Kategorie: / Pozostałe

Bazarlazienkowy.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Bazarlazienkowy.pl
5 / 5 2019-01-29

Mimo, że długo czekałem na meble z firmy FIla to było warto. Piękne i dobre jakościowo.Przerażał mnie termin realizacji, ale na bieżąco byłem informowany o etapie produkcji moich mebli. FIrma kurierska dostarczyła meble sprawnie, szybko i bez uszkodzeń.

5 / 5 2018-08-09

Transakcja zrealizowana została błyskawicznie, bardzo dobry kontakt z obsługą sklepu, polecam zakupu w tym sklepie,

5 / 5 2018-08-05

Jestem bardzo zadowolona z zakupionych mebli, 100% zgodne z zamówieniem, bardzo dobrej jakości, obsługa - sympatyczna. Niebawem dokona kolejnych zakupów. Sklep godny polecenia:)

2018-07-13

Moje kolejne zakupy i ponownie wszystko zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami. Zdecydowanie polecam.

5 / 5 2018-06-29

Meble przepiękne, bardzo dobrej jakości, szybka dostawa, towar dobrze zapakowany. Polecam ten sklep.

5 / 5 2018-06-14

Na towar dostępny w ciągu 7 dni czekałem 3 tygodnie. Towar OK.

2018-03-06

Na pewno kiedyś coś jeszcze kupię ...

2017-10-04

niepewność zostła rozwiana rozmową telefoniczną i towar dostarczono w umówionym czasie

5 / 5 2017-09-26

Szybki kontakt, meble dojechały w planowanym czasie bez żadnych problemów. Polecam!

2017-09-26

Totalna kompromitacja. Pojęcie obsługi klienta w ogóle nie jest znane w tej firmie. Obsługa jest koszmarna, nieuprzejma, wręcz chamska już na etapie sprzedaży, strach pomyśleć jak by było w przypadku reklamacji. Wyceniają towar a 2 dni później przy zakupie mówią że cena jest zupełnie inna, oczywiście wyższa. Takim firmom życzę jak najszybszego zniknięcia z rynku.

5 / 5 2017-09-17

Kolejny raz dokonywałam zakupów i kolejny raz jestem bardzo zadowolona. Nie dam złego słowa powiedzieć na obsługę (pełna kultura), jakość asortymentu i szybkość realizacji zamówienia. Wszystko idealnie. POLECAM

5 / 5 2017-08-19

Firma solidna i uczciwa. Produkt (komoda łazienkowa "Fila") zgodny z opisem i dobrej jakości. Dostawa bez zarzutu i w terminie. Polecam.

5 / 5 2017-08-15

Profesjonalna i miła obsługa, szybka dostawa towaru. Polecam w 100 %

5 / 5 2017-05-07

Polecam innym kupującym.

2017-03-27

Na dostawę czekałam od połowy grudnia 2014 r do połowy marca 2015r. W lutym 2015r zadzwoniłam z pytaniem , kiedy mogę się spodziewać dostawy towaru i telefon odebrała osoba, która nigdy nie powinna mieć kontaktu z klientem, bo przynosi firmie wstyd, resztę można sobie domówić. W końcu dostałam zamówioną szafkę, nie ma na niej znaczka logo firmy Fila / czyżby w ramach samokrytyki wstyd było go nakleić/. Jedyna pochwała to dlą kuriera, uprzejmy i pomocny.

Rzetelne opinie o Bazarlazienkowy.pl

Bazarlazienkowy.pl

Siedziba
Bydgoszcz

WWW
http://www.bazarlazienkowy.pl

Email
[email protected]

Telefon
661974650

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie