Kategorie: / Telefony

Bbsklep.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.94
opinie o Bbsklep.pl
5 / 5 2019-03-20

Ok

5 / 5 2019-03-19

Polecam. Professional :)

5 / 5 2019-03-10

Szybka wysyłka, szybka dostawa. Tak jak lubię. Towar zgodny z opisem, starannie zapakowany

5 / 5 2019-03-06

super szybka dostawa

1 / 5 2019-02-26

Zakupów dokonałam 15 grudnia, a dziś jest 21i przesyłki jeszcze nie ma. Póki co, to ocena negatywna

5 / 5 2019-02-23

Super profesjonalizm. Szybka wysyłka. Towar bez zarzutów

2019-02-15

Wiarygodny sklep. Towar przyszedł na czas.

5 / 5 2019-02-06

Wieczorem zamówione, rano wysłane. Polecam

5 / 5 2019-02-02

Pomimo przerwy w działalności sklepu w okresie wakacyjnym moje zamówienie zostało przekazane do realizacji natychmiast po powrocie pracowników w podanym na stronie terminie. Jak poprzednio, towar dotarł pod wskazany przeze mnie adres bardzo szybko i bez zbędnych komplikacji, jest też całkowicie zgodny z opisem. Polecam!

5 / 5 2019-02-01

Szybko, sprawnie, zg. z zamówieniem

5 / 5 2019-01-31

Bardzo dobra jakośc produktu szybki transport.

5 / 5 2019-01-26

Kontakt super - pierwszy przez telefon i bardzo zaangażowany sprzedawca, a potem mailowo wszystko godne polecenia.

5 / 5 2019-01-22

Polecam wszystkim, rewelacyjna i błyskawiczna obsługa !!!

5 / 5 2019-01-21

Wszystko super!

5 / 5 2019-01-21

Super szybka realizacja zamówienia Polecam

5 / 5 2019-01-21

Miła obsługa i sprawna, bardzo szybka realizacja. Pozdrawiam Patryk

5 / 5 2019-01-21

Jestem bardzo zadowolony z zakupow. Towar przyszedl szybko i byl zgodny z opisem.

5 / 5 2019-01-14

Szybko i sprawnie

2019-01-13

wszystko w porządku

5 / 5 2019-01-12

Polecam

2019-01-12

Blackberry na całego. Jakość towaru, poziom obsługi i cała reszta. !!ZDECYDOWANIE WARTO!!

5 / 5 2019-01-09

Zamówiłem etui do mojego KEYONE, a po konsultacji z miłą Panią ze sklepu do zamówienia dodałem również szybkę ochronną. Paczka dostarczona bardzo szybko i zgodnie z oczekiwaniami.

5 / 5 2019-01-03

Bardzo miła i profesjonalna obsługa klienta, szybka realizacja zamówienia. Usługi prowadzone przez sklep zasługują na uznanie. Pozdrawiam i życzę prosperity.

2019-01-02

Doskonała obsługa zamówienia!

5 / 5 2018-12-29

Bardzo szybka obsluga - telefon zamowilam (i zaplacilam) w niedziele i juz w poniedzialek dostalam maila z potwierdzeniem wysylki :)

5 / 5 2018-12-25

pozytywna

5 / 5 2018-12-15

Wszystko OK, już po raz kolejny. Chociaż ktoś w sklepie się pomylił i raz zamówiony towar wysłany został dwukrotnie (przesyłka za pobraniem)

5 / 5 2018-12-04

Polecam wszystkim, rewelacyjna i błyskawiczna obsługa !!!

5 / 5 2018-11-30

Szybko i sprawnie. Bardzo miła obsługa. Towar zgodny z opisem. Bardzo polecam.

5 / 5 2018-11-28

Jedyny profesjonalny sklep z akcesoriami dla BlackBerry. Solidni, kompetentni, godni polecenia

2018-11-23

Wyrazy pełnego uznania. Transakcja przebiegła idealnie i bardzo sprawnie. Bez najmniejszych zastrzeżeń. Gratulacje

5 / 5 2018-11-22

Jak zwykle szybka i sprawna realizacja.

5 / 5 2018-11-16

kolejny udany zakup, szybka wysyłka, towar zgodny z opisem, polecam.

2018-11-13

Dziękuję. Wszystko dobrze i sprawnie.

2018-11-08

Porządny sklep i tyle

5 / 5 2018-11-08

Wszystko w najlepszym porządku. Brak jakichkolwiek zastrzeżeń. Szybka realizacja, trochę mała dostępność towarów, lecz poza tym wszystko gra.

2018-11-06

Wszystko odbyło się bez żadnego problemu. Błyskawiczna wysyłka, odpowiednio zapakowana przesyłka. Napewno nie będzie to ostatni zakup z tego sklepu.

5 / 5 2018-11-05

Polecam

2018-11-05

Wszystko w najlepszym porządku. Towar jest zgodny z opisem. Sam BB Passport SE to jest to czego szukałem od lat czyli telefon do pracy....

5 / 5 2018-10-18

Wszystko ok! Polecam!

5 / 5 2018-10-18

Rewelacyjna obsługa sklepu. Polecam każdemu!!!

5 / 5 2018-10-11

Polecam

5 / 5 2018-09-30

Wszystko ok. Polecam!

5 / 5 2018-09-28

Wszystko OK

5 / 5 2018-09-20

Super sklep.Polecam

2018-09-18

Dobra

5 / 5 2018-09-15

Szybka dostawa, przesyłka solidnie zabezpieczona, towar zgodny z opisem. Wszystko O.K.

2018-09-14

Sklep wart uwagi zwłaszcza dla użytkowników urządzeń marki BlackBerry. Obsługa sklepu genialna.

2018-09-08

Wszystko jak w najlepszym porządku.

5 / 5 2018-09-08

Super

5 / 5 2018-09-03

Szybko i sprawnie. Polecam !!!

5 / 5 2018-09-01

Dobry kontakt, szybka wysyłka i najważniejsze: towar zgodny z opisem i oczekiwaniami. Polecam.

5 / 5 2018-08-23

Szybko, sprawnie, bez zarzutów. Polecam!

5 / 5 2018-08-22

OK

5 / 5 2018-08-21

Super, sklep polecam!!

5 / 5 2018-08-20

Towar zgodny z opisem, paczka od państwa wyszła dość szybko niestety paczkomaty zawaliły termin.

2018-08-18

Godny polecenia, obsługa pomaga a nie stwarza problemy.

5 / 5 2018-08-08

Sklep polecam każdemu pełny profesjonalizm.

5 / 5 2018-07-31

Wszystko w najlepszym porządku. Polecam!

5 / 5 2018-07-27

Bardzo sympatyczna i profesjonalna obsługa. Mały błąd niewiadomego pochodzenia sklep wziął na siebie pomógł rozwiązać pomimo poniesienia niewielkiego dodatkowego kosztu,

5 / 5 2018-07-23

Błyskawiczna wysyłka. Polecam.

2018-07-23

Transakcja przebiegła pomyślnie, jednak nowy towar ze skazami kosmetycznymi. Będzie reklamacja.

2 / 5 2018-07-14

Tym razem do bani. podobno 5.01.2017 wysłano do mnie zamówiony i z góry opłacony towar. Do dziś nie doszło, nie odpisują na maile. Kolejna prośba o zainteresowanie się sprawą i nic. Jednym słowem, już nie polecam.

5 / 5 2018-07-12

Sklep Bbsklep.pl bardzo solidny. Polecam!

2018-07-12

Wszystko w porządku. Dobry kontakt.

5 / 5 2018-07-11

Solidny sklep. Przesyłka dostarczona w następnym dniu, towar zgodny z zamówieniem. Polecam zakupy w BBsklepie.

5 / 5 2018-07-04

Jak najbardziej polecam ten sklep. Bardzo szybka realizacja zamówienia i konkurencyjne ceny

5 / 5 2018-06-30

Bardzo szybko i sprawnie, zgodne z opisem. Można było by tylko zwiększyć dostępność akcesoriów, bo czekałam miesiąc na dostawę słuchawek i w końcu zdecydowałam się na coś innego, bo cały czas był brak.

5 / 5 2018-06-27

Polecam!

5 / 5 2018-06-26

Super sklep, najszybsza dostawa na świecie (poniżej 12 h)

5 / 5 2018-06-24

Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem. Polecam

5 / 5 2018-06-23

Ok

5 / 5 2018-06-20

PROFESJONALNE PODEJŚCIE,MEGA SZYBKOŚC

5 / 5 2018-06-20

Po raz kolejny robię zakupy w tym sklepie. Zakupy błyskawiczne. Gorąco polecam

5 / 5 2018-06-14

polecam

5 / 5 2018-06-13

Super! Polecam!

2018-06-12

100 % Satysfakcji

2018-06-10

Pozytywna, jak zawsze z resztą.

5 / 5 2018-06-03

Polecam

5 / 5 2018-06-02

Szybka wysyłka, wszystko jak najbardziej ok, polecam!

5 / 5 2018-06-01

Jak zawsze szybka i profesjonalna obsługa. Zakupy zawsze z przykrością i pomocą w sklepie

2018-05-24

Jeśli choci o ocene to totalna kicha bo oprócz przyspieszyć działania banku to nie bo po co i mają później pretensje że klijęci anulują zamówienie i mało tego stwirdzają że strona ma błędy przy wysyłaniu informacji ratalnych do banku jeśli ma tak być zmieńcie informatyka

5 / 5 2018-05-23

100% POLECAM!!!!

5 / 5 2018-05-08

Szybko, solidnie, OK.

5 / 5 2018-05-06

polecam

5 / 5 2018-05-04

polecam

5 / 5 2018-04-26

Szybko i sprawnie. Polecam !!!

5 / 5 2018-04-21

Super, sklep polecam!!

2018-04-21

bardzo sprawnie i przyzwoicie

5 / 5 2018-04-17

Witam, zarówno towar jak i obsługa pierwsza klasa. Wszystko zgodnie z opisem, szybko i bez problemowo. Polecam BBSklep.pl i na pewno wrócę na zakupy.

5 / 5 2018-04-14

ok

5 / 5 2018-04-12

profesjonalny sklep. Dokonała obsługa, szybkość. Towary najwyższej jakości.

5 / 5 2018-04-07

Jedyny profesjonalny sklep z akcesoriami dla BlackBerry. Solidni, kompetentni, godni polecenia

2018-03-25

Bardzo fajn6 sklep

2018-03-19

znam sklep i robie tu zakupy już kilka lat

5 / 5 2018-03-19

Super. Polecam

2018-03-10

bardzo dobra i miła obsługa

2018-03-03

Sprawna obsługa choć nie dotrzymany termin dostawy. Wg strony www 24 godziny od zaksięgowania wplaty. Wg raportu Inpost 41 godzin od chwili nadania.

2018-02-27

Wszystko w porządku. Błyskawiczna realizacja zamówienia!

2018-02-26

Wszystko przebiegło perfekcyjnie. Natychmiastowa wysyłka towaru.

5 / 5 2018-02-19

Ekspresowa wysyłka, dobrze zapakowany towar. Polecam.

5 / 5 2018-02-12

Ładny case dla Blackberry Passport. Wyglada jak na zdjęciach sklepu. Tez zakupiona została folia ekranowa która pasuje perfekt. Bardzo szybka realizacja zamówienia. Polecam.

5 / 5 2018-02-07

Sklep OK !

5 / 5 2018-01-31

Miła i fachowa obsługa. Profesjonalna pomoc przy zakupie. Polecam sklep z pełnym przekonaniem.

5 / 5 2018-01-25

Super,super.

5 / 5 2018-01-19

Zakupu jestem zadowolony,

5 / 5 2018-01-17

Fachowa obsługa. Szybka wysyłka. Wysoka jakość sprzedawanych urządzeń i usług.

2018-01-15

Bardzo fajn6 sklep

2018-01-15

Kupiłem w tym sklepie stację dokującą do BlackBerry Passport. Przedmiot przyszedł do mnie dobrze zapakowany i nie uszkodzony. Sklep niestety nie wysłał przedmiotu od razu a następnego dnia po otrzymaniu pieniędzy. Czekałem na przesyłkę 3 dni zamiast 2-óch częściowo z winy firmy Inpost.

5 / 5 2018-01-11

Jak najbardziej ok.

2018-01-09

Godny polecenia

5 / 5 2018-01-01

Super sklep wszystko załatwione bez problemu

5 / 5 2017-12-26

Szybka realizacja zamówienia, towar zgodny z opisem.

2017-12-22

Wszystko przebiegło sprawnie i bezproblemowo. Zakupiony towar wysokiej jakości.

5 / 5 2017-12-22

Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Produkty bardzo dobrej jakości. Szybka realizacja zamówienia. Sklep godny polecenia!

5 / 5 2017-12-18

Bardzo szybka i profesjonalna dostawa.. Jak zawsze towar najwyższej jakości .

2017-12-14

Wybitny sklep

2017-12-13

Zamówione - przesyłka dotarła

5 / 5 2017-12-11

Szybka obsługa i przesyłka.

2017-12-09

Bardzo dobra

5 / 5 2017-12-04

Super, polecam, szybko, sprawnie, dobre jakościowo produkty.

5 / 5 2017-11-29

Wzorowa realizacja, polecam

5 / 5 2017-11-25

Szybko i sprawnie. Polecam

5 / 5 2017-11-18

Zamówienie zrealizowane na drugi dzień, gorąco polecam!

5 / 5 2017-11-05

Zakup zgodny z opisem, kontakt bardzo dobry. Szybka dostawa.

5 / 5 2017-11-02

Doskonały sklep internetowy dla fanów BlackBerry w Polsce. Szybka realizacja zamówień, możliwość płatności przy odbiorze.

5 / 5 2017-10-31

Wszystko jak zwykle ok.

5 / 5 2017-10-30

Polecam sklep ;-)

5 / 5 2017-10-28

Bardzo szybko i sprawnie. Polecam.

5 / 5 2017-10-16

Zawsze świetna szybką obsługa. Towar świetnej jakości.

5 / 5 2017-10-16

OK

2017-10-08

Dobry sklep

5 / 5 2017-10-05

natychmiastowy kontakt pomimo tego że już było późno uważam za wzorowe zachowanie, wysyłka i wszystko inne również szybkie i prawidłowe. Polecam.

5 / 5 2017-10-01

Bardzo szybka realizacja.

2017-09-06

Transakcja przebiegła pomyślnie, jednak nowy towar ze skazami kosmetycznymi. Będzie reklamacja.

5 / 5 2017-09-02

Profesjonalna, mega-szybka wysyłka. Towar jak zwykle doskonałej jakości. Gorąco polecam wszystkim miłośnikom i użytkownikom telefonów BlackBerry.

5 / 5 2017-08-30

Polecam zakupy w bbsklep.pl

5 / 5 2017-08-30

Wszystko w porządku, bez problemów i super obsługa. Polecam

2017-08-29

Rzetelne i zaufane miejsce nie tylko dla fanów Blackberry :)

5 / 5 2017-08-18

Wszystko ok. Polecam!

5 / 5 2017-08-06

Polecam !!!

2017-08-01

Sprawnie i zgodnie z opisem.

5 / 5 2017-07-25

Wszystko jak zwykle ok.

2017-07-15

bardzo dobry

5 / 5 2017-07-14

OK

5 / 5 2017-07-11

Ok

2017-07-10

bardzo dobry, godny polecenia

5 / 5 2017-07-09

Gorąco polecam. Szybko i na temat.

5 / 5 2017-07-07

Super, wszystko w najlepszym porządku

2017-07-07

Towar kupiłem jeszcze w lipcu i do dziś nie otrzymałem go. Nie otrzymałem również zwrotu pieniędzy, a 5 moich ostatnich mailów pozostało bez odpowiedzi. Problem po części leży po stronie inpostu - towar zaginął w dostawie. BBSklep nie wydaje się jednak robić cokolwiek by problem rozwiązać. Zgodnie z informacją od inpostu to nadawca paczki powinien złożyć reklamację, a inpost ma 14 dni na odpowiedź. Milczenie BBSklepu odbieram jako informację, że reklamacji nie złożono mimo moich próśb.

5 / 5 2017-07-06

Super

2017-07-01

To kolejne bardzo udane zakupy w tym sklepie. Kolejne i nie ostatnie, bo bardzo lubię taki poziom obsługi klienta

2017-06-30

B. dobry

5 / 5 2017-06-16

Wszystko ok, bardzo szybki kontakt

2017-06-06

Realizacja zamówienia jak i oferowany towar na wysokim poziomie.

2017-06-02

xx

5 / 5 2017-05-28

Wszystko super. Polecam!

5 / 5 2017-05-09

Polecam!

2017-05-03

Zamówiony produkt dotarł na czas. Wszystko zgodne z zamówienie i solidnie zapakowane.

5 / 5 2017-05-01

Super polecam na 100%

2017-04-18

Jak zwykle bardzo sprawnie i fachowo!

5 / 5 2017-04-16

Zamówienie zrealizowane na drugi dzień, gorąco polecam!

5 / 5 2017-04-04

Wszystko odbyło się bez perturbacji i problemów. Szybko, sprawnie i solidnie. Sklep Jak najbardziej godny polecenia.

5 / 5 2017-04-04

Wszystko OK.

5 / 5 2017-03-31

Polecam w 100%

Rzetelne opinie o Bbsklep.pl

Bbsklep.pl

Siedziba
Bielsko-Biała

WWW
http://www.bbsklep.pl

Email
[email protected]

Telefon
33 822 14 85

Komórka
-

Infolinia
801567123

Logowanie