Kategorie: / Odzież i Obuwie

Bestien.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Bestien.pl
5 / 5 2019-03-21

Bardzo dobry kontakt ze sprzedajacym.Produkty dobrej jakości.Polecam

5 / 5 2019-03-17

Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Okazało się, że muszę wymienić stanik ze względu na rozmiar. Pracownik serwisu Bestien bardzo pomocny i sympatyczny. Polecam wszystkim

5 / 5 2019-02-14

Doceniam miła obsługę sklepu. Pani naprawdę się starała. Miło, szybko i solidnie

5 / 5 2019-01-24

Super - polecam

5 / 5 2019-01-08

Bardzo miła obsługa,piżamki dobrej jakości. Polecam wszystkim zakupy w tym sklepie.

2018-12-05

Po raz kolejny jestem zachwycona zarówno jakością towaru jak i wyjątkową obsługą. Pani na infolinii bardzo pomocna, dba o klienta, doradza. Serdecznie polecam. Takiej obsługi nie spotyka się na co dzień w innych sklepach internetowych!

5 / 5 2018-12-03

Transakcja przebiegła pomyślnie .Polecam.

2018-11-27

bezproblemowa obsługa i dostawa

2018-11-01

Godny polecenia

5 / 5 2018-10-18

Wszystko jak najbardziej w porządku, towar zgodny z opisem, ładnie zapakowany, wysylka bardzo szybka. Polecam! :)

2018-09-22

Transakcja przebiegła pomyślnie :)

5 / 5 2018-09-20

Bardzo poważne i profesjonalne podejście do klienta, dobry kontakt i mailowy i telefoniczny, ładny towar. Gorąco polecam!

5 / 5 2018-09-18

Wszystko w najlepszym porządku, miła obsługa, szybka przesyłka. Polecam!

5 / 5 2018-09-11

polecam

5 / 5 2018-08-11

super

5 / 5 2018-08-09

Polecam, mila obsluga, bardzo dobry kontakt.

5 / 5 2018-08-08

Super sprzedawca. Świetny kontakt. towar ok błyskawiczna przesyłka. SUPER SPREDAWCA. Swietny kontakt, towar ok, błyskawiczna przesyłka. POLECAM WSZYSTKIM.

5 / 5 2018-08-07

Wszystko w najlepszym porządku. Na pewno tu wrócę. Gorąco polecam!

5 / 5 2018-07-21

Bardzo dobry kontakt ze sklepem, profesjonalna obsługa.

5 / 5 2018-06-22

Polecam :)

5 / 5 2018-06-08

Wszystko ok. Polecam

5 / 5 2018-05-17

ok

5 / 5 2018-04-28

Bardzo pozytywnie. Miła i pomocna obsługa, towar zgodny z opisem. Gorąco polecam!

5 / 5 2018-04-26

Towar zgodny z opisem. Szybka przesyłka. Miła obsługa. Możliwa i bezproblemowa wymiana towaru Na pewno skorzystam jeszcze z zakupów w tym sklepie. Pozdrawiam i polecam.

5 / 5 2018-04-16

polecam

5 / 5 2018-04-12

Super !!!

5 / 5 2018-03-31

Zakupy w tym sklepie to czysta przyjemność a towar bardzo dobrej jakości.Gorąco polecam!!!

5 / 5 2018-03-25

jestem bardzo zadowolona z produktów, obsługi i realizacji całego zamówienia.

5 / 5 2018-03-24

ok

5 / 5 2018-03-07

Transakcja przebiegła bezproblemowo, wszystko w należytym porządku. Towar odpowiada opisowi. Polecam sklep.

5 / 5 2018-02-22

Idealna obsługa. Super szefowa - zna się na rzeczy. Jak nie umiałam czegoś zrobić poprowadziła mnie za rękę :) produkty na najwyższym poziomie :) bardzo polecam! !

5 / 5 2018-02-09

Towar zgodny z opisem. Transakcja przebiegła bardzo pomyślnie. GORĄCO POLECAM!!!!

2018-02-08

Bardzo fajny

5 / 5 2018-01-20

Kupiłam stanik do sukni ślubnej, jest piękny, dobrej jakości i leżał idealnie. Przesyłka ok i kontakt bezproblemowy. Polecam ten sklep!

5 / 5 2018-01-07

OK

2018-01-07

Sklep godny polecenia

5 / 5 2017-12-04

Jestem bardzo zadowolona zarówno z jakości obsługi jak i z towaru. Tutaj się dba o klienta a to jest bardzo ważne. Na pewno będę z przyjemnością wracać do tego sklepu.

2017-12-03

godny polecenia

5 / 5 2017-11-30

Bardzo udane zakupy w sklepie. czas realizacji zamówienia ok.Towar zgodny z opisem, rozmiar ok.

5 / 5 2017-11-14

Jestem już stałą klientką i na pewno pozostanę. Polecam sklep z przyjemnością.

5 / 5 2017-11-02

ok

5 / 5 2017-10-19

Pełen profesjonalizm! Miły kontakt, szybka i tania wysyłka, ceny niższe niż u konkurencji.. Na pewno będę tu jeszcze robił zakupy!

5 / 5 2017-10-03

Sklep polecam z przyjemnością.

2017-09-11

sklep bardzo dobry. Towar przesłany błyskawicznie. Zgodny z opisem.

5 / 5 2017-08-19

Dobry kontakt, szybka wysyłka, fajny pomysł na pakowanie w kopertach bąbelkowych. POLECAM

5 / 5 2017-08-15

Bardzo miła obsługa, pomocna w każdej sytuacji Polecam gorąco

2017-07-26

Obsługa, miła rzetelna, pani telefonicznie potrafi doradzić czym się kierować przy wyborze towaru

5 / 5 2017-06-10

Ok

5 / 5 2017-04-25

Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem, polecam serdecznie!

2017-03-28

Transakcja przebiegła pomyślnie. Obsługa na najwyższym poziomie, towar zgodny z opisem. Dobry sklep!

Rzetelne opinie o Bestien.pl

Bestien.pl

Siedziba
Kalisz

WWW
http://www.bestien.pl

Email
[email protected]

Telefon
690 886 005

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie