Kategorie: / Komputery / Foto / RTV / AGD / Biuro / Dom / Motoryzacja / Gry

Bayzone.pl Opinie Klientów

1.19/5.00 - ilość ocen: 27
opinie o Bayzone.pl
2019-03-18

Na początku lipca zrobiłem zamówienie na kilkanaście tysięcy złotych. Niestety towaru nie widać zwykła kradzież. Chętnie dołączę do pozwu zbiorowego [email protected]

2019-03-13

Dlaczego kobieta, która źle zważyła pierogi w sklepie ma być ukarana 2 letnim pozbawieniem wolności, a taki sk...wiel co kradnie miliony ma uniknąć kary? Powinna sprawa być nagłośniona na cały kraj i kara powinna być tak przykładna żeby następny zastanowił się 10 razy zanim sięgnie po cudze pieniądze. Nie może być tak że pan "X" w jednej firmie nakradnie pieniędzy, firmę "przekształci" albo i nie, a sam zakłada kolejną.. A wy poszkodowani przyglądajcie się jak się to robi w białych rękawiczkach... Raczej nie ma co czekać na zwroty, pan "X" zwali winę na pana "Y" a pan "Y" umyje rączki. Jeżeli nie miał zamiaru nikogo oszukać to na czas tego "przekształcenia" nie przyjmowali by zamówień a tym bardziej pieniędzy za towar którego nie ma zamiaru wysłać ! Takiego przekształcenia nie robi się : od ręki", to musiało być zaplanowane!

1 / 5 2019-03-09

Witam, czekam już 4 miesiące i nic, zero kontaktu. Nie odbierają tel. nie odpisują na maile. Z chęcią się podepnę do pozwu zbiorowego. [email protected]

2019-02-19

Ja rownież zostałam oszukana, chciałabym się dołącząć do pozwu zbiorowego. Mój adres: [email protected]

2019-02-18

Niestety jestem kolejnym oszukanym. [email protected]

1 / 5 2019-02-09

Dzisiaj zgłaszam sprawę do prokuratury i policji

2019-02-09

Przez tą firmę zostałem oszukany na 8000 zł!!!! Jeśli ktoś będzie zakładał pozew zbiorowy proszę o kontakt [email protected]

2019-01-22

Na stronie armatury jest informacja od p.Pawla. Lepszy rydz niz nic...

1 / 5 2019-01-15

Co robić w takiej sytuacji? Zgłoszenie na policję? Prosimy o adres pana prezesa i nazwisko!

2019-01-06

Również zostałem oszukany. W sprawie pozwu zbiorowego [email protected]

2018-12-26

Przyłączę się do pozwu zbiorowego - [email protected]

1 / 5 2018-12-07

Negatyw Paweł 2 sierpnia 2018 | 09:58 Zostałem oszukany na kwotę 1372 zł, w lutym 2018 roku złożyłem zamówienie nr 246921 i nie otrzymałem towaru, kontaktu ze sklepem nie ma żadnego , zostałem oszukany, podłączam się również do pozwu zbiorowego. Mój mail : [email protected]

5 / 5 2018-12-05

wszystko ok, dostałem towar w ciągu 3/4dni

2018-11-10

Oszuści!!!! Od kwietnia brak zamówionego i zapłaconego towaru, również dołączę do pozwu zbiorowego. Mój adres to [email protected]

1 / 5 2018-11-06

Ja także zostałam oszukana przez ten sklep.Brak kontaktu-nikt nie odbiera telefonów i nie odpowiada na emaile.Towar miał być wysłany 25.06 do dziś nie dotarł i cisza.....Chętnię dołącze do pozwu zbiorowego.Prosze o kontakt pod adresem email [email protected]

1 / 5 2018-11-05

Zakupu dokonałem w kwietniu 2018r. na kwotę 967,-. Wielokrotnie wysyłałem ponaglenia aż w końcu rezygnację z zamówienia. Wtedy otrzymałem (o dziwo) emaila, że niby nie mogę zrezygnować z zamówienia bo zostało złożone na firmę. Pojechałem do tego sklepu i przeprowadziłem rozmowę z żądaniem zwrotu pieniędzy. Właściciel byl bardzo pewny siebie i bezczelny. Po chwili przyszedł jego wspólnik z firmy która mieści się wyżej (firma dewelopetska). Pan uśmiechnął mi się prosto w oczy i oznajmił, że tych pieniędzy już nie otrzymam. W końcu po uplywie czasu i moim uporze wydrukował fakturę ze wsteczną datą a później korektę. Minęło już dwa miesiące i oczywiście zwrotu należności nie ma. W tym tygodniu zgłaszam sprawę na policję. Podepnę się też do pozwu zbiorowego email: [email protected]

1 / 5 2018-10-25

Czy ktos wie jak zmalwsc tych oszustów i złodzieji. [email protected]

2018-10-24

Oszuści. Nie otrzymałam zamówienia od lutego. Pieniędzy również nie. Zeto kontaktu. Czy posiada ktoś jakiś kontakt aktualny gdzie można się upomnieć o zwrot? Czytałam oświadczenie na stronie armatury krakowskiej ale tam nie ma żadnego adresu e-mail.

2018-10-22

Zostałam oszukana na kwotę 985zł. Chętnie podepnę się do pozwu zbiorowego [email protected]

1 / 5 2018-10-17

Podepnę sie do pozwy zbiorowego 4.000 w plecy brak kontaktu proszę info co można zrobić [email protected]

2018-10-11

również zostałem oszukany, przyłącze się do pozwu zbiorowego [email protected]

2018-09-22

Również zostałem oszukany na kwotę 1560zł. Chętnie podepnę się do pozwu zbiorowego [email protected]

2018-09-18

Również zostałem oszukany. W sprawie pozwu zbiorowego: [email protected]

2018-09-12

zostałam oszukana, jak poprzednicy, byłam w firmie u właściciela, który się wypierał, że pieniądze nie idą na pokrycie budowy na winnicy park, że p. Paweł, nie bierze żadnej kasy, niestety mnie oszukał, czekam na zwrot 1500zł, ale chyba się nie doczekam,

1 / 5 2018-08-22

Ja również zostałem oszukany na 2381 zł. Złożyłem doniesienie na policji. Oficer prowadzący sprawę poinformował mnie że to może bardzo.... długo trwać. Dlatego prośba do wszystkich oszukanych aby składać zawiadomienie o oszustwie na policję bo im więcej ich będzie tym większa szansa na odzyskanie pieniędzy.

2018-08-20

Tragiczna pomyłka. Czekam na basen ogrodowy od miesiąca i czuję, że do końca wakacji się nie doczekam. Nie można się do firmy dodzwonić. Przesyłają tylko jakieś idiotyczne maile od zarządu, który sie łączy z inna spółką. I to ma być niby powód opóźnienia i braku kontaktu z klientem?! Pieniądze przyjęli chętnie i problemów z zaksięgowaniem nie mieli. Gorzej z realizacją zamówienia! Nie polecam nikomu. Czuję się oszukana.

1 / 5 2018-08-17

WSZYSTKO NA NIEEEEE!!!!!! OSZUŚCI!!!!! Zwodza klienta 3 miesiace, z tygodnia na tydzien obiecuja wysylke w koncu po 3 miesiacach zdecydowalam sie na anulowanie zamówienia i zwrot pieniedzy, jednak Firma BAYZONE stwierdziła ze wszelkie formalności ze mna załatwi POZA ZWROTEM PIENIEDZY. W dodatku nie ma mozliwości skontaktowania sie z kimś w tej firmie. Głuchy telefon lub oczekiwanie w pseudo kolejce w ich infolinii. SCIEMA NIE FIRMA!!!!!!! UWAZAJCIE!!!!!

2018-08-08

Zostałem oszukany - brak towaru (filtry do rekuperacji), brak też zwrotu pieniędzy. Chętnie dopiszę się do pozwu zbiorowego.

2018-08-06

TOTALNE DNO

1 / 5 2018-08-02

Negatywna!!!! Moja historia współpracy z tym sklepem jest długa, bo aż od 12 stycznia 2018 r i wciąż trwa, jest też burzliwa , ale tylko z mojej strony. Anulowałam zamówieniwe. Oszusci nie oddali mi moich 1317 zł mimo, że na fakturze korekcie data zwrotu 27 luty. Napisałam skargę na firmę do WIIH w Krakowie, jestem już po mediacjach z nimi, urząd ochrony konsumentów i konkurencji też został poinformowany, cały czasz w moim imieniu działa rzecznik mojego miejsca zamieszkania i jest własnie pisany pozew do sądu, zawiadomienie o przestępstwie na policję i do prokuratury. Ostatni list do tej firmy wrócił do rzecznika, gdyż pod tym adresem nie ma już tego sklepu!!!! Bardzo chętnie przyłączę się do pozwu zbiorowego. Mój nr zamówienia to 246081 mój email [email protected]

2018-07-28

Na stonie gazety krakowskiej troche o tym napisali.

2018-07-12

Ja również jestem poszkodowanym. Chciałbym przyłączyć się do pozwu zbiorowego. Adres e-mail: [email protected]

2018-07-11

Mnie rowniez okradli na 625 zl i tez chetnie przylacze sie do zbiorowki [email protected]

2018-07-04

Również zostałem oszukany na kwotę 2290 zł. Chętnie podepnę się do pozwu zbiorowego.

2018-07-03

Witam, proszę o kontakt w sprawie pozwu zbiorowego na firmę Bayzone. To jest dramat co się tam dzieje... chcę odzyskać pieniądze!

1 / 5 2018-06-27

Rowniez jestem oszukana przez ten sklep nie mam ani towaru ani pieniedzy. Zglosilam sprawe na policje ale ponoc nic to nie da. Trzeba ostrzegac ludzi! Nie da sie z nimi skontaktowac.sklep widmo.

2018-05-17

Również zostałem oszukany, przyłączę się do pozwu zbiorowego [email protected]

2018-05-03

Witam, ja również zostałam oszukana i chciałabym dołączyć do pozwu zbiorowego. Mój adres: [email protected]

1 / 5 2018-04-30

Oszusci zaplacilem za grzejniki prawie 3 tys na poczatku maja i do tej pory ich nie otrzymalem. zglosilem sprawe na policje bo tak nie moze byc.

2018-04-26

A ja odzyskalem kasę trochę trudno było ale odzyskalem jak chcecie wiedzieć jak to piszcie [email protected]

1 / 5 2018-04-16

Złodzieje i oszuści!!! Zrobilismy zamówienie za 4700 w styczniu 2018 do tej pory brak zamówienia, terminy przekładane kilkanaście razy, obiecanki że na pewno będzie, nie odbierali telefonów, nie odpisywali na maile. Pieniądze ukradzione. Sprawa zgłoszona na Policje w Warszawie. Przyłączę się także do pozwu [email protected]

2018-04-04

Tak jak wiele osób zostałam oszukana. [email protected]

1 / 5 2018-03-28

brak kontaktu brak pieniędzy Oszuści choć wcześniej robiłem u nich zakupy i jakoś lepiej lub gorzej się wywiazywali. A teraz wszystko wskazuje na to że dużo ludzi zostało oszukanych. Wpłata poszła i za nic nie można się z nimi skontaktować. Jeśli ktoś jakieś info proszę o kontakt. Sprawę zgłaszam na policję Uwaga Złodzieje.

1 / 5 2018-03-04

Szanowni Państwo, nie będę się rozpisywać, zwyczajnie, jestem w podobnej sytuacji jak niejedna osoba, która wyraziła tutaj na portalu negatywną opinię o sklepie Armatura Krakowska w Wieliczce. W dniu dzisiejszym zgłosiłem sprawę na policję o kradzieży moich pieniędzy (bo tak przedmiotową sprawę traktuję) i również wyrażam akcept dołączenia do ewentualnego pozwu zbiorowego przeciw ww. firmie. Mój adres email: [email protected]

2018-03-01

Witam. Też zapłaciłem , brak towaru oraz informacji . Sklep dalej działa , ludzie przelewają kasę i nie otrzymują towaru. ZŁODZIEJE . Jeżeli jest jakiś pozew zbiorowy to proszę dać znać.

2018-03-01

Zamówienie dokonane w marcu, cały czas przekładane i odpowiedź jednakowa, że kurier będzie w piątek. Aktualnie strony nie ma, sklepu nie ma, zamówienia nie ma, pieniędzy też nie. Dołączę się z chęcią do pozwu zbiorowego: [email protected]

2018-02-26

Sklep widmo sprzedają towar którego nie mają na stanie czas oczekiwania na przesyłkę 2 tygodnie potem przedłużenie o kolejnych parę dni i kontakt się urwał .Nie polecam zakupów w tym sklepie.

2018-02-15

Ja również zostałam oszukana na kwotę 2000 zł. Czekam na towar ponad 3 miesiące, Chętnie podepnę się do pozwu zbiorowego. [email protected]

1 / 5 2018-02-13

Dno nad dnami, czy jest już pozew zbiorowy? Moje zamówienie z maja 2018r. zostało anulowane ale pieniędzy nie zwrócili! W tym tygodniu zgłaszam ich na policję, ale jestem zainteresowana pozwem zbiorowym!

2018-02-05

Również zostałem oszukany. Jeśli ktoś bierze się za pozew zbiorowy to może mnie uwzględnić - mail [email protected]

2018-02-01

również zostałam oszukana przez boyzone. z chęcią podepnę się pozwu zbiorowego. [email protected]

2018-01-11

Również nie otrzymałam towaru pomimo zapłaty, odstąpiłam od umowy lecz nie otrzymałam do tej pory zwrotu pieniędzy. Sprawa z czerwca. Chętnie podepnę się do pozwu zbiorowego: [email protected]

2018-01-10

ZŁODZIEJSTWO - nic więcej. Dołączę do pozwu zbiorowego.

2018-01-05

Niestety jestem jeszcze jednym oszukanym. 27.04.2018 złożone i opłacone w 100% zamówienie (1078zł) . Wielokrotne przesunięcia przez sklep realizacji dostawy. Bardzo duże trudności z kontaktem (niemalże zerowe). W dn. 25.05.2018 rezygnacja z zakupu. Wtedy dostałem równocześnie emailem fakturę (z datą 02.05.2018) i fakturę korygującą (z datą 24.05.2018r). Brak zwrotu pieniędzy. Pracownicy w księgowości i w komórce handlowej odsyłali mnie do prezesa.Po wizycie w sklepie i rozmowie z Prezesem Rafałem Kaczorem otrzymałem email 18.06.2018 informujący, że do końca tygodnia otrzymam zwrot pieniędzy. Pieniędzy nie otrzymałem do dzisiaj tj. 9.08.2018 r. i nie ma widoków, że coś w tej sprawie się zmieni. Zgłaszam akces do pozwu zbiorowego [email protected]

1 / 5 2018-01-04

Zostałem oszukany i okradziony przez sklep internetowy armaturakrakowska.pl. Prezesem jednoosobowego Zarządu firmy Armatura Krakowska Sp. z o.o. jest Rafał Krzysztof Kaczor. Posługują się oni kilkoma sklepami internetowymi, np. bayzone.pl. Od złożenia i opłacenia zamówienia mija 2 tydzień, a jak dotąd nie ma ani towaru, ani zwrotu pieniędzy. Brak kontaktu telefonicznego, e-mailowego, nie działają już strony internetowe sklepów. W dniu 25.07.2018 r. złożyłem na Komisariacie Policji zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa. Chętnie podepnę się do pozwu zbiorowego. Mój adres e-mail: [email protected]

2018-01-03

zostałem oszukany na 2500zł przez JL Development.....

2017-12-23

Również zostałem oszukany na kwotę 2625 zł. Chętnie podepnę się do pozwu zbiorowego [email protected]

1 / 5 2017-12-16

Firma widmo . Zamowilem grzejnik w polowie kwietnia . Duzy drogi ale tanszy o 100 zlotych niz u konkurencji . Juz na drugi dzien po zlozeniu zamowienia oddzwonila Pani z informacja ze nie maja pieniedzy na koncie i nie moga realizowac zlecenia . Oplacilem usluge z konta zagranicznego , poniewaz tylko takie posiadam . Tremin dostawy byl kilka razy mailowo przekladany. otrzymywalem emaile z kilku adresow email . Po 2 miesiacach zwodzenia zazadalem zwrotu pieniedzy . Firma odeslala mi fakture korygujaca , podalem numer konta i ... NIC . Wielekrotnie probowalem dzwonic pod wskazane numery telefonow . Bezskutecznie . W chwili obecnej czyli 11 lipca emaile wysylane na adres [email protected] oraz [email protected] nie docieraja do sa dostarczane . Zostaly poprostu zlikwidowane . W siedzibie firmy nie ma nikogo . Na pozostaly jedeny adres email [email protected] wyslalem emaila . Uzyskalem automatyczna odpowiedz o laczeniu firmy z innym podmiotem , czyli firma przestaje istniec . Towaru nie ma , pieniedzy nie ma . Brak kontaktu telefonicznego oraz mailowego . W internecie setki osob oszukanych w ten sam sposob ... firma wiele razy w trakcie " realizacji zamowienia " informuje o mozliwych opoznieniach aby okrasc jak najwieksza ilosc osob

2017-12-12

Uważajcie! Nie można się skontaktować telefonicznie (zawsze jesteś 3 albo 2 w kolejce i gdy jesteś 1 to się rozłącza), nikt nie odpowiada na maile. Dzwoniłem z 10 razy. Pisałem z 10 razy. Zero reakcji. Ostatnio jak dzwoniłem to głos IVONA przez 40 sekund udawał prezesa i gdy skończył to się rozłączył. Zaznaczę, że towar został zapłacony w dniu zamówienia. Mija 2 tygodnie i nadal go nie ma. Nie mam żadnych informacji. Nic. To najgorszy sklep internetowy z jakim kiedykolwiek miałem do czynienia, a kupuję bardzo dużo. Unikajcie, nie kupujcie. Z daleka.

2017-12-11

Wszystkie osoby, które chcą wystąpić z powództwem zbiorowym proszę o podanie adresów poczty elektronicznej w komentarzach - skontaktujemy się z nimi w najbliższym czasie.

2017-11-12

Czy ktoś rozpoczął już procedurę związana z pozwem zbiorowym bo ich propozycja oddania tylko części należności jest śmieszna. Jeśli ktoś cos o pozwie to mój adres e-mail [email protected]

1 / 5 2017-11-10

Zostałam oszukana jak kilkaset innych osób. Zamówiłam 4 grzejniki 25 marca z informacją, że będą za tydzień. Tymczasem dzisiaj jest 12 lipca i nadal ich nie otrzymałam. Mijają 4 miesiące, dostawałam co tydzien informację, że już w najbliższy piątek otrzymam towar i NIC!!!!!!!!! firma zadeklarowała zwrot pieniedzy ale do tej pory ich nie otrzymałam. Firma fizycznie już nie istnieje, nie odbieraja maili bo zostały skasowane, nie odbieraja telefonów. Zgłosiłam sprawę na policję. Zachęcam pozostałych oszukanych do tego samego.

2 / 5 2017-10-16

Zdecydowanie NIE POLECAM. Od chwili przelania pieniędzy za zakupiony towar, brak jakiegokolwiek kontaktu ze sklepem. Ani towaru, ani pieniędzy. Sprawę skierowałem na Policję.

2017-10-16

Najgorszy sklep z jakim miałem do czynienia. Czekam na zwrot pieniędzy od 24 maja 2018 r. Po złożeniu zamówienia i wpłaceniu pieniędzy niema kontaktu mailowego i telefonicznego. Uwaga sklep jest prowadzony również pod adresem hurtowniagrzejnikow.pl/ oraz e-purmo.pl/. Sprawę skierowałem do Powiatowego Rzecznika Konsumentów.

2017-09-25

Od kwietnia oczekuję zwrotu pieniędzy 585 zł za produkty zamówione w styczniu. Zgłoszone do rzecznika praw konsumenta co również nie przyniosło efektów. Chętnie dołączę do pozwu zbiorowego. [email protected]

2017-09-15

Zostałem oszukany na kwotę 1372 zł, w lutym 2018 roku złożyłem zamówienie nr 246921 i nie otrzymałem towaru, kontaktu ze sklepem nie ma żadnego , zostałem oszukany, podłączam się również do pozwu zbiorowego

2017-08-22

Dno kompletne również dołączę się do pozwu zbiorowego [email protected]

1 / 5 2017-08-13

Ani towaru, ani pieniędzy. Sprawę skierowałem na Policję. Chętnie dołączę do pozwu zbiorowego. [email protected]

2017-07-24

Witam rowniez zostalem oszukany przez firme bayzone zaplacilem im juz dawno pieniadze i nic bylem w piatek pod firma i juz lipa firma zamknieta. moze jest wiecej osob takich jak ja trzeba cos z tym zrobic gdyby kilka osob bylo mozna sprawe zalozyc bo jjedna osoba moze sobie nie dac rady prosze o kontakt moze razem cos zdzialamy [email protected]

2017-07-12

Ja również zostałam oszukana na około 4000 zł. Chętnie się przyłączę do pozwu zbiorowego tylko pytanie czy on istnieje już i kto to koordynuje. Mój adres [email protected]

1 / 5 2017-06-07

Zamówiłem towar 19.06.2018 r po raz pierwszy płacąc z góry.Towaru ani pieniędzy 535 zł nie mam do dziś. Zgłaszam na policję bo to zwykłe złodziejstwo. Znając policję naszą umorzą za 3 m-ce ze względu na niską szkodliwość społeczna. Może pozew zbiorowy pomógłby , musiał by być to ktoś z Krakowa. Chętnie się dołączę hm.olejnik @gmail.com

1 / 5 2017-06-05

Ja także zostałem oszukany! Zamówiłem 4 grzejniki w kwietniu, Czas oczekiwania 6-8tyg, zapłaciłem za całość od razu tak jak podano w korespondencji, dodatkowo na początku czerwca domowilem zawory, minęło już 11tyg i kontakt sie urwał, historia z telefonem jak u wszystkich, już nie odpowiadają na maile, były już 3 terminy dostaw. Byłem w poniedziałek pod siedziba firmy - brama zamknięta, żywej duszy a na bramie kartka z „informacja zwrotna” od zarządu. Dowiedziałem sie tylko w okolicy ze firma chyba upadła i przejęła ja jakaś inna firma z Krakowa, i ze od tygodnia nie ma tam już nikogo. Jutro jestem umówiony z prawnikiem, pózniej zgłaszam sprawę na prokuraturę!

2017-05-31

Sklep -złodziej! zamówiłam grzejnik w marcu i do dzis nie mam ani grzejnika ani 1890 zł, które zapłaciłam za niego.Zero kontaku z tymi złodziejami!!!

2017-05-21

Dzwoniąc do p. Pawła, usłyszałem, że to nie on jest właścicielem(mając 1,3mln udziałów), mówił, żeby dzwonić do prezesa. Kolega mój zna jednego z pracowników, który twierdzi, że kasa idzie na inwestycję, na budowę mieszkań oraz samochód za 400tys zł, którym jeździ nie prezes tylko p. Paweł, . Ogólnie wszyscy pracownicy w firmie twierdzą, że główny udziałowiec jest wszystkiemu winien, sam zaciągnął kredyty kilka lat temu, które obciążają firmę. Nazwa inwestycji podana jest we wcześniejszych opiniach. Można łatwo sprawdzić głównego udziałowca. Zawsze można tam podjechać....... Ja niestety mam 300km...

2017-05-14

mnie tez przewalil 550 zl jak cos to moj namiar [email protected],to pała

1 / 5 2017-05-09

Niestety jestem kolejną ofiarą tego pseudo sklepu. Sprawę zgłoszę na policję choć wątpię że to coś da.. Najlepsze jest to że jak zamawiałem grzejniki sklep był polecany na Ceneo..

2017-05-04

UWAGA! Tak samo wygladajaca strona, identyczna, te same dane i numer konta: E-purmo.pl. To jest grubsza sprawa.

2017-04-20

Również zostałam. Oszukana. Przyłączam się pozwu zbiorowego. Adres mailowy [email protected]

1 / 5 2017-04-17

Również zostałem oszukany przez tą "firmę". Ukradli mi pieniądze. Z "firmą" nie ma żadnego kontaktu. Sprawa jest zgłoszona do Prokuratury w Wieliczce, Państwowej Inspekcji Handlowej oraz UOKiK w Wieliczce.

2017-04-02

zostałem oszukany. [email protected]

Rzetelne opinie o Bayzone.pl

Bayzone.pl

Siedziba
-

WWW
http://bayzone.pl/

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie