Kategorie: / Zdrowie I Uroda

Beardman.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.91
opinie o Beardman.pl
4 / 5 2019-03-24

Polecam

5 / 5 2019-03-10

Jak zawsze profesjonalna obsługa i bardzo szybki czas realizacji zamówienia. Polecam!

5 / 5 2019-03-09

Produkty wysokiej jakości, w stosunkowo niskiej cenie, szybka dostawa, piękny zapach, ale przede wszystkim prezent trafiony w punkt dla każdego brodacza

5 / 5 2019-02-25

POLECAM :)

5 / 5 2019-02-24

Przysyłka świetnie zapakowana, szybka dostawa. Polecam!

4 / 5 2019-02-21

Profesjonalna obsługa i szybka dostawa

5 / 5 2019-02-17

Szybka i sprawna transakcja, przesyłka szybko doszła.

5 / 5 2019-02-17

Profesjonalna obsługa, szybka dostawa. Godne polecenia.

5 / 5 2019-02-12

Polecam

5 / 5 2019-02-08

Polecam wszystkim brodaczom. p

5 / 5 2019-02-07

Najlepszy sklep dla brodaczy, z najlepszym asortymentem i cenami. Ja zaopatruje tam Męża i Ojca. Prowadzą go super ludzie, którzy zawsze doradzą, bo znają się na tym co sprzedają. Realizacja zamówienia za każdym razem błyskawiczna. Polecam!

5 / 5 2019-01-25

Super szybką obsługa. Olejek pachnie pięknie. Produkt pięknie zapakowany. Polecam!

5 / 5 2019-01-24

Lubie ten sklep

5 / 5 2019-01-20

Super sklep!

5 / 5 2019-01-11

Wszystko super, produkty wysokiej jakości :) jestem zadowolony polecam każdemu bratu w brodzie :)

5 / 5 2019-01-10

Bardzo sprawny proces zakupu produktów - od momentu złożenia zamówienia do czasu odbioru przesyłki.

5 / 5 2019-01-04

Paczka dostarczona w błyskawicznym tempie.

5 / 5 2019-01-03

Realizacja zamówienia bardzo szybka, właściwie byłam zdziwiona jak szybko produkt był u mnie. Produkt wygląda jeszcze lepiej niż na zdjęciach, bardzo staranne wykończenie. Szczerze polecam!

4 / 5 2019-01-03

Sklep godny polecenia produkty są fajne i w dobrej jakości . Pozdrawiam

5 / 5 2018-12-27

Jak zwykle ekspresowo, uprzejmie :)

5 / 5 2018-12-25

Profesjonalna obsługa i szybka realizacja. Polecam :)

5 / 5 2018-12-20

Polecam zakupy w tym sklepie, super obsługa, szybka realizacja przesyłki

5 / 5 2018-12-16

Jako posiadaczka Brodacza w końcu odnalazłam swoje miejsce w internecie, służące do uszczęśliwiania mojego mężczyzny! :))) Newsletter to coś cudownego - dużo wartościowych porad i propozycji. Jakoś zawsze miło czyta mi się te maile od Krótkobrodego - nigdy ze sobą nie gadaliśmy, a już czuję się, jakbym kupowała u swojego serdecznego kumpla. ;) Rabaty, szeroki asortyment, szybka wysyłka, wszystko starannie i bezpiecznie zapakowane. BeardMan jest warty bycia mu wiernym. Polecam wszystkim z całego serca! :)

5 / 5 2018-12-14

Transakcja przebiegła pomyślnie. Wszysko super

5 / 5 2018-12-12

Facet mega zadowolony

5 / 5 2018-12-02

Kolejne udane zakupy w tym sklepie. Mega szybka wysyłka. Brodacz zadowolony. Polecam i na pewno wrócę! :)

5 / 5 2018-11-30

Profesjonalna obsługa, polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-11-27

Bardzo szybka wysyłka, dobrze zapakowane produkty. Polecam

5 / 5 2018-11-27

Gorąco polecam sklep szybka dostawa.

5 / 5 2018-11-20

Ytansakcja szybka i przyjemna

5 / 5 2018-11-16

Szybka wysyłka,wszystko zgodne z opisem. Oby tylko teraz w święta mój chłopak był zadowolony :D

5 / 5 2018-11-08

Nie ma sensu ujmować w słowa pochwały ten wspaniały sklep - słów bowiem na to nie wystarczy. Gorąco polecam!

5 / 5 2018-11-05

Szybko sprawnie bez problemu

5 / 5 2018-10-26

Dobrze

5 / 5 2018-10-26

Realizacja zmówienia przebiegła bardzo sprawnie, bez żadnych problemów, towar zgodny z opisem spełnił całkowicie moje oczekiwania. Serdecznie polecam.

5 / 5 2018-10-15

Najlepszy sklep na świecie ;)

5 / 5 2018-10-13

Wszystko super, brak jakichkolwiek zastrzeżeń

5 / 5 2018-10-13

Transakcja przebiegła pomyślnie na wszystkich etapach. Gorąco polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-10-11

Polecam, krem spełnił moje oczekiwania.

5 / 5 2018-10-08

szybko, sprawnie, profesjonalnie

5 / 5 2018-10-07

Wszystko super. Polecam

5 / 5 2018-10-04

Wszytko ok. Polecam

5 / 5 2018-09-28

Super

5 / 5 2018-09-08

super

5 / 5 2018-09-08

Jestem bardzo zadowolony z obsługi jak i towaru napewno bede robil zamówienia w przyszłości.

5 / 5 2018-08-31

rewelacja.Polecam

5 / 5 2018-08-28

Szybko i na temat :) Polecam!

5 / 5 2018-08-21

Bardzo dobra obsługa, szybko realizowane zamówienie.

5 / 5 2018-08-13

Wszystko ok

5 / 5 2018-08-09

Mogę tylko powiedzieć super, super, super.!!!!

5 / 5 2018-08-05

Moje pierwsze zakupy w tym serwisie i podejrzewam, że nie ostatnie. Jestem bardzo zadowolony z szybkości obsługi i jakości produktów. Pozdrawiam

4 / 5 2018-08-02

Wszystko git, polecam jak najbardziej

5 / 5 2018-07-26

Polecam.

5 / 5 2018-07-26

Świetny sklep, zdecydowanie polecam. Kupuję tu już po raz kolejny i za każdym razem byłem bardzo zadowolony zarówno z produktów, jak i poziomu obsługi klienta. Szybka wysyłka, bardzo dobra jakość opakowania i powiadomienie o każdym etapie wysyłki - czego chcieć więcej?

5 / 5 2018-07-06

Szybko, sprawnie, profesjonalna obsługa jestem bardzo zadowolony i polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-07-01

Świetna obsługa, produkt w 100% zgodny z opisem. Na pewno zrobię w nim zakupy ponownie.

5 / 5 2018-06-30

Szybka wysyłka,wszystko zgodne z opisem. Oby tylko teraz w święta mój chłopak był zadowolony :D

5 / 5 2018-06-30

Profesjonalna obsługa. Transakcja przebiegła bez zarzutu. Polecam.

5 / 5 2018-06-23

Przesyłka dotarła szybko i na miejsce. Produkt zgodny z opisem i nie uszkodzony. Polecam

5 / 5 2018-06-21

Szybka realizacja zamówienia co było ważne ze względu na zbliżające się święta. Produkty zgodne z zamówieniem

4 / 5 2018-06-08

Kupuję drugi raz, odbiorcy kosmetyków są zadowoleni.

5 / 5 2018-05-25

Profesjonalna i pomocna obsługa, błyskawiczna przesyłka. Polecam!

5 / 5 2018-05-25

Polecam

4 / 5 2018-05-15

Wszystko idealnie.

4 / 5 2018-05-10

Polecam zakupu w tym sklepie.

5 / 5 2018-05-10

Wszystko w jak najlepszym porządku.

5 / 5 2018-05-08

Szybko i sprawnie. Jakość przede wszystkim.

4 / 5 2018-05-08

Moje zamowienie zostało zrealizowane szybko i sprawnie. Polecam

5 / 5 2018-04-26

Polecam!!! Produkty zgodne z opisem. Wszystko wyjątkowo skrupulatnie zabezpieczone na czas wysyłki a sama wysyłka zrealizowana błyskawicznie. Bieżąca informacja o stanie realizacji zamówienia, w tym przesłanie nr listu przewozowego dla śledzenia przesyłki. Były to nie pierwsze i zapewne nie ostanie moje zakupy w BeardMan. Pozdrawiam!!!

5 / 5 2018-04-15

Kupiłam zestaw mojemu brodaczowi. Całość prezentuje się bardzo elegancko, piękne opakowanie, kartacz świetnie wykonany, mydełko i balsam przyjemnie pachną. Jestem pewna, że będzie to trafiony prezent.

5 / 5 2018-04-13

Profesjonalna obsługa, najlepszy sklep dla Brodaczy. Na pewno zrobię tu jeszcze zakupy dla mojej drugiej połówki :)

5 / 5 2018-04-08

Bardzo szybka dostawa, produkt super

5 / 5 2018-03-08

Jesteście super. Dzieki

5 / 5 2018-02-24

Świetny sklep polecam każdemu brodaczowi. Pozdrawiam ;)

5 / 5 2018-02-22

Gorąco polecam

5 / 5 2018-02-21

Było to moje pierwsze zamówienie i na pewno nie ostatnie! O każdym stadium byłam informowana mailowo a przesyłka dotarła do mnie błyskawicznie! Szczerze polecam!

5 / 5 2018-02-04

Wszystko super. Polecam

5 / 5 2018-02-03

Wszystko zgodnie z oczekiwaniami :)

4 / 5 2018-01-31

Wszystko ok,polecam ten sklep.

5 / 5 2018-01-29

Jesteśmy bardzo zadowoleni. Zapach olejku obłędny, bardzo dobrze nawilża brodę i skórę. Szybka przesyłka, fajne promocje. Prezent sie udał :). Polecam

5 / 5 2018-01-27

Nic do zarzucenia, porządny sklep

5 / 5 2018-01-27

Wszystko w najlepszym porządku, na pewno zrobię tu zakupy jeszcze wiele razy :)

5 / 5 2018-01-22

Wszystko ok. Polecam

5 / 5 2018-01-14

Najlepszy sklep dla brodaczy!

5 / 5 2018-01-07

Rewelacyjny przebieg transakcji - czas realizacji chyba szybszy jak 24h :) i świetne produkty. Wracam z przyjemnością.

4 / 5 2018-01-05

Szybka wysyłka. Polecam!

5 / 5 2018-01-04

Najlepszy sklep dla brodaczy! Super szybka realizacja zamówienia. Gorąco polecam.

5 / 5 2018-01-02

Polecam wszystkim brodaczom :)

5 / 5 2017-12-24

profesjonalnie, szybko, polecam!

5 / 5 2017-12-17

Polecam, profeska!

5 / 5 2017-12-06

Brawo Panowie Zamowione we wtorek a w srode juz w paczkomacie dzieki

5 / 5 2017-12-02

Kolejne zakupy jak zawsze bez problemów.

5 / 5 2017-11-28

Transakcja przebiegła pomyślnie. Profesjonalne podejście do klienta.

5 / 5 2017-11-22

Wszystko jak należy.

5 / 5 2017-11-21

Pan drwal original. Zapach obłędny! Cudny produkt. Mega polecam zakup w tym sklepie ;)

5 / 5 2017-11-19

Szybko, rzetelnie, bez zastrzeżeń

5 / 5 2017-11-19

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-11-17

Same zalety :-)

5 / 5 2017-11-16

Rewelacyjny sklep z genialną obsługą. Żałuję, że sama nie mam brody. Perfekcyjne doradztwo, pomoc, wsparcie na każdym etapie, świetna znajomość produktów, Team zaangażowany i gotowy do pomocy. Mieli czas i cierpliwość, poświecili mi mnóstwo czasu, żeby mój Pan Brodacz był zadowolony. Gorąco polecam!

5 / 5 2017-11-11

Polecam!

5 / 5 2017-11-09

Bardzo szybka realizacja zamówienia, zamówienie kompletne i dodatkowo bardzo ładnie zapakowane.

5 / 5 2017-11-06

Szybko i profesjonalnie

5 / 5 2017-10-31

Tak samo udane zakupy jak poprzednio :) Chociaż szkoda, że nie ma sklepu stricte stacjonarnego, aby można było samemu dotknąć i powąchać ;)

5 / 5 2017-10-23

Polecam wszystkim zakupy w tym sklepie:)

5 / 5 2017-10-19

Szybko i profesjonalnie

5 / 5 2017-10-07

Rewelacja Polecam

5 / 5 2017-09-18

Profesjonalizm, szybka dostawa, produkt godny polecenia

5 / 5 2017-09-15

Super :)

5 / 5 2017-09-10

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2017-09-06

Wszystko ok, błyskawiczna wysyłka i dostawa

5 / 5 2017-08-25

Szybko, sprawnie i sympatycznie, polecam.

5 / 5 2017-08-22

Super

5 / 5 2017-07-29

Jest ok

3 / 5 2017-07-28

Kolejne udane zakupy w tym sklepie. Mega szybka wysyłka. Brodacz zadowolony. Polecam i na pewno wrócę! :)

5 / 5 2017-07-24

Po raz kolejny wszystko bez zarzutu.

5 / 5 2017-07-18

Szybka i profesjonalna obsługa. Polecam

5 / 5 2017-07-16

Wszystko odbyło się dokładnie i szybko. Przesyłka doszła w drugi dzień od zamówienia.

5 / 5 2017-07-11

Szybko i sprawnie

5 / 5 2017-07-08

Bardzo szybko i sprawnie

5 / 5 2017-07-07

Wszystko na wysokim poziomie.polecam

5 / 5 2017-07-02

Solidna firma polecam

5 / 5 2017-06-30

Szybko i przyjemnie

5 / 5 2017-06-29

Beardman jak zwykle się spisał na medal. Polecam każdemu kupować w tym sklepie.

5 / 5 2017-06-23

Produkty najwyższej jakości. A czas realizacji mega szybki. Polecam

5 / 5 2017-06-16

Kilka godzin po zamówieniu paczka została wysłana i dotarła do celu następnego dnia rano. Polecam

5 / 5 2017-06-05

Dziękuję Braciom w Brodzie! Super spakowana paczka, ekspresowa wysyłka, zostałem właśnie stałym klientem. :)

4 / 5 2017-05-30

Produkty świetne, kurier nieco długo realizował przesyłkę, ale w okresie świątecznym to raczej norma.

5 / 5 2017-05-24

Cudownie opakowania, szybki czas realizacji, bardzo duży asortyment i pomocne opisy

5 / 5 2017-05-20

Moja broda jest bardzo zadowolona. Polecam!

5 / 5 2017-05-19

Polecam, pięknie zapakowane, wspaniałe na prezent dla brodacza :)

5 / 5 2017-04-29

Super. Polecam !!!

5 / 5 2017-04-17

Najlepszy sklep dla brodaczy!!! wspaniała obsługa, ekspresowo zrealizowane zamówienia, a do tego pięknie zapakowane! Polecam z czystym sumieniem! Na pewno zrobię tu zakupy ponownie! :)

5 / 5 2017-04-16

Sklep godny polecenia.

5 / 5 2017-04-14

jest ok

5 / 5 2017-04-13

Profesjonalna obsługa.

5 / 5 2017-04-07

zamówienie gotowe do odbioru w ciągu kilkunastu minut. super ekipa. na pewno jeszcze wpadnę.

5 / 5 2017-04-02

Profesjonalna obsługa. Z czystym sumieniem mogę polecić ten sklep innym :)

5 / 5 2017-03-29

Pełen profesjonalizm. Polecam.

Rzetelne opinie o Beardman.pl

Beardman.pl

Siedziba
Wrocław

WWW
https://beardman.pl

Email
[email protected]

Telefon
533578288

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie