Kategorie:

Beautyever.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.79
opinie o Beautyever.pl
4 / 5 2019-03-25

Transakcja szybka i przyjemna. Spodziewałam się lepszego opakowania produktu. Poza tym wszystko ok.

4 / 5 2019-03-25

trudno powiedzieć, ogólnie ok

5 / 5 2019-03-23

Polecam

4 / 5 2019-03-22

Polecam

5 / 5 2019-03-11

Profesjonalna obsługa. Polecam wszystkim. Do zamówienia dołączone dwa gratisy : witamina pp i witamina c z których jestem bardzo zadowolona. Pozdrawiam obsługę sklepu.

5 / 5 2019-03-10

Atrakcyjne ceny i szeroki asortyment, szybka realizacja zamówienia i dostawa do paczkomatu w dobrej cenie. Ten sklep odkryłam niedawno ale już wiem, że często będę tu zaglądać :)

5 / 5 2019-03-09

Świetny sklep, do którego zawsze i z przyjemnością wracam.

5 / 5 2019-03-07

świetne produkty, szybka dostawa

5 / 5 2019-03-05

Błyskawiczna realizacja zamówienia.

5 / 5 2019-03-03

wszystko sprawnie, produkt zgodny z opisem

5 / 5 2019-02-26

profesjonalna obsluga. Polecam

5 / 5 2019-02-21

Sprawnie, bez zarzutu.

5 / 5 2019-02-15

Szybka i profesjonalna obsługa

5 / 5 2019-02-11

Wszystko ok

5 / 5 2019-02-09

Polecam Beauty Ever. Produkty świeże, szczelnie zapakowane, przesyłka odpowiednio zabezpieczona.

5 / 5 2019-01-29

Polecam zakupy w tym sklepie. Zamówienie było do odbioru juz następnego dnia

3 / 5 2019-01-28

Poziom obsługi w sklepie bardzo zadowalający, ale cena za przesyłkę już nie. Dodatkowo te dermokosmetyki, które zamówiłam po prostu nie działają. Ja już nie kupię nic więcej.

5 / 5 2019-01-25

polecam :)

5 / 5 2019-01-21

Szybka wysyłka,duży wybór składników.Będę tu wracać.Polecam

5 / 5 2019-01-14

Polecam. Szybka wysyłka, towar w przystępnej cenie.

4 / 5 2019-01-14

Szybka przesyłka

5 / 5 2019-01-06

Świetna hurtownia. Jak zawsze do niej wracam. Polecam

4 / 5 2018-12-31

wszystko w porządku,polecam;-)

5 / 5 2018-12-29

Bardzo szybka wysyłka, produkty dobrze zapakowane i zgodne z opisem. Polecam

4 / 5 2018-12-21

Jestem zadowolona, polecam.

5 / 5 2018-12-10

Taniej aniżeli u innych.Bardzo szybka realizacja.Jedyny minus BRAK opcji PACZKOMAT.

5 / 5 2018-12-05

Mój stały sklep :) - doskonała obsługa i kontakt, dużo rzadkich półproduktów, wszystko świetnie opisane, a przesyłki szybkie i dobrze zapakowane.

5 / 5 2018-12-04

Super obsługa, pomoc, towar i szybkość dostawy. Polecam zdecydowanie i na 1000%.

4 / 5 2018-12-04

Polecam

4 / 5 2018-12-04

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-11-27

Produkty świetne, szybka dostawa . Polecam :)

4 / 5 2018-11-24

Polecam

4 / 5 2018-11-20

sklep godny polecenia. Duża gama produktów w rozsądnych cenach.

5 / 5 2018-11-19

Profesjonalna obsługa, szybka przesyłka, bez problemu, świetny sklep. Polecam w 100%

5 / 5 2018-11-19

Świetny sklep,rewelacyjne produkty,super kontakt i szybkość wysyłki. Polecam!

5 / 5 2018-11-17

Super

5 / 5 2018-11-10

Szybka przesyłka, bardzo dobra obsługa oraz produkty. Polecam!

5 / 5 2018-11-08

Polecam

5 / 5 2018-11-08

Bardzo szybka realizacja zamówienia.Fajna cena hydrolatów.

5 / 5 2018-11-07

Jak zwykle wszystko idealnie!!!POLECAM !!!

5 / 5 2018-11-06

OK polecam

5 / 5 2018-11-06

Szybka przesyłka, ciekawe produkty. Polecam :)

5 / 5 2018-11-05

:) :) :)

3 / 5 2018-11-01

w sumie ok

5 / 5 2018-11-01

Jestem bardzo zadowolona z transakcji.

5 / 5 2018-10-26

Na pewno jeszcze coś zamówię. :)

4 / 5 2018-10-25

Szybko, bez problemów.

5 / 5 2018-10-25

polecam!

4 / 5 2018-10-24

Bardzo fachowa obsługa,szybka odpowiedz na pytania,szybka przesyłka.Polecam.

5 / 5 2018-10-21

w porządku

5 / 5 2018-10-20

Jestem stałą klientka i. Wracam i będę wracać

4 / 5 2018-10-12

Obsługa szybka i profesjonalna. Polecam zakupy.

5 / 5 2018-10-06

Profesjonalne podejście do klienta, bardzo szybka realizacja zamówienia. Jak najbardziej polecam sprzedawcę

5 / 5 2018-09-28

Produkty bardzo dobrej jakości, ekspresowa przesyłka, porządnie zapakowana, mila niespodzianka w postaci gratisu. Polecam.

4 / 5 2018-09-23

przesylka pognieciona

5 / 5 2018-09-19

Szybko sprawnie i wedlug opisu

5 / 5 2018-09-14

Profesjonalna obsługa polecam

4 / 5 2018-09-12

zamówienie zrealizowane bardzo szybko a do tego miły prezent SUPER

5 / 5 2018-09-10

Uwielbiam ich sklep i produkty.Świetny kontakt.polecam!

5 / 5 2018-09-10

Super jakość produktu

5 / 5 2018-09-04

Super

5 / 5 2018-09-02

Transakcja okazała sie bardzo szybka i przyjemna.Polecam :-)

5 / 5 2018-09-01

Znakomity sklep szybki kurier:-))wszystkie produkty są doskonałe

5 / 5 2018-08-29

Bardzo szybka realizacja zamówienia. koszty transportu przyzwoite i nie zawyżone. Produkty dobrej jakości. Polecam!!!!

5 / 5 2018-08-22

Polecam.

5 / 5 2018-08-22

Bardzo dobra

5 / 5 2018-08-21

Wszystko ok dzięki

4 / 5 2018-08-19

Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-08-19

Gorąco polecam

5 / 5 2018-08-19

dobra oferta, rzetelna wiedza merytoryczna!

5 / 5 2018-08-14

Polecam!

5 / 5 2018-08-14

Super!!!

5 / 5 2018-08-13

Polecam

5 / 5 2018-08-12

Usługa wykonywana bardzo profesjonalnie.Jestem zadowolona

5 / 5 2018-08-06

To już mój kolejny zakup w Tym Sklepie. Jestem bardzo zadowolona z obsługi, która jest profesjonalna i błyskawiczna. W paczce można znaleźć gratisowe próbki, co jest niezwykle miłe i pomocne. Produkty są bardzo dobrej jakości w konkurencyjnej cenie. Polecam Ten Sklep wszystkim "miłośniczkom i miłośnikom" półproduktów kosmetycznych!

5 / 5 2018-08-05

polecam zakupy w tej firmie.

5 / 5 2018-08-04

Polecam. Produkty bardzo dobre, szybka realizacja zamówienia. Fajnie, że trafiłam na ten sklep :)))

5 / 5 2018-08-03

Produkty o wysokiej jakości w niskich cenach. Szybka wysyłka.

4 / 5 2018-07-31

Transakcja bardzo udana . Polecam

5 / 5 2018-07-25

Polecam,wyjątkowo szybko

5 / 5 2018-07-18

ok!!!!!!!!!

4 / 5 2018-07-16

Wszystko ok.

5 / 5 2018-07-16

Super

5 / 5 2018-07-16

Robię w tym sklepie często zakupy. Można na nich polegać.

5 / 5 2018-07-15

Wszystko przebiegło szybko i bez problemów.Gorąco polecam

5 / 5 2018-07-15

Wszystko ok

5 / 5 2018-07-15

Szybko i sprawnie, polecam :)

5 / 5 2018-07-11

Transakcja przebiegła pomyślnie

5 / 5 2018-07-08

polecam

4 / 5 2018-07-06

Wszystko w porządku, jedyny kinus to brak gratisów, które inne firmy obficie załączają do zamówień.

5 / 5 2018-07-05

składniki kosmetyków które trudno znaleźć w innych sklepach

5 / 5 2018-06-29

Skompletowane zamówienie przybyło do mnie w bardzo szybkim czasie od momentu zaksięgowania transakcji. Bezpiecznie zapakowane z organicznym wypełniaczem tzw. chrupkami, co bardzo mnie ucieszyło. Na pewno kolejnym razem rozważę zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-06-27

Kolejny zakup i jak zawsze super i na 100%

5 / 5 2018-06-20

Polecam zdecydowanie

5 / 5 2018-06-16

3 days shipping from one part od Europe to another. Very satisfied about everything.

5 / 5 2018-06-15

polecam zakupy w tym sklepie.:)

5 / 5 2018-06-13

very satisfied!

4 / 5 2018-06-12

Polecam!

5 / 5 2018-06-09

Produkt ok, Sklep też ok.

5 / 5 2018-06-08

ok ok ok

5 / 5 2018-06-04

Super i profesjonalnie, bezproblemowy kontakt. Polecam

5 / 5 2018-06-03

To już mój drugi zakup i jestem bardzo zadowonona, ponadto do obu zamówień dołączono próbki innych surowców.

5 / 5 2018-05-26

Profesjonalna obsługa.Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie Transakcja odbyła się szybko i bez problemów

5 / 5 2018-05-23

Polecam zakupy w tym sklepie, przesyłka ekspresowa.

5 / 5 2018-05-19

Byłam bardzo zadowolona szybkością wysyłki. Dodatkowo ucieszył fakt ze dostałam prezencik :)

5 / 5 2018-05-19

Zamówienie wysłane i dostarczone szybko. Jakość zapakowania zamówienia oceniam jak najbardziej na 5 (z jednym minusem, ze względu na to że surowce są zapakowane w butelki, które przenoszą swój zapach np. na hydrolat).

5 / 5 2018-05-18

Szybko, profesjonalnie, fajne próbki, dobrze zapakowane.

4 / 5 2018-05-16

ta rubryczka jako obowiązkowa jest bez sensu. Zwykle nie wypełniam takich ankiet bo nie mam na to czasu. Wystarczą gwiazdki.

5 / 5 2018-05-10

Profesjonalna obsługa, towar znakomitej jakości, szybka wysyłka. Polecam!

4 / 5 2018-05-04

Szewczyk

5 / 5 2018-04-28

wszystko ok

5 / 5 2018-04-25

Wspaniałe produkty .Szeroki asortyment. I szczegółowe opisy. Jedyne co brakuje to wiecej receptur.Strona godna polecenia.Mozna stworzyć cuda.Wysyłka. ekspresowa

5 / 5 2018-04-18

Super miejsce

5 / 5 2018-04-16

Transakcja przebiegła pomyślnie.Polecam

5 / 5 2018-04-11

Super produkt w dobrej cenie.

5 / 5 2018-04-10

Sklep z bardzo dobrą ofertą surowców kosmetycznych. Jakość, ceny, realizację zamówienia oceniam bardzo wysoko.Polecam!

5 / 5 2018-04-10

Wszystko super, jestem bardzo zadowolona. Szybka wysyłka, zamówienie kompletne, Polecam

5 / 5 2018-04-03

Zamówienie szybko zrealizowane, bez błędów. Jakość produktów także bez zarzutów.

4 / 5 2018-03-27

Sklep jest niesamowicie zaopatrzony w różne, bardzo interesujące produkty do pielęgnacji ciała. Warto skorzystać. Polecam

5 / 5 2018-03-27

Profesjonalna obsługa klienta, ekspresowa wysyłka, produkty ładnie zapakowane :) polecam serdecznie

5 / 5 2018-03-26

Szybka i profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-03-26

Śluz ślimaka rewelacja, skóra stała się gładka, delikatna i doskonale nawilżona. Realizacja zamówienia błyskawiczna. Serdecznie polecam i na pewno skorzystam ponownie :)

4 / 5 2018-03-26

Jestem zadowolona z transakcji

5 / 5 2018-03-22

W porządku - polecam.

5 / 5 2018-03-22

profesjonalna obsługa,poleca ten sklep

4 / 5 2018-03-21

Wszystko przebiegło jak najbardziej pozytywnie.

5 / 5 2018-03-20

wszystko ok

4 / 5 2018-03-18

Polecam!

4 / 5 2018-03-17

Szybko i sprawnie, był też drobny gratis, natomiast jeden z zamówionych produktów nie spełnił moich oczekiwań.

5 / 5 2018-03-04

Jestem zadowolona z zakupów w tym sklepie

5 / 5 2018-03-04

Jak zawsze szybko, miło , profesjonalnie :-) Wiecznie zadowolona Klientka

3 / 5 2018-02-25

PRZY WIĘKSZYM ZAMÓWIENIU O WARTOŚCI PONAD 500 ZŁOTYCH NIE DOSTAŁAM ŻADNEGO RABATU NA NASTĘPNE ZAKUPY, ANI ŻADNYCH DARMOWYCH PRÓBEK. ZAWSZE JAK ZAMAWIAM PRODUKTY Z INNYCH STRON TAK SIĘ DZIEJE

5 / 5 2018-02-22

polecam

5 / 5 2018-02-21

Transakcja przebiegła bezproblemowo. Obsługa chętnie służy swoją pomocą, pomogli rozwiązać mój problem, gdy nie udawało mi się złożyć zamówienia

4 / 5 2018-02-19

Obsługa dobra, czas wysyłki trochę za długi, produkt b.dobry - zamawiałam ekstrakt z lukrecji . Ogólnie sklep polecam.

5 / 5 2018-02-09

świetny sklep

5 / 5 2018-01-28

Bardzo sprawna obsługa i szybka dostawa. Sprzedawca godny polecenia. Polecam.

5 / 5 2018-01-23

Bez zarzutu, polecam!

5 / 5 2018-01-23

POLECAM!

5 / 5 2018-01-18

5/5 polecam

5 / 5 2018-01-16

Wszystko sprawnie i bezproblemowo, polecam.

5 / 5 2018-01-11

Wszystko w porządku. Dobre ceny, szybka przesyłka i kontakt ze sklepem. Polecam!

5 / 5 2018-01-02

Sklep warty polecenia, realizacja zawsze przebiega bezproblemowo, w razie wątpliwości możliwy kontakt z pracownikami sklepu, zamawiam już nie pierwszy raz i jak do tej pory wszystko przebiegało bez zarzutów :-). Sklep na szóstkę. Pozdrawiam- zadowolona klientka.

4 / 5 2018-01-01

Profesjonalna obsluga

5 / 5 2017-12-17

Bardzo dobry sklep. Zawsze można liczyć na dobrą poradę.

4 / 5 2017-12-17

Produkty sprzedawane w plastikowych opakowaniach co było dla mnie zaskoczeniem bo u konkurencji były to buteleczki z ciemnego szkła

5 / 5 2017-12-16

Jestem bardzo zadowolona z jakości usługi.

5 / 5 2017-12-10

Wszystko sprawnie,sszybka przesylka.

5 / 5 2017-12-09

Bardzo sprawne i satysfakcjonujące zakupy.

5 / 5 2017-12-08

Polecam, produkty wysokiej jakości, fenomenalna obsługa, bardzo szybka odpowiedź na maila i wysyłka.

5 / 5 2017-12-03

Profesjonalmy, godny zaufania sklep.

5 / 5 2017-12-02

Moje zamówienie zostało bardzo szybko zrealizowane. Przesyłka szybko dotarła do paczkomatu. Polecam :)

5 / 5 2017-12-02

Spory asortyment, dobrze zapakowane, konkurencyjne ceny.

5 / 5 2017-12-01

Polecam

5 / 5 2017-11-30

Polecam

5 / 5 2017-11-29

Obsługa profesjonalna, szybka wysyłka. Polecam

5 / 5 2017-11-27

Polecam zakupy w tym sklepie. Duży wybór. Szybka przesyłka.

5 / 5 2017-11-26

super! bardzo ciekawe produkty, których nie spotkałam gdzie indziej:)

5 / 5 2017-11-23

Bardzo szybka dostawa i miłe gratisy.Już polecam sklep znajomym wiec to chyba wystarczająca opinia.

5 / 5 2017-11-22

Polecam.

4 / 5 2017-11-21

dobre produkty ,szybka wysyłka

5 / 5 2017-11-17

Wracam regularnie do sklepu. Brak jakichkolwiek zastrzeżeń. Zawsze wg. zamówienia + mały prezencik (bardzo miłe). Polecam bez wahania.

5 / 5 2017-11-09

Wysyłka w dosłownie 20 minut po zamówieniu, bardzo miły kontakt - polecam :)

5 / 5 2017-11-06

profesjonalna obsługa, szybka realizacja zamówienia

5 / 5 2017-11-04

Kupuję już kolejny raz i jestem bardzo zadowolona, na pewno kupię znowu:))

5 / 5 2017-11-02

Obsłga profesjonalna, zamówienia dostarczane sa bardzo szybko, kupuje regularnie nigdy nie miałam zadnych problemów. polecam,

5 / 5 2017-11-01

Bardzo dobra obsluga. Polecam.

5 / 5 2017-10-31

Transakcja szybka i przyjemna, super zapakowana paczka zgodnie z moimi instrukcjami :)

5 / 5 2017-10-31

Ze sklepu korzystam już od paru lat i jestem z jakości produktów,obsługi bardzo zadowolona a przede wszystkim z dużego wyboru ciekawych surowców:):)

5 / 5 2017-10-25

POLECAM!

5 / 5 2017-10-21

Sklep z bardzo dobrymi surowcami, zamówienie zrealizowane ekspresowo. Polecam!!

5 / 5 2017-10-18

wszystko w jak najlepszym porządku , polecam

5 / 5 2017-10-15

Transakcja szybka przyjemna .POLECAM!

4 / 5 2017-10-09

Był drobny problem z mylną etykietą, ale sklep odpowiedział od razu na moje maile: sprawa się wyjaśniła, więc nie było problemu. Całkiem dobry sklep z półproduktami. Będę kupować produkty, których nie ma w moich ulubionych ( z troszkę lepszą jakością, choć i wyższą ceną). Sklep na cztery gwiazdki w skali do pięciu. Zauważyłam, że chyba się rozwijają i idą w dobrym kierunku (pierwsze zakupy), więc to zawsze na plus.

5 / 5 2017-10-08

Szybka wysyłka

5 / 5 2017-10-06

Szybka distawa, transakcja jak najbardziej udana, szczerze polecam.

4 / 5 2017-10-04

Transakcja przebiegła bez zakłóceń, paczka przyszła szybko a produkt był dobrze zapakowany. Sklep mogę polecić.

4 / 5 2017-09-30

Kolejne zakupy w sklepie, jak zawsze polecam. Dodatkowo chciałbym pochwalić za szybkość realizacji zamówienia - zazwyczaj trzeba było poczekać 3-4 dni na wysyłkę, tym razem sklep przesłał paczkę już drugiego dnia.

5 / 5 2017-09-29

wszystko ok

5 / 5 2017-09-28

polecam

5 / 5 2017-09-20

Fachowo, konkretnie i miło - polecam.

5 / 5 2017-09-20

Super

5 / 5 2017-09-19

wszystko super Pozdrawiam!!

5 / 5 2017-09-18

Polecam

5 / 5 2017-09-13

Wszystko w porządku, szybko i bezproblemowo.

4 / 5 2017-09-11

Zamówiłam trzy bluzy czarną, różową i haber - kolor BARDZO różni się od tego na zdjęciach, można powiedzieć że zupełnie inny. Na zdjęciach podrasowane piękne zywe kolory a przyjeżdża wypłowiały róż i wypłowiały niebieski, bo czarny jak czarny. I jest to WPROWADZENIE W BŁĄD!! Różową i haber zwracam Poza tym czas oczekiwania błyskawicznie reagują

5 / 5 2017-09-06

Na pewno jeszcze skorzystam z usług tej firmy

5 / 5 2017-09-03

Polecam. Duży wybór produktów. Szybka wysyłka.

5 / 5 2017-08-29

wszystko idealnie i szybko

5 / 5 2017-08-25

wszystko było w porządku, szybka przesyłka

5 / 5 2017-08-24

Fachowa obsługa.Szybka przesyłka.Mocna piąteczka.Rewelacja

5 / 5 2017-08-24

Wszystko jak zwykle w jak najlepszym porządku;) To już moje 2 zamowienie i na pewno pewno nie ostatnie;)

5 / 5 2017-08-20

Szybka obsługa,polecam

5 / 5 2017-08-20

Polecam

5 / 5 2017-08-17

POLECAM!!!!!!!!!!

3 / 5 2017-08-16

The packing can be better, glass was broken

5 / 5 2017-08-15

Zakupy udane. Bardzo polecam ten sklep.

5 / 5 2017-08-05

Pięknie zapakowane produkty, w prezencie spory gratis.

5 / 5 2017-07-19

Profesjonalnie, szybko. Produkty z długim terminem ważności . Jak najbardziej polecam

5 / 5 2017-07-17

Ok.Pełen profesjonalizm.Polecam

Rzetelne opinie o Beautyever.pl

Beautyever.pl

Siedziba
Legionowo

WWW
http://beautyever.pl

Email
[email protected]

Telefon
509941608

Komórka
509941608

Infolinia
509941608

Logowanie