Kategorie:

Beautyever.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.78
opinie o Beautyever.pl
4 / 5 2019-03-25

Transakcja szybka i przyjemna. Spodziewałam się lepszego opakowania produktu. Poza tym wszystko ok.

4 / 5 2019-03-25

trudno powiedzieć, ogólnie ok

5 / 5 2019-03-23

Polecam

4 / 5 2019-03-22

Polecam

5 / 5 2019-03-11

Bardzo polecam profesjonalną obsługę tego sklepu. Do zamówienia zostały dodane dwa darmowe bonusy: witamina pp i witamina c, z których jestem bardzo zadowolona. Chciałabym przesłać serdeczne pozdrowienia dla obsługi sklepu.

5 / 5 2019-03-10

Ten sklep oferuje przyciągające ceny oraz bogaty wybór produktów, a także zapewnia szybkie zrealizowanie zamówienia i dostawę do paczkomatu w atrakcyjnej cenie. Odkryłam ten sklep niedawno, ale już teraz wiem, że będę tu często zaglądać.

5 / 5 2019-03-10

Ceny są przystępne, a wybór produktów jest szeroki. Zamówienia są szybko przygotowywane i dostarczane do paczkomatu za korzystną cenę. Ten sklep odkryłam niedawno, ale już wiem, że będę tu często zaglądać.

5 / 5 2019-03-09

Świetny sklep, do którego zawsze i z przyjemnością wracam.

5 / 5 2019-03-07

świetne produkty, szybka dostawa

5 / 5 2019-03-05

Błyskawiczna realizacja zamówienia.

5 / 5 2019-03-03

wszystko sprawnie, produkt zgodny z opisem

5 / 5 2019-02-26

profesjonalna obsluga. Polecam

5 / 5 2019-02-21

Sprawnie, bez zarzutu.

5 / 5 2019-02-15

Szybka i profesjonalna obsługa

5 / 5 2019-02-11

Wszystko ok

5 / 5 2019-02-09

Polecam Beauty Ever. Produkty świeże, szczelnie zapakowane, przesyłka odpowiednio zabezpieczona.

5 / 5 2019-01-29

Polecam zakupy w tym sklepie. Zamówienie było do odbioru juz następnego dnia

3 / 5 2019-01-28

Obsługa w sklepie jest bardzo dobra, ale niezadowalająca jest cena za przesyłkę. Co więcej, dermokosmetyki, które zamówiłam, po prostu nie działają. Nie zamierzam już nic więcej kupować.

3 / 5 2019-01-28

Obsługa w sklepie jest satysfakcjonująca, ale koszt przesyłki nie jest zadowalający. Ponadto dermatologiczne kosmetyki, które zamówiłam, nie przynoszą żadnych rezultatów. Nie zamierzam już nic więcej kupować.

5 / 5 2019-01-25

polecam :)

5 / 5 2019-01-21

Szybka wysyłka,duży wybór składników.Będę tu wracać.Polecam

5 / 5 2019-01-14

Polecam. Szybka wysyłka, towar w przystępnej cenie.

4 / 5 2019-01-14

Szybka przesyłka

5 / 5 2019-01-06

Świetna hurtownia. Jak zawsze do niej wracam. Polecam

4 / 5 2018-12-31

wszystko w porządku,polecam;-)

5 / 5 2018-12-29

Bardzo szybka wysyłka, produkty dobrze zapakowane i zgodne z opisem. Polecam

4 / 5 2018-12-21

Jestem zadowolona, polecam.

5 / 5 2018-12-10

Taniej aniżeli u innych.Bardzo szybka realizacja.Jedyny minus BRAK opcji PACZKOMAT.

5 / 5 2018-12-05

Mój stały sklep :) - doskonała obsługa i kontakt, dużo rzadkich półproduktów, wszystko świetnie opisane, a przesyłki szybkie i dobrze zapakowane.

5 / 5 2018-12-04

Super obsługa, pomoc, towar i szybkość dostawy. Polecam zdecydowanie i na 1000%.

4 / 5 2018-12-04

Polecam

4 / 5 2018-12-04

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-11-27

Produkty świetne, szybka dostawa . Polecam :)

4 / 5 2018-11-24

Polecam

4 / 5 2018-11-20

sklep godny polecenia. Duża gama produktów w rozsądnych cenach.

5 / 5 2018-11-19

Profesjonalna obsługa, szybka przesyłka, bez problemu, świetny sklep. Polecam w 100%

5 / 5 2018-11-19

Świetny sklep,rewelacyjne produkty,super kontakt i szybkość wysyłki. Polecam!

5 / 5 2018-11-17

Super

5 / 5 2018-11-10

Szybka przesyłka, bardzo dobra obsługa oraz produkty. Polecam!

5 / 5 2018-11-08

Polecam

5 / 5 2018-11-08

Bardzo szybka realizacja zamówienia.Fajna cena hydrolatów.

5 / 5 2018-11-07

Jak zwykle wszystko idealnie!!!POLECAM !!!

5 / 5 2018-11-06

OK polecam

5 / 5 2018-11-06

Szybka przesyłka, ciekawe produkty. Polecam :)

5 / 5 2018-11-05

:) :) :)

3 / 5 2018-11-01

w sumie ok

5 / 5 2018-11-01

Jestem bardzo zadowolona z transakcji.

5 / 5 2018-10-26

Na pewno jeszcze coś zamówię. :)

4 / 5 2018-10-25

Szybko, bez problemów.

5 / 5 2018-10-25

polecam!

4 / 5 2018-10-24

Bardzo fachowa obsługa,szybka odpowiedz na pytania,szybka przesyłka.Polecam.

5 / 5 2018-10-21

w porządku

5 / 5 2018-10-20

Jestem stałą klientka i. Wracam i będę wracać

4 / 5 2018-10-12

Obsługa szybka i profesjonalna. Polecam zakupy.

5 / 5 2018-10-06

Profesjonalne podejście do klienta, bardzo szybka realizacja zamówienia. Jak najbardziej polecam sprzedawcę

5 / 5 2018-09-28

Produkty bardzo dobrej jakości, ekspresowa przesyłka, porządnie zapakowana, mila niespodzianka w postaci gratisu. Polecam.

4 / 5 2018-09-23

przesylka pognieciona

5 / 5 2018-09-19

Szybko sprawnie i wedlug opisu

5 / 5 2018-09-14

Profesjonalna obsługa polecam

4 / 5 2018-09-12

zamówienie zrealizowane bardzo szybko a do tego miły prezent SUPER

5 / 5 2018-09-10

Uwielbiam ich sklep i produkty.Świetny kontakt.polecam!

5 / 5 2018-09-10

Super jakość produktu

5 / 5 2018-09-04

Super

5 / 5 2018-09-02

Transakcja okazała sie bardzo szybka i przyjemna.Polecam :-)

5 / 5 2018-09-01

Znakomity sklep szybki kurier:-))wszystkie produkty są doskonałe

5 / 5 2018-08-29

Bardzo szybka realizacja zamówienia. koszty transportu przyzwoite i nie zawyżone. Produkty dobrej jakości. Polecam!!!!

5 / 5 2018-08-22

Polecam.

5 / 5 2018-08-22

Bardzo dobra

5 / 5 2018-08-21

Wszystko ok dzięki

4 / 5 2018-08-19

Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-08-19

Gorąco polecam

5 / 5 2018-08-19

dobra oferta, rzetelna wiedza merytoryczna!

5 / 5 2018-08-14

Polecam!

5 / 5 2018-08-14

Super!!!

5 / 5 2018-08-13

Polecam

5 / 5 2018-08-12

Usługa wykonywana bardzo profesjonalnie.Jestem zadowolona

5 / 5 2018-08-06

To już kolejny raz, kiedy kupuję produkty w Tym Sklepie. Bardzo się cieszę z profesjonalnej i szybkiej obsługi, którą tam otrzymuję. Przy zamówieniach są dodawane darmowe próbki, co sprawia mi ogromną przyjemność i jest pomocne. Produkty, które tam kupuję, są wysokiej jakości i mają konkurencyjne ceny. Gorąco polecam ten sklep wszystkim osobom, które interesują się półproduktami kosmetycznymi.

5 / 5 2018-08-05

polecam zakupy w tej firmie.

5 / 5 2018-08-04

Polecam. Produkty bardzo dobre, szybka realizacja zamówienia. Fajnie, że trafiłam na ten sklep :)))

5 / 5 2018-08-03

Produkty o wysokiej jakości w niskich cenach. Szybka wysyłka.

4 / 5 2018-07-31

Transakcja bardzo udana . Polecam

5 / 5 2018-07-25

Polecam,wyjątkowo szybko

5 / 5 2018-07-18

ok!!!!!!!!!

4 / 5 2018-07-16

Wszystko ok.

5 / 5 2018-07-16

Super

5 / 5 2018-07-16

Robię w tym sklepie często zakupy. Można na nich polegać.

5 / 5 2018-07-15

Wszystko przebiegło szybko i bez problemów.Gorąco polecam

5 / 5 2018-07-15

Wszystko ok

5 / 5 2018-07-15

Szybko i sprawnie, polecam :)

5 / 5 2018-07-11

Transakcja przebiegła pomyślnie

5 / 5 2018-07-08

polecam

4 / 5 2018-07-06

Wszystko w porządku, jedyny kinus to brak gratisów, które inne firmy obficie załączają do zamówień.

5 / 5 2018-07-05

składniki kosmetyków które trudno znaleźć w innych sklepach

5 / 5 2018-06-29

Zamówienie, które udało mi się złożyć, dotarło do mnie w niesamowicie szybkim czasie od momentu dokonania transakcji. Było starannie i bezpiecznie zapakowane, z wykorzystaniem organicznego wypełniacza w postaci chrupków, co bardzo mnie uszczęśliwiło. Z pewnością, przy kolejnej okazji, będę brać pod uwagę ponowne zakupy w tym konkretnym sklepie.

5 / 5 2018-06-29

Otrzymałam moje zamówienie bardzo szybko po dokonaniu transakcji i byłam zadowolona z tego, że było bezpiecznie zapakowane z organicznymi chrupkami jako wypełniacz. Na pewno będę rozważać kolejne zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-06-27

Kolejny zakup i jak zawsze super i na 100%

5 / 5 2018-06-20

Polecam zdecydowanie

5 / 5 2018-06-16

3 days shipping from one part od Europe to another. Very satisfied about everything.

5 / 5 2018-06-15

polecam zakupy w tym sklepie.:)

5 / 5 2018-06-13

very satisfied!

4 / 5 2018-06-12

Polecam!

5 / 5 2018-06-09

Produkt ok, Sklep też ok.

5 / 5 2018-06-08

ok ok ok

5 / 5 2018-06-04

Super i profesjonalnie, bezproblemowy kontakt. Polecam

5 / 5 2018-06-03

To już mój drugi zakup i jestem bardzo zadowonona, ponadto do obu zamówień dołączono próbki innych surowców.

5 / 5 2018-05-26

Profesjonalna obsługa.Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie Transakcja odbyła się szybko i bez problemów

5 / 5 2018-05-23

Polecam zakupy w tym sklepie, przesyłka ekspresowa.

5 / 5 2018-05-19

Wysyłka i dostarczenie zamówienia odbyło się szybko. Ogólnie oceniam jakość zapakowania na 5, ale z jednym negatywnym aspektem - surowce są umieszczone w butelkach, które przekazują swój zapach na hydrolat.

5 / 5 2018-05-19

Zamówienie zostało wysłane i dostarczone w krótkim czasie. Opakowanie zamówienia jest oceniane jako bardzo dobre, ale ma jedną wadę - surowce są zapakowane w butelki, które przenoszą swój zapach na hydrolat.

5 / 5 2018-05-19

Byłam bardzo zadowolona szybkością wysyłki. Dodatkowo ucieszył fakt ze dostałam prezencik :)

5 / 5 2018-05-18

Szybko, profesjonalnie, fajne próbki, dobrze zapakowane.

4 / 5 2018-05-16

ta rubryczka jako obowiązkowa jest bez sensu. Zwykle nie wypełniam takich ankiet bo nie mam na to czasu. Wystarczą gwiazdki.

5 / 5 2018-05-10

Profesjonalna obsługa, towar znakomitej jakości, szybka wysyłka. Polecam!

4 / 5 2018-05-04

Szewczyk

5 / 5 2018-04-28

wszystko ok

5 / 5 2018-04-25

Oferta produktów jest niesamowita. Pojawiają się różnorodne produkty, a opisy są bardzo dokładne. Jedynym mankamentem jest brak większej liczby przepisów. Ta strona zasługuje na polecenie, ponieważ można stworzyć prawdziwe cuda. Co więcej, dostawa jest ekspresowa.

5 / 5 2018-04-18

Super miejsce

5 / 5 2018-04-16

Transakcja przebiegła pomyślnie.Polecam

5 / 5 2018-04-11

Super produkt w dobrej cenie.

5 / 5 2018-04-10

Sklep z bardzo dobrą ofertą surowców kosmetycznych. Jakość, ceny, realizację zamówienia oceniam bardzo wysoko.Polecam!

5 / 5 2018-04-10

Wszystko super, jestem bardzo zadowolona. Szybka wysyłka, zamówienie kompletne, Polecam

5 / 5 2018-04-03

Zamówienie szybko zrealizowane, bez błędów. Jakość produktów także bez zarzutów.

4 / 5 2018-03-27

Sklep jest niesamowicie zaopatrzony w różne, bardzo interesujące produkty do pielęgnacji ciała. Warto skorzystać. Polecam

5 / 5 2018-03-27

Profesjonalna obsługa klienta, ekspresowa wysyłka, produkty ładnie zapakowane :) polecam serdecznie

5 / 5 2018-03-26

Polecam serdecznie wypróbowanie śluzu ślimaka! Moja skóra przeszła rewelacyjne zmiany - teraz jest gładka, delikatna i doskonale nawilżona. Realizacja zamówienia była bardzo szybka. Na pewno skorzystam z usług ponownie.

5 / 5 2018-03-26

Błagałem polisę, więc wydałem trochę hajsu na śluz ślimaka. I kurde, było warto! Moja skóra jest teraz mega gładka, miękka i nasycona wilgocią. I zamówienie dosłownie przyszło błyskawicznie. Serdecznie polecam i na pewno jeszcze raz skorzystam :)

5 / 5 2018-03-26

Szybka i profesjonalna obsługa

4 / 5 2018-03-26

Jestem zadowolona z transakcji

5 / 5 2018-03-22

W porządku - polecam.

5 / 5 2018-03-22

profesjonalna obsługa,poleca ten sklep

4 / 5 2018-03-21

Wszystko przebiegło jak najbardziej pozytywnie.

5 / 5 2018-03-20

wszystko ok

4 / 5 2018-03-18

Polecam!

4 / 5 2018-03-17

Szybko i sprawnie, był też drobny gratis, natomiast jeden z zamówionych produktów nie spełnił moich oczekiwań.

5 / 5 2018-03-04

Jestem zadowolona z zakupów w tym sklepie

5 / 5 2018-03-04

Jak zawsze szybko, miło , profesjonalnie :-) Wiecznie zadowolona Klientka

3 / 5 2018-02-25

Gdy złożyłam większe zamówienie o wartości powyżej 500 złotych, nie otrzymałam żadnego rabatu na kolejne zakupy ani żadnych darmowych próbek. Zawsze, gdy zamawiam produkty z innych stron, jest podobnie.

3 / 5 2018-02-25

Kiedy zamawiam większe ilości produktów o wartości powyżej 500 złotych, nie otrzymuję żadnego rabatu na kolejne zakupy ani żadnych darmowych próbek. Zawsze jest to tak samo, kiedy zamawiam produkty z innych stron.

5 / 5 2018-02-22

polecam

5 / 5 2018-02-21

Transakcja przebiegła bezproblemowo. Obsługa chętnie służy swoją pomocą, pomogli rozwiązać mój problem, gdy nie udawało mi się złożyć zamówienia

4 / 5 2018-02-19

Obsługa dobra, czas wysyłki trochę za długi, produkt b.dobry - zamawiałam ekstrakt z lukrecji . Ogólnie sklep polecam.

5 / 5 2018-02-09

świetny sklep

5 / 5 2018-01-28

Bardzo sprawna obsługa i szybka dostawa. Sprzedawca godny polecenia. Polecam.

5 / 5 2018-01-23

Bez zarzutu, polecam!

5 / 5 2018-01-23

POLECAM!

5 / 5 2018-01-18

5/5 polecam

5 / 5 2018-01-16

Wszystko sprawnie i bezproblemowo, polecam.

5 / 5 2018-01-11

Wszystko w porządku. Dobre ceny, szybka przesyłka i kontakt ze sklepem. Polecam!

5 / 5 2018-01-02

Ten sklep jest godny polecenia, zawsze realizacja zamówienia odbywa się bezproblemowo. W przypadku jakichkolwiek wątpliwości można skontaktować się z pracownikami sklepu. Już nie pierwszy raz zamawiam tutaj i dotychczas wszystko przebiegło bez jakichkolwiek zastrzeżeń :-). Ten sklep zasługuje na najlepszą ocenę. Pozdrawiam - bardzo zadowolona klientka.

4 / 5 2018-01-01

Profesjonalna obsluga

5 / 5 2017-12-17

Bardzo dobry sklep. Zawsze można liczyć na dobrą poradę.

4 / 5 2017-12-17

Produkty sprzedawane w plastikowych opakowaniach co było dla mnie zaskoczeniem bo u konkurencji były to buteleczki z ciemnego szkła

5 / 5 2017-12-16

Jestem bardzo zadowolona z jakości usługi.

5 / 5 2017-12-10

Wszystko sprawnie,sszybka przesylka.

5 / 5 2017-12-09

Bardzo sprawne i satysfakcjonujące zakupy.

5 / 5 2017-12-08

Polecam, produkty wysokiej jakości, fenomenalna obsługa, bardzo szybka odpowiedź na maila i wysyłka.

5 / 5 2017-12-03

Profesjonalmy, godny zaufania sklep.

5 / 5 2017-12-02

Moje zamówienie zostało bardzo szybko zrealizowane. Przesyłka szybko dotarła do paczkomatu. Polecam :)

5 / 5 2017-12-02

Spory asortyment, dobrze zapakowane, konkurencyjne ceny.

5 / 5 2017-12-01

Polecam

5 / 5 2017-11-30

Polecam

5 / 5 2017-11-29

Obsługa profesjonalna, szybka wysyłka. Polecam

5 / 5 2017-11-27

Polecam zakupy w tym sklepie. Duży wybór. Szybka przesyłka.

5 / 5 2017-11-26

super! bardzo ciekawe produkty, których nie spotkałam gdzie indziej:)

5 / 5 2017-11-23

Bardzo szybka dostawa i miłe gratisy.Już polecam sklep znajomym wiec to chyba wystarczająca opinia.

5 / 5 2017-11-22

Polecam.

4 / 5 2017-11-21

dobre produkty ,szybka wysyłka

5 / 5 2017-11-17

Wracam regularnie do sklepu. Brak jakichkolwiek zastrzeżeń. Zawsze wg. zamówienia + mały prezencik (bardzo miłe). Polecam bez wahania.

5 / 5 2017-11-09

Wysyłka w dosłownie 20 minut po zamówieniu, bardzo miły kontakt - polecam :)

5 / 5 2017-11-06

profesjonalna obsługa, szybka realizacja zamówienia

5 / 5 2017-11-04

Kupuję już kolejny raz i jestem bardzo zadowolona, na pewno kupię znowu:))

5 / 5 2017-11-02

Obsłga profesjonalna, zamówienia dostarczane sa bardzo szybko, kupuje regularnie nigdy nie miałam zadnych problemów. polecam,

5 / 5 2017-11-01

Bardzo dobra obsluga. Polecam.

5 / 5 2017-10-31

Transakcja szybka i przyjemna, super zapakowana paczka zgodnie z moimi instrukcjami :)

5 / 5 2017-10-31

Ze sklepu korzystam już od paru lat i jestem z jakości produktów,obsługi bardzo zadowolona a przede wszystkim z dużego wyboru ciekawych surowców:):)

5 / 5 2017-10-25

POLECAM!

5 / 5 2017-10-21

Sklep z bardzo dobrymi surowcami, zamówienie zrealizowane ekspresowo. Polecam!!

5 / 5 2017-10-18

wszystko w jak najlepszym porządku , polecam

5 / 5 2017-10-15

Transakcja szybka przyjemna .POLECAM!

4 / 5 2017-10-09

W sklepie pojawił się niewielki problem z błędną etykietą, ale po wysłaniu maila, otrzymałam szybką odpowiedź i sprawę udało się wyjaśnić, więc nie było żadnego kłopotu. Jest to całkiem dobry sklep, gdzie można nabyć półprodukty o wyższej jakości, chociaż koszty są nieco wyższe. Oceniłabym go na cztery gwiazdki w pięciogwiazdkowej skali. Zauważyłam, że sklep rozwija się i porusza w właściwym kierunku, więc to zawsze dobry znak (zwłaszcza, że były to moje pierwsze zakupy).

5 / 5 2017-10-08

Szybka wysyłka

5 / 5 2017-10-06

Szybka distawa, transakcja jak najbardziej udana, szczerze polecam.

4 / 5 2017-10-04

Transakcja przebiegła bez zakłóceń, paczka przyszła szybko a produkt był dobrze zapakowany. Sklep mogę polecić.

4 / 5 2017-09-30

Następne zakupy w sklepie, jak zwykle gorąco polecam. Chciałbym również wyrazić uznanie za tempo realizacji zamówienia – wcześniej zazwyczaj trzeba było oczekiwać na wysyłkę przez 3-4 dni, ale tym razem sklep wysłał paczkę już drugiego dnia.

4 / 5 2017-09-30

Następne zakupy w tym sklepie, jak zwykle polecam. Chciałbym także wspomnieć o naprawdę szybkim przetworzeniu mojego zamówienia - zazwyczaj musiałem czekać 3-4 dni na wysyłkę, ale tym razem paczka została wysłana już drugiego dnia.

5 / 5 2017-09-29

wszystko ok

5 / 5 2017-09-28

polecam

5 / 5 2017-09-20

Fachowo, konkretnie i miło - polecam.

5 / 5 2017-09-20

Super

5 / 5 2017-09-19

wszystko super Pozdrawiam!!

5 / 5 2017-09-18

Polecam

5 / 5 2017-09-13

Wszystko w porządku, szybko i bezproblemowo.

4 / 5 2017-09-11

-na zamówienie, jednak jakość produktu pozostawia wiele do życzenia. Otrzymałam trzy bluzy: czarną, różową oraz haber. Jednak, muszę przyznać, że kolor haber różni się diametralnie od tego, który był przedstawiony na zdjęciach. Można by nawet powiedzieć, że jest zupełnie inny. Na zdjęciach prezentował się on jako pięknie nasycony, a w rzeczywistości otrzymałam jasnoróżowy o wyblakłym odcieniu oraz wyblaknięty niebieski, który ma jedynie tyle wspólnego z czarnym, że są oba w tym samym odcieniu ciemności. Naprawdę, takie przedstawienie produktów wprowadza klientów w błąd! Chcę zaznaczyć, że zwracam różową i haber. Dodatkowo, chciałabym zauważyć, że termin realizacji zamówienia był bardzo szybki, jednak jakość dostarczonych produktów pozostawia wiele do życzenia.

5 / 5 2017-09-06

Na pewno jeszcze skorzystam z usług tej firmy

5 / 5 2017-09-03

Polecam. Duży wybór produktów. Szybka wysyłka.

5 / 5 2017-08-29

wszystko idealnie i szybko

5 / 5 2017-08-25

wszystko było w porządku, szybka przesyłka

5 / 5 2017-08-24

Fachowa obsługa.Szybka przesyłka.Mocna piąteczka.Rewelacja

5 / 5 2017-08-24

Wszystko jak zwykle w jak najlepszym porządku;) To już moje 2 zamowienie i na pewno pewno nie ostatnie;)

5 / 5 2017-08-20

Szybka obsługa,polecam

Rzetelne opinie o Beautyever.pl

Beautyever.pl

Siedziba
Legionowo

WWW
http://beautyever.pl

Email
[email protected]

Telefon
509941608

Komórka
509941608

Infolinia
509941608

Logowanie