Kategorie: / Pozostałe

Bejbi.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.40
opinie o Bejbi.pl
2019-02-10

Kompletując wyprawkę dla mojego dziecka zajrzałam na tę stronę i zamówiłam zestaw pościeli do łóżeczka. Wykonany jest z doskonałej jakości materiałów. Zestaw składa się z czterech części: kołderki, ochraniacza, falbanki i prześcieradła. Wszystko wykonane jest z miękkich i miłych materiałów.

5 / 5 2018-12-08

SKLEP GODNY POLECENIA. PRODUKT SZYBKO WYSŁANY, BO REALIZACJA ZAMÓWIENIA BŁYSKAWICZNA. SPRZEDAWCA POD TELEFONEM I BARDZO KOMPETENTNY. SKLEP Z SZEROKIM I PRAKTYCZNYM ASORTYMENTEM. PRODUKTY W DOBREJ CENIE, A ŚLINIACZEK Z RĘKAWKAMI BARDZO PRAKTYCZNY, NOWOCZESNY I KOMFORTOWY DLA DZIECKA. WARTO BYŁO. PRZYDATNY W CZASIE NIESFORNEGO JEDZENIA.

2018-10-16

Zakupy w tym sklepie sprawiają mi ogromną radość, ponieważ każdy zakupiony produkt jest na tyle wysokiej jakości że nie ulega zniszczeniu, jest trwały i spełnia moje oczekiwania. Ceny atrakcyjne.

5 / 5 2018-09-10

Sklep nowoczesny. Profesjonalne, praktyczne funkcjonalne i przede wszystkim w atrakcyjnej cenie. Kupione przeze mnie produkty są najwyższej jakości - świadczy o tym trwałość produktu i brak zniszczeń. Bardzo dobra marka - rzadko dostępna w Polsce. Produkty przyjazne dla środowiska. Sklep z konkretną ofertą. Mój ulubiony :)

5 / 5 2018-06-24

Pieluszki flanelowe , które zostały zapakowane w piękny, nowoczesny sposób okazały się być świetnym prezentem z okazji chrztu. Jakość podobna bezkonkurencyjna. Wierzę mojej siostrze, więc szczerze polecam sklep. Produkt wysłano błyskawicznie.

5 / 5 2018-01-04

Miałam okazję korzystać z tego sklepu jeszcze przed porodem i przyznam, że nie żałuję, ponieważ kupiony otulacz Kushies sprawdził się w 100%. Funkcjonalne zapięcia na rzepy, ciepła kolorystyka i bardzo przytulny materiał sprawił, że otulacz okazał się świetną alternatywą dla pospolitego kocyka. Atrakcyjna cena, dobra marka i szybka wysyłka. Sklep zasługuje na najwyższą notę.

2018-01-04

Zrobione zakupy w sklepie bejbi w pełni mnie usatysfakcjonowały. Kupiłam dwustronny kocyk w pięknym niebieskim kolorze. Przekonało mnie nowoczesne wzornictwo, doskonała kolorystyka, wielkość oraz cena, która wobec innych kocyków w innych sklepach okazała się konkurencyjna. Dwustronny kocyk spełnia moje oczekiwania i jest miły w dotyku. Sklep niedrogi z ciekawym, szerokim asortymentem.

2 / 5 2017-08-22

Zakupiłam buciki/papcie dla synka i córki. Po kilku tygodniach podeszwa odkleiła się w obydwu parach. Zareklamowałam papcie, minął miesiąc, sklep nie odpisuje na wiadomości, zwrotu nie otrzymałam. Nie polecam.

2017-05-30

W tym sklepie kupiłam rękawiczki niedrapki dla mojej siostrzenicy. Wykonane są z miłego w dotyku materiału. Dodatkowo asortyment w tym sklepie jest naprawdę bardzo bogaty. Bez trudu wybrałam śliczne różowe rękawiczki. Ich cena była naprawdę bardzo przystępna a przesyłkę otrzymałam błyskawicznie.

Rzetelne opinie o Bejbi.pl

Bejbi.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://www.bejbi.pl

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie