Kategorie: / Zdrowie I Uroda / Książki / Odzież i Obuwie / Dom / Dla Dzieci / Artykuły Medyczne / Żywność

Bee.pl Opinie Klientów

4.79/5.00 - ilość ocen: 162
opinie o Bee.pl
5 / 5 2022-05-11

Oszukana

Zostałam oszukana przez sklep beeshop. Zamówiłam prostownicę do włosów za cenę 129 PLN, którą odesłałam w terminie 14 dni. Pieniędzy nie otrzymałam - minął miesiąc jak owy bubel dotarł do firmy. Dwukrotnie ponaglałam w e-mailu- brak oddzewu . Nigdy więcej nie zrobię tak zakupów.

5 / 5 2022-02-01

UWAGA na firme: po uplywie ponad miesiaca firma wycofala sie z realizacji zamowienia tlumaczac prawdopodobnym uszkodzeniem towaru przez firme kurierska! Przez caly ten czas sklep operowal zaplaconymi srodkami. Zadnych proaktywnych informacji. Zabawa w kotka i myszke. Nieuczciwy kontrahent! Bardzo slaba obsluga i kontakt. Odradzam wszelki etransakcje z ta firma!

5 / 5 2019-03-18

Profesjonalne podejście do kupującego, polecam z czystym sumieniem

5 / 5 2019-03-17

ok, wszystko w porządku

5 / 5 2019-03-17

Gorąco polecam :)

5 / 5 2019-03-15

Polecam!

5 / 5 2019-03-09

suoper

5 / 5 2019-03-07

Wszystko super, bardzo polecam

4 / 5 2019-03-06

pozytywna

5 / 5 2019-03-03

towar zgodny z zamówieniem szybka przesyłka

4 / 5 2019-02-20

Zdecydowanie polecam.

5 / 5 2019-02-18

W pełni profesjonalna obsługa. Szybki czas realizacji zamówienia. Polecam wszystkim

4 / 5 2019-02-14

Całe zamówienie jak po sznurku , bez uwag pozdrawiam ed

5 / 5 2019-01-28

Szybka wysyłka, konkurencyjne ceny, dobre produkty

4 / 5 2019-01-22

Polecam ten sklep

4 / 5 2019-01-21

jedyne zastrzeżenie mam do ilości zużytej folii bąbelkowej.

5 / 5 2019-01-19

Szybko i profesjonalnie.

5 / 5 2019-01-18

Polecam! Szybko i sprawnie.

5 / 5 2019-01-15

Żaneta

4 / 5 2019-01-08

Wszystko w porządku, jedynie musiałam trochę za długo czekać na dostawę

5 / 5 2018-12-12

Wszystko ok

3 / 5 2018-12-12

Wszystko było bardzo dobrze tylko trochę za długo. Obsługa linii informacyjnej bardzo miła i kompetentna.Poleciłam sklep swoim znajomym.

5 / 5 2018-12-09

Profesjonalnie, szybko i fachowo. Zachęcam do zakupów w tym sklepie

4 / 5 2018-12-06

bez uwag

5 / 5 2018-12-03

Wszystko sprawnie! Bardzo szybka dostawa, produkty dobrze i bezpiecznie zapakowane. Polecam!

5 / 5 2018-12-02

Szybka dostawa, swietne produkty, zapakowane idealnie.

5 / 5 2018-11-24

wszystko bardzo dobrze fachowa obsługa

4 / 5 2018-11-16

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-11-07

Polecam towary oraz jakiść i tempo obsługi

4 / 5 2018-10-31

zakupy w tym sklepie są bez zarzutu , jedynie muszą dokładniej pakować torebki z ziarnami , aby nie pękały w czasie transportu ( w folię bąbelkową)

5 / 5 2018-10-24

Okok.

5 / 5 2018-10-13

Wszystko w porządku :)

5 / 5 2018-10-08

Wszystko ok

4 / 5 2018-10-04

Bardzo szybko dostrczono mi zamowione produkty, jestem zadowolona produkty dobrej jakosci.

5 / 5 2018-09-14

Polecam.

5 / 5 2018-09-07

Wszystko ok. Polecam

5 / 5 2018-09-06

Wszystko ok . Polecam . Soki przyszły całe

5 / 5 2018-09-03

Szybka wysyłka, bardzo dobrze zapakowane produkty (12 kartonów mleka i nic się nie wylało ;) ), świetny asortyment i ceny przystępne, to będzie mój "go to" Eco sklep :)

5 / 5 2018-08-27

Super !

5 / 5 2018-08-20

Super, polecam.

5 / 5 2018-08-20

Super towar i realizacja , polecam!

5 / 5 2018-08-19

W porządku.

5 / 5 2018-08-18

Super, polecam

5 / 5 2018-08-12

Polecam, bez żadnych zastrzeżeń!

5 / 5 2018-08-03

Poelcam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-07-24

Polecam!

5 / 5 2018-07-19

Ponownie wsyztsko w najlepszym porządku! Polecam!

5 / 5 2018-07-13

Od jakiegoś zcasu juz korzystam z usług sklepu bee i z pełna odpowiedzialnościa moge wystwaić tylko bardzo dobrą ocenę za całokształt działań , biorąc pod uwagę oczywiście wybór towaru i promocje.

5 / 5 2018-07-06

Szybko sprawnie i bez problemow. Polecam

4 / 5 2018-07-06

Everything arrived at my address in 4 days. All the products were like the description. Reliable site.

5 / 5 2018-07-03

Dobry sklep, jestem bardzo zadowolona z zakupów

5 / 5 2018-07-03

Szybko, sprawnie:-)

5 / 5 2018-06-28

polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-06-23

Bardzo profesjonalna. Szybko, tanio. Bardzo dobrze zapakowane

5 / 5 2018-06-21

Wszystko OK

5 / 5 2018-06-10

Wszystko ok.

4 / 5 2018-06-01

profesjonalna obsługa. polecam.

5 / 5 2018-05-17

Profesjonalny sklep

5 / 5 2018-05-11

fajny sklep

5 / 5 2018-05-10

Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem. Polecam

5 / 5 2018-05-09

Dobry serwis. Polecam.

5 / 5 2018-05-09

Gorąca polecam

5 / 5 2018-05-09

solidnie i szybko :)

5 / 5 2018-05-06

Bardzo sprawnie

4 / 5 2018-05-05

Towar w dobrej cenie, duży wybór produktów, paczka odpowiednio zapakowana, tylko okres oczekiwania w naszym wypadku był dość długi.

5 / 5 2018-05-03

same plusy! polecam

4 / 5 2018-05-02

Przystępne ceny, szybka obsługa, opcja odbioru osobistego. Polecam.

4 / 5 2018-05-02

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-05-01

wszystko ok

5 / 5 2018-04-30

Wszystko super! ,polecam wszystkim gorąco. Ceny naprawde konkurencyjne.

5 / 5 2018-04-28

Polecam

5 / 5 2018-04-24

Profesjonalna obsługa...polecam

5 / 5 2018-04-22

Szybka i sprawna obsługa

5 / 5 2018-04-20

Bardzo szybka realizacja zamówienia, a produkty nawet lepsze niż w ofercie

5 / 5 2018-04-17

Pełen profesjonalizm!

5 / 5 2018-04-12

polecam

5 / 5 2018-04-02

Ok super

5 / 5 2018-03-31

Kontakt ze sklepem bardzo dobry, jakość produktów 100 %, szybka realizacja zamówienia aż do odbioru.

5 / 5 2018-03-25

Pełen profesjonalizm

5 / 5 2018-03-22

Wszystko ok

5 / 5 2018-03-19

Polecam

5 / 5 2018-03-14

Szybko i sprawnie. Polecam.

5 / 5 2018-03-07

Wszystko ok

5 / 5 2018-03-03

Jestem bardzo zadowolona z zakupów na bee.pl

5 / 5 2018-03-02

Szybka obsługa szybka dostawa.dziękuję

5 / 5 2018-02-28

Szybko, profesjonalnie, super ceny. Polecam

4 / 5 2018-02-21

Szybkie zakupy,dobre ceny,bardzo dobre produkty.

5 / 5 2018-02-15

Bardzo dobra współpraca

4 / 5 2018-02-15

Jestem zadowolona.

5 / 5 2018-02-13

Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie. Przesyłka była dobrze zapakowana i bardzo szybko doszła. Pracownicy z biura obsługi klienta bardzo przyjemni.

5 / 5 2018-02-13

Polecam

5 / 5 2018-02-13

super

5 / 5 2018-02-12

Wszystko się zgadza

5 / 5 2018-02-10

Transakcja przebiegła pomyślnie, informacje o przesyłce były przekazywane na bieżąco. Polecam!

5 / 5 2018-02-03

Transakcja przebiegła wzorowo.

5 / 5 2018-02-03

Jak najbardziej polecam rzetelny sklep, mila atmosfera !!! Super szybka obsluga , dostawa n 2 dzien , bardzo polecam towar najwyższej jakosci!

5 / 5 2018-02-01

Jednym słowem ok

4 / 5 2018-01-25

Dobra i szybka obsługa

5 / 5 2018-01-15

Wszystko pięknie opakowane i na czas

5 / 5 2018-01-11

wszystko ok

5 / 5 2018-01-07

wszystko ok

4 / 5 2018-01-01

Jedynym minusem była długość realizacji zamówienia, która w innych sklepach przebiega dużo szybciej. Poza tym wszystko ok

5 / 5 2017-12-31

Profesjonalna obsługa Szybką dostawą

5 / 5 2017-12-29

Super, brałam drugi raz. Jeszcze nie raz będę robić tu zakupy, polecam wszystkim

5 / 5 2017-12-17

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2017-12-12

Obsługa absolutnie profesjonalna, kompetentna i bardzo pro do klienta. Jestem bardzo zadowolony za całokształt podejścia do zagadnienia i do mnie jako klienta. Brawo bee !

5 / 5 2017-11-29

Bardzo szybka wysyłka, produkt zgodny z zamówieniem

5 / 5 2017-11-25

Profesjonalna obsługa, szybka transakcja

5 / 5 2017-11-22

Polecam

5 / 5 2017-11-19

Zakupy w bee to sama przyjemność! Przesyłka zgodna z zamówieniem i mega ekspresowa! Szczerze polecam sklep. Na pewno wrócę tu nie raz.

4 / 5 2017-11-16

zakupy profi przesylka profi, konsultant niedoinformowany

5 / 5 2017-11-16

Profesjonalna obsługa, polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-11-14

Rewelacja szybko i zgodnie z zamówieniem polecam

3 / 5 2017-10-29

Super towar i realizacja , polecam!

5 / 5 2017-10-14

Wszystko tak jak powinno być jestem bardzo zadowolony

5 / 5 2017-10-04

Polecam!

5 / 5 2017-10-03

Polecam wszystkim . Szybka realizacja zamówienia .,dobrze opakowane produkty

5 / 5 2017-09-13

Polecam zakupy w tym sklepie, szybko i profesjonalnie.

5 / 5 2017-09-13

Polecam

5 / 5 2017-09-11

Super sklep. Jestem w szoku, że zamówienie z dnia 6.02 ok. godziny 12 było dp odbioru dnia następnego o godzinie 15 i to po wybraniu dostawy pocztą. Interesujące ceny i profesjonalna obsługa. Polecam!

3 / 5 2017-09-01

jestem zadowolony.

5 / 5 2017-08-31

Pełen profesjonalizm, bez zarzutu

5 / 5 2017-08-26

Jestem bardzo zadowolona wszystko zgodnie z opisem w konkurencyjnych cenach i darmowa wysyłka powyżej 200 zł. Gorąco polecam

4 / 5 2017-08-26

Polecam zakupy w tym skleoie

5 / 5 2017-08-20

Polecam

4 / 5 2017-08-18

Okejo

5 / 5 2017-08-18

Szybko i sprawnie polecam

5 / 5 2017-08-12

Wszystko świetnie i szybko, polecam :)

5 / 5 2017-08-08

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam

5 / 5 2017-08-06

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w sklepie i na pewno jeszcze nie raz wrócę.

5 / 5 2017-08-03

Super sklep

5 / 5 2017-08-02

wszystko w porządku

5 / 5 2017-07-31

Profesjonalna obsługa. Wszystko przebiegło pomyślnie. Polecam.

5 / 5 2017-07-07

polecam

5 / 5 2017-07-04

Bardzo dobra obsługa, szybka wysyłka, profesjonalnie zapakowane produkty!

5 / 5 2017-07-04

Jak zwykle bez zarzutu, polecam z czystym sumieniem i już szykuję się do kolejnego zamówienia:)

5 / 5 2017-07-02

szybka dostawa. produkty zgodne z opisem

4 / 5 2017-06-30

Ogólnie dobra opinia. Wszystko super poza tym, że czekałam dłużej niż się spodziewałam.

5 / 5 2017-06-29

Profesjonalne podejście do klienta

5 / 5 2017-06-28

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-06-27

Super l

4 / 5 2017-06-23

Transakcja okazala sie szybka, obsluga swietna.

5 / 5 2017-06-18

jestem bardzo zadowolona,już któryś raz robiłam tam zakupy

4 / 5 2017-06-07

Super, dobrej jakości asortyment

5 / 5 2017-06-01

Rewelacja, sklep godny olecenia

5 / 5 2017-05-26

Otrzymałam przesyłkę przed terminem. wszystko ok. Polecam.

5 / 5 2017-05-23

Wszystko na wysokim poziomie. To juz moje kolejne zakupy w tym sklepie i na pewno nie ostatnie!

5 / 5 2017-05-20

Jest super

5 / 5 2017-05-19

Jestem bardzo zadowolona, jedynie dodałbym opis do produktu siatka na zakupy bo spodziewałam się że będzie większa a tak córka ma do zabawy.

4 / 5 2017-05-17

Profesjonalna obsługa. Polecam.

5 / 5 2017-05-16

Zamawiam drugi raz i znowu super.

5 / 5 2017-04-30

Transakcja przebiegła pomyślnie, informacje o przesyłce były przekazywane na bieżąco. Polecam!

4 / 5 2017-04-26

Polecam sklep. Jedyne co, to właścicieli zachęcam do używania bardziej ekologicznych materiałów do wysyłki:)

5 / 5 2017-04-23

polecam

4 / 5 2017-04-23

Profesjonalna obsługa, ekspresowa wysyłka, produkty na najwyższym poziomie :)

5 / 5 2017-04-19

Super sklep, super ceny, super dostawa :)

5 / 5 2017-04-16

Polecam sklep bee pl.

5 / 5 2017-04-15

Towar zgodny z opisem, doszedł bardzo szybko . Polecam

5 / 5 2017-04-15

Jestem bardzo zadowolona

5 / 5 2017-04-11

Profesjonalna obsluga . Polecam

5 / 5 2017-04-06

Obsługa, jak i towar bez zarzutu. Dziękuję

5 / 5 2017-03-30

Tylko tu już zamawiam mleka roślinne dla córki

Rzetelne opinie o Bee.pl

Bee.pl

Siedziba
Białystok

WWW
https://www.bee.pl/

Email
[email protected]

Telefon
718811110

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie