

5 / 5 2018-09-16

Dziękuję za szybką realizację zamówienia. Z pozdrowieniami

5 / 5 2018-09-14

Sklep bardzo precyzyjne wywiązał się z mojego zamówienia i bardzo szybko dostarczył zakupiony w nim towar. Jestem bardzo zadowolona z szybkości realizacji. W tym sklepie warto robić zakupy. Zachęcam wszystkich.

5 / 5 2018-09-08

ok

5 / 5 2018-09-08

zamówienie zrealizowane w ekspresowym tempie, bardzo dobry kontakt ze sprzedającym, kontrahent godny polecenia... ZACHĘCAM DO ROBIENIA ZAKUPÓW...szybko, miło i TANIO!!!

5 / 5 2018-09-06

Super szybka przesyłka,paczka dobrze zapakowana,sklep godny polecenia.

2018-08-13

Bardzo miła obsługa

2018-08-02

Sklep ma ciekawe asortyment, dla każdego coś dobrego :)

5 / 5 2018-07-24

Szybko, tanio i uprzejmie.

5 / 5 2018-07-22

Jestem bardzo zadowolony z transakcji.Bardzo miła obsługa.Bardzo dobry kontakt z właścicielem.Towar ekstra.Bardzo gorąco polecam sklep i sprzedajacego.Miałem problem z przelewem w Allegro, ale sprzedający okazał się bardzo cierpliwy i tolerancyjny.Oby zawsze była taka współpraca.Przykład dla innych sklepów.

5 / 5 2018-07-17

Jak na pierwszy kontakt ze sklepem jestem niemiło zaskoczona. Rowerek arti easy pamięta jeszcze chyba czas powodzi, bo opakowanie pachniało grzybem na cały pokój, a części metalowe nosiły ślady rdzy. Pudło spaliłam i zabrałam się za montowanie przy użyciu młotka, tylko 2 godziny męczarni. Sanki z gąbką niezgodne ze zdjęciem, Kubek nie ten! Reszta ok. Realizacja 4 dni. Dostateczny plus.

2018-07-14

Wszystko Ok:)

5 / 5 2018-07-05

Swoje zamówienie zleciłam przez internet. Informacja o przesyłce i zleceniu rzeczowa , szybka i czytelna.Towar taki jak w reklamie, dostarczony bardzo szybko.Gorąco poecam

5 / 5 2018-06-30

Szybka przesyłka, produkt porządnie zabezpieczony. Polecam.

5 / 5 2018-06-23

Błyskawiczna dostawa, świetny kontakt, towar OK. Polecam.

2018-06-18

suuuper

5 / 5 2018-06-09

Bardzo polecam sklep. Miła obsługa, szybka przesyłka, dobra jakość towaru.

5 / 5 2018-06-08

Wszystko OK

5 / 5 2018-06-02

Bardzo dobry kontakt, miła obsługa, szybka transakcja, towar zgodny z opisem na stronie. Z przyjemnością mogę polecić Sprzedającego

5 / 5 2018-05-31

Nie kupiłem dużo ale jestem bardzo zadowolony z szybkiej i miłej obsługi zwłaszcza że wcześniej już kupowałem w tej firmie na aukcjach.

5 / 5 2018-05-18

bardzo latwa i intuicyjna obsluga strony internetowej, latwo sie zamawia, bardzo szybka realizacja zamowienia, towar doszedl juz na drugi dzien! Zabawki jeszcze nie ogladalam...

5 / 5 2018-05-06

Wszystko w porządku, transakcja przebiegła sprawnie, towar zgodny z opisem:) POLECAM

5 / 5 2018-05-02

Szybko i sprawnie,towar zgodny z opisem, pełny profesjonalizm.

5 / 5 2018-04-26

Szybko, sprawnie i profesjonalnie. Bardzo dobry kontakt a to najważniejsze w sprzedaży wirtualnej. Polecam z czystym sumieniem.

2018-04-19

Zdecydowanie polecam!! Produkt zgodny z opisem, dobry kontakt, expresowa przesyłka!!!

2018-04-17

Godny polecenia

5 / 5 2018-03-22

Super szybka transakcja. Towar zgodny z opisem. Gorąco polecam wszystkim kupującym.

2018-03-21

Otrzymana zabawka była uszkodzona i na pewno nie była to wina kuriera(zabawka-samochód miał ułamane koło a ponieważ zapakowany był w twarde pudełko to nie mógł się popsuć podczas transportu)w związku z tym nic więcej nie zamówię w tymże sklepie.

5 / 5 2018-03-19

Bardzo szybko i sprawnie przeprowadzona transakcja, miły kontakt, rzetelna informacja o statusie przesyłki, gorąco polecam

5 / 5 2018-03-15

Transakcja sprawna, kontakt ze sprzedajacym bardzo dobry mmpolecam szczerze.

2018-03-02

zadowolona ! :)

5 / 5 2018-02-27

Muszę przyznać, że pomimo przedświątecznego zamieszania i opóźnień spowodowanych pogodą zamówienie dotarło bez przeszkód.Dzowniłam i rozmawiałam z Panią pracującą - bardzo miła obsługa. Polecam.

5 / 5 2018-02-23

Błyskawiczna odpowiedz na zadane pytania. Wysyłka i zamówienie błyskawiczne i dostawa do domu bez problemu.Polecam gorąco. Warto

2018-02-12

Rewelacyjny sklep. Bardzo miły kontakt, towar idealny, błyskawiczna wysyłka i wszystko w jak najlepszym porzadku. Z cała pewnoscia moge polecic ten sklep innym.

5 / 5 2018-02-08

Kapitalny kontakt i błyskawiczna dostawa .Gorąco polecam!!!

5 / 5 2018-02-04

super sklep. super zabawki . same super,super. polecam kupujcie tylko tam

5 / 5 2018-01-19

Wszystko OK! Towar zgodny z opisem, transakcja przebiegła błyskawicznie... POLECAM TEN SKLEP!

5 / 5 2018-01-17

Polecam wszystkim, doskonały kontakt i troska o kupującego. Profesjonalna informacja i pomoc.

5 / 5 2018-01-13

Udane zakupy w sklepie z atrakcyjnymi cnami. Profesjonalne podejście do klienta, błyskawiczna dostawa. Polecam.

5 / 5 2018-01-07

łatwo szybko i przyjemnie :) polecam

5 / 5 2018-01-03

SZCZERZE POLECAM!!! AŻ MIŁO KUPOWAĆ W SKLEPIE, W KTÓRYM KLIENT MA WRAŻENIE JAKBY BYŁ JEDYNY I NAJWAŻNIEJSZY.

1 / 5 2017-12-28

niestety bez odzewu na e-mail z reklamacją! Może doślecie na własny koszt te grabki, za które już zapłaciłam...Rozumiem, że były tak duże, że nie zmieściły się do pudełka z pozostałymi zabawkami. Mimo, że z sympatyczną panią, która odebrała telefon udało mi się uzgodnić połączenie zmówień, za zaniedbanie pakowania przesyłki wystawiam negatyw.

5 / 5 2017-12-26

Wszystko w porzadku. Polecam

5 / 5 2017-12-24

szybko, sprawnie i solidnie -gorąco polecam

5 / 5 2017-12-15

Wszystko jak najbardziej OK, szybka dostawa, towar zgodny z opisem .

5 / 5 2017-12-09

Bardzo szybka obsługa, towar zgodny z opisem, bardzo udana transakcja.

5 / 5 2017-12-03

Gorąco polecam tego sprzedającego.Szybko,tanio i dodatkowo miła obsługa.

2017-11-29

pozytyw, wszystko o.k.

5 / 5 2017-11-28

Dotychczas współpraca bardzo w porządku, szybki i profesjonalny kontakt, możliwość udogodnień jeżeli chodzi o czas i miejsce dostawy.

2017-11-19

Bardzo sympatyczny sklepik. Fajne promocje :)

5 / 5 2017-11-09

Gorąco polecam!Szybka przesyłka, bezproblemowo, dobra jakość:)

5 / 5 2017-11-08

Towar ok, Do opakowania mozna miec pretensje gdyz zabawka byla wlozona jedynie do kartonu bez dodatkowej izolacji i wspaniala Poczta traktujac przesylke w sposob w jaki to zwykle robi doprowadzila do obtarcia farby na "nosie" zabawki

5 / 5 2017-10-23

Bardzo szybka realizacja zamówienia. Zabawka, a dokładniej gumowy osiołek do skakania, w znakomitym stanie. Polecam i ten sklep (ze względu na ceny również) a także tę zabawkę. Dziecko jest przeszczęśliwe.

2017-10-11

Bardzo dobry kontakt, błyskawiczna wysyłka, towar zgodny z opisem - warto polecić ten sklep :)

2017-10-08

sklep jak najbardziej pozytywny:))

5 / 5 2017-09-05

Towar zakupiony w sklepie jest zgodny opisem. Blyskawiczna przesylka. Polecam.

5 / 5 2017-09-02

szybko,sprawnie i przyjemnie.robienie zakupów w "Bawiku" to sama przyjemność.GORĄCO POLECAM !!!

5 / 5 2017-08-24

Profesjonalna i miła obsługa :-). Polecam miłośnikom puzzli i oczywście nie tylko tym "małym".

5 / 5 2017-08-24

Szybko, sprawnie i na temat

5 / 5 2017-08-22

Rewlacyjna obsługa, sympatyczny i świetny kontakt, kupowanie w Pąnstwa firmie to ogromna przyjemność. POLECAM i pozdrawiam.

5 / 5 2017-07-29

Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam!

2017-07-17

Ten "sklep" to wielka ściema. 15.12.2012r. złożyłem zamówienie i do dzisiaj nic nie ma. Na maile nie odpisują. Telefonu na stronie nie ma a ten który znalazłem na innej stronie nieaktualny. UWAGA!!!

2017-07-11

wielki pozytyw! wszystko świetnie zaplanowane i zrealizowanie!

5 / 5 2017-06-21

szybka realizacja zamówienia, polecam wszystkim

5 / 5 2017-06-16

Super promocje i bardzo szybka realizacja.Polecam!

5 / 5 2017-06-13

Sklep godny polecenia, szybka dostawa i zgodność produktu z opisem. Serdecznei polecam każdemu!!!

5 / 5 2017-06-08

Bardzo szybka sprawna obsługa. Oby tak dalej. Powiadomienia o tym co się dzieje z przesyłką to też jest OK

5 / 5 2017-06-06

Bardzo dobry, polecam !

5 / 5 2017-06-04

Sklep znalazłam w wyszukiwarce internetowej, jako jeden z lepszą opinią. Zaryzykowałam-zamówiłam. Od razu zostałam poinformowana o przebiegu mojego zamówienia. Przesyłkę otrzymałam szybciutko. Produkt, który zamówiłam był najlepszej jakości i w bardzo dobrej cenie (łącznie z wysyłką zapłaciłam mniej o 40zł niż przykładowo w innych sklepach) Jestem bardzo zadowolona z usług-wszystkim polecam.

2017-06-02

sklep godny poleceniaaaaaaaaaaaa

5 / 5 2017-06-01

przesyłka zgodna z zamówieniem, szybka realizacja

5 / 5 2017-05-29

Bardzo pozytywnie - szybko i miło, kontakt ze sprzedającym bardzo dobry. Co do jakości zabawek również nie mam żadnych zastrzeżeń ;)

5 / 5 2017-05-29

Sklep godny polecenia, bardzo dobry kontakt i wszystko na czas. Polecam

5 / 5 2017-05-25

Wszystko szybko i sprawnie,dobry kontakt,dobre ceny.

5 / 5 2017-05-12

Bardzo szybka dostawa i kontakt ze sprzedającym. Polecam

2017-05-06

dnego śledzenia przesyłki

5 / 5 2017-05-05

bardzo,szybko,sprawnie i swietny kontakt ze sprzedajacym.polecam:)

5 / 5 2017-05-04

DZIĘKUJĘ ZA SZYBKĄ DOSTAWĘ I PROFESJONALNĄ OBSŁUGĘ.NAPRAWDĘ POLECAM.

5 / 5 2017-04-26

super sklep:)

2017-04-18

Pełne zadowolenie. P O L E C A M

5 / 5 2017-04-08

Wszystko szybko i jak należy. Super sprzedawca, miła obsługa klienta, polecam;)

Rzetelne opinie o Bawik.pl

Bawik.pl

Siedziba
-

WWW
http://www.bawik.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie