Kategorie: / Dla Dzieci

Bawik.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.95
opinie o Bawik.pl
5 / 5 2019-03-19

Jestem zadowolony.

0 / 5 2019-03-10

Zdecydowałem się złożyć zamówienie na rowerek w tej konkretniej sklepie, wybierając opcję odbioru osobistego. Również potwierdziłem datę odbioru za pomocą wiadomości e-mail. Niestety, gdy przyjechałem po swoje zamówienie, okazało się, że roweru nie ma i nie będzie. To całkowicie niepoważne postępowanie. Sklep sprzedaje produkty, których nie ma w magazynie. Dodatkowo, nie odpowiadają na telefony. Jest to naprawdę żałosne.

5 / 5 2019-02-26

Wszystko w należytym porządku. Towar zgodny z opisem, miła obsługa a wysyłka jeszcze takiej szybkiej nie miałem. POLECAM.

5 / 5 2019-02-02

szybko, sprawnie i zgodne z opisem

5 / 5 2019-01-29

Ten sklep ma dość szeroki wybór produktów, chociaż brakuje mi przedmiotów związanych ze starymi, kultowymi bajkami, takimi jak Garfield i Scooby Doo. Jednak realizacja zamówień odbywa się bardzo szybko i sprawnie. Ogólna ocena tego sklepu jest bardzo pozytywna, gorąco polecam zakupy tutaj :).

5 / 5 2019-01-29

Sklep ma szeroki wybór produktów, choć brakuje mi gadżetów z klasycznych bajek, takich jak Garfield i Scooby Doo. Proces zamówienia był bardzo szybki i bezproblemowy. Ogólnie, moja ocena sklepu jest pozytywna i gorąco polecam robienie w nim zakupów :).

0 / 5 2019-01-27

Z niezwykłą radością będę polecać sklep moim znajomym. Obsługa jest bardzo miła, a zamówione produkty są dostarczane niesamowicie szybko, nawet w trudnym czasie, znany jako "gorący czas".

5 / 5 2019-01-16

Błyskawiczna przesyłka.Towar zgodny z opisem. Gorąco polecam!!

5 / 5 2019-01-15

Polecam wszystkim kupującym :)

5 / 5 2019-01-01

Jestem bardzo zadowolona. Super sklep.

5 / 5 2018-12-29

Fachowa obsługa, towar zgodny z opisem,POLECAM!

2018-12-11

Fajna sprawa,a napewno dla dziewczynki która lubi tańczyć.

5 / 5 2018-12-08

Witajcie lojalni odbiorcy i potencjalni klienci sklepu! Oferujemy profesjonalną obsługę oraz terminową realizację. Nasze produkty są nowe i pozbawione wad. Komunikacja z naszym pracownikiem Piotrem była efektywna i szczegółowa. Byłam regularnie informowana o postępach dotyczących dostarczenia paczki. Gorąco polecam nasze usługi wszystkim.

5 / 5 2018-12-08

Dzień dobry dla wszystkich obecnych i przyszłych klientów sklepu! Oferujemy profesjonalną obsługę oraz terminową realizację zamówień. Nasze produkty są nowe, bez jakichkolwiek wad. Komunikacja z Piotrem była satysfakcjonująca i odpowiedzi na moje pytania były wyczerpujące. Byłam regularnie informowana o postępach w dostawie mojego zamówienia. Gorąco polecam naszą firmę wszystkim zainteresowanym.

5 / 5 2018-12-08

Polecam sprzedawcę. Błyskawiczna dostawa, dobry kontakt

5 / 5 2018-12-02

Polecam ten sklep-fachowa obsługa,bardzo szybka dostawa a towar pierwsza klasa!

5 / 5 2018-11-27

Transakcja bez zastrzeżeń, bardzo miła i kompetentna obsługa, nie było żadnego problemu aby zmodyfikować zamówienie...Polecam sprzedającego...

2018-11-07

sklep z najwyższej półki.

5 / 5 2018-11-02

Byłam zaskoczona, że zajęło to tylko 2 dni, aby otrzymać rzeczy, które wybrałam. Kurier był bardzo miły i profesjonalny. Jestem bardzo zadowolona z waszej obsługi i chętnie polecam ją innym użytkownikom.

5 / 5 2018-10-09

wszystko super bardzo szybko i sprawnie

5 / 5 2018-10-06

Wszystko super! Pelen profesjonalizm, niesamowicie miły kontakt, towar rewelacyjny. Najlepszy sprzedawca z jakim miałem do czynienia! POLECAM!

5 / 5 2018-09-20

Szybka przesyłka, towar zgodny z opisem, miła i obsługa. Polecam ten sklep internetowy.

5 / 5 2018-09-16

Dziękuję za szybką realizację zamówienia. Z pozdrowieniami

5 / 5 2018-09-14

Ten sklep dokładnie spełnił moje zamówienie i bardzo szybko dostarczył mi kupione produkty. Jestem bardzo zadowolona z szybkiej realizacji. Warto zrobić zakupy w tym sklepie. Zachęcam wszystkich do tego.

5 / 5 2018-09-14

Sklep dokładnie spełnił moje zamówienie i szybko dostarczył kupione produkty. Jestem bardzo zadowolona z tempo, w jakim zrealizowano moje zamówienie. Bardzo polecam ten sklep i zachęcam wszystkich do robienia w nim zakupów.

5 / 5 2018-09-08

Zamówienie zostało wykonane bardzo szybko, a komunikacja ze sprzedającym była doskonała. Kontrahent zasługuje na polecenie ze względu na swoje godne zaufania działanie. Gorąco zachęcam do robienia zakupów z powodu szybkości, przyjemności i niskiej ceny!

5 / 5 2018-09-08

ok

5 / 5 2018-09-06

Super szybka przesyłka,paczka dobrze zapakowana,sklep godny polecenia.

2018-08-13

Bardzo miła obsługa

2018-08-02

Sklep ma ciekawe asortyment, dla każdego coś dobrego :)

5 / 5 2018-07-24

Szybko, tanio i uprzejmie.

5 / 5 2018-07-22

Jestem bardzo zadowolony z przeprowadzonej transakcji. Obsługa była miła i profesjonalna. Miałem świetny kontakt z właścicielem sklepu. Towar, który otrzymałem, był doskonałej jakości. Gorąco polecam ten sklep i jego sprzedającego. Miałem trudności z dokonaniem przelewu na Allegro, jednak sprzedający okazał się niezwykle cierpliwy i tolerancyjny. Mam nadzieję, że w przyszłości będziemy mieli możliwość kontynuowania takiej współpracy. To jest przykład dla innych sklepów, jak powinna wyglądać dobra obsługa.

5 / 5 2018-07-17

Mój pierwszy kontakt ze sklepem nie był miły. Gdy otrzymałam rower Arti Easy, od razu poczułam zapach grzyba unoszący się z opakowania. Części metalowe były rdzewiałe, a po rozpakowaniu zauważyłam, że muszę spalić pudełko i zająć się montażem roweru przy użyciu młotka. Trwało to około dwóch godzin. Sanki były inne niż na zdjęciu, a kubek był nieprawidłowy. Na szczęście reszta była w porządku. Moja przesyłka dotarła po 4 dniach, więc dostatecznie szybko.

2018-07-14

Wszystko Ok:)

5 / 5 2018-07-05

Skorzystałam z możliwości złożenia zamówienia online. Otrzymałam klarowną, szybką i konkretną informację dotyczącą przesyłki i procesu zlecenia. Produkt jest zgodny z tym, co było pokazane w reklamie i został dostarczony bardzo szybko. Bardzo gorąco polecam.

5 / 5 2018-06-30

Szybka przesyłka, produkt porządnie zabezpieczony. Polecam.

5 / 5 2018-06-23

Błyskawiczna dostawa, świetny kontakt, towar OK. Polecam.

2018-06-18

suuuper

5 / 5 2018-06-09

Bardzo polecam sklep. Miła obsługa, szybka przesyłka, dobra jakość towaru.

5 / 5 2018-06-08

Wszystko OK

5 / 5 2018-06-02

Bardzo dobry kontakt, miła obsługa, szybka transakcja, towar zgodny z opisem na stronie. Z przyjemnością mogę polecić Sprzedającego

5 / 5 2018-05-31

Nie kupiłem dużo ale jestem bardzo zadowolony z szybkiej i miłej obsługi zwłaszcza że wcześniej już kupowałem w tej firmie na aukcjach.

5 / 5 2018-05-18

Obsługa strony internetowej jest bardzo prosta i intuicyjna. Zamawianie jest łatwe, a zamówienie zostało szybko zrealizowane. Towar dotarł już na drugi dzień! Jednak jeszcze nie miałam okazji obejrzeć zabawek.

5 / 5 2018-05-18

Obsługa strony internetowej jest bardzo prosta i intuicyjna. Zamawianie jest łatwe, a zrealizowanie zamówienia odbywa się bardzo szybko. Towar dotarł już następnego dnia! Jednak jeszcze nie miałam okazji obejrzeć zabawek.

5 / 5 2018-05-06

Wszystko w porządku, transakcja przebiegła sprawnie, towar zgodny z opisem:) POLECAM

5 / 5 2018-05-02

Szybko i sprawnie,towar zgodny z opisem, pełny profesjonalizm.

5 / 5 2018-04-26

Szybko, sprawnie i profesjonalnie. Bardzo dobry kontakt a to najważniejsze w sprzedaży wirtualnej. Polecam z czystym sumieniem.

2018-04-19

Zdecydowanie polecam!! Produkt zgodny z opisem, dobry kontakt, expresowa przesyłka!!!

2018-04-17

Godny polecenia

5 / 5 2018-03-22

Super szybka transakcja. Towar zgodny z opisem. Gorąco polecam wszystkim kupującym.

0 / 5 2018-03-21

Zabawka, którą otrzymałem, była uszkodzona i na pewno nie było to spowodowane działaniem kuriera. Samochód zabawka miał ułamaną koło, a ponieważ był zapakowany w twarde pudełko, nie mógł się uszkodzić podczas transportu. Z tego powodu nie zamówię nic więcej w tym sklepie.

5 / 5 2018-03-19

Bardzo szybko i sprawnie przeprowadzona transakcja, miły kontakt, rzetelna informacja o statusie przesyłki, gorąco polecam

5 / 5 2018-03-15

Transakcja sprawna, kontakt ze sprzedajacym bardzo dobry mmpolecam szczerze.

2018-03-02

zadowolona ! :)

5 / 5 2018-02-27

Muszę powiedzieć, że mimo zamieszania związanego z przedświątecznymi przygotowaniami i opóźnieniami wynikającymi z pogody, moje zamówienie dotarło bez żadnych problemów. Skontaktowałam się z pracownicą, z którą rozmawiałam przez telefon, i była ona niezwykle miła i pomocna. Gorąco polecam.

5 / 5 2018-02-27

Mimo całego zamieszania przedświątecznego i opóźnień spowodowanych przez pogodę, muszę przyznać, że zamówienie dotarło bez żadnych problemów. Skontaktowałam się telefonicznie z pracownicą obsługi, która była bardzo miła i pomocna. Gorąco polecam.

5 / 5 2018-02-23

Błyskawiczna odpowiedz na zadane pytania. Wysyłka i zamówienie błyskawiczne i dostawa do domu bez problemu.Polecam gorąco. Warto

0 / 5 2018-02-12

Ten sklep jest naprawdę świetny. Obsługa jest bardzo sympatyczna, produkt jest idealny, wysyłka odbywa się ekspresowo i wszystko jest w doskonałym porządku. Zdecydowanie polecam ten sklep innym.

5 / 5 2018-02-08

Kapitalny kontakt i błyskawiczna dostawa .Gorąco polecam!!!

5 / 5 2018-02-04

super sklep. super zabawki . same super,super. polecam kupujcie tylko tam

5 / 5 2018-01-19

Wszystko OK! Towar zgodny z opisem, transakcja przebiegła błyskawicznie... POLECAM TEN SKLEP!

5 / 5 2018-01-17

Polecam wszystkim, doskonały kontakt i troska o kupującego. Profesjonalna informacja i pomoc.

5 / 5 2018-01-13

Udane zakupy w sklepie z atrakcyjnymi cnami. Profesjonalne podejście do klienta, błyskawiczna dostawa. Polecam.

5 / 5 2018-01-07

łatwo szybko i przyjemnie :) polecam

5 / 5 2018-01-03

SZCZERZE POLECAM!!! AŻ MIŁO KUPOWAĆ W SKLEPIE, W KTÓRYM KLIENT MA WRAŻENIE JAKBY BYŁ JEDYNY I NAJWAŻNIEJSZY.

1 / 5 2017-12-28

Niestety, nie otrzymałem żadnej odpowiedzi na mojego e-maila reklamacyjnego. Czy moglibyście wysłać mi te grabki na własny koszt, za które już zapłaciłam? Wydaje mi się, że były one tak duże, że nie zmieściły się do pudełka z innymi zabawkami. Mimo że udało mi się uzgodnić połączenie z sympatyczną panią, która odebrała telefon, wystawiam negatywną opinię za zaniedbanie pakowania przesyłki.

5 / 5 2017-12-26

Wszystko w porzadku. Polecam

5 / 5 2017-12-24

szybko, sprawnie i solidnie -gorąco polecam

5 / 5 2017-12-15

Wszystko jak najbardziej OK, szybka dostawa, towar zgodny z opisem .

5 / 5 2017-12-09

Bardzo szybka obsługa, towar zgodny z opisem, bardzo udana transakcja.

5 / 5 2017-12-03

Gorąco polecam tego sprzedającego.Szybko,tanio i dodatkowo miła obsługa.

2017-11-29

pozytyw, wszystko o.k.

5 / 5 2017-11-28

Dotychczas współpraca bardzo w porządku, szybki i profesjonalny kontakt, możliwość udogodnień jeżeli chodzi o czas i miejsce dostawy.

2017-11-19

Bardzo sympatyczny sklepik. Fajne promocje :)

5 / 5 2017-11-09

Gorąco polecam!Szybka przesyłka, bezproblemowo, dobra jakość:)

5 / 5 2017-11-08

Towar jest w porządku, można mieć zastrzeżenia co do opakowania, ponieważ zabawka została umieszczona tylko w kartonie bez dodatkowej izolacji. Wspaniała Poczta, traktując przesyłkę tak, jak zwykle to robi, spowodowała ścieranie farby na „nosie” zabawki.

5 / 5 2017-11-08

Nie ma zastrzeżeń co do towaru. Możemy jednak skrytykować opakowanie, ponieważ zabawka została umieszczona tylko w kartonie, bez dodatkowej izolacji. Niestety, wspaniała Poczta, postępując jak zwykle, spowodowała uszkodzenie farby na „nosie” zabawki.

5 / 5 2017-10-23

Zamówienie zostało zrealizowane błyskawicznie. Zabawka, to jest gumowy osiołek do skakania, jest w doskonałym stanie. Gorąco polecam zarówno ten sklep (ze względu na atrakcyjne ceny), jak i tę zabawkę. Moje dziecko jest niezwykle szczęśliwe.

5 / 5 2017-10-23

Zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko. Zabawka, a dokładniej gumowy osiołek do skakania, jest w doskonałym stanie. Polecam zarówno ten sklep (ze względu na atrakcyjne ceny), jak i tę zabawkę. Moje dziecko jest bardzo zadowolone i szczęśliwe.

2017-10-11

Bardzo dobry kontakt, błyskawiczna wysyłka, towar zgodny z opisem - warto polecić ten sklep :)

2017-10-08

sklep jak najbardziej pozytywny:))

5 / 5 2017-09-05

Towar zakupiony w sklepie jest zgodny opisem. Blyskawiczna przesylka. Polecam.

5 / 5 2017-09-02

szybko,sprawnie i przyjemnie.robienie zakupów w "Bawiku" to sama przyjemność.GORĄCO POLECAM !!!

5 / 5 2017-08-24

Profesjonalna i miła obsługa :-). Polecam miłośnikom puzzli i oczywście nie tylko tym "małym".

5 / 5 2017-08-24

Szybko, sprawnie i na temat

5 / 5 2017-08-22

Rewlacyjna obsługa, sympatyczny i świetny kontakt, kupowanie w Pąnstwa firmie to ogromna przyjemność. POLECAM i pozdrawiam.

5 / 5 2017-07-29

Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam!

0 / 5 2017-07-17

Ten sklep okazuje się być oszustwem. Zamówienie złożyłem 15.12.2012 i do teraz nie otrzymałem żadnej przesyłki. Na moje emaile nie udziela się odpowiedzi. Strona internetowa nie posiada numeru telefonu, a ten, który odnalazłem na innym portalu, jest nieaktualny. Ważne ostrzeżenie!

0 / 5 2017-07-17

Ten "sklep" okazuje się być oszustwem. Zamówiłem produkty 15.12.2012 roku i do teraz nie otrzymałem nic. Nie dostaję odpowiedzi na moje maile, a na stronie nie ma żadnego telefonu kontaktowego. Ten, który znalazłem na innej stronie, jest nieaktualny. Ostrzegam!

2017-07-11

wielki pozytyw! wszystko świetnie zaplanowane i zrealizowanie!

5 / 5 2017-06-21

szybka realizacja zamówienia, polecam wszystkim

5 / 5 2017-06-16

Super promocje i bardzo szybka realizacja.Polecam!

5 / 5 2017-06-13

Sklep godny polecenia, szybka dostawa i zgodność produktu z opisem. Serdecznei polecam każdemu!!!

5 / 5 2017-06-08

Bardzo szybka sprawna obsługa. Oby tak dalej. Powiadomienia o tym co się dzieje z przesyłką to też jest OK

5 / 5 2017-06-06

Bardzo dobry, polecam !

5 / 5 2017-06-04

Wyszukałam sklep w internecie, który miał dobre opinie. Zdecydowałam się na ryzyko i złożyłam zamówienie. Natychmiast otrzymałam informacje na temat postępów mojego zamówienia. Przesyłkę otrzymałam szybko i produkt, który zamówiłam był najlepszej jakości i w cenie, która była o 40zł niższa niż w innych sklepach. Jesteśmy bardzo usatysfakcjonowani z usług i polecamy je wszystkim.

2017-06-02

sklep godny poleceniaaaaaaaaaaaa

5 / 5 2017-06-01

przesyłka zgodna z zamówieniem, szybka realizacja

5 / 5 2017-05-29

Bardzo pozytywnie - szybko i miło, kontakt ze sprzedającym bardzo dobry. Co do jakości zabawek również nie mam żadnych zastrzeżeń ;)

5 / 5 2017-05-29

Sklep godny polecenia, bardzo dobry kontakt i wszystko na czas. Polecam

5 / 5 2017-05-25

Wszystko szybko i sprawnie,dobry kontakt,dobre ceny.

5 / 5 2017-05-12

Bardzo szybka dostawa i kontakt ze sprzedającym. Polecam

2017-05-06

dnego śledzenia przesyłki

5 / 5 2017-05-05

bardzo,szybko,sprawnie i swietny kontakt ze sprzedajacym.polecam:)

5 / 5 2017-05-04

DZIĘKUJĘ ZA SZYBKĄ DOSTAWĘ I PROFESJONALNĄ OBSŁUGĘ.NAPRAWDĘ POLECAM.

5 / 5 2017-04-26

super sklep:)

2017-04-18

Pełne zadowolenie. P O L E C A M

5 / 5 2017-04-08

Wszystko szybko i jak należy. Super sprzedawca, miła obsługa klienta, polecam;)

Rzetelne opinie o Bawik.pl

Bawik.pl

Siedziba
-

WWW
http://www.bawik.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie