Kategorie: / Książki / Odzież i Obuwie / Dom / Zegarki i biżuteria

Bazardekoracji.pl Opinie Klientów

5.00/5.00 - ilość ocen: 77
opinie o Bazardekoracji.pl
5 / 5 2019-03-25

Wspaniała, profesjonalna i bardzo życzliwa obsługa przez Panią Katarzynę. Bardzo pomogła mi w wyborze odpowiedniego towaru. Dostawa natychmiastowa. Szczerze polecam zakupy w tej firmie.

5 / 5 2019-03-22

Szybka i profesjonalna obsługa, duży wybór produktów i co dla mnie najważniejsze dość dobre odwzorowanie barw.

5 / 5 2019-02-08

Towar zgodny z zamówieniem, ekspresowa dostawa POLECAM ;)

5 / 5 2019-01-23

Super szybka wysyłka i to mi sie podobało najbardziej, w opisie napisane było że realizacja do 3 dni roboczych a ja następnego dnia od zamówienia miałam paczkę u siebie, bardzo serdecznie polecam.

5 / 5 2019-01-08

Szczerze polecam!!! Świetny kontakt ze sklepem,towar dobrej jakości, błyskawiczna przesyłka.

5 / 5 2019-01-07

Ogromny wybór,fajne ceny , realizacja zamówienia bez zarzutu i szybkie dostarczenie towaru - polecam .

5 / 5 2019-01-06

Polecam.Bardzo dobry i mily kontakt ze sklepem.Towar w bardzo dobrym gatunku, a przesylka dostarczona wprost ekspresowo!

5 / 5 2018-12-19

POLECAM

2018-11-30

bardzo dobry

5 / 5 2018-11-28

Szybka, sprawna obsługa, paczka dotarła w terminie. Polecam

Rzetelne opinie o Bazardekoracji.pl

Bazardekoracji.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://www.bazardekoracji.pl

Email
[email protected]

Telefon
(22) 610-71-37

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie