Kategorie: / Gry

Bestgame.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.83
opinie o Bestgame.pl
3 / 5 2018-09-25

Złodzieje zamówiłem i zapłaciłem za gre beyond przez Blue Media a te łajzy kazali mi zeskanować dowód zapłaty po czym i tak mi nic nie wysłali odradzam oszuści i naciągacze !!!

2018-08-29

Sklep jest rewelacyjny!

5 / 5 2018-08-16

po raz drugi robię zakup w sklepie i znów wszystko tak jak powinno być:0 polecam

5 / 5 2018-07-20

SUPER!!!!!!!

5 / 5 2018-03-09

Dobry sklep, szybka wysyłka i nie dobra cena. Szkoda, że tylko taki mały asortyment. Za to nadrabiają jakością!

2018-02-14

Błyskawiczna przesyłka, doskonale zabezpieczona. Sklep godny polecenia wszystkim, którzy oczekują satysfakcjonujących zakupów w internecie! Dziękuję i serdecznie pozdrawiam!!!

5 / 5 2017-12-24

Polecam ten sklepik! Fachowa obsługa, chętna do pomocy i doradzenia . Szybki kontakt. Na bieżąco informacje o stanie zamówienia. I co najmilsze to darmowa wysyłka przy zakupie 2 gier!!! Dziękuje za udaną transakcje i życzę szczęśliwego Nowego Roku :)

5 / 5 2017-11-25

Zamówiłam 2 gry w sklepie na dzien dziecka dla moich córek. Paczka przyszła w ekspresowym tempie dobrze zabezpieczona. Polecam tego sprzedawcę.

5 / 5 2017-11-15

To mój kolejny zakup w tym sklepie i jak za każdym razem jestem bardzo zadowolona. Fachowa i miła obsługa!! I co bardzo ważne dostawa jest DARMOWA płacę tylko za zakupione gry!! GORĄCO POLECAM:)

5 / 5 2017-11-11

Świetny sklep. Jestem usatysfakcjonowany w 100% z zakupów. Ceny niskie, szybka wysyłka (DARMOWA jeśli płacimy przelewem). Polecam BESTGAME.PL każdemu graczowi.

5 / 5 2017-10-28

Super sklep, szybkość, profesjonalizm i dobry kontakt, tak powinno być, polecam!!!

2017-09-03

bardzo dobry sklep dobry kontakt telefoniczny zdecydowanie polecam!!!!

5 / 5 2017-06-04

Polecam sklep, godny zaufania, darmowa wysykła to duży plus. Z ręką na sercu mogę polecić go.

5 / 5 2017-05-28

Wszystko w porządku, polecam tego kontrahenta wszystkim.

5 / 5 2017-05-03

Napiszę krótko: odpowiedni ludzie na odpowiednich stanowiskach!! Jakość i precyzja na najwyższym poziomie!! POLECAM TEN SKLEP:)

Rzetelne opinie o Bestgame.pl

Bestgame.pl

Siedziba
Gdańsk

WWW
http://www.bestgame.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie