Kategorie: / Dom

Bazylia.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.88
opinie o Bazylia.pl
4 / 5 2019-03-25

Bardzo polecam zakupy w tym sklepie. Wzorowo zapakowana przesyłka, miły gratis, szybka przesyłka. na pewno wrócę na kolejne zakupy :) Ania

5 / 5 2019-03-20

Bardzo dobry sklep. Miła obsługa. Szybka realizacja zamówienia uwielbiam ❤️

5 / 5 2019-03-15

Super

5 / 5 2019-03-07

Polecam!

5 / 5 2019-02-26

Profesjonalna obsługa towar zgodny z opisem

5 / 5 2019-02-16

Bardzo miła obsługa, szybka wysyłka . Asortyment w sklepie super . Gorąco polecam

5 / 5 2019-02-10

Szybka wysyłka, towar zgodny z zamówieniem, stały kontakt mailowy. Dziękuję i polecam.

5 / 5 2019-01-08

Towar spełnia wymagania, firma bardzo szybko i dobrze zrealizowała zamówienie.

5 / 5 2018-12-27

Polecam .Wszystko przebieglo bez problemów.

4 / 5 2018-12-15

ok polecam

5 / 5 2018-12-01

Ekspresowa przesyłka, paczka dobrze zabezpieczona. Polecam !

5 / 5 2018-12-01

Profesjonalna obsługa, błyskawiczna wysyłka, polecam wszystkim ten sklep.

5 / 5 2018-11-29

transakcja bardzo szybka i bez zastrzeżeń

5 / 5 2018-11-13

wszystko OK polecam!

5 / 5 2018-11-11

Wszystko ok

5 / 5 2018-11-01

POLECAM

5 / 5 2018-10-30

Wszystko ok

5 / 5 2018-10-26

Polecam zakupy

5 / 5 2018-10-18

Bardzo szybka obsługa zamówienia. Błyskawiczna wysyłka. Na pewno zajrzę jeszcze w przyszłości.

5 / 5 2018-10-06

wszystko bardzo profesjonalnie i wyjątkowo dobrze zapakowanie przesyłki

4 / 5 2018-09-30

wdwdwdwdw

5 / 5 2018-09-23

Super sklep godny polecenia

5 / 5 2018-09-21

Wszystko w porządku - polecam!

5 / 5 2018-09-18

Szybka dostawa,zakupy ok

5 / 5 2018-09-17

POLECAM!!!

5 / 5 2018-09-13

Polecam

5 / 5 2018-09-07

rewelacja

5 / 5 2018-09-03

Polecam sklep. Opis, czas dostarczenia, zapakowanie, towar - wszystko super i zgodnie z oczekiwaniami.

5 / 5 2018-08-18

Polecam z całego serca.

5 / 5 2018-08-15

Jak najbardziej polecam sklep.

5 / 5 2018-08-01

Polecam wszystkim !! Towar super. Świetna obsługa i szybka przesyłka. !!!

5 / 5 2018-08-01

Wszystko ok polecam

5 / 5 2018-07-27

Super profesjonalne podejście do klienta.

5 / 5 2018-07-25

Cena mebli ogrodowych niższa o 450zl niż u konkurencji. Niezwłoczna wysyłka. Polecam.

5 / 5 2018-07-22

Towar zgodny z opisem, dobrze zabezpieczony, szybka wysyłka i dostawa

5 / 5 2018-07-22

Profesjonalna obsluga,blyskawiczna dostawa. Jestem bardzo zadowolona. Polecam sklep i chetnie skorzystam ponownie

5 / 5 2018-07-12

Profesjonalna obsługa. Zamówienie zgodne z opisem ❤️

5 / 5 2018-07-04

Super szybko sprawnie. Jestem zadowolona

5 / 5 2018-06-24

szybko sprawnie w przystępnej cenie

5 / 5 2018-06-05

wszysko było ok

5 / 5 2018-06-01

Polecam szybka dostawa bezproblemowa

4 / 5 2018-05-25

szybko i sprawnie

5 / 5 2018-05-21

Wszystko super!!

5 / 5 2018-05-10

pozytywna

5 / 5 2018-05-06

Profesjonalnie. Szybko

5 / 5 2018-04-30

Polecam w 100%

4 / 5 2018-04-19

Szybko i profesjonalnie. Miła, konkretna obsługa.

5 / 5 2018-04-11

Byłem zaskoczony szybkością przesyłki, dostawa do Gdańska w mniej niż 24 godziny!

5 / 5 2018-04-02

Wszystko ok, polecam

5 / 5 2018-03-25

Produkt zgodny z opisem,szybko,bardzo dobry kątakt ze sprzedawcą.Polecam

5 / 5 2018-03-23

przed świętami nie spodziewałem się tak szybkiej dostawy; polecam wszystkim

5 / 5 2018-03-06

Super polecam

5 / 5 2018-03-01

Wszystko super, świetna obsługa, dbają o klienta. Polecam bardzo :)

5 / 5 2018-02-21

Polecam ten sklep

2018-02-21

Słabo ( pisze 24 h wysyłka , zamówiłam 28 lutego otrzymałam dopiero 6 marca.)

5 / 5 2018-02-14

Serdecznie polecam :-)

5 / 5 2018-02-06

Polecam ten sklep!!!

5 / 5 2018-01-28

Profesjonalna obsługa. Gorąco polecam.

5 / 5 2018-01-16

Produkt o wiele taniej niż w innych sklepach, łatwy kontakt, szybka wysyłka, bardzo dobrze zabezpieczona. Polecam.

5 / 5 2017-12-23

Sklep BAZYLIA w pełni spełnił moje oczekiwania, wykonując zamówienie szybciej niż w ciągu 24 godzin. Jestem niezwykle zadowolona z ich usług i na pewno skorzystam z ich oferty w przyszłości, jeśli będę miała taka potrzebę zakupu.

5 / 5 2017-12-23

Sklep BAZYLIA zrealizował moje zamówienie szybciej niż w ciągu 24 godzin, co bardzo mnie cieszy. Jestem bardzo zadowolona z ich obsługi i jeśli będę miała potrzebę kolejnych zakupów, na pewno skorzystam z ich oferty.

5 / 5 2017-12-04

Profeska pierwsza klasa :)

5 / 5 2017-10-24

Polecam, szybka wysyłka, najlepsza cena.

5 / 5 2017-10-15

Polecam ten sklep .

5 / 5 2017-10-14

Profesjonalna obsługa, gorąco polecam

5 / 5 2017-10-12

Polecam zakupy. Szybko i sprawnie

5 / 5 2017-09-27

Szybko i sprawnie polecam.

5 / 5 2017-09-25

Wszystko OK. Polecam.

5 / 5 2017-09-25

bardzo szybka dostawa.produkt w 100% właściwy na żywo jak i w opisie. bardzo polecam bazylia.pl

3 / 5 2017-09-23

Brak poduszki małej -2 małe elementy uszkodzone

5 / 5 2017-08-31

Polecam zakupy w sklepie, szybka i sprawna obsługa :)

5 / 5 2017-08-10

Sklep jak najbardziej godny polecenia .

5 / 5 2017-08-02

Doskonały pod każdym względem. Polecam

5 / 5 2017-07-30

SZYBO, SPRAWNIE - BARDZO POLECAM

5 / 5 2017-07-21

Super szybko wysoka jakości polecam

5 / 5 2017-07-09

Bardzo dobry sklep! ogromny wybór produktów, dostawa na kolejny dzień i miły upominek w paczce :) Polecam i sama na pewno coś kiedyś jeszcze kupię!

5 / 5 2017-07-05

bardzo fajny sklep, super wybór, miła obsługa, polecam!!!

5 / 5 2017-07-03

nie ma się czego doczepić.

5 / 5 2017-07-03

Wszystko Ok

4 / 5 2017-06-06

Postanowiłem pomóc mojemu brytyjskiemu znajomemu zrobić zamówienie w Waszym sklepie, ale niestety okazało się, że nie wysyłacie produktów za granicę. W końcu znalazłem sposób i przyniosłem mu zamówienie, gdy wracałem z Polski. Mój znajomy był bardzo zadowolony z zakupów.

4 / 5 2017-06-06

Opowiedziałem znajomemu z Wielkiej Brytanii o Waszym sklepie i poprosiłem go o złożenie zamówienia. Niestety, gdy sami spróbowaliśmy to zrobić z UK, okazało się, że sklep nie oferuje wysyłki za granicę. Na szczęście udało mi się znaleźć rozwiązanie i przywiozłem mu zamówienie z powrotem z Polski. Mój znajomy był bardzo zadowolony z zakupów.

4 / 5 2017-06-01

Ok. Polecam

5 / 5 2017-05-29

Polecam,szybka przesylka

5 / 5 2017-05-27

realizacja bardzo szybka , jestem bardzo zadowolona , przesyłka zapakowana super. POLECAM !!!!!!!!!!!

5 / 5 2017-05-27

Polecam

4 / 5 2017-05-25

Bardzo miły i uprzejmy Pan przekazał mi kosz :) Zadko spotyka się takich ludzi :) Z uwagi na obsługę i jakość produktu polecam :) Daję 5 gwiazdek.

5 / 5 2017-05-24

profesjonalna obsluga.

5 / 5 2017-05-23

fantastyczny produkt

5 / 5 2017-04-24

Jestem bardzo zadowolona. Szybka dostawa, polecam każdemu

5 / 5 2017-04-04

Bardzo udana transakcja! Polecam sklep!

5 / 5 2017-04-01

Profesjonalna obsługa , polecam gorąco ten sklep

5 / 5 2017-03-29

Same plusy...

5 / 5 2017-03-27

Bardzo dobry kontakt i ekspresowa realizacja zamówienia. Polecam

Rzetelne opinie o Bazylia.pl

Bazylia.pl

Siedziba
Wieliczka

WWW
http://bazylia.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
730 307 682

Infolinia
-

Logowanie