Kategorie: / Pozostałe

Beiko.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Beiko.pl
5 / 5 2019-03-21

Zakupiłem telewizor SONY KDL-32V2500, co ważne był dostępny od ręki a wysyłka za pobraniem już na drugi dzień, oczywiście gwarancja Sony POLAND z wydłużenie do 5 lat i fakturą imienną. Zdecydowanie poleca szybko i sprawnie, super doradztwo i pomoc w wyborze sprzętu zarówno telefonicznie jak i mail-owo, jeszcze raz POLECAM.

5 / 5 2019-01-24

Zakup aparatu.Wszystko w jak najlepszym porządku... Znakomity partner w interesach... POLECAM!!!!!!

5 / 5 2018-10-11

Błyskawiczna wysyłka i super kontakt. Polecam

5 / 5 2018-04-30

Super obsluga nic dodac nic ujac!!!!Z takimi ludzmi mozna robic interesy!!

2018-03-01

Oceniam zakup sprzetu bardzo wysoko. Zamowienie zrealizowane zgodnie ze specyfikacja po dobrej cenie i dostarczone bardzo sprawnie.

5 / 5 2018-01-28

Zawsze podchodzę bardzo sceptycznie do zakupów przez telefon lub internet ale tym razem się nie zawiodłem. Zamówiełem w firmie Beiko kamere SONY DCR HC 96E. Kamery właśnie sie skończyły i wcale mnie to nie dziwiło bo już nigdzie w Polsce tej kamery nowej nie mozna było od dłuższego czasu kupić. Sprzedawca obiecał mi ,że zaraz poinformuje mnie jak tylko sklep sprowadzi kolejną partię tych kamer i rzeczywiście tak sie stało Sprzedawca wykazał sie wysoką kulturą osobistą i profesjonalizmem podczas prowadzenia całej tranzakcji. Po telefonie ze strony firmy i moim potwierdzeniu checi zakupu, paczka została jeszce tego samego dnia wysłana do mnie a ja otrzymałem ją w południe nastepnego dnia. Przesyłka bez zarzutu, komplet dokumentów, gwarancja, faktura, sprzęt wyprubowano wcześniej na moją prośbę. Polecam tę firmę, solidność, uczciwość, dbałość o klienta oby tak dalej.

5 / 5 2018-01-10

Gorąco polecam ten sklep.Wszystko tak jak należy.Transakcja przeprowadzona wzorcowo, błyskawiczna przesyłka.Wszystko w najlepszym porządku.

5 / 5 2017-09-15

4 x 10 mówi za siebie ... takiej szybkiej transakcji jeszcze nie miałem to jest Mistrzostwo Świata a cena rewelacyjne niska , jak na razie jestem pod wielkim wrażeniem zakupionej kamery DCR-SR52E i oby służyła mi jak najdłużej bez awaryjnie

5 / 5 2017-06-11

wszystko ok

5 / 5 2017-05-11

Transakcja przeprowadzona wzorowo! Profesjonalny kontakt ze Sprzedającym! Ekspresowa przesyłka! Towar idealnie opakowany! Zdecydowanie polecam!!! :) Pozdrawiam :))

Rzetelne opinie o Beiko.pl

Beiko.pl

Siedziba
Radom

WWW
http://www.beiko.pl

Email
[email protected]

Telefon
(048)33-11-228

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie