Kategorie: / Komputery / RTV / Telefony

Bestcena.pl Opinie Klientów

4.63/5.00 - ilość ocen: 215
opinie o Bestcena.pl
5 / 5 2019-03-19

Szybko , rzetelnie, tanio

5 / 5 2019-03-11

Szybko, sprawnie, bieżąca informacja o etapach realizacji zamówienia

4 / 5 2019-03-08

Profesjonalna

5 / 5 2019-03-06

Ekspresowa transakcja. Wszystko zgodne z opisem.

5 / 5 2019-02-17

Bardzo dobry kontakt z konsultantem , odpowie na wszystkie pytania. Telefon nowiutki w ofoliowanym opakowaniu. Polecam

5 / 5 2019-02-12

wszystko ok

4 / 5 2019-02-12

Bardzo korzystne ceny

1 / 5 2019-02-09

przyszedł zepsuty telefon, zamówił kuriera za cenę wymiany telefonu po raz drugi, ale nie przyjdzie ... a kiedy zadzwonił, żeby zapytać, co nie jest kurierem, powiedziano mi, że nie ma zamówionego kuriera.... zamówienie 425528

5 / 5 2019-02-07

Szybka wysyłka, szybko kurier. Do ry kontakt e mail.

5 / 5 2019-01-31

Towar zgodny z opisem

4 / 5 2019-01-27

było ok

4 / 5 2019-01-24

Bez uwag, pomocna i miła obsługa.

5 / 5 2019-01-18

Polecam!

4 / 5 2019-01-17

Obsługa klienta na najwyższym poziomie

5 / 5 2019-01-17

Od momentu zaksięgowania wpłaty do dostarczenia przesyłki minęło niewiele ponad 48h. Obsługa i komunikacja profesjonalna i uprzejma. Polecam w 100%.

4 / 5 2018-12-31

Wszystko było sprawnie i szybko.Polecam.

5 / 5 2018-12-31

Polecam

5 / 5 2018-12-25

Sklep git, szybka przesyłka, polecę znajomym

4 / 5 2018-12-25

Polecam ten sklep.

5 / 5 2018-12-21

Czwarty telefon kupiony w bestcenie i jak zwykle wszystko OK! Polecam!

5 / 5 2018-12-18

Wszystko ok

5 / 5 2018-12-16

Profesjonalna obsługa. Bardzo szybka realizacja zamówienia. Polecam.

5 / 5 2018-12-13

Wszystko przebiegło sprawnie. Jestem zadowolony

4 / 5 2018-12-11

Bardzo bobra obsluga

4 / 5 2018-11-30

Wszystko super tak jak powinno być

4 / 5 2018-11-20

Wszystko było sprawnie i szybko.Polecam.

4 / 5 2018-11-16

Wszystko na najwyższym poziomie. Mogło by być nieco szybciej ale poza tym polecam!

4 / 5 2018-11-08

Towar zgodny, czas przesyłki również , ale nastawilem się na płatność kartą u kuriera DPD niestety podobno sklep nie umożliwił tej opcji , chociaż na infolini mnie o tym zapewniano, to jedyny zgrzyt.

5 / 5 2018-11-07

Szybka przesyłka, można się dogadać z kurierem

5 / 5 2018-11-02

Profesjonalna obsługa

3 / 5 2018-11-02

Pozytywnie oceniam zarówno obsługę jak i osobę kuriera. Jestem ogólnie z kupna telefonu zadowolony.

5 / 5 2018-11-02

Polecam, wszystko zgodnie z opisem. Kurier nie robił problemu żeby dostarczyć przesyłkę pod inny adres niż w zamówieniu.

5 / 5 2018-10-26

Pełen Profesjonalizm - polecam

4 / 5 2018-10-22

Wszystko ok.

4 / 5 2018-10-20

Transakcja szybka, dobra obsługa, świetne ceny.

5 / 5 2018-10-14

Profesjonalna obsługa, wszystko w najlepszym porządku. Będę kupować w bestcena

5 / 5 2018-10-06

Profesjonalna obsługa. W 100% POLECAM zakupy w tym sklepie. Błyskawiczna wysyłka, towar zgodny z opisem.

4 / 5 2018-10-03

Jest OK.

5 / 5 2018-10-03

Profesjonalny sklep.

5 / 5 2018-09-28

Towar super. Oryginalnie zapakowany. Informacja na każdym kroku realizacji. Polecam

5 / 5 2018-09-27

Polecam

5 / 5 2018-09-20

Wszystko jak najbardziej OK>

5 / 5 2018-09-20

Telefon który zamówiłem był u was oczywiście w najlepszej cenie, jest świetny, przesyłka super, 3 dni i był u mnie, tylko tak dalej! To nie pierwszy zakup u was i napewno nie ostatni.

5 / 5 2018-09-19

Sklep godny polecenia, miła i profesjonalna obsługa.

5 / 5 2018-09-14

Kolejny po BlackBerry telefon jaki zakupiłem u nich i kolejny raz się nie zawiodłem,polecam wszystkim i jak ceny będą na dotychczasowym poziomie to następny tel. Też będzie zakupiony u nich. Pozdrawiam

4 / 5 2018-09-04

Wszystko ok

4 / 5 2018-09-04

Bardzo sprawny kontakt mailowy z pracownikiem sklepu - Panem Gerardem J.

5 / 5 2018-09-01

Ok ok

4 / 5 2018-08-27

Jest ok.

5 / 5 2018-08-27

Wszystko super szybko i bez problemów.

5 / 5 2018-08-25

Wszystko sprawnie i bez problemów polecam ten sklep

5 / 5 2018-08-24

Wszystko profesjonalnie.

5 / 5 2018-08-22

Szybka wysyłka, szybko kurier. Do ry kontakt e mail.

4 / 5 2018-08-21

polecam

4 / 5 2018-08-19

gitara, telefonik nóweczka :)

5 / 5 2018-08-16

Perfecto

5 / 5 2018-08-16

Wszystko profesjonalnie.

4 / 5 2018-08-16

Bardzo dobra cena.

5 / 5 2018-08-06

Super polecam szybko sprawnie i bez problemów

5 / 5 2018-07-30

Profesjonalna obsługa. Szybko zgodnie z opisem

4 / 5 2018-07-29

towar zgodny z zamówieniem

3 / 5 2018-07-25

Wszystko Ok

5 / 5 2018-07-23

Polecam

5 / 5 2018-07-16

Bardzo dobry sklep nie mam uwag.

5 / 5 2018-07-13

Wszystko ok

5 / 5 2018-07-12

Wszystko ok polecam :)

5 / 5 2018-07-10

Polecam

5 / 5 2018-07-06

Profesjonalna obsługa. Ekspresowa wysyłka. Kupiłem dwa telefony. Profesjonalny sklep. Polecam.

4 / 5 2018-07-04

Obsługa klienta na najwyższym poziomie

5 / 5 2018-07-04

Cenię bardzo konkurencyjne ceny,szybkość dostarczenia,info o statusie przesyłki oraz znakomicie opracowaną stronę,czytelna i łatwa w użyciu.

5 / 5 2018-07-02

Wszysto na poziomie. Polecam.

5 / 5 2018-06-23

Transakcja przebiegła szybko i sprawnie, towar zgodny z opisem.

4 / 5 2018-06-16

Telefon zgodny z opisem, oryginalnie zapakowany.

4 / 5 2018-06-12

Jak najbardziej polecam ten sklep.

5 / 5 2018-06-12

ok, polecam jak na pierwszy zakup

5 / 5 2018-06-11

Oryginalne pudełko było otwarte-nie wiem czy to normalne ale telefon i akcesoria sà Nowe i zafoliowane. Stwierdzam, że jednak aparat Note 8 nie dorównuje nawet iPhone se, ale transakcja sama w sobie bezproblemowa

4 / 5 2018-06-10

Zamówiłem w czwartek, wysłali w poniedziałek. Paczka doszła cała i jestem w 100% zadowolony.

5 / 5 2018-06-10

Profesjonalny sklep.

5 / 5 2018-06-08

Wszystko ok

5 / 5 2018-06-03

Pełen Profesjonalizm - polecam

5 / 5 2018-06-01

Szybko , rzetelnie, tanio

5 / 5 2018-05-31

Polecam i na pewno jeszcze skorzystam

5 / 5 2018-05-30

Jestem zadowolony z zakupu ze strony bestcena. Paczka dostarczona w deklarowany czasie oraz informacje na każdym etapie zamówienia robią dobre wrażenie :) spokojnie mogę polecić bestcena.pl

4 / 5 2018-05-29

Polecam

5 / 5 2018-05-21

Wszystko w porządku

4 / 5 2018-05-21

Dobra cena i sprawna realizacja

5 / 5 2018-05-19

Wszystko w porządku

4 / 5 2018-05-16

Jak najbardziej polecam ten sklep.

4 / 5 2018-05-13

Polecam

4 / 5 2018-05-07

Świetna obsługa

5 / 5 2018-05-07

Polecam i na pewno jeszcze skorzystam

4 / 5 2018-05-07

Bardzo sprawny kontakt mailowy z pracownikiem sklepu - Panem Gerardem J.

5 / 5 2018-05-07

Polecam

5 / 5 2018-05-04

Profesjonalna i szybka obsługa

5 / 5 2018-04-26

Szybka wysyłka wszystko w idealnym porządku POLECAM!!!

5 / 5 2018-04-25

Jestem bardzo zadowolona. To już drugi zakup sprzętu u Bestcena. Wszystko sprawnie bez zarzutów. Polecam!!!!

5 / 5 2018-04-19

Polecam szybka realizacja konkurencyjne ceny

5 / 5 2018-04-19

ok, polecam jak na pierwszy zakup

4 / 5 2018-04-15

Polecam.

5 / 5 2018-04-13

Polecam

5 / 5 2018-04-10

Profesjonalna obsługa

4 / 5 2018-04-09

Szybko i sprawnie zrealizowana transakcja. Polecam

5 / 5 2018-04-08

Polecam

5 / 5 2018-04-02

Wszystko ok

5 / 5 2018-03-26

Pocophon F1 zakupiony w sklepie działa bez zarzutu. Polecam zakupy.

4 / 5 2018-03-25

Dobry sklep jedyny co mnie zastanawia to, że telefon był w domyśln języka słowackim, oczywiście można to zmienić w ustawieniach bez problemu.

4 / 5 2018-03-25

Szybko i sprawnie zrealizowana transakcja. Polecam

4 / 5 2018-03-24

Jest Ok

5 / 5 2018-03-22

Szybko, sprawnie, konkretnie! POZYTYW !

5 / 5 2018-03-15

SERDECZNIE POLECAM,W BESTCENA KUPIŁAM JUŻ DRUGI SMARTFON

5 / 5 2018-03-11

Polecam

5 / 5 2018-03-08

Profesjonalna obsługa

4 / 5 2018-03-08

Szybka wysyłka, niecałe 2 dni od zamówienia, produkt zgodny z opisem. Bardzo przystępne ceny.

5 / 5 2018-03-04

Zgodnie z opisem.

5 / 5 2018-03-03

Polecam

5 / 5 2018-02-28

Szybko i rzetelnie.

5 / 5 2018-02-27

Wszystko w porządku

4 / 5 2018-02-25

Polecam.

4 / 5 2018-02-22

Zamowienie zapakowane oryginalnie, wszystkie zabezpieczenia nienaruszone.

5 / 5 2018-02-18

Przede wszystkim taniej niz w dużych sklepach

5 / 5 2018-02-18

Super sprawa. Na bieżąco byłam informowana, co dzieje się z moją przesyłką. Paczka dotarła szybko, bezpiecznie zapakowana. Poza tym: produkt sprawdza się świetnie, cena była praktycznie najniższa spośród wszystkich sklepów internetowych, fakturka i gwarancja jest, podoba mi się mega. POLECAM GORĄCOOO

5 / 5 2018-02-16

Profesjonalna obsługa polecam

4 / 5 2018-02-15

Sklep poważnie podchodzacy do klienta. Żadnych zastrzeżeń, polecam

5 / 5 2018-02-13

Profesjonalna obsługa. Szybko zgodnie z opisem

4 / 5 2018-02-08

Polecam

5 / 5 2018-02-01

Telefon SG Note 9 512 GB. Nowy, zaplombowany z dystrybucji EU. Wzorowa transakcja na każdym poziomie. Super kontakt mailowy z BOK. Szybko odpowiadają na każde pytanie. Informują o każdym etapie zamówienia i zwrotu. Całość transakcji z kupnem, zwrotem towaru (bo telefon nie spełnił moich oczekiwań) i zwrotem pieniędzy na konto trwała 10 dni. Moi znajomi polecili mi bestcena i mają podobne zdanie co do zakupów w tym sklepie. Myślę, że wiele negatywnych opinii pochodzi od trolli i wynika też z nieznajomości regulaminu. Polecam.

5 / 5 2018-01-30

Towar zgodny z opisem

5 / 5 2018-01-30

Wszystko super

5 / 5 2018-01-27

Szybko i niedrogo. Polecam.

5 / 5 2018-01-26

Oceniam pozytywnie

5 / 5 2018-01-25

Zgodnie z opisem.

5 / 5 2018-01-23

Przesyłkę szybko wysłano oraz dostarczono pozdrawiam

5 / 5 2018-01-22

Super obsługa, super podejście co do reklamacji, bardzo polecam

4 / 5 2018-01-19

Wszystko na najwyższym poziomie. Mogło by być nieco szybciej ale poza tym polecam!

5 / 5 2018-01-17

Polecam

5 / 5 2018-01-10

Polecam zakupy w tym sklepie. Zamówiłem 4 telefon z tej strony i wszystko jest OK.

5 / 5 2018-01-10

wszystko w porzadku

5 / 5 2018-01-09

Przesyłka jak zwykle zrealizowana zgodnie z moimi oczekiwaniami. Polecam wszystkim.

5 / 5 2018-01-03

transakcja okazała się szybka

4 / 5 2018-01-02

Transakcja szybka, dobra obsługa, świetne ceny.

5 / 5 2017-12-23

Bardzo dobry sklep internetowy. Polecam

5 / 5 2017-12-23

Bardzo dobry kontakt z konsultantem , odpowie na wszystkie pytania. Telefon nowiutki w ofoliowanym opakowaniu. Polecam

4 / 5 2017-12-19

Bardzo szybka transakcja, wszystko w porzadku i bez problemow. Telefon jest jak najbardziej ok, pomimo tego, ze byl z "outletu" (otwarte pudelko)

4 / 5 2017-12-18

Transakcja przeprowadzona jak najbardziej poprawnie.

5 / 5 2017-12-16

Wszystko ok

5 / 5 2017-12-13

Zgodnie ze standardami 5*

4 / 5 2017-12-13

Wszystko ok, cena telefonu była bezkonkurencyjna, stało za tym to, że był nie z rynku polskiego a węgierskiego.

5 / 5 2017-12-01

Transakcja przebiegła pomyślnie

5 / 5 2017-11-30

Naprawdę jestem zadowolony z obsługi, rzetelności sklepu, jak również z samego produktu Gorąco polecam...

5 / 5 2017-11-25

Wszystko super szybko i bez problemów.

3 / 5 2017-11-16

Zgodnosc z opisem

5 / 5 2017-11-15

Oceniam pozytywnie

5 / 5 2017-11-14

Polecam

4 / 5 2017-11-09

Wszystko super może tylko lepiej pakować przesyłkę mozna

5 / 5 2017-11-03

Sympatycznie, szybko, profesjonalnie.No i konkurencyjne ceny.Polecam.

5 / 5 2017-11-01

Proszę tylko o dokładnie sprecyzowanie godz.przybycia kuriera nie jak wysyła system tylko w jakich godzinach będzie kurier .Pozdrawiam Grzes.

5 / 5 2017-10-31

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2017-10-27

Jestem na tak!

5 / 5 2017-10-26

Profesjonalnie i szybko. Polecam

4 / 5 2017-10-26

Sklep poważnie podchodzacy do klienta. Żadnych zastrzeżeń, polecam

5 / 5 2017-10-21

Szybko i sprawnie. Ceny naprawdę konkurencyjne

4 / 5 2017-10-18

Polecam.

4 / 5 2017-10-18

Wszystko ok. Brak tylko informacji o fakturze bez vat

5 / 5 2017-10-17

Profesjonalna obsługa. Ekspresowa wysyłka. Kupiłem dwa telefony. Profesjonalny sklep. Polecam.

5 / 5 2017-10-13

Towar zgodny z opisem. Cena najniższa na rynku. Powiadomienia z każdego etapu realizacji przesyłki. Ekspresowa przesyłka. Pełna satysfakcja klienta.

5 / 5 2017-10-12

Paczka przyszła w 2 dni. Przesyłka cała i nie uszkodzona.

4 / 5 2017-09-25

realizacja zamówienia ok.. telefon zamówiłem w piątek przyszedł w środę to też w miarę spoko... Nowy zapakowany jak trzeba...

4 / 5 2017-09-23

Polecam. Profesjonalna obsługa klienta

1 / 5 2017-09-22

Firma bestcena oszukuje klientów. Nie wystawia faktur VAT, które są honorowane przez skarbowy. Żąda dopłaty do zamówień firmowych. Uciekajcie od tych złodziei.

3 / 5 2017-09-21

Zgodnosc z opisem

4 / 5 2017-09-16

Towar zgodny, czas przesyłki również , ale nastawilem się na płatność kartą u kuriera DPD niestety podobno sklep nie umożliwił tej opcji , chociaż na infolini mnie o tym zapewniano, to jedyny zgrzyt.

5 / 5 2017-09-12

Wszystko w porządku

5 / 5 2017-09-10

ok...

5 / 5 2017-09-03

Zdecydowanie najlepszy sklep!!! Obsługa na bardzo wysokim poziomie. Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą. Wszystko działa szybko i sprawnie

5 / 5 2017-08-31

Szybko, sprawnie, polecam

5 / 5 2017-08-26

Szybko, sprawnie, konkretnie! POZYTYW !

4 / 5 2017-08-26

wszystko ok

5 / 5 2017-08-25

Polecam zakupy w tym sklepie. Przesyłka w nienaruszonym stanie.

5 / 5 2017-08-24

Wszystko super , telefon jak w opisie - nowy w foli

5 / 5 2017-08-22

Polecam

4 / 5 2017-08-22

Ok, transakcja przebiegła bez problemu. Produkt sprawny

5 / 5 2017-08-21

Polecam!

4 / 5 2017-08-15

Polecam

5 / 5 2017-08-14

Szybka realizacja zamówienia, produkt zgodny z opisem

4 / 5 2017-08-07

Polecam

5 / 5 2017-08-06

Szybko i fajnie

5 / 5 2017-07-25

sklep godny polecenia

5 / 5 2017-07-24

Jestem bardzo zadowolony z obsługi klienta przez firmę Bestcena .

5 / 5 2017-07-21

Profesjonalna obsługa. Bardzo szybka realizacja zamówienia. Polecam.

4 / 5 2017-07-13

Zamówione w czwartek wieczorem. Dostawa następny tydzień we wtorek. Produkt dotarł nienaruszony, opakowanie również. Mogłoby być lepiej zabezpieczone przed kurierami, jednak ogólnie ok. Cena konkurencyjna, a produkt zgodny ze specyfikacją. Polecam. To mój drugi zakup w Bestcena. Jestem zadowolonym aczkolwiek marudnym klientem.

5 / 5 2017-07-04

Obsługa i dostawa na wysokim poziomie polecam.

3 / 5 2017-06-28

Bestcena nadaje tylko w jedną stronę, nie odpowiada natomiast na żadne emaile wysyłane do niej. Wysłałem trzy w ciągu kilku dni, zero odpowiedzi. Jak skasują pieniądze to potem mają klientów gdzieś... NIE POLECAM

5 / 5 2017-06-26

Polecam zakupy.

5 / 5 2017-06-26

Wszystko super - oprócz tego że po zakupie okazało się że nie ma sprzętu w magazynie, ale dostałem sprzęt podobny w atrakcyjnej cenie....więc chyba o to chodzi by kklient był zadowolony

4 / 5 2017-06-20

Ok.

5 / 5 2017-06-19

Szybko i profesjonalnie.

5 / 5 2017-06-17

Perfecto

5 / 5 2017-06-08

rewelacja

5 / 5 2017-06-04

Jestem bardzo zadowolony

5 / 5 2017-06-02

Sklep git, szybka przesyłka, polecę znajomym

Rzetelne opinie o Bestcena.pl

Bestcena.pl

Siedziba
Poznań

WWW
http://www.bestcena.pl

Email
[email protected]

Telefon
(61) 227 85 20

Komórka
-

Infolinia
(61) 227 85 20

Logowanie