Kategorie: / Książki / Sport

Bestmap.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Bestmap.pl
5 / 5 2019-03-20

sklep jest ok

5 / 5 2019-03-15

OK

5 / 5 2019-03-07

ok

2019-03-05

produkt zgodny z oczekiwaniami i zamówieniem

2019-03-04

Bardzo dobra

5 / 5 2019-02-08

wszystko zgodne z opisem, super

5 / 5 2019-01-16

Zadowolenie i satysfakcja. Polecamy

5 / 5 2019-01-13

Towar najwyższej jakości dotarł do mnie błyskawicznie, w doskonale zapakowanej i zabezpieczonej paczce. Mailowa informacja od Sprzedawcy na każdym etapie realizacji zamówienia. Naprawdę polecam zakupy u tego Sprzedającego!

5 / 5 2019-01-11

super dzieki

2019-01-08

Wszystko przebiegało tak jak powinno.

5 / 5 2018-12-22

ok

5 / 5 2018-12-12

Szybka dostawa, produkty sprawdzone w terenie. Jak najbardziej polecam sprzedającego.

2018-11-12

Bardzo dobra obsługa. Wiedzą co sprzedają i potrafią doradzić.

5 / 5 2018-11-07

Super - po prostu super, błyskawiczna wysyłka, absolytny pozytyw

5 / 5 2018-11-02

szybka, profesjonalna obsługa, polecam

5 / 5 2018-11-02

Wszystko sprawnie.polecam.

2018-11-02

Jakość serwisu bardzo dobra, nie do zaakceptowania jest fakt , że cena na produkt który kupiłem po upływie dwóch tygodni jest o 50% tańszy w discount Lidl.

2018-10-28

BEST MAP

2018-10-13

Godny polecenia

2018-10-11

Bardzo sprawna realizacja zamówienia.

5 / 5 2018-09-26

Super szybka dostawa, mapa świetna, wszystko w porządku! Polecam sklep!

2018-09-17

BARDZO SOLIDNY, SŁOWNY i RZETELNY KONTRAHENT.

2018-09-05

Bardzo dobrze zaopatrzony sklep.

5 / 5 2018-09-04

szybko i fachowo, towar zgodny z zamówieniem

2018-08-14

kilka map już zakupiłem przez ten sklep. Najważniejsze to, że przesyłki dochodzą na czas, bez opóźnień, tanie i najważniejsze.. mapy mają w konkurencyjnych cena. Tylko raz zapomnieli wysłać mi przesyłkę (czekałem ponad tydzień) i w nagrodę otrzymałem 2 mapy ze szlakami po dwóch polski parkach narodowych.

5 / 5 2018-08-12

Szybko, bez problemow, rewelacja

5 / 5 2018-07-24

Sklep działa bez większych zarzutów - szybka realizacja zamówień, miła obsługa, dobry kontakt. Jedynym moim zastrzeżeniem byłoby drobne zamieszanie z płatnością za książkę, które mogło się jednak zakończyć źle dla sprzedawcy, a nie kupującego :) zalecałbym dlatego uwagę przy finalizowaniu transakcji, a odbierającym osobiście zarezerwowanie dłuższej chwili na odbiór ze względu na niełatwy dojazd do punktu stacjonarnego.

5 / 5 2018-07-22

Szybko, sprawnie i profesjonalnie. Wszystkim mogę polecić

5 / 5 2018-07-16

Wszystko OK.

5 / 5 2018-07-14

Szybka wysyłka i bezproblemowy zakup.

5 / 5 2018-07-04

Szybko i sprawnie. Tak jak lubię.

5 / 5 2018-07-01

Bardzo miła współpraca. Produkt taki jak w opisie. Szybka przesyłam. Polecam !!

5 / 5 2018-06-29

Wszystko poszło sprawnie. Jestem zadowolony.

2018-06-27

Błyskawiczna wysyłka, bardzo miła obsługa, świetny kontakt

5 / 5 2018-06-20

polecam

5 / 5 2018-06-11

Jestem bardzo zadowolony z zakupów, polecam serdecznie wszystkim! Paczka była następnego dnia.

2018-06-08

Rewelacja

2018-05-27

Wszystko w porządku, solidny sklep

2018-05-27

Bardzo dobry

2018-05-21

Konkretnie i solidnie

5 / 5 2018-05-11

Pełen profesjonalizm, wszystko zgodne z opisem, expresowa wysyłka. POLECAM

2018-05-05

Oferta sklepu jak i realizacja zamówienia na wysokim poziomie.

5 / 5 2018-05-04

Wszystko zgodnie z zamówieniem, polecam.

2018-05-03

bardzo pozytywna opinia

2018-04-19

Bardzo solidna firma.

5 / 5 2018-04-12

Szybko i sprawnie. Polecam.

2018-04-09

Wszystko w porządku.

2018-04-06

Bardzo dobrze, bez zastrzerzeń

5 / 5 2018-04-05

szybko, sprawnie i profesjonalnie

5 / 5 2018-03-30

profesjonalny

5 / 5 2018-03-26

Bardzo szybka dostawa i ładny kotek :)

2018-03-11

Bardzo ciekawy i dobrze funkcjonujący sklep - przyjazny klientowi..

5 / 5 2018-03-07

Szybko, rzetelnie, bez problemowo :)

2018-03-02

ok.

5 / 5 2018-02-22

Znalazłem sklep gdzie mapy są o ok złotówki tańsze i mają jako podgląd nałożenie zasięgu map na mapę z gogle gdzie widać co dokładnie znajduje się na danym arkuszu.

5 / 5 2018-02-13

Bardzo konkretny i uczciwy sprzedawca - wzór do naśladowania. Polecam jak najbardziej ! :-)

5 / 5 2018-01-21

Wszytsko przebieglo bardzo dobrze. Polecam!

2018-01-18

Wszystko w porzadku, zybka dostawa, doskonaly kontakt.

5 / 5 2018-01-12

Szybko, sprawnie, idealnie! POLECAM!

5 / 5 2018-01-11

Polecam solidny sklep

5 / 5 2018-01-10

polecam

5 / 5 2018-01-06

Profesjonalna, szybka obsługa na 5.

5 / 5 2018-01-05

Bardzo profesjonalny sklep. Szybka dostawa

5 / 5 2018-01-01

Dobra komunikacja, szybka dostawa. Polecam

5 / 5 2017-12-20

Bardzo duży wybór, profesjonalna obsługa.

5 / 5 2017-11-14

OK

5 / 5 2017-11-02

Super globus, bardzo starannie wykonany. Expresowa przesyłka, bardzo dobrze spakowana. Miły kontakt mailowy. Bardzo udany zakup :)

2017-10-30

duży wybór poszukiwanych produktów

5 / 5 2017-10-22

jest Ok

2017-09-19

Bardzo Pozytywna !

5 / 5 2017-09-08

Bardzo szybka realizacja zamówienia. Świetny kontakt ze sprzedającym.

5 / 5 2017-08-30

ok

5 / 5 2017-08-20

Wszystko OK, szybka przesyłka, polecam.

5 / 5 2017-07-31

szybko ,sprawnie , profesjonalnie -pPOLECAM

5 / 5 2017-07-28

Kolejne zakupy, jak zwykle wszystko w porzadku polecam

5 / 5 2017-07-23

Jest ok.

5 / 5 2017-07-22

Szybka realizacja, konkretnie, polecam!

5 / 5 2017-07-10

Dobry kontakt ze sprzedającym, szybka wysyłka.

5 / 5 2017-06-23

Szybko, sprawnie i zgodnie z opisem czyli tak jak być powinno

5 / 5 2017-06-22

jestem bardzo zadowolona, dot. to terminu realizacji, opakowania towaru. dziękuje

2017-06-13

Standard, który chciałbym widzieć we wszystkich sklepach internetowych. Dzięki

2017-06-01

wzorowo, towar wspaniały i dostawa błyskawiczna

2017-05-31

Wszystko w najlepszym porządku.

5 / 5 2017-05-21

Szybko i solidnie, polecam.

5 / 5 2017-05-12

sklep godny polecenia. profesjonalna obsługa, dobry i szybki kontakt

5 / 5 2017-04-16

Sumienna i rzetelna obsluga. Szybka odpowiedz na zadane pytania nawet w sytuacji awarii systemu telefonicznego.

5 / 5 2017-04-04

Mieli wyslac zwykłym listem, przyszedł jakis awizowany. Dobrze że akurat wróciłem w sobotę do domu bo mapa wróciłaby do nich do sklepu. Poza tym wszystko OK.

5 / 5 2017-03-31

OK

5 / 5 2017-03-30

Szybko i sprawnie. Dziękuję

5 / 5 2017-03-30

Wszystko ok, towar zgodny z opisem, miła obsługa

Rzetelne opinie o Bestmap.pl

Bestmap.pl

Siedziba
Lusówko

WWW
http://www.bestmap.pl

Email
[email protected]

Telefon
61 660 45 02

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie