Kategorie: / Odzież i Obuwie

Bellugio.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.36
opinie o Bellugio.pl
5 / 5 2019-02-14

POLECAM!!! w 100%

1 / 5 2019-01-25

Niestety nie mogę anulować poprzedniej negatywnej opinii. Udało się nawiązać kontakt ze sklepem i wyjaśnić całą sprawę. Tym razem przesyłka dotarła błyskawicznie. Produkt identyczny jak na stronie

5 / 5 2018-08-11

Profesjonalna obsług

5 / 5 2018-06-19

Super obsługa i kontakt POLECAM

2018-06-06

Bardzo fajna oferta. Można tu znaleźć rzeczy, których nie ma w innych sklepach. Zdjęcia produktów są na tyle rzetelne, że otrzymane zamówienie spełnia oczekiwania. Szkoda tylko, że oferta nie jest na bieżąco aktualizowana i można zamówić coś, czego nie ma w magazynie.

2018-05-29

Wszystko bardzo sprawnie, szybciutko, dobry kontakt, mozna polecić w 100%

2018-05-16

Wszystko zgodnie z zamowieniem. Zainteresowanie ze strony sprzedajacego realizacja zamowienia.

5 / 5 2018-05-13

szybka dostawa, bez jakichkolwiek zastrzeżeń. poleceń

5 / 5 2018-02-28

Pragnę bardzo serdecznie polecić wszystkim zakupy w sklepie internetowym Bellugio. Miła i profesjonalna obsługa, niezwykla szybka realizacja zamówienia (1 dzień). Myslę, że będzie to jeden z moich ulubionych sklepów. Chętnie też polecę go znajomym i rodzinie.

5 / 5 2018-02-25

Bardzo szybki kontakt i życzliwa obsługa. Pomimo, że bank nie przelał jeszcze pieniędzy, zadzwoniono do mnie i za okazaniem potwierdzenia przelewu wysłano towar wcześniej.

5 / 5 2017-12-27

Sklep działa sprawnie. Bardzo szybko wysłał zamówienie i odpowiedział na mój e-mail. Towar jest zgodny w 100% ze zdjęciem oraz najlepszej jakości.

2017-09-21

dobra

2 / 5 2017-09-07

Nie polecam. 12.12 zamówiłam portfel, zapłaciłam z góry. Przesyłka kurierska. Do 22.12 paczka nie została dostarczona. Odpowiedzi na email nie dostałam. Na infolinię nie można się dodzwonić. Oczywiście miał to być prezent na Święta.

5 / 5 2017-08-31

100% satysfakcji. piękne wykonanie w dobrej cenie. bardzo szybka wysyłka!!

5 / 5 2017-05-24

Polecam!! Dobry kontakt ze sprzedającymi. Błyskawiczna przesyłka.

Rzetelne opinie o Bellugio.pl

Bellugio.pl

Siedziba
-

WWW
-

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie