Kategorie: / Zegarki i biżuteria

Bediamond.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.83
opinie o Bediamond.pl
5 / 5 2019-03-19

polecam sklep sprawnie i szybko

5 / 5 2019-03-07

Bardzo szybka realizacja zamówienia, towar zgodny z opisem. Polecam.

5 / 5 2019-03-01

Profesjonalna obsługa. Szybka dostawa. Towar zapakowany na wysokim poziomie. Na pewno jeszcze zamówię z tej strony . Gorąco pllecam

5 / 5 2019-02-21

Super bardzo polecam. Zero zastrzeżeń!

4 / 5 2019-02-21

Transakcja przebiegła naprawdę bardzo szybko i sprawnie i już mogę cieszyć się z pięknej biżuterii.

5 / 5 2019-02-16

super

5 / 5 2019-02-13

Ten sklep zdecydowanie zasługuje na polecenie. Obsługa jest profesjonalna i przyjemna. Zamówienie jest szybko realizowane, a towar jest zgodny z opisem. Co więcej, produkty są tańsze niż w oficjalnych sklepach Pandora. Jestem niezwykle zadowolona.

5 / 5 2019-02-13

Ten sklep zasługuje na polecenie. Pracownicy są profesjonalni i uprzejmi. Zamówienia są realizowane szybko. Produkty są zgodne z tym, co zostało opisane. Co więcej, są tańsze niż w oficjalnych sklepach Pandora. Jestem niezwykle usatysfakcjonowana.

4 / 5 2019-02-13

bardzo szybka reakcja ze strony sklepu , produkt taki jak w opisie - konkurencyjne ceny polecam

5 / 5 2019-02-11

przedmioty godne polecenia, obsługa szybka -tak polecam!!!!

5 / 5 2019-02-07

Szybko, sprawnie i bardzo dobrze obsługują klientów. Polecam

5 / 5 2019-02-06

Wszystko tak jak byc powinno.

5 / 5 2019-01-21

Gorąco polecam!

5 / 5 2019-01-19

Polecam

4 / 5 2019-01-15

Profesjonalna obsługa polecam.

5 / 5 2019-01-08

Znakomita obsługa. Szczerze polecam wszystkim zainteresowanym.

5 / 5 2019-01-07

Super. Polecam.

5 / 5 2019-01-05

Polecam zakupy w tym sklepie.Szybka realizacja, a towar pierwsza klasa.

5 / 5 2019-01-04

Sklep jest godny polecenia. Obsługa jest szybka, dokładna i rzetelna. Mimo drobnych problemów z pakowaniem, sprawę sklep załatwił szybko i odpowiedzialnie, oferując dodatkową przesyłkę na swój koszt. Zdecydowanie polecam!

5 / 5 2019-01-04

Sklep, który polecam, działa szybko, dokładnie i rzetelnie. Chociaż był pewien problem z pakowaniem, sklep natychmiast się nim zajął i szybko rozwiązał sprawę, oferując mi dodatkową przesyłkę na swój koszt. Zdecydowanie polecam ten sklep!

5 / 5 2018-12-28

Sklep jest godny polecenia. Produkt zgodny z opisem jestem zadowolona.

5 / 5 2018-12-26

jestem bardzo zadowolona z produktu jak i dostarczenia. Wszystko ładnie i starannie zapakowane. Dostawa bardzo szybka. Polecam gorąco

5 / 5 2018-12-24

To jest mój ulubiony sklep zajmujący się sprzedażą biżuterii. Rzadko decyduję się na zakup takiego rodzaju produktów, ale kiedy już to robię, zawsze kieruję się do tego konkretnego miejsca. Obsługa jest bardzo miła i zainteresowana moimi potrzebami, zawsze chętnie odpowiada na moje pytania i jest bardzo pomocna. W czasie zakupów czuję się wyjątkowo, co jest bardzo ważne dla każdej kobiety, która chce sobie sprawić piękny drobiazg. Dla mnie to miejsce jest fantastyczne i polecam je innym.

5 / 5 2018-12-18

Szybka realizacja zamówienia, bardzo dobry kontakt. Polecam.

4 / 5 2018-12-15

ok, polecam

5 / 5 2018-12-13

Wszystko super; błyskawiczna transakcja bez zarzutu. Polecam!!!

5 / 5 2018-12-07

Świetny kontakt, szybka wysyłka a biżuteria cudo :) Polecam

5 / 5 2018-12-06

Bardzo szybka wysyłka

5 / 5 2018-12-03

warty polecenia

5 / 5 2018-11-29

Wszystko bardo profesjonalnie a produkt zgodny z opisem.

5 / 5 2018-11-25

wysylka ekspresowa, produkt zgodny z opisem, polecam serdecznie!

5 / 5 2018-11-21

super!!!!!!

4 / 5 2018-11-12

Przyjazna obsługa, szybka sprawna dostawa. Polecam!

5 / 5 2018-11-11

Błyskawiczna realizacja zamówienia. Produkt dobrze zabezpieczony przed zniszczeniem podczas transportu. Dobry kontakt ze sprzedającym. Będę tu wracać ;)

5 / 5 2018-11-03

Profesjonalna obsługa. Polecam!

5 / 5 2018-11-01

POLECAM !!!

5 / 5 2018-10-31

Obsługa była niezwykle przyjemna i fachowa. Komunikacja była świetna. Kupiłem zegarek po południu, a już następnego dnia o południu został dostarczony do mnie, mimo że byłem oddalony od 350 km. Cena była konkurencyjna. Gorąco polecam!

5 / 5 2018-10-31

Obsługa była nie tylko miła, lecz także profesjonalna w pełnym zakresie. Bez problemu udało mi się nawiązać świetny kontakt z personelem. Zegarek, który zakupiłem po południu, został już następnego dnia w południe dostarczony do mojego miejsca zamieszkania, mimo że odległość wynosiła 350 km. Ponadto, ceny oferowane przez sklep były konkurencyjne. Szczerze polecam!

5 / 5 2018-10-27

Bardzo polecam , wszystko sprawnie przebiegało oraz szybka realizacja zakupu

5 / 5 2018-10-24

Szybka wysyłka, dobra cena, polecam,

5 / 5 2018-10-19

Polecam, świetna współpraca, szybka realizacja zamówień

5 / 5 2018-10-14

Polecam zakupy w tym sklepie. Bardzo profesjonalna obsługa i natychmiastowa realizacja zamówienia.

4 / 5 2018-10-13

Szybko, profesjonalnie i przystępnie cenowo.

5 / 5 2018-10-10

BARDZO DOBRA;

5 / 5 2018-10-09

Zdecydowanie polecam to bardzo! Przygotowuję się do obchodów urodzin mojej dziewczyny, która kończy 21 lat, i chciałem kupić jej zegarek wyższej jakości. Trafiłem na tę stronę, gdzie ceny mogą być trochę wysokie, ale zegarek jest naprawdę rewelacyjnej jakości! Dostawa była bardzo szybka, zamówiłem go jako przesyłkę pobraniową i już dzień po zamówieniu go otrzymałem. Teraz czekam na urodziny, które przypadają 4 lipca, mam nadzieję, że prezent jej się spodoba tak samo jak mi!

5 / 5 2018-09-28

Bardzo pomyślnie przebiegła transakcja! Bransoletka śliczna, w pudełku prezentowym z torebeczka

5 / 5 2018-09-25

Zdecydowanie polecam

5 / 5 2018-09-15

Transakcja przebiegła fantastycznie. Kontakt ze sklepem ok. Bardzo miło i fachowo. Polecam

4 / 5 2018-09-07

Profesjonalizm w każdym calu... Przebieg transakcji wzorowy. Polecam sklep.

5 / 5 2018-09-04

Transakcja przebiegła szybko i pomyślnie, polecam ten sklep w 100 % ☺

5 / 5 2018-08-25

Wszystko ok

4 / 5 2018-08-22

Generalnie polecam

5 / 5 2018-08-19

100% satysfakcji POLECAM

5 / 5 2018-08-18

Wszystkie paczki zostaną dostarczone szybko i sprawnie, nawet w okresie świątecznym. Na bieżąco będziesz otrzymywać wiadomości e-mail informujące o postępach w wysyłce. Bransoletka Pandora, którą otrzymasz, będzie pięknie i elegancko zapakowana. To oryginalny produkt, a nasz sklep zasługuje na pełne zaufanie.

5 / 5 2018-08-18

Bardzo miła obsługa ,produkt zgodny z opisem ,bezproblemowa i szybka wymiana polecam.

5 / 5 2018-08-18

Mega szybka realizacja zamówienia. Charmsy w dobrej cenie. Polecam wszystkim!

5 / 5 2018-08-17

Gorąco polecam

4 / 5 2018-08-14

szybko i sprawnie

5 / 5 2018-08-12

Jestem bardzo zadowolona z jakosci obsługi oraz zakupionego produktu.

5 / 5 2018-08-10

Sklep super, duży wybór produktów, dobre ceny, polecam

5 / 5 2018-08-10

Wszystko ok. Zawieszka Pandora zgodna z opisem i oryginalna, posiada certyfikat, konkurencyjna cena, ekspresowa wysyłka. Zero problemów. Polecam

5 / 5 2018-08-08

Popecam. Pełen profesjonalizm.

4 / 5 2018-07-30

Zamówiłam pierwszy raz na tej stronie, a była to zawieszka-charms Pandora. Mam ja parę dni i jak narazie jestem zadowolona, oby na dłużej:)

5 / 5 2018-07-29

Ten sklep jest naprawdę świetny! Kiedy zamówiłam biżuterię rano, naprawdę nie spodziewałam się, że będę miała ją już kilka godzin później. Jednak dostałam telefon od bardzo miłej Pani, która poinformowała mnie, że zamówiony produkt jest uszkodzony i poprosiła mnie o wybranie innego. Nie minął nawet cały dzień, a już paczka została wysłana do mnie. Następnego ranka miałam już swoją PANDORĘ! Jestem absolutnie zachwycona i na pewno tu jeszcze wrócę.

4 / 5 2018-07-26

wszystko ok

5 / 5 2018-07-21

Superb

5 / 5 2018-07-05

bardzo szybka dostawa, towar zgodny z opisem

4 / 5 2018-06-25

Polecam ! Rewelacyjny sklep ! Szybka wysyłka !!

5 / 5 2018-06-24

polecam,

2018-06-24

Słaba informacja kontakt słaby ogólnie kiepsko

4 / 5 2018-06-24

Polecam!

5 / 5 2018-06-19

Szybko , sprawnie i zgodnie z zamowieniem

5 / 5 2018-06-10

Zgodność towaru z opisem, natychmiastowa realizacja

5 / 5 2018-06-09

Bardzo dobry kontakt, szybka i miła obsługa. POLECAM !!!

4 / 5 2018-06-05

Bardzo szybka obsługa i wysylka. Pzedmiot identyczny jak w opisie. Jestem bardzo zadowolona z tranzakcjjii

5 / 5 2018-06-02

Suepr! Polecam

5 / 5 2018-05-29

Bardzo pozytywna interakcja z osobą sprzedającą. Przyjemnie było z nią rozmawiać. Kurier nie był najlepiej zorientowany - trwało mu 3 dni, zanim odnalazł dom na ulicy??? Niemniej jednak, przesyłka dotarła na czas. Dziękuję i pozdrawiam.

5 / 5 2018-05-29

polecam

5 / 5 2018-05-29

Ekspresowa realizacja zakupu.

5 / 5 2018-05-21

Super. Pełen profesjonalizm.

4 / 5 2018-05-12

polecam ❤

5 / 5 2018-05-11

Szybka dostawa, kolczyki zgodne z zamówieniem. Serdecznie polecam!!!

5 / 5 2018-05-02

Polecam

5 / 5 2018-04-28

Zakupy są przyjemne i sympatyczne. Klienci są traktowani uczciwie i indywidualnie. Ta firma stanowi przykład dla innych przedsiębiorstw. Jej usługi są tak wartościowe, że zapadają na długo w pamięć i chętnie się do niej powraca, aby zrobić zakupy. Z pewnością tam wrócę nie tylko raz.

5 / 5 2018-04-28

Zakupy w tej firmie są przyjemne i sympatyczne. Klienci są traktowani uczciwie i otrzymują indywidualne podejście. Jest to przykład godny naśladowania dla innych firm. Ta firma pozostaje w naszej pamięci na długo, a z chęcią do niej wracamy, aby zrobić kolejne zakupy. Bez wątpienia będę tam wracać wielokrotnie.

5 / 5 2018-04-11

Sklep super komunikacja ze sklepem również

5 / 5 2018-04-01

POLECAM !

5 / 5 2018-03-21

Polecam! Szybka i fachowa obsługa klienta.

5 / 5 2018-03-14

Polecam sklep w 100%. Przesyłka dotarła w tempie expresowym , produkt identyczny , oryginalny z certyfikatem. To na pewno nie ostatni zakup w tym sklepie.

4 / 5 2018-03-14

mimo dużego opóźnienia wystawiam ocenę pozytywną

5 / 5 2018-03-14

obsługa profesjonalna.szybka dostawa towaru. polecam

5 / 5 2018-03-13

Polecam dobry kontakt szybka dostawa

5 / 5 2018-03-10

Super expres. Bardzo polecam.

5 / 5 2018-02-25

Zakupy super . polecam

4 / 5 2018-02-23

Szczerze wszystkim polecam ,szybka wysylka,bardzo dobry kontakt.

5 / 5 2018-02-17

Szybko, sprawnie, zgodnie z zamówieniem. Tanio!!

5 / 5 2018-02-11

Pracownicy byli profesjonalni i niezwykle pomocni, szybko odpowiadając na wszystkie moje pytania. Transakcja została przeprowadzona bez żadnych trudności, a zamówienie zostało wysłane już po 24 godzinach od daty zakupu - zdecydowanie na plus! Zdecydowanie polecam tę usługę. :)

5 / 5 2018-02-11

Obsługa była profesjonalna i niezwykle pomocna, szybko odpowiadając na wszystkie moje pytania. Transakcja została przeprowadzona bez żadnych problemów. Wysyłka została zrealizowana w ciągu 24 godzin od daty zakupu, co zdecydowanie zachwyciło mnie. Zdecydowanie polecam tę firmę. Smiley face.

5 / 5 2018-02-05

SERDECZNIE POLECAM BARDZO SZYBKA WYSYŁKA I PRZEMIŁA OBSŁUGA

4 / 5 2018-02-04

Transakcja przebiegła sprawnie. Biżuteria jest cudowna!

4 / 5 2018-02-03

Jak najbardziej polecam zakup w tym sklepie

5 / 5 2018-01-28

Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam!

5 / 5 2018-01-27

Wszystko w jak najlepszym porządku, błyskawiczna przesyłka. Gorąco polecam!!!!

5 / 5 2018-01-27

Profesjonalna obsluga. Szybka wysyłka. Polecam wszystkim

4 / 5 2018-01-25

Wszystko ok:)

4 / 5 2018-01-12

Polecam! Szybka realizacja, towar zgodny z opisem.

4 / 5 2018-01-09

Transakcja przebiegła naprawdę szybko i sprawnie. Gorąco polecam.

4 / 5 2018-01-02

POLECAM.

4 / 5 2018-01-02

jest ok

4 / 5 2017-12-29

Sklep zapewniał wysoką jakość obsługi oraz perfekcyjnie zapakowany prezent. Jednak, niestety, nie zalecam korzystania z usług kuriera UPS. Kiedy kurier przybył, nie trafił pod właściwy adres i nie zdecydował się skontaktować ze mną w celu wyjaśnienia sytuacji. Następnie otrzymałem informację, że nikogo nie zastał w domu, mimo że mój mąż celowo przez cały dzień nie opuszczał mieszkania.

5 / 5 2017-12-27

SZYBKA WYSYŁKA.BIŻUTERIA PIĘKNIE ZAPAKOWANA.POLECAM

5 / 5 2017-12-21

Super sklep, szybkość profesjonalność, jakość, atutem firmy.

5 / 5 2017-12-20

Profesjonalna obsługa polecam jestem bardzo zadowolony

5 / 5 2017-12-19

Bardzo szybka wysyłka i to w okresie przedświątecznym tj . 22.12 :)

5 / 5 2017-12-19

Polecam, dostawa expres.

5 / 5 2017-12-19

profesjonal y sklep. polecam jak najbardziej

5 / 5 2017-12-14

Zegarek Adriatica w bardzo dobrej cenie , bardzo miły kontakt ze sklepem , szybka wysyłka POLECAM !!!

5 / 5 2017-12-12

Polecam wszystkim, bardzo dobry kontakt, szybka przesyłka

5 / 5 2017-12-04

Ok polecam

5 / 5 2017-12-03

Bardzo szybka realizacja zamówienia. Polecam

5 / 5 2017-11-28

Sprawnie, szybko i uprzejmie. Można negocjować cenę. Generalnie polecam.

5 / 5 2017-11-20

Polecam.

5 / 5 2017-11-18

Po prostu profesjonalnie i bez niemiłych niespodzianek.

5 / 5 2017-11-15

Gwarancja jakośc, szybka i sprawnie przeprowadzona transakcja. polecam

5 / 5 2017-11-15

Polecam sklep. Szybka dostawa

5 / 5 2017-11-14

Ogromny wybór biżuterii, konkurencyjne ceny, świetna fachowa obsługa!

5 / 5 2017-11-14

Jestem bardzo zadowolona. Towar zgodny z opisem, świetne ceny i bardzo szybka przesyłka. Polecam!

5 / 5 2017-11-12

Profesjonalna obsługa, błyskawiczna wysyłka.

4 / 5 2017-11-04

MIŁE ZASKOCZENIE ;)

5 / 5 2017-11-03

Gorąco polecam

5 / 5 2017-11-01

profesjonalne podejscie do klienta, miła obsługa, udzielone szczegółowe wszelkie informacje. oby wiecej takich przedsiobiorczych ludzi. Pozdrawiam Bediamond

5 / 5 2017-10-22

Chciałabym polecić ten sklep, oferujący szybką dostawę. Zamówiłam u nich uroczy pierścionek z najnowszej kolekcji Pandory, który okazał się również tańszy niż ten dostępny w salonie Pandory. Na pewno skorzystam z ich usług jeszcze niejednokrotnie.

4 / 5 2017-10-19

Jestem zadowolona, szybko i sprawnie!

5 / 5 2017-10-19

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2017-10-13

Wzorowa transakcja

5 / 5 2017-10-11

Sklep godny zaufania,sprzedawcy kontaktowi, biżuteria przepiękna. Polecam .

5 / 5 2017-10-07

Szybko, sprawnie, profesjonalnie.

5 / 5 2017-10-06

Pełen profesjonalizm. Polecam

5 / 5 2017-10-04

Polecam!

5 / 5 2017-09-30

Bardzo serdecznie polecam sklep. to już mój 3 zakup i pewnie nie ostatni. szybka bezproblemowa wysyłka.

5 / 5 2017-09-29

Profesjonalizm przetestowany na każdym poziomie!

5 / 5 2017-09-26

Polecam godny zaufania rzetelny

5 / 5 2017-09-21

Profesjonalnie, szybko i pięknie zapakowane. Przesyłka darmowa to bardzo duży plus. Polecam każdemu.

5 / 5 2017-09-18

wszystko jak najbardziej ok :)

4 / 5 2017-09-10

Szybka dostawa i realizacja zamówienia. Polecam.

5 / 5 2017-09-05

Sprawnie, szybko, bez zbędnych formalności

5 / 5 2017-08-31

Polecam.

5 / 5 2017-08-28

wszystko ok

5 / 5 2017-08-25

polecam

5 / 5 2017-08-24

Wszystko szybko i profesjonalnie. Przedmiot zakupu zgodny z opisem/obrazkiem. Polecam!!

5 / 5 2017-08-21

Gorąco polecam, świetne zakupy z niespodzianką

5 / 5 2017-08-20

Bardzo szybka i profesjonalna obsługa

5 / 5 2017-08-20

Jak najbardziej polecam zakup w tym sklepie

5 / 5 2017-08-13

Miła i profesjonalna obsługa. Gorąco polecam:)

5 / 5 2017-08-02

Rewelacyjna cena, jakość i szybkość realizacji zamówienia!

5 / 5 2017-07-22

Bardzo miła oraz szybka obsługa, szybka wysyłka, towar zgodny z zamówieniem. Jeśli ktoś stawia na jakość to bardzo polecam sklep !

4 / 5 2017-07-21

Wszystko Ok. Tylko kupowałam biżuterię i pudełka były w kopercie od kuriera i jedno się pogniotło. A tak to wszystko jak najbardziej na 6

5 / 5 2017-07-19

Wszystko ok !

5 / 5 2017-07-18

Super sprzedawca polecam

4 / 5 2017-07-16

Gorąco polecam. Wszystko przebiegło szybko i przesyłka darmowa;)

5 / 5 2017-07-16

Profesjonalna obsługa klienta.Polecam

5 / 5 2017-07-09

Sklep BeDiamond jest naprawdę profesjonalny, a personel tam pracujący wyjątkowo miły i sympatyczny. Kontakt z obsługą jest świetny, a wysyłka zamówionych produktów bardzo szybka. Z przyjemnością będę jeszcze wielokrotnie robił zakupy w tym sklepie. Polecam go każdemu, kto ceni profesjonalizm.

5 / 5 2017-07-09

BeDiamond to sklep, który działa na najwyższym poziomie profesjonalizmu. Obsługa jest niezwykle uprzejma i sympatyczna, a kontakt ze sprzedającym jest bardzo dobry. Przesyłki są wysyłane w ekspresowym tempie. Z wielką chęcią będę robić tam zakupy również w przyszłości. Gorąco polecam BeDiamond każdemu, kto ceni sobie profesjonalizm.

5 / 5 2017-07-09

solidnie rzeczowo uprzejmie i ekspresowo-polecam ceny super

5 / 5 2017-07-07

Realizacja zamówienia bez zastrzeżeń.

5 / 5 2017-07-06

Jestem bardzo zadowolona! Polecam

5 / 5 2017-06-27

Super sklep polecam

5 / 5 2017-06-22

Serdecznie polecam sklep. Bardzo miła obsługa. Dodatkowe pytania nt. produktu (waga,wymiar itp.) zostały wyjaśnione w indywidualnym mail-u .

5 / 5 2017-06-08

Szybko, miła obsługa.

5 / 5 2017-06-03

Wszystko w należytym porządku . Gorąco Wszystkim Polecam !!!

4 / 5 2017-05-26

Spawna realizacja.

5 / 5 2017-05-23

Rewelacyjna obsługa, przemiły kontakt, jakość 100% satysfakcji, wysoka kultura osobista. Szczerze polecam : )

5 / 5 2017-05-21

Sklep godny polecenia. Towar oryginalny, identyczny z tym prezentowanym na stronie.

5 / 5 2017-05-08

SUPER, POLECAM !!!

5 / 5 2017-05-04

Profesjonalna obsługa, szybko sprawnie zgodnie z zamówieniem. Gorąco polecam tego sprzedającego

5 / 5 2017-04-30

Towar zgodny z opisem. Szybka przedyłka. Świetnie zapakowany! Polecam!

5 / 5 2017-04-26

Bardzo miła obsługa. Biżuteria elegancko opakowana. Zdecydowanie polecam

5 / 5 2017-04-20

godny polecenia

5 / 5 2017-04-15

Profesjonalna obsługa, wszystko na wysokim poziomie, polecam!!!

5 / 5 2017-04-14

Szybko, perfekcyjnie, bezproblemowo. Zdecydowanie polecam!

4 / 5 2017-04-08

Jestem bardzo zadowolona. Na pewno w przyszłości skorzystam!

5 / 5 2017-04-08

Jestem bardzo zadowolona z zakupu

5 / 5 2017-04-05

Wszystko ok

5 / 5 2017-03-31

Profesjonalna obsługa, zdecydowanie polecam!

5 / 5 2017-03-28

bardzo zręczna przesyłka, cudowne prezenciki. Naprawdę bardzo godny polecenia !. Jestem bardzo zadowolona !

Rzetelne opinie o Bediamond.pl

Bediamond.pl

Siedziba
Ostróda

WWW
http://bediamond.pl

Email
[email protected]

Telefon
89 642 30 60

Komórka
601511166

Infolinia
-

Logowanie