Kategorie: / Zdrowie I Uroda

Besthair.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.96
opinie o Besthair.pl
5 / 5 2019-03-14

Sprzedawca perfect obsługa , teraz testuję zakupiony produkt , mam nadzieje ze będzie super!

5 / 5 2019-03-05

Polecam włoski! Zamawiam już wielokrotnie zadowolenie i satysfakcja z jakosci adekwatnej do ceny wciaz takie samo !polecam!

5 / 5 2019-02-03

Polecam

5 / 5 2019-01-27

Polecam, wszystko w jak najlepszym porządku. Włoski zamawiam już któryś raz i jak dla mnie super jakość :)

5 / 5 2019-01-17

Włosy kupuję tu od bardzo dawna. Są rewelacyjne i za przystępną cenę. Polecam

5 / 5 2019-01-10

Swietna obsluga i genialne produkty, polecam!

5 / 5 2019-01-05

Profesionalna obsługa, szybka realizacja zamówień i bardzo dobry kontakt. Polecam w 100 %!!!

5 / 5 2018-12-15

profesjonalna obsługa transakcja szybko wykonana

5 / 5 2018-12-15

Transakcja bardzo szybka. Kontaktowa obsługa bardzo życzliwa. Polecam

5 / 5 2018-12-11

Mega szybko i zgodnie z zamówniem . Polecam .

5 / 5 2018-12-07

Profesjonalna obsługa jak zawsze, współpracuje już długo i nigdy się nie zawiodłam, polecam

5 / 5 2018-12-02

Profesjonalna obsługa. Polecam

5 / 5 2018-11-08

Robie już trzecie zamówienie i jestem zadowolona, wszystko na najwyższym poziomie

5 / 5 2018-10-28

Super!! Polecam

5 / 5 2018-10-21

Polecam .!

5 / 5 2018-10-20

Jak zawsze zetelna firma wszystko na czas bardzo cenie sobie ich wspolprace

5 / 5 2018-09-23

Rewelacja

5 / 5 2018-09-18

Super

5 / 5 2018-09-06

Bbbbbbb

5 / 5 2018-09-05

Rzetelnie i błyskawicznie. Włosy najwyższek jakości. Polecam serdecznie

5 / 5 2018-09-01

Włosy super jakości dostawa na drugi dzień. Jak najbardziej polecam

5 / 5 2018-08-28

Polecam

5 / 5 2018-08-22

Włosy idealne

5 / 5 2018-08-22

Polecam zakupy :)

5 / 5 2018-08-21

Super zakup, szybko zrealizowane zamówienie, bardzo dobry kontakt, włoski świetnej jakości. Gorąco polecam ❤️

3 / 5 2018-08-11

Świetne włosy ,polecam

5 / 5 2018-08-03

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-07-27

Szybko. Polecam

5 / 5 2018-07-25

Wspaniałe włosy i natychmiastowa dostawa.

5 / 5 2018-07-15

Profesionalna obsługa, szybka realizacja zamówień i bardzo dobry kontakt. Polecam w 100 %!!!

5 / 5 2018-07-02

Włosy bardzo dobre jakościowo :) Polecam

5 / 5 2018-05-18

Włosy świetnej jakości, przesyłka już na drugi dzień była u mnie, polecam!

5 / 5 2018-05-02

Polecam , wszystkie produkty bardzo dobrej jakości ;)

5 / 5 2018-04-21

Wszystko sprawnie szybko polecam

5 / 5 2018-04-19

Wlosy pierwsza klasa na pewno jeszcze u was zamowie.

5 / 5 2018-04-18

Jestem bardzo zadowolona .nie raz jeszcze zamowie

4 / 5 2018-04-18

Dzięki wam mam piękne włosy

5 / 5 2018-04-01

POLECAM!

5 / 5 2018-03-24

Super

5 / 5 2018-03-15

Jestem bardzo zadowolona z usług

5 / 5 2018-03-01

Świetne włosy ,polecam

5 / 5 2018-02-25

Super kontakt,szybka przesyłka,doskonały produkt.Polecam wszystkim.

5 / 5 2018-02-20

Polecam

5 / 5 2018-02-19

Super jakość i szybka wysyłka.polecam

5 / 5 2018-02-17

Szybka dostawa i super włoski

5 / 5 2018-02-02

Polecam zakup włosów

5 / 5 2017-12-27

polecam

5 / 5 2017-12-22

Profesjonalny servis latwy kontakt produkt nr.1 szybko dostala za granice

5 / 5 2017-12-19

Cudowna obsługa, bardzo miła Pani która nie miała nic przeciwko żebym zmieniła zamówienie, rzetelnie i bardzo uczciwie. Włoski są świetnej jakości, to zdecydowanie mój ulubiony sklep i kolejny udany zakup :) Polecam

5 / 5 2017-12-17

Ok ,,,,

5 / 5 2017-11-24

Profesjonalna obsługa i mega szybka :) Polecam!

5 / 5 2017-10-31

Wszystko ok

5 / 5 2017-10-23

Polecam zakupki w tym sklepie

5 / 5 2017-10-09

Wszystko na 5

5 / 5 2017-09-28

Wszystko dobrze. Dziękuję bardzo

5 / 5 2017-09-20

Polecam

5 / 5 2017-09-06

Polecam! Super kontakt i bardzo szybka wysyłka.

5 / 5 2017-08-28

Gosia

5 / 5 2017-08-26

Super jakosc i szybka dostawa!

5 / 5 2017-08-18

Szybka dostawa wloski śliczne. Miały być 50 cm a dostalam 55 cm. Jestem zadowolona

5 / 5 2017-08-02

To nie bylo moje pierwsze zamówienie. I mam nadzieję tez ze nie ostatnie

5 / 5 2017-07-29

Jak najbardziej polecam. Wszytko super. Szybka dostawa.

5 / 5 2017-07-14

Produkty oraz obsługa najlepszej jakości

5 / 5 2017-06-30

Uczciwie polecam! Tym razem"trafiła"mi się niekompetenta klientka,ktora zrezygnowala z usługi. NA SZCZĘŚCIE-w Besthair nie robią mi problemu ze zwrotem.Uczciwa firma!

5 / 5 2017-06-11

Profesjonalna obsługa. Polecam

5 / 5 2017-05-22

super szybko bez komplikacji

5 / 5 2017-05-20

Szybka wysyłka włoski dobrze zapakowane . Polecam !

5 / 5 2017-05-19

Profesjonalna obsługa . Polecam zakupy w tym sklepie . NajlepsZa jakość włosów jakie do tej pory kupowałam . Napewno zostanę na stałe a włosy zamawiam raz na dwa miesiące .

5 / 5 2017-04-29

Polecam! Wszystko szybko i sprawnie. Włosy super jakość.Godne polecenia!:)

5 / 5 2017-04-18

Polecam!:)

Rzetelne opinie o Besthair.pl

Besthair.pl

Siedziba
Łódź

WWW
https://besthair.pl

Email
[email protected]

Telefon
501464909

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie