Kategorie: / Pozostałe

Bdkarma.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.72
opinie o Bdkarma.pl
5 / 5 2019-03-10

Pewny, profesjonalny sklep, bardzo dobry kontakt. Jedyną niedogodnością jest fakt, że nieraz trzeba czekać parę dni na skompletowanie przesyłki.

2 / 5 2019-03-09

Nie polecam! Otrzymałam (z dwudniowym opóźnieniem) zupełnie inną karmę niż zamówiłam. Na fakturze był oczywiście dobry produkt - ten droższy, czyli ja dostałam tańszą podróbkę. Próbowałam wyjaśnić sprawę telefonicznie, ale: 1) na fakturze jest podany błędny numer telefonu (przekierowuje do kancelarii prawnej), 2) telefon znaleziony w sieci: konsultantka nie umiała mi konstruktywnie wyjaśnić, jak złożyć reklamację, aby otrzymać zwrot kosztów przesyłki. Poza tym paczka przyszła podarta, faktura wyglądała jakby ktoś ją przeżuł, a potem podeptał. Skusili mnie niską ceną, nie opłacało się ryzykować :/

5 / 5 2019-03-04

Goraco polecam.

5 / 5 2019-03-03

Szybka i sprawna obsługa

5 / 5 2019-02-28

Wszystko w jak najlepszym porządku..szybko sprawnie i bez zastrzeżeń..napewno zamowie kolejny raz ;) pozdrawiam Tuśka ;)

5 / 5 2019-02-19

Rewelacyjny kontakt, błyskawiczna dostawa! super sklep!

2019-02-16

Swietny sklep,swietne ceny, ludzie z otwartym sercem, dostawa blyskawiczna. Czego chciec wiecej?

2019-02-15

o.k.

2019-02-14

Moje odczucia są bardzo pozytywne. Zrobię w tym sklepie zakupy ponownie.

5 / 5 2019-02-03

transakcja przebiegła szybko i bez żadnych problemów

2019-01-20

świetne ceny

5 / 5 2019-01-04

Polecam

5 / 5 2018-12-12

Wszystko dokładnie tak jak na zdjęciach i opisie, jestem bardzo zadowolony i moja Seya również. Teraz o wiele lepiej jej jeść z nowej podstaki na miski.

2018-12-12

Spoczko spoczko, trochę czekałem ale tak wszystko oki ;)

2018-12-08

Wszystko na 5 z plusem!

2018-12-08

Błyskawiczna dostawa, już na drugi dzień dostaliśmy paczkę. Towar zgodny z opisem!

2018-12-04

SKLEP MA NAJLEPSZĄ CENĘ ZA KARMĘ I DOSTAWA POWYŻEJ 99ZŁ DARMOWA CO UWAŻAM ZA PODSTAWOWY PLUS :)

5 / 5 2018-12-02

Natychmiastowa realizacja, sympatyczny kontakt.. Towar zgodny z oczekiwaniami:) POLECAM!

2018-11-27

Błyskawiczna reakcja - zamówienie z 16.30 jeszcze tego samego dnie wyszło do kuriera i rankiem następnego dnia było już u mnie

5 / 5 2018-11-22

bardzo do9bra obsługa, jestem zadowolona .

5 / 5 2018-11-20

SUPER!

5 / 5 2018-11-15

Bardzo bogaty asortyment, przystępne ceny, ekspresowa wysyłka i dostawa:) Polecam

5 / 5 2018-11-13

Jest ok.

2018-11-07

Bardzo dobry sklep.

5 / 5 2018-11-01

Realizacja prawidłowa,obsługa ok,towar bez zastrzeżeń.polecam korzystanie z usług BD.sklepu!

2018-10-16

Uwielbiam robić zakupy w Zooplus !!!! Świetna jakość i bardza atrakcyjna cena !!!!

5 / 5 2018-10-09

Szybko, sprawnie i bez najmniejszych problemów!! Polecam!!

5 / 5 2018-10-08

Wszystko jak najbardziej w porządku. Był mały problem z dostępnością jednego produktu, ale udało się fo zastąpić.Polecam.

2018-09-25

Robiłam zakupy w tym sklepie trzeci raz i bardzo się zawiodłam. Zależało mi na czasie realizacji. Zamówienie miało zostać wysłane po 24 godzinach. Po trzech dniach cisza. Po moim kontakcie powiedzieli mi, ze nie mieli karmy i wyślą zamówienie po weekendzie dorzucą jakiś gratis. W poniedziałek zadzwoniono do mnie, że tym razem nie ma innego produktu, co było mi na rękę, bo i tak musiałam prawie wszystko kupić w sklepie stacjonarnym. Zrezygnowała, z części produktów telefonicznie. Paczka przyszła równo po tygodniu od złożenia zamówienia. Kontakt był trudny, nie na wszystkie maile dostałam odpowiedź, a gratisów w paczce nie było.

2018-09-17

Bdkarma.pl to odpowiednie miejsce w internecie dla miłośników zwierząt - ciekawa oferta, szczegółowe opisy produktów, a przy tym przyjazna dla użytkownika, przejrzysta strona internetowa ;)

5 / 5 2018-09-11

super

5 / 5 2018-08-28

Jestem bardzo zadowolona. To na pewno nie były moje ostatnie zakupy. Asortyment jest spory, ceny bardzo atrakcyjne.

2018-08-27

Zakupy bardzo udane

2 / 5 2018-08-22

Towar zgodny z opisem, jednak dostawa opóźniona o kilka dni z winy kuriera. Sklep nie odpowiada na maile i telefony. Zero kontaktu. Brak obsługi klienta. Musiałam sama interweniować w firmie kurierskiej, co powinien zrobić sprzedający. Gdybym sama nie wydzwaniała przez 2 dni do firmy kurierskiej, to nie wiem czy w ogóle otrzymałabym przesyłkę - zero zainteresowania czy pomocy ze strony sklepu. Nie polecam

5 / 5 2018-08-08

Błyskawiczna dostawa, towar zgodny z opisem. Polecam.

5 / 5 2018-07-29

Polecam!

5 / 5 2018-07-25

Super

5 / 5 2018-07-24

sklep działa wspaniale przesyłka błyskawiczna polecam

5 / 5 2018-07-15

Szybka transakcja bez problemów! Dobry kontakt.

5 / 5 2018-07-12

Bardzo dobra opinia dla sklepu i rewelacyjna obsługa z poziomu działu sprzedaży. Brakowało jednego produktu z zamówienia. Został bardzo szybko domówiony i wysłany w komplecie.

2018-06-15

Doskonałe miejsce na dokonywanie e-zakupów dla swoich pupili.

5 / 5 2018-06-08

Bardzo profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-05-17

ok

5 / 5 2018-05-10

jak zawsze szybko. Sklep godny polecenia

5 / 5 2018-05-07

Wszystko w porządku, wysyłka szybka, dobrze zabezpieczona

2018-04-26

wszystko godne polecenia!

1 / 5 2018-04-22

duży wybór, dobre ceny, brak negatywnych wrażeń z realizacji zamówienia

2018-04-22

bardzo dobra

2018-04-11

Bardzo dobra, sprawna obsługa, towar dostarczono ekspresowo, bardzo wygodna opcja darmowej dostawy

5 / 5 2018-04-07

Jestem zadowolona, dodatkowo mój piesek otrzymał gratis w postaci dwóch puszek karmy.

5 / 5 2018-03-05

szybka obsługa

5 / 5 2018-03-03

Wszystko OK.

2018-02-15

Bardzo fajny sklep

5 / 5 2018-02-01

Ok

5 / 5 2018-01-03

Bardzo dobry kontakt. Szybka realizacja zamówienia . Produkty zgodne z opisem. Polecam.

5 / 5 2017-12-25

super sklep

2017-12-05

Tanio, ale przesyłka spakowana w worek na śmieci z naklejką "ostrożnie", przydałby się jakiś karton. W innych sklepach przy dużych zamówieniach można dostać jakiś gratis.

2017-12-01

Zamówiłem kilka artykułów, w tym m.in. kuwetę i transporter. Niestety oba produkty przysłane zostały bez zaczepów. Pomimo trzech zgłoszeń (1 telefoniczne i 2 mailowe) nie dostałem żadnej odpowiedzi. Wydałem 100zł na nie działającą kuwetę i nie działający transporter. Nigdy więcej nie kupię nic w tym sklepie.

5 / 5 2017-11-29

Produkt zgodny z opisem, konkurencyjna cena, szybka dostawa. Będę kontynuować zakupy w tym sklepie. Jesteśmy bardzo zadowoleni z zakupów.

5 / 5 2017-11-23

Bardzo polecam

2017-11-14

Oki, ale lepiej powinni zabezpieczyć przesyłki / zbyt miękki karton jak na prawie 20kg karmy w puszkach/

5 / 5 2017-10-13

Bardzo szybka wysyłka, paczka dotarła już następnego dnia. Dobre, przystępne ceny.

5 / 5 2017-10-13

ok

5 / 5 2017-10-03

Towar zgodny z zamówieniem, dobrze zabezpieczony na czas transportu. Polecam.

2 / 5 2017-09-23

Nikomu nie polecam tego sklepu. Czekałam ponad tydzień na SPROWADZENIE produktów do sklepu( nie wiem gdzie się zaopatrzają, bo taki duży sklep jednak powinien mieć większość rzeczy na miejscu,a nie już z góry zakładać sobie kilka dni na dostawę) . Dodatkowo gdy chciałam zrezygnować z zamówienia po upływie tyg Pani przez telefon zapewniła mnie,że przesyłka zostanie wysłana na dwie tury ,oczywiście miałam ponieść jeden koszt dostawy. Jedna tura przyszła, a po kilku dniach zostały mi bez żadnego maila odesłane pieniądze na konto niewiadomo dlaczego. Okazało się ,że nie wysyłają na dwie paczki. Jedno wielkie KŁAMSTWO i oszuści . Lepiej pójść do sklepu stacjonarnego niż czekać niewiadomo jak długo na przesyłkę .

2017-09-14

Bardzo dobra obsługa.

5 / 5 2017-09-14

Obsługa dość szybka.i w czasie gdy były problemy z asortymentem obsługa się postarała o wyjaśnienie i zamianę. Generalnie robią to co trzeba

5 / 5 2017-09-11

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w sklepie. Przystępna cena oraz szybka obsługa.

5 / 5 2017-09-04

bardzo sprawnie,profesjonalnie.Polecam

2017-08-29

Rewelacja, nie obejrzałem się a wszystko było na miejscu. Tak powinien działać sklep internetowy.

2017-08-22

WZOROWY SPRZEDAWCA

2017-08-19

bardzo dobry sklep internetowy

5 / 5 2017-08-10

Wszystko OK POLECAM

5 / 5 2017-08-04

Bardzo polecam. Pomimo braku zamówionego towaru oferowano produkt zastępczy w dobrej cenie. Świetny kontakt telefoniczny

5 / 5 2017-08-02

szybko realizuje zamówienie polecam

5 / 5 2017-07-10

Bardzo dobrze zorganizowany sklep. Zakupy doszły szybko. Konkurencyjne ceny (kupowalam Francodex- gryzaki dla psów na zęby, były sporo tańsze niż u konkurencji).

5 / 5 2017-07-07

wszystko jest ok

5 / 5 2017-07-06

Bardzo szybka dostawa polecam wszystkim

5 / 5 2017-07-04

ogólnie pozytywnie pomimo wady produktu reklamacja szybko i pozytywnie rozpatrzona

2017-06-11

W sumie pozytywnie chociaż w porównaniu do innych e-sklepów gdzie też płacę z góry czas dostawy jest długi ale za to jakośc pakowania towaru poprawili.

2017-06-08

Bardzo dobry sklep.

2017-06-03

Na pewno jeszcze kiedyś zrobię w nim zakupy.

5 / 5 2017-06-01

Gorąco polecem zakupy w sklepie.Szybka dostawa

5 / 5 2017-05-30

bardzo polecam sklep, szybko i profesjonalnie zostałam obsłużona

2 / 5 2017-05-29

Nie polecam. Sklep ma w dostępności opis 2-3 dni, co oznacza że nie ma towaru na stanie. Pod zamówienie klientów próbuje je sprowadzić. Nieopatrznie opłaciłem z góry zamówiony towar. Po 5 dniach oczekiwania nie mam kasy ani towaru. Za to wymieniłem kilka maili z obsługą sklepu i dowiedziałem się, że jednej pozycji z mojego zamówienia nie ma u dystrybutora. Jeśli zamawia się towar dla dziecka, to jako rodzic wyszedłem na durnia. Jak mu wytłumaczyć, że sklep sprzedaje to czego fizycznie nie ma?

2017-05-19

świetny

5 / 5 2017-05-18

polecam

2017-05-04

Bardzo dobra.

5 / 5 2017-04-23

Warto korzystać Szybka dostawa duży wybór produktów po dobrych cenach

2017-04-07

ogolnie ejstem niezadowlona, za karme zaplacilam od razu pzry zakupie online a cvzekalam 2 tyg, pies by zdechl z powodu problemow z nerkami znaim karma doszla

Rzetelne opinie o Bdkarma.pl

Bdkarma.pl

Siedziba
Białystok

WWW
http://www.bdkarma.pl

Email
-

Telefon
+48 22 25 70 177

Komórka
+48 510 091 270

Infolinia
801 009 177

Logowanie