Kategorie: / Pozostałe

Bellissime.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Bellissime.pl
5 / 5 2018-09-18

Zakupione przeze mnie dodatki do domu zachwycają wszystkich odwiedzających. Doskonale wpasowały się w nietuzinkowy wystrój mojego mieszkania. Doskonały kontakt ze sklepem oraz szybka wysyłka. Polecam.

5 / 5 2018-07-24

Wspaniały skelp, jestem bardzo zadowolona z zakupionych niedawno tam bombem z perełek, sądze że będą wspaniale wyglądać na choince, oryginalnie wyglądają

5 / 5 2018-06-15

Doskonała firma która wykonała dla mnie szafkę z której jestem bardzo zadowolona. Szybki montaż, bardzo dobrzy fachowcy, miła obsługa. Polecam

5 / 5 2018-03-08

Poszukiwałam do kawiarnich jakis klimatowych lamp wiszących i znalazłam je na stronie bellissime, BULLET sa genialnie i wygladają rewelacyjnie, polecam sklep, szybka wysłka, świetny kontakt!

2017-08-29

bardzo dobry sklep internetowy

5 / 5 2017-07-31

Kupiłam w tym sklepie piękną, unikatową lampę. idealnie pasuje do wnętrza. Szybka dostawa, towaru. Polecam

5 / 5 2017-05-21

Rewelacyjny sklep, jestem bardzo zadowolona z zakupionych niedawno tak pięknych perłowych bombek, będą pięknie wyglądać na mojej choince, są wspaniałe a w dodatku nie musiałam długo czekać na przesyłke z nimi

5 / 5 2017-04-22

Polecam serdecznie sklep! Kupiłam do domu kule bukszpanowe i herbaciane - wyglądają niesamowicie, dodają koloru mojej kuchni, która jest trochę szarawa!

Rzetelne opinie o Bellissime.pl

Bellissime.pl

Siedziba
-

WWW
http://www.bellissime.pl

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie