Kategorie: / Zegarki i biżuteria

Bediamond.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.82
opinie o Bediamond.pl
5 / 5 2019-03-19

polecam sklep sprawnie i szybko

5 / 5 2019-03-07

Bardzo szybka realizacja zamówienia, towar zgodny z opisem. Polecam.

5 / 5 2019-03-01

Profesjonalna obsługa. Szybka dostawa. Towar zapakowany na wysokim poziomie. Na pewno jeszcze zamówię z tej strony . Gorąco pllecam

5 / 5 2019-02-21

Super bardzo polecam. Zero zastrzeżeń!

4 / 5 2019-02-21

Transakcja przebiegła naprawdę bardzo szybko i sprawnie i już mogę cieszyć się z pięknej biżuterii.

5 / 5 2019-02-16

super

4 / 5 2019-02-13

bardzo szybka reakcja ze strony sklepu , produkt taki jak w opisie - konkurencyjne ceny polecam

5 / 5 2019-02-13

Sklep godny polecenia. Profesjonalna i miła obsługa. Szybka realizacja zamówienia. Towar zgodny z opisem. A przede wszystkim tańsze produkty niż w firmowych sklepach Pandora. Jestem BARDZO zadowolona.

5 / 5 2019-02-11

przedmioty godne polecenia, obsługa szybka -tak polecam!!!!

5 / 5 2019-02-07

Szybko, sprawnie i bardzo dobrze obsługują klientów. Polecam

5 / 5 2019-02-06

Wszystko tak jak byc powinno.

5 / 5 2019-01-21

Gorąco polecam!

5 / 5 2019-01-19

Polecam

4 / 5 2019-01-15

Profesjonalna obsługa polecam.

5 / 5 2019-01-08

Znakomita obsługa. Szczerze polecam wszystkim zainteresowanym.

5 / 5 2019-01-07

Super. Polecam.

5 / 5 2019-01-05

Polecam zakupy w tym sklepie.Szybka realizacja, a towar pierwsza klasa.

5 / 5 2019-01-04

Polecam sklep. Szybko dokładnie i rzetelnie. Pomimo małego zamieszania z pakowaniem sprawa szybko została załatwiona przez sklep co wiązało się z dodatkową przesyłką na koszt sklepu. Polecam!

5 / 5 2018-12-28

Sklep jest godny polecenia. Produkt zgodny z opisem jestem zadowolona.

5 / 5 2018-12-26

jestem bardzo zadowolona z produktu jak i dostarczenia. Wszystko ładnie i starannie zapakowane. Dostawa bardzo szybka. Polecam gorąco

5 / 5 2018-12-24

Jest to mój ulubiony sklep z biżuterią. Rzadko kupuje biżuterię, ale zwykle gdy to robię zwracam się w jego kierunku. Uprzejma obsługa, bardzo zainteresowana klientem, chętnie odpowiadająca na pytania i bardzo pomocna. Robiąc zakupy czuje się luksusowo, a o to chodzi kobiecie, która sprawia sobie piękny drobiazg. Dla mnie fantastyczne miejsce. Polecam.

5 / 5 2018-12-18

Szybka realizacja zamówienia, bardzo dobry kontakt. Polecam.

4 / 5 2018-12-15

ok, polecam

5 / 5 2018-12-13

Wszystko super; błyskawiczna transakcja bez zarzutu. Polecam!!!

5 / 5 2018-12-07

Świetny kontakt, szybka wysyłka a biżuteria cudo :) Polecam

5 / 5 2018-12-06

Bardzo szybka wysyłka

5 / 5 2018-12-03

warty polecenia

5 / 5 2018-11-29

Wszystko bardo profesjonalnie a produkt zgodny z opisem.

5 / 5 2018-11-25

wysylka ekspresowa, produkt zgodny z opisem, polecam serdecznie!

5 / 5 2018-11-21

super!!!!!!

4 / 5 2018-11-12

Przyjazna obsługa, szybka sprawna dostawa. Polecam!

5 / 5 2018-11-11

Błyskawiczna realizacja zamówienia. Produkt dobrze zabezpieczony przed zniszczeniem podczas transportu. Dobry kontakt ze sprzedającym. Będę tu wracać ;)

5 / 5 2018-11-03

Profesjonalna obsługa. Polecam!

5 / 5 2018-11-01

POLECAM !!!

5 / 5 2018-10-31

Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Świetny kontakt. Zakupiony po południu zegarek, następnego dnia w południe już został dostarczony (350 km). Konkurencyjne ceny. Polecam!

5 / 5 2018-10-27

Bardzo polecam , wszystko sprawnie przebiegało oraz szybka realizacja zakupu

5 / 5 2018-10-24

Szybka wysyłka, dobra cena, polecam,

5 / 5 2018-10-19

Polecam, świetna współpraca, szybka realizacja zamówień

5 / 5 2018-10-14

Polecam zakupy w tym sklepie. Bardzo profesjonalna obsługa i natychmiastowa realizacja zamówienia.

4 / 5 2018-10-13

Szybko, profesjonalnie i przystępnie cenowo.

5 / 5 2018-10-10

BARDZO DOBRA;

5 / 5 2018-10-09

Bardzo ale to bardzo polecam!!!! Moja dziewczyna ma urodziny 21 i chciałem kupić jej zegarek tak lepszy i trafiłem na tą strone ceny są może wysokie ale jakość zegarka bomba! Dostawa bardzo szybka ja akurat opłata za pobraniem i dzień po zamówieniu juz go mam teraz czekam bo te urodziny 4 lipca mam nadzieje że spodoba się jej prezent jak i mi!

5 / 5 2018-09-28

Bardzo pomyślnie przebiegła transakcja! Bransoletka śliczna, w pudełku prezentowym z torebeczka

5 / 5 2018-09-25

Zdecydowanie polecam

5 / 5 2018-09-15

Transakcja przebiegła fantastycznie. Kontakt ze sklepem ok. Bardzo miło i fachowo. Polecam

4 / 5 2018-09-07

Profesjonalizm w każdym calu... Przebieg transakcji wzorowy. Polecam sklep.

5 / 5 2018-09-04

Transakcja przebiegła szybko i pomyślnie, polecam ten sklep w 100 % ☺

5 / 5 2018-08-25

Wszystko ok

4 / 5 2018-08-22

Generalnie polecam

5 / 5 2018-08-19

100% satysfakcji POLECAM

5 / 5 2018-08-18

Bardzo miła obsługa ,produkt zgodny z opisem ,bezproblemowa i szybka wymiana polecam.

5 / 5 2018-08-18

Szybka i sprawna wysyłka w okresie świątecznym. emaile o przebiegu wysyłki. Ślicznie i z klasą zapakowana: bransoletka Pandora. Oryginał. Sklep godny zaufania.

5 / 5 2018-08-18

Mega szybka realizacja zamówienia. Charmsy w dobrej cenie. Polecam wszystkim!

5 / 5 2018-08-17

Gorąco polecam

4 / 5 2018-08-14

szybko i sprawnie

5 / 5 2018-08-12

Jestem bardzo zadowolona z jakosci obsługi oraz zakupionego produktu.

5 / 5 2018-08-10

Sklep super, duży wybór produktów, dobre ceny, polecam

5 / 5 2018-08-10

Wszystko ok. Zawieszka Pandora zgodna z opisem i oryginalna, posiada certyfikat, konkurencyjna cena, ekspresowa wysyłka. Zero problemów. Polecam

5 / 5 2018-08-08

Popecam. Pełen profesjonalizm.

4 / 5 2018-07-30

Zamówiłam pierwszy raz na tej stronie, a była to zawieszka-charms Pandora. Mam ja parę dni i jak narazie jestem zadowolona, oby na dłużej:)

5 / 5 2018-07-29

Świetny sklep! Zamówiłam biżuterię z samego rana, kilka godzin później dostałam telefon od przemiłej Pani z informacją że zamówiony produkt jest uszkodzony, z prośbą o wybranie innego, i w ten sam dzień paczka została do mnie wysłana. Na następny dzień rano miałam już moją PANDORĘ :) jestem zachwycona, na pewno wrócę :)

4 / 5 2018-07-26

wszystko ok

5 / 5 2018-07-21

Superb

5 / 5 2018-07-05

bardzo szybka dostawa, towar zgodny z opisem

4 / 5 2018-06-25

Polecam ! Rewelacyjny sklep ! Szybka wysyłka !!

5 / 5 2018-06-24

polecam,

2018-06-24

Słaba informacja kontakt słaby ogólnie kiepsko

4 / 5 2018-06-24

Polecam!

5 / 5 2018-06-19

Szybko , sprawnie i zgodnie z zamowieniem

5 / 5 2018-06-10

Zgodność towaru z opisem, natychmiastowa realizacja

5 / 5 2018-06-09

Bardzo dobry kontakt, szybka i miła obsługa. POLECAM !!!

4 / 5 2018-06-05

Bardzo szybka obsługa i wysylka. Pzedmiot identyczny jak w opisie. Jestem bardzo zadowolona z tranzakcjjii

5 / 5 2018-06-02

Suepr! Polecam

5 / 5 2018-05-29

polecam

5 / 5 2018-05-29

Bardzo dobry kontakt ze Sprzedającym. Miło. Kurier średnio ogarnięty- 3 dni szukał domu na ulicy??? Ale dotarło wszystko na czas. Dziękuję i pozdrawiam..

5 / 5 2018-05-29

Ekspresowa realizacja zakupu.

5 / 5 2018-05-21

Super. Pełen profesjonalizm.

4 / 5 2018-05-12

polecam ❤

5 / 5 2018-05-11

Szybka dostawa, kolczyki zgodne z zamówieniem. Serdecznie polecam!!!

5 / 5 2018-05-02

Polecam

5 / 5 2018-04-28

Miłe, sympatyczne zakupy. Uczciwe traktowanie klientów oraz indywidualne ich traktowanie. Wzór dla innych firm. . Firma która na długo zapada w pamięci i z chęcią się do niej wraca na zakupy. Na pewno tam wrócę i to nie jeden raz.

5 / 5 2018-04-11

Sklep super komunikacja ze sklepem również

5 / 5 2018-04-01

POLECAM !

5 / 5 2018-03-21

Polecam! Szybka i fachowa obsługa klienta.

5 / 5 2018-03-14

Polecam sklep w 100%. Przesyłka dotarła w tempie expresowym , produkt identyczny , oryginalny z certyfikatem. To na pewno nie ostatni zakup w tym sklepie.

4 / 5 2018-03-14

mimo dużego opóźnienia wystawiam ocenę pozytywną

5 / 5 2018-03-14

obsługa profesjonalna.szybka dostawa towaru. polecam

5 / 5 2018-03-13

Polecam dobry kontakt szybka dostawa

5 / 5 2018-03-10

Super expres. Bardzo polecam.

5 / 5 2018-02-25

Zakupy super . polecam

4 / 5 2018-02-23

Szczerze wszystkim polecam ,szybka wysylka,bardzo dobry kontakt.

5 / 5 2018-02-17

Szybko, sprawnie, zgodnie z zamówieniem. Tanio!!

5 / 5 2018-02-11

Profesjonalna, bardzo pomocna obsluga odpowiedziala na wszysykie moje pytania blyskawicznie. Transakcja przebiegla bez problemow. Wysylka w ciagu 24 godzin od daty zakupu oczywiscie na duzy plus! Jak najbardziej polecam. :)

5 / 5 2018-02-05

SERDECZNIE POLECAM BARDZO SZYBKA WYSYŁKA I PRZEMIŁA OBSŁUGA

4 / 5 2018-02-04

Transakcja przebiegła sprawnie. Biżuteria jest cudowna!

4 / 5 2018-02-03

Jak najbardziej polecam zakup w tym sklepie

5 / 5 2018-01-28

Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam!

5 / 5 2018-01-27

Wszystko w jak najlepszym porządku, błyskawiczna przesyłka. Gorąco polecam!!!!

5 / 5 2018-01-27

Profesjonalna obsluga. Szybka wysyłka. Polecam wszystkim

4 / 5 2018-01-25

Wszystko ok:)

4 / 5 2018-01-12

Polecam! Szybka realizacja, towar zgodny z opisem.

4 / 5 2018-01-09

Transakcja przebiegła naprawdę szybko i sprawnie. Gorąco polecam.

4 / 5 2018-01-02

POLECAM.

4 / 5 2018-01-02

jest ok

4 / 5 2017-12-29

Profesjonalna obsługa ze strony sklepu, przepięknie zapakowany prezent. Nie polecam, tylko kuriera UPS, kurier zjawił się nie pod ten dom, nie raczył zadzwonić z dopytaniem, a później dostałam informację, że nikogo nie zastał w domu, a mąż specjalnie cały dzień nigdzie nie jeździł.

5 / 5 2017-12-27

SZYBKA WYSYŁKA.BIŻUTERIA PIĘKNIE ZAPAKOWANA.POLECAM

5 / 5 2017-12-21

Super sklep, szybkość profesjonalność, jakość, atutem firmy.

5 / 5 2017-12-20

Profesjonalna obsługa polecam jestem bardzo zadowolony

5 / 5 2017-12-19

Bardzo szybka wysyłka i to w okresie przedświątecznym tj . 22.12 :)

5 / 5 2017-12-19

Polecam, dostawa expres.

5 / 5 2017-12-19

profesjonal y sklep. polecam jak najbardziej

5 / 5 2017-12-14

Zegarek Adriatica w bardzo dobrej cenie , bardzo miły kontakt ze sklepem , szybka wysyłka POLECAM !!!

5 / 5 2017-12-12

Polecam wszystkim, bardzo dobry kontakt, szybka przesyłka

5 / 5 2017-12-04

Ok polecam

5 / 5 2017-12-03

Bardzo szybka realizacja zamówienia. Polecam

5 / 5 2017-11-28

Sprawnie, szybko i uprzejmie. Można negocjować cenę. Generalnie polecam.

5 / 5 2017-11-20

Polecam.

5 / 5 2017-11-18

Po prostu profesjonalnie i bez niemiłych niespodzianek.

5 / 5 2017-11-15

Gwarancja jakośc, szybka i sprawnie przeprowadzona transakcja. polecam

5 / 5 2017-11-15

Polecam sklep. Szybka dostawa

5 / 5 2017-11-14

Ogromny wybór biżuterii, konkurencyjne ceny, świetna fachowa obsługa!

5 / 5 2017-11-14

Jestem bardzo zadowolona. Towar zgodny z opisem, świetne ceny i bardzo szybka przesyłka. Polecam!

5 / 5 2017-11-12

Profesjonalna obsługa, błyskawiczna wysyłka.

4 / 5 2017-11-04

MIŁE ZASKOCZENIE ;)

5 / 5 2017-11-03

Gorąco polecam

5 / 5 2017-11-01

profesjonalne podejscie do klienta, miła obsługa, udzielone szczegółowe wszelkie informacje. oby wiecej takich przedsiobiorczych ludzi. Pozdrawiam Bediamond

5 / 5 2017-10-22

Polecam sklep.przesyłka ekspresowa. Zamówiłam pierścionek z nowej kolekcji Pandory śliczny i tanszy niz w salonie Pandory. Skorzystam pewnie jeszcze nie raz.

4 / 5 2017-10-19

Jestem zadowolona, szybko i sprawnie!

5 / 5 2017-10-19

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2017-10-13

Wzorowa transakcja

5 / 5 2017-10-11

Sklep godny zaufania,sprzedawcy kontaktowi, biżuteria przepiękna. Polecam .

5 / 5 2017-10-07

Szybko, sprawnie, profesjonalnie.

5 / 5 2017-10-06

Pełen profesjonalizm. Polecam

5 / 5 2017-10-04

Polecam!

5 / 5 2017-09-30

Bardzo serdecznie polecam sklep. to już mój 3 zakup i pewnie nie ostatni. szybka bezproblemowa wysyłka.

5 / 5 2017-09-29

Profesjonalizm przetestowany na każdym poziomie!

5 / 5 2017-09-26

Polecam godny zaufania rzetelny

5 / 5 2017-09-21

Profesjonalnie, szybko i pięknie zapakowane. Przesyłka darmowa to bardzo duży plus. Polecam każdemu.

5 / 5 2017-09-18

wszystko jak najbardziej ok :)

4 / 5 2017-09-10

Szybka dostawa i realizacja zamówienia. Polecam.

5 / 5 2017-09-05

Sprawnie, szybko, bez zbędnych formalności

5 / 5 2017-08-31

Polecam.

5 / 5 2017-08-28

wszystko ok

5 / 5 2017-08-25

polecam

5 / 5 2017-08-24

Wszystko szybko i profesjonalnie. Przedmiot zakupu zgodny z opisem/obrazkiem. Polecam!!

5 / 5 2017-08-21

Gorąco polecam, świetne zakupy z niespodzianką

5 / 5 2017-08-20

Bardzo szybka i profesjonalna obsługa

5 / 5 2017-08-20

Jak najbardziej polecam zakup w tym sklepie

5 / 5 2017-08-13

Miła i profesjonalna obsługa. Gorąco polecam:)

5 / 5 2017-08-02

Rewelacyjna cena, jakość i szybkość realizacji zamówienia!

5 / 5 2017-07-22

Bardzo miła oraz szybka obsługa, szybka wysyłka, towar zgodny z zamówieniem. Jeśli ktoś stawia na jakość to bardzo polecam sklep !

4 / 5 2017-07-21

Wszystko Ok. Tylko kupowałam biżuterię i pudełka były w kopercie od kuriera i jedno się pogniotło. A tak to wszystko jak najbardziej na 6

5 / 5 2017-07-19

Wszystko ok !

5 / 5 2017-07-18

Super sprzedawca polecam

4 / 5 2017-07-16

Gorąco polecam. Wszystko przebiegło szybko i przesyłka darmowa;)

5 / 5 2017-07-16

Profesjonalna obsługa klienta.Polecam

5 / 5 2017-07-09

solidnie rzeczowo uprzejmie i ekspresowo-polecam ceny super

5 / 5 2017-07-09

Sklep w pełni profesjonalny bardzo miła i sympatyczna obsługa, bardzo dobry kontakt ze sprzedającym, błyskawiczna wysyłka. Z przyjemnością dokonam jeszcze niejeden zakup w BeDiamond. Polecam każdemu kto stawia na profesjonalizm.

5 / 5 2017-07-07

Realizacja zamówienia bez zastrzeżeń.

5 / 5 2017-07-06

Jestem bardzo zadowolona! Polecam

5 / 5 2017-06-27

Super sklep polecam

5 / 5 2017-06-22

Serdecznie polecam sklep. Bardzo miła obsługa. Dodatkowe pytania nt. produktu (waga,wymiar itp.) zostały wyjaśnione w indywidualnym mail-u .

5 / 5 2017-06-08

Szybko, miła obsługa.

5 / 5 2017-06-03

Wszystko w należytym porządku . Gorąco Wszystkim Polecam !!!

4 / 5 2017-05-26

Spawna realizacja.

5 / 5 2017-05-23

Rewelacyjna obsługa, przemiły kontakt, jakość 100% satysfakcji, wysoka kultura osobista. Szczerze polecam : )

5 / 5 2017-05-21

Sklep godny polecenia. Towar oryginalny, identyczny z tym prezentowanym na stronie.

5 / 5 2017-05-08

SUPER, POLECAM !!!

5 / 5 2017-05-04

Profesjonalna obsługa, szybko sprawnie zgodnie z zamówieniem. Gorąco polecam tego sprzedającego

5 / 5 2017-04-30

Towar zgodny z opisem. Szybka przedyłka. Świetnie zapakowany! Polecam!

5 / 5 2017-04-26

Bardzo miła obsługa. Biżuteria elegancko opakowana. Zdecydowanie polecam

5 / 5 2017-04-20

godny polecenia

5 / 5 2017-04-15

Profesjonalna obsługa, wszystko na wysokim poziomie, polecam!!!

5 / 5 2017-04-14

Szybko, perfekcyjnie, bezproblemowo. Zdecydowanie polecam!

4 / 5 2017-04-08

Jestem bardzo zadowolona. Na pewno w przyszłości skorzystam!

5 / 5 2017-04-08

Jestem bardzo zadowolona z zakupu

5 / 5 2017-04-05

Wszystko ok

5 / 5 2017-03-31

Profesjonalna obsługa, zdecydowanie polecam!

5 / 5 2017-03-28

bardzo zręczna przesyłka, cudowne prezenciki. Naprawdę bardzo godny polecenia !. Jestem bardzo zadowolona !

Rzetelne opinie o Bediamond.pl

Bediamond.pl

Siedziba
Ostróda

WWW
http://bediamond.pl

Email
[email protected]

Telefon
89 642 30 60

Komórka
601511166

Infolinia
-

Logowanie