Kategorie: / Przemysł i produkcja / Transport i logistyka / Usługi

BESTIM K. Skórzewski C. Rektor Spółka Jawna Opinie Klientów

5.00/5.00 - ilość ocen: 2
opinie o BESTIM K. Skórzewski C. Rektor Spółka Jawna
2019-03-14

Firma "BESTIM K. Skórzewski, C. Rektor Spółka Jawna" dała się poznać jako rzetelny, wiarygodny i solidny partner. Z pełnym przekonaniem rekomendujemy usługi "BESTIM K. Skórzewski, C. Rektor Spółka Jawna" jako firmy spełniającej najwyższe standardy jakości w zakresie świadczonych usług.

2018-11-27

Firma BESTIM jako zleceniobiorca ce***e się terminowością oraz najwyższą jakością wykonywanych zleceń.Powierzone prace zaczynają po rozwianiu wszelkich wątpliwości , proponują alternatywne oraz innowacyjne rozwiązania a produkt finalny satysfakcjonuje oraz spełnia wszystkie założone oczekiwania.

2018-05-27

Niezwykle solidna firma. Na szczególną pochwałę zasługuje terminowość i jakość wykonania zamówionych pojemników, wózków, koszów, oraz wielu innych przedmiotów metalowych z asortymentu niezbędnego w wyposażeniu (każdego) magazynu. Sądzę, że trwałość i solidność wykonania doskonale sprawdzi się również w transporcie wewnętrznym. Firma zasługuje na uwagę, także dlatego, że jest niezwykle konkurencyjna cenowo.

2017-12-15

Firma BESTIM K.Skórzewski, T.Rektor Sp.j. jest firmą godną polecenia, rzetelnie i terminowo wywiązuje się ze złożonych zamówień. W naszych planach biznesowych uwzględniamy dalszą współpracę z tą firmą. Cenimy kompetencje pracowników i możemy polecić jej usługi każdemu.

5 / 5 2017-05-20

Współpracę z firmą "BESTIM K. Skórzewski, C. Rektor Spółka Jawna" oceniamy pozytywnie, a w szczególności zaangażowanie oraz profesjonalizm jej pracowników.

5 / 5 2017-03-30

Polecamy firmę "BESTIM K. Skórzewski, C. Rektor Spółka Jawna" jako fachowego i kompetentnego partnera we współpracy biznesowej.

Rzetelne opinie o BESTIM K. Skórzewski C. Rektor Spółka Jawna

BESTIM K. Skórzewski C. Rektor Spółka Jawna

Siedziba
Ceków Kolonia

WWW
http://www.bestim.pl

Email
[email protected]

Telefon
+4862763-10-22

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie