Kategorie: / Pozostałe

Bdkarma.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.73
opinie o Bdkarma.pl
5 / 5 2019-03-10

Pewny, profesjonalny sklep, bardzo dobry kontakt. Jedyną niedogodnością jest fakt, że nieraz trzeba czekać parę dni na skompletowanie przesyłki.

2 / 5 2019-03-09

Nie polecam tego sklepu! Przesyłkę otrzymałam z dwudniowym opóźnieniem, a w paczce znajdowała się zupełnie inna karma niż ta, którą zamówiłam. Na fakturze był napisany dobry produkt, ale otrzymałam tańszą podróbkę. Niestety, kiedy próbowałam wyjaśnić sytuację przez telefon, okazało się, że podany na fakturze numer jest błędny i nie prowadzi do sklepu. Po znalezieniu prawidłowego numeru telefonu, konsultantka nie umiała mi pomóc w konstruktywny sposób w procesie reklamacji, którą chciałam złożyć w celu otrzymania zwrotu kosztów przesyłki. Ponadto paczka była podarta, a faktura wyglądała jakby została przeżuta i podeptała. Mimo niskiej ceny, którą zaoferował sklep, żałuję, że zdecydowałam się zaryzykować zakupy u nich.

5 / 5 2019-03-04

Goraco polecam.

5 / 5 2019-03-03

Szybka i sprawna obsługa

5 / 5 2019-02-28

Wszystko w jak najlepszym porządku..szybko sprawnie i bez zastrzeżeń..napewno zamowie kolejny raz ;) pozdrawiam Tuśka ;)

5 / 5 2019-02-19

Rewelacyjny kontakt, błyskawiczna dostawa! super sklep!

2019-02-16

Swietny sklep,swietne ceny, ludzie z otwartym sercem, dostawa blyskawiczna. Czego chciec wiecej?

2019-02-15

o.k.

2019-02-14

Moje odczucia są bardzo pozytywne. Zrobię w tym sklepie zakupy ponownie.

5 / 5 2019-02-03

transakcja przebiegła szybko i bez żadnych problemów

2019-01-20

świetne ceny

5 / 5 2019-01-04

Polecam

5 / 5 2018-12-12

Wszystko dokładnie tak jak na zdjęciach i opisie, jestem bardzo zadowolony i moja Seya również. Teraz o wiele lepiej jej jeść z nowej podstaki na miski.

2018-12-12

Spoczko spoczko, trochę czekałem ale tak wszystko oki ;)

2018-12-08

Wszystko na 5 z plusem!

2018-12-08

Błyskawiczna dostawa, już na drugi dzień dostaliśmy paczkę. Towar zgodny z opisem!

2018-12-04

SKLEP MA NAJLEPSZĄ CENĘ ZA KARMĘ I DOSTAWA POWYŻEJ 99ZŁ DARMOWA CO UWAŻAM ZA PODSTAWOWY PLUS :)

5 / 5 2018-12-02

Natychmiastowa realizacja, sympatyczny kontakt.. Towar zgodny z oczekiwaniami:) POLECAM!

2018-11-27

Błyskawiczna reakcja - zamówienie z 16.30 jeszcze tego samego dnie wyszło do kuriera i rankiem następnego dnia było już u mnie

5 / 5 2018-11-22

bardzo do9bra obsługa, jestem zadowolona .

5 / 5 2018-11-20

SUPER!

5 / 5 2018-11-15

Bardzo bogaty asortyment, przystępne ceny, ekspresowa wysyłka i dostawa:) Polecam

5 / 5 2018-11-13

Jest ok.

2018-11-07

Bardzo dobry sklep.

5 / 5 2018-11-01

Realizacja prawidłowa,obsługa ok,towar bez zastrzeżeń.polecam korzystanie z usług BD.sklepu!

2018-10-16

Uwielbiam robić zakupy w Zooplus !!!! Świetna jakość i bardza atrakcyjna cena !!!!

5 / 5 2018-10-09

Szybko, sprawnie i bez najmniejszych problemów!! Polecam!!

5 / 5 2018-10-08

Wszystko jak najbardziej w porządku. Był mały problem z dostępnością jednego produktu, ale udało się fo zastąpić.Polecam.

0 / 5 2018-09-25

Podczas moich trzecich zakupów w tym sklepie, bardzo się rozczarowałam. Chciałam, aby moje zamówienie zostało zrealizowane w ciągu 24 godzin, ale po trzech dniach nadal nie otrzymałam informacji. Dzwoniąc do sklepu dowiedziałam się, że nie mieli produktu i wysyłka zostanie opóźniona do poniedziałku, z dodatkowym gratisem. Niestety, gdy skontaktowali się ze mną w poniedziałek, poinformowali mnie, że również nie mają innego produktu. Ostatecznie zdecydowałam się na częściową rezygnację z zamówienia i zakupy poza sklepem internetowym. Paczka dotarła do mnie po tygodniu od złożenia zamówienia, ale było problemy z kontaktem i gratisów w paczce nie było.

0 / 5 2018-09-17

Bdkarma.pl jest idealnym miejscem online dla entuzjastów zwierząt. Posiada interesującą ofertę oraz dokładne opisy produktów, a także intuicyjną i przejrzystą stronę, która jest przyjazna dla użytkowników.

0 / 5 2018-09-17

Strona Bdkarma.pl to idealne miejsce dla wszystkich, którzy kochają zwierzęta. Oferuje interesujący wybór produktów i dokładne opisy. Ponadto, jest bardzo przyjazna dla użytkowników i łatwa w nawigacji.

5 / 5 2018-09-11

super

5 / 5 2018-08-28

Jestem bardzo zadowolona. To na pewno nie były moje ostatnie zakupy. Asortyment jest spory, ceny bardzo atrakcyjne.

2018-08-27

Zakupy bardzo udane

2 / 5 2018-08-22

Produkt był zgodny z opisem, ale niestety dostawa opóźniła się o kilka dni z przyczyn zależnych od firmy kurierskiej. Niestety sklep nie odpowiadał na maile ani telefony, co oznacza brak obsługi klienta. Ostatecznie musiałam sama skontaktować się z firmą kurierską, co powinien zrobić sprzedający. Gdybym nie podjęła takiej inicjatywy, wątpię, czy w ogóle odebrałabym przesyłkę. Sklep nie okazał zainteresowania czy pomocy, dlatego nie polecam go.

5 / 5 2018-08-08

Błyskawiczna dostawa, towar zgodny z opisem. Polecam.

5 / 5 2018-07-29

Polecam!

5 / 5 2018-07-25

Super

5 / 5 2018-07-24

sklep działa wspaniale przesyłka błyskawiczna polecam

5 / 5 2018-07-15

Szybka transakcja bez problemów! Dobry kontakt.

5 / 5 2018-07-12

Sklep otrzymał bardzo pochlebną ocenę oraz została wyróżniona rewelacyjna obsługa w dziale sprzedaży. W zamówieniu brakowało jednego produktu, jednak został szybko dokupiony i wysłany w pełnym zestawie.

5 / 5 2018-07-12

Sklep otrzymał bardzo pozytywną recenzję, szczególnie za rewelacyjną obsługę w dziale sprzedaży. Niestety, brakowało jednego produktu z zamówienia, jednak został on natychmiast zamówiony i wysłany wraz z resztą zamówionych przedmiotów.

2018-06-15

Doskonałe miejsce na dokonywanie e-zakupów dla swoich pupili.

5 / 5 2018-06-08

Bardzo profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-05-17

ok

5 / 5 2018-05-10

jak zawsze szybko. Sklep godny polecenia

5 / 5 2018-05-07

Wszystko w porządku, wysyłka szybka, dobrze zabezpieczona

2018-04-26

wszystko godne polecenia!

1 / 5 2018-04-22

duży wybór, dobre ceny, brak negatywnych wrażeń z realizacji zamówienia

2018-04-22

bardzo dobra

2018-04-11

Bardzo dobra, sprawna obsługa, towar dostarczono ekspresowo, bardzo wygodna opcja darmowej dostawy

5 / 5 2018-04-07

Jestem zadowolona, dodatkowo mój piesek otrzymał gratis w postaci dwóch puszek karmy.

5 / 5 2018-03-05

szybka obsługa

5 / 5 2018-03-03

Wszystko OK.

2018-02-15

Bardzo fajny sklep

5 / 5 2018-02-01

Ok

5 / 5 2018-01-03

Bardzo dobry kontakt. Szybka realizacja zamówienia . Produkty zgodne z opisem. Polecam.

5 / 5 2017-12-25

super sklep

0 / 5 2017-12-05

Wysyłka jest niedroga, ale przydałoby się, aby paczka była upakowana w karton zamiast w worki na śmieci, które mają jedynie naklejkę "ostrożnie". W innych sklepach, kiedy robi się duże zamówienia, często można otrzymać jakieś darmowe dodatki.

0 / 5 2017-12-05

Jestem zainteresowany zakupem, ale sugerowałbym, aby przesyłka została odpowiednio zabezpieczona kartonem, a nie tylko zapakowana w worek na śmieci z naklejką "ostrożnie". W innych sklepach otrzymuje się bezpłatnie dodatkowy element przy większych zamówieniach.

0 / 5 2017-12-01

Zamówiłem kilka rzeczy, między innymi kuwetę i transporter. Niestety, oba artykuły przyszły bez części do przypięcia. Mimo że skontaktowałem się z nimi trzy razy (raz telefonicznie i dwa razy mailowo), nie otrzymałem żadnej odpowiedzi. Wyrzuciłem 100zł w błoto na kuwetę i transporter, które nie działają. Już nigdy więcej nie zamówię niczego z tego sklepu.

5 / 5 2017-11-29

Produkt zgodny z opisem, konkurencyjna cena, szybka dostawa. Będę kontynuować zakupy w tym sklepie. Jesteśmy bardzo zadowoleni z zakupów.

5 / 5 2017-11-23

Bardzo polecam

2017-11-14

Oki, ale lepiej powinni zabezpieczyć przesyłki / zbyt miękki karton jak na prawie 20kg karmy w puszkach/

5 / 5 2017-10-13

Bardzo szybka wysyłka, paczka dotarła już następnego dnia. Dobre, przystępne ceny.

5 / 5 2017-10-13

ok

5 / 5 2017-10-03

Towar zgodny z zamówieniem, dobrze zabezpieczony na czas transportu. Polecam.

2 / 5 2017-09-23

Odradzam ten sklep. Musiałam czekać ponad tydzień na dostawę produktów, które powinny być dostępne w dużym sklepie, a nie zamawiane przez kilka dni. Kiedy chciałam zrezygnować z zamówienia, kobieta przez telefon obiecała mi dostawę produktów na dwie tury, z jednym kosztem dostawy. Jedna tura dotarła, ale po kilku dniach zwrócili mi pieniądze bez żadnego wyjaśnienia. Okazało się, że nie robią dostawy na dwie paczki. To wielkie kłamstwo i oszustwo. Warto skorzystać z tradycyjnego sklepu niż czekać tak długo na przesyłkę.

2017-09-14

Bardzo dobra obsługa.

5 / 5 2017-09-14

Obsługa dość szybka.i w czasie gdy były problemy z asortymentem obsługa się postarała o wyjaśnienie i zamianę. Generalnie robią to co trzeba

5 / 5 2017-09-11

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w sklepie. Przystępna cena oraz szybka obsługa.

5 / 5 2017-09-04

bardzo sprawnie,profesjonalnie.Polecam

2017-08-29

Rewelacja, nie obejrzałem się a wszystko było na miejscu. Tak powinien działać sklep internetowy.

2017-08-22

WZOROWY SPRZEDAWCA

2017-08-19

bardzo dobry sklep internetowy

5 / 5 2017-08-10

Wszystko OK POLECAM

5 / 5 2017-08-04

Bardzo polecam. Pomimo braku zamówionego towaru oferowano produkt zastępczy w dobrej cenie. Świetny kontakt telefoniczny

5 / 5 2017-08-02

szybko realizuje zamówienie polecam

5 / 5 2017-07-10

Ten sklep jest bardzo sprawnie zorganizowany. Moje zakupy dotarły szybko. Ceny są konkurencyjne (gdy kupowałam gryzaki dla psów Francodex, były znacznie tańsze niż u innych sklepów).

5 / 5 2017-07-07

wszystko jest ok

5 / 5 2017-07-06

Bardzo szybka dostawa polecam wszystkim

5 / 5 2017-07-04

ogólnie pozytywnie pomimo wady produktu reklamacja szybko i pozytywnie rozpatrzona

2017-06-11

W sumie pozytywnie chociaż w porównaniu do innych e-sklepów gdzie też płacę z góry czas dostawy jest długi ale za to jakośc pakowania towaru poprawili.

2017-06-08

Bardzo dobry sklep.

2017-06-03

Na pewno jeszcze kiedyś zrobię w nim zakupy.

5 / 5 2017-06-01

Gorąco polecem zakupy w sklepie.Szybka dostawa

5 / 5 2017-05-30

bardzo polecam sklep, szybko i profesjonalnie zostałam obsłużona

2 / 5 2017-05-29

Nie polecam tej firmy, ponieważ pomimo dostępności towaru na 2-3 dni, okazuje się, że w rzeczywistości go nie ma na stanie. Sklep stara się sprowadzić zamówiony towar na życzenie klientów, jednak w moim przypadku nie był w stanie tego zrobić. Niestety, zaopatrzenie zamówienia okazało się pomyłką, ponieważ po upływie 5 dni oczekiwania, nie otrzymałem ani zamówionego produktu, ani zwrotu pieniędzy. Dodatkowo, zostałem poinformowany przez obsługę sklepu, że nie mają jednej z pozycji, która została zamówiona. W sytuacji, gdy kupuje się produkty dla dziecka, jako rodzic czuję się oszukany. Nie wiem, jak wytłumaczyć mojemu dziecku, że sklep oferował produkt, którego w rzeczywistości nie było na stanie.

2017-05-19

świetny

5 / 5 2017-05-18

polecam

2017-05-04

Bardzo dobra.

5 / 5 2017-04-23

Warto korzystać Szybka dostawa duży wybór produktów po dobrych cenach

2017-04-07

ogolnie ejstem niezadowlona, za karme zaplacilam od razu pzry zakupie online a cvzekalam 2 tyg, pies by zdechl z powodu problemow z nerkami znaim karma doszla

Rzetelne opinie o Bdkarma.pl

Bdkarma.pl

Siedziba
Białystok

WWW
http://www.bdkarma.pl

Email
-

Telefon
+48 22 25 70 177

Komórka
+48 510 091 270

Infolinia
801 009 177

Logowanie