Kategorie: / Artykuły Medyczne

Best-trade.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.75
opinie o Best-trade.pl
5 / 5 2018-09-16

Super kontakt, szybka dostawa i wszystko OK. Polecam ten sklep, jako wiarygodnego partnera

5 / 5 2018-09-04

Miła obsługa z uwzględnieniem potrzeb klienta. Polecam.

5 / 5 2018-06-25

Kupowałem okulary adidasa jestem zadowolony ze sklepu.Polecam!

2018-05-18

w skali 1-10 dam 10 -pozdrawiam

5 / 5 2018-02-16

Sklep nie poinformował mnie o tak dużym opóźnieniu przesyłki z towarem. Napisał,że realizacja zamówienia to ok.10-11 dni, natomiast przesyłkę dostarczono mi aż 4 tyg. po terminie! Nie informował mnie na bieżąco, tylko odpowiadał na moje kolejne maile. Skutek był taki, ze ekspres, który miał być prezentem, prezentem przestał być po miesiącu spóźnienia.

5 / 5 2018-02-11

Wszystko ok. 100% polecam....

2018-01-21

Towat zakupiony w dobrej cenie, przesylka dotarla z zgodnie z opisem. Wszystko przebieglo pomyslnie, napewno jescze powroce do tego sklepu

5 / 5 2017-12-19

Bardzo dobra informacja o produkcie. Świetny kontakt ze sprzedawcą. Szybka realizacja zamówienia. Serdecznie dziękuję za współpracę. Polecam!

2017-12-15

dobry

2 / 5 2017-11-10

Zdecydowanie nie polecam! Sklep sprzedaje towar, którego nie posiada. 27.02.2012 kupiłem narty biegowe, przy których widniała informacja o natychmiastowej dostępności. Zaraz po zakupie wysłałem pytanie o czas realizacji zamówienia - otrzymałem odpowiedź, że narty będą dostępne za ok. 7 dni. Po 10 dniach wysłałem prośbę o informację w kwestii postępów w realizacji zamówienia - w odpowiedzi dowiedziałem się, że moje zamówienie zostanie anulowane, a płatność zwrócona w przeciągu 3 dni. Z pierwszej części deklaracji sklep się wywiązał, zamówieni anulowano 13.03.2012. Na zwrot płatności czekam do tej pory (jest 20.03.2012). Sprzedawca ignoruje moje maile, telefon nie odpowiada,a strona sklepu przestała działać. Bardzo mocno mi to śmierdzi. Odradzam zakupy, jeśli w ogóle ten twór wróci jeszcze do życia.

5 / 5 2017-09-03

polecam zakupy w sklepie

5 / 5 2017-07-19

Profesjonalna obsługa i serwis sklepu. Towar wysokiej jakości. 100% zaufania. POLECAM

5 / 5 2017-06-21

Wszystko w porzadku. Polecam. Wysylka namiotu z austrii w 6 dni (w tym sobota i niedziela). Koszt transportu zerowy.

5 / 5 2017-04-29

Polecam!

5 / 5 2017-04-08

Bardzo dobry kontakt. Konkurencyjne ceny. Rzeczowa i sprawna obsługa. Polecam

Rzetelne opinie o Best-trade.pl

Best-trade.pl

Siedziba
-

WWW
http://www.best-trade.pl

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie