Kategorie: / Komputery / Foto / Telefony

Bestcomputer.pl Opinie Klientów

4.45/5.00 - ilość ocen: 11
opinie o Bestcomputer.pl
2019-02-27

Kontakt z obsluga sklepu jest utrudniony .....nie odbieraja tel. nie odpisuja na maile.Po wplaceniu pieniedzy na ich konto po czterech dniach nadal nie ma potwierdzenia ,ze pieniadze za produkt zostaly zakszigowane. Jak dla mnie kompletne dno !!!

5 / 5 2019-02-19

bez zastrzezen polecam

2019-02-05

Wszystko na tak,zgodnie z biciem serca,ruchem zegara,prądem rzeki,szkołą rodzenia i nauką pływania.Z całą przyjemnością wystawiam pozytywna opinie o sklepie.!pohandlował!

2 / 5 2018-10-14

proszę państwa nie polecam tego sklepu , nie dostałem zamówionego towaru i z odzyskaniem pieniędzy mam kłopoty

5 / 5 2017-10-05

Bardzo mila obsluga. Polecam

5 / 5 2017-09-28

Wszystko szybko i sprawnie .

5 / 5 2017-09-21

Dziekuje, ekspresowa dostawa. Polecam wszystkim sklep bestcomputer.pl. MIla i kulturalna obsluga.

5 / 5 2017-08-20

Bardzo szybka dostawa, sprzet firmowy HP wiec tez super.

2 / 5 2017-08-14

Brak jakiegokolwiek kontaktu ze sklepem po wpłaceniu pieniędzy. Po kilku dniach od wpłaty wciąż nie wiem czy ktoś planuje zrealizować moją transakcję. Nie polecam.

5 / 5 2017-07-26

Szybko sporwadzaja sprzet na zamowienie polceam.

5 / 5 2017-07-19

z zakupów jestem zadowolona sprzęt jest taki jak być powinien, co do wysyłki towaru nie będę się wypowiadać.

5 / 5 2017-07-08

Polecam. w dobrej cenie i ekspresowa dostawa

2017-06-21

Pogratulowac zdrowego podejscia do klienta.

5 / 5 2017-04-15

Profesjonalna obsluga szybka dostawa i towar na najwyzszym poziomie

2017-04-09

Ze sklepem nie można się skontaktować, a zamówienia nie realizują, mimo przelanych na konto pieniędzy. Wygląda na to, że nikt się nie zajmuje obsługa zamówień lub kończy się to na wygenerowaniu maila z prośbą o potwierdzenie...

Rzetelne opinie o Bestcomputer.pl

Bestcomputer.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://www.bestcomputer.pl

Email
[email protected]

Telefon
+48 22 300-03-37

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie