Kategorie: / Pozostałe

Bene247.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Bene247.pl
2019-03-23

Zawsze ma wszystko, czego potrzebuję, przy czym TANIO i BEZ ZWŁOKI!

2019-02-06

Bardzo dobra

2019-01-16

bardzo dobra

2018-12-12

Dobry sklep, mają to co wystawiają a i obsługa kompetentna.

2018-10-16

Sprawnie zalatwiaja, mila obsluga

5 / 5 2018-07-06

Dobry kontakt, przesyłka porządnie zapakowana. Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-06-14

Bardzo dobry sklep// revelacyjna cena// możliwość osobistego odbioru//sprzęt dostałem w ciągu 24H//miła i profesjonalna obsługa// jednym słowem POLECAM POLECAM POLECAM

2018-03-17

Bardzo atrakcyjne ceny, dobry kontakt i fachowe doradztwo, zamówienie zrealizowano na drugi dzień. Dodatkowo można osobiście i bez dopłat odebrać zamówienie - dla mnie duży plus.

5 / 5 2018-03-12

zamowienie zrealizowane blyskawicznie, zamowiony dysk twardy odebralem osobiscie (zapakowany w przecietny plastik), wiec nie wymagal specjalnego pakowania do wysylki; sklep polecam bez zastrzezen

5 / 5 2017-11-23

Bardzo dobry sklep. Polecam.

5 / 5 2017-11-16

Naprawdę super sklep.Paczka doszła w ciagu 24 godzin od wysłania,miła obsługa,zapakowane profesjonalnie,wrazie czego mozna zadzwonić i co najważniejsze cena!!!

5 / 5 2017-10-28

Polecam, dobry sklep.

2017-09-27

Bardzo dobry sklep. Wspaniały kontakt. Reklamacja załatwiona bez zastrzeżeń i dobrym czasie. Serdecznie polecam.

5 / 5 2017-09-19

Sklep- jeden z najlepszych i najtańszych w Warszawie. Kupuje w bene247 regularnie wszystkie potrzebne części do komputera. Zawsze odbiór osobisty. POLECAM...

5 / 5 2017-08-19

JAK NAJBARDZIEJ POZYTYW. REWELACYJNY KONTAKT. REWELACYJNA OBSŁUGA. POLECAM KAŻDEMU!!!!

Rzetelne opinie o Bene247.pl

Bene247.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://www.bene247.pl

Email
[email protected]

Telefon
22 834 57 10

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie