Kategorie: / Motoryzacja

Bestopony.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.97
opinie o Bestopony.pl
5 / 5 2019-03-22

Towar zgodny z opisem szybka przesyłka .Polecam ten sklep.

5 / 5 2019-03-20

Jestem bardzo zadowolony z przebiegu transakcji. Dwa dni po zamówieniu opony miałem już w domu. Poza tym bardzo dobra komunikacja.

2019-03-17

Miła, rzeczowa obsługa.

5 / 5 2019-03-17

bardzo szybka wysyłka i cena bardzo przystepna:)

2019-03-17

spoko sklep mozna kupic dobre oponki po niskich cenach

5 / 5 2019-03-16

wszystko ok.

5 / 5 2019-03-14

Wszystko ok.

5 / 5 2019-03-01

przesyłka dotarła szybko zgodnioe z obiecanym terminem. Jakość bez uwag.

5 / 5 2019-02-23

SZYBKO, SPRAWNIE,DOBRY TOWAR W DOBREJ CENIE. Z OPON JESTEM ZADOWOLONA.

5 / 5 2019-02-22

Zamówienie zrealizowano bardzo szybko, cały czas byłem informowany o postępach w realizacji zlecenia, z pełnym przekonaniem polecam sklep.

5 / 5 2019-02-19

ok

2019-02-16

bardzo dobra

5 / 5 2019-02-15

wszystko ok, jak najbardziej polecam. dostawa bardzo szybka.

5 / 5 2019-02-14

super profesjonalne podejście do klienta gorąco polecam

5 / 5 2019-02-09

Wysyłka była bardzo szybka, nawet przedwcześnie, zaskakując mnie. Miałem istotny wyjazd i praktycznie to opony dostałem szybciej, niż się spodziewałem. Obsługa internetowa była dobra. Opony są dobre, biorąc pod uwagę ich cenę i są wystarczające do jazdy po naszych drogach.

5 / 5 2019-02-09

Wysyłka była bardzo szybka, nawet wcześniej niż się spodziewałem. Miałem ważny wyjazd i praktycznie dostałem opony szybciej, niż mogłem sobie wyobrazić. Obsługa internetowa była dobra. Opony są dobre jak na swoją cenę i wystarczające do jazdy po naszych drogach.

5 / 5 2019-02-05

Szybka dostawa - opony ok

5 / 5 2019-01-28

Jestem całkowicie zadowolony/a z tego sklepu i gorąco go polecam. Cały czas aktualizują mnie na temat statusu mojego zamówienia, a kontakt z nimi jest wzorowy. Ceny również są bardzo dobre, co sprawia, że jestem zadowolony/a i na pewno wrócę do tego sklepu przy kolejnych zakupach. Dostawca również spełnił moje oczekiwania, gdyż towar został dostarczony następnego dnia po złożeniu zamówienia. POLECAM.

5 / 5 2019-01-21

Wielki pozytyw dla sklepu. Szybko sprawnie. Otrzymane opony z tego roku tak jak w opisie.

5 / 5 2019-01-17

Szybka obsługa i kontakt .Polecam.

5 / 5 2019-01-17

działają szybko i profesjonalnie

5 / 5 2019-01-15

ok

2019-01-02

Transakcja przebiegła pomyślnie. Sklep godny zaufania. Towar zgodny z opisem.

5 / 5 2019-01-02

ok

2018-12-29

bardzo udane zakupy

2018-12-27

Bardzo pozytywny sklep, konkretna i kulturalna obsługa klienta

5 / 5 2018-12-25

Złożone zamówienie zostało natychmiastowo przyjęte do wykonania. Jego realizacja nastąpi w czasie krótszym niż 24 godziny. Obsługa klienta jest na najwyższym możliwym poziomie, profesjonalna i rzeczowa. Polecam wszystkim korzystanie z tego miejsca.

5 / 5 2018-12-24

Dobry kontakt,szybka realizacja zlecenia oraz bardzo dobra cena opon.Polecam

5 / 5 2018-12-24

ok

5 / 5 2018-12-21

ok

5 / 5 2018-12-17

Ten sklep jest bardzo godny polecenia. Ma atrakcyjne ceny, oferuje produkty zgodne z zamówieniem i gwarantuje szybką wysyłkę. Co więcej, na bieżąco informuje klientów o postępach w realizacji zamówienia za pośrednictwem wiadomości e-mail. Dodatkowo istnieje możliwość korzystania ze specjalnej strefy dedykowanej klientom.

5 / 5 2018-12-17

To jest sklep, który zdecydowanie warto polecić. Oferuje atrakcyjne ceny, a przedmioty, które otrzymuje się są zgodne z zamówieniem. Wysyłka odbywa się także w szybkim tempie, a informacje o postępach w realizacji zamówienia są regularnie przesyłane za pośrednictwem poczty elektronicznej. Dodatkowo, istnieje opcja korzystania ze specjalnej strefy klienta.

5 / 5 2018-12-13

wszystko zgodnie z zamowieniem, szybka wysylka.

5 / 5 2018-12-09

Konkurencyjne ceny, szybka przesyłka.

5 / 5 2018-12-08

Super, polecam w 100%

5 / 5 2018-12-03

profesjonalna i b.mila obsluga,polecam wszystkim.

5 / 5 2018-11-28

Bardzo profesjonalny i rzetelny sprzedawca. Zakupione opony zgodne z opisem, bardzo szybka wysyłka. Polecam

5 / 5 2018-11-20

Mega! Szybko tanio i co najważniejsze pracują tam ludzie chcący pomóc a nie sprzedać.

5 / 5 2018-11-15

Bardzo konkurencyjne ceny - pełen profesjonalizm jeśli chodzi o status swojego zamówienia.

5 / 5 2018-11-08

Polecam. Produkt w przystępnej cenie. Zgodny z opisem! !!!

5 / 5 2018-11-03

szybka realizacja zamówienia ,obsługa bardzo miła ,jednym słowem the best

5 / 5 2018-11-03

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam

5 / 5 2018-10-28

Super

5 / 5 2018-10-24

Bardzo dobry kontakt, fachowa obsługa. Szybka realizacja zamówienia.

5 / 5 2018-10-21

5/5 wszystko ok.

5 / 5 2018-10-19

Szybko, zgodnie z zamówieniem.

5 / 5 2018-10-18

polecam bestopony.pl

5 / 5 2018-10-17

Szybka wysyłka, produkt bezpiecznie zapakowany, obsługa klienta bez zarzutu - miła i pomocna.

5 / 5 2018-10-15

Jestem bardzo zadowolony/a z szybkiego i sprawnego działania. Dodatkowo polecam szczególnie kierowcom mieszkającym w Krakowie lub w okolicy, ponieważ oponki można natychmiast wymienić na miejscu w serwisie. Nie mam żadnych uwag.

5 / 5 2018-10-15

Nie mam żadnych zastrzeżeń - wszystko zostało wykonane szybko i sprawnie. Dodatkowo, polecam szczególnie kierowcom mieszkającym w Krakowie lub w okolicy, ponieważ oponki można wymienić od razu na miejscu w serwisie.

5 / 5 2018-10-14

Jestem zadowolony z realizacji zamówienia.Zakup od momentu zamówienia pod pełną kontrolą.Sklep godny polecenia.

5 / 5 2018-10-13

Napisze krótko , super!

5 / 5 2018-10-13

Dosyć dobry kontakt, otrzymuję wiadomości na każdym etapie zamówienia. Towar zgodny z opisem. Zamówienie zrealizowane dosyć szybko.

5 / 5 2018-10-10

Szybko i sprawnie polecam

5 / 5 2018-10-08

super, pelen profesjonalizm :)

0 / 5 2018-09-28

Wszystko było w porządku, tylko zauważyłem, że mi założono jedną oponę od strony zewnętrznej do wewnątrz. Musiałem jeszcze raz zrobić wyważenie. Rozumiem, że chłopaki pracowali od rana, a ja pojawiłem się pod wieczór. Taki błąd może się zdarzyć, ale proszę o uwagę na przyszłość, ponieważ przed długą trasą na Bałkany dobrze, że zauważyłem asymetryczny bieżnik.

5 / 5 2018-09-15

Bardzo dobry sklep. Szybka i bezproblemowa tranzakcja. Polecam

5 / 5 2018-09-15

Szybko rzeczowo i profesjonalnie. Bardzo dobry kontakt. Bardzo przystępne opłaty za przesyłki pobraniowe.

5 / 5 2018-09-14

Szybka realizacja, fachowa obsługa, wymiana opon na miejscu bez problemu. Bardzo dobry kontakt zarówno e-mailowy jak i telefoniczny.

2018-09-12

Wzorowa obsługa

5 / 5 2018-09-10

Szybka i sprawna obsługa, bez problemów przy zamówieniu i transporcie. Polecam sklep.

5 / 5 2018-09-09

Bardzo polecam tę usługę. Obsługa jest doskonała. Ponieważ zamówiłem opony nietypowego rozmiaru, sklep skontaktował się ze mną, aby się upewnić, czy na pewno nie było żadnej pomyłki.

5 / 5 2018-09-09

Bardzo gorąco rekomenduję. Obsługa jest naprawdę wyjątkowa. Ze względu na to, że zamówiłem opony nietypowego rozmiaru, sklep skontaktował się ze mną, aby się upewnić, czy na pewno nie było żadnej pomyłki.

2018-08-31

Wszytko w jak najlepszym porzadku

5 / 5 2018-08-23

Sprawnie i szybko zrealizowane zamówienie Polecam

5 / 5 2018-08-14

OK

5 / 5 2018-08-09

duży wybór, personel uprzejmi i generalnie ok, ale nie wszyscy jeszcze mają odpowiednią wieedzę

5 / 5 2018-08-04

Tanio, szybko i solidnie:)

2018-08-02

Zamówiłem opony z odbiorem osobistym w Krakowie. Wszystko w najlepszym porządku.

2018-07-25

OK!

5 / 5 2018-07-21

Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam

5 / 5 2018-07-17

Zamówienie profesjonalnie wykonane - bardzo dobra komunikacja telefoniczna - polecam

5 / 5 2018-07-16

Transakcja przebiegła bezproblemowo, polecam.

2018-07-09

Jest w porządku

5 / 5 2018-07-08

Bardzo pozytywna!!!! Jestem bardzo zadowolona!

5 / 5 2018-07-05

szybka realizacja towaru

5 / 5 2018-07-03

Posiadamy szeroki asortyment opon pasujących do każdego rodzaju samochodu. Personel jest przyjazny i kompetentny. Komunikacja telefoniczna i mailowa odbywa się szybko i sprawnie. Dodatkowym plusem jest możliwość natychmiastowego założenia opon podczas osobistego odbioru. A wszystko to w przystępnej cenie. Jestem bardzo zadowolony/a i gorąco polecam!

5 / 5 2018-07-03

Posiadamy szeroki wybór opon dostępnych dla każdego rodzaju samochodu. Nasza obsługa jest miła i profesjonalna. Komunikacja z nami jest szybka zarówno przez telefon, jak i e-mail. Dodatkowo, otrzymasz duży plus za możliwość od razu założenia opon, gdy będziesz je odbierać osobiście. A wszystko to w atrakcyjnej cenie ;) Naprawdę polecamy!

2018-07-03

wszystko.ok

5 / 5 2018-07-02

Opony zgodnie z zamówieniem, tegoroczne. Na bieżąco informacje o statusie i realizacji zamówienia. Polecam

5 / 5 2018-07-02

Bardzo szybka wysyłka, informacja o statusie zamówienia na każdym kroku (smsm + email).

2018-06-22

godny polecenia sklep

5 / 5 2018-06-15

polecam, wszystko zgodnie z umową, szybko i sprawnie

5 / 5 2018-06-15

Super!!! Towar zgodny z zamówieniem , otrzymałem następnego dnia.

5 / 5 2018-06-10

Wszystko ok.sprawnie,szybko i bezproblemowo.Polecam

5 / 5 2018-06-08

Transakcja na najwyższym poziomie, szybko, sprawnie, bezproblemowo, 100% rzetelności, uczciwości i profesjonalizmu...szczerze polecam i dziękuję !

5 / 5 2018-06-06

wszystko ok polecam

5 / 5 2018-06-05

ok

2018-06-03

W sobotę kupiłem, W poniedziałek przelew w środę opony w domu

2018-06-02

Ocena w 100% pozytywna

5 / 5 2018-06-02

Wszystko ok

5 / 5 2018-05-31

Bardzo pozytywna

5 / 5 2018-05-27

super obsługa ,polecam

2018-05-22

Bez większych zastrzeżeń

5 / 5 2018-05-22

Jestem zadowolona z zakupów polecam

5 / 5 2018-05-20

Ten sklep jest naprawdę super! Posiada wszystko, czego potrzebujesz, a asortyment jest bardzo szeroki! Każdy z pewnością znajdzie tutaj coś dla siebie. Jakość produktów jest świetna, obsługa klienta prześwietna, a wysyłka szybka. Szczerze mówiąc, nie mam absolutnie żadnych zastrzeżeń.

5 / 5 2018-05-16

polecam, zamówione opony otrzymałem 3 dnia od zamówienia

2018-05-15

dobry towar po okazyjnej cenie

2018-05-14

obsługa klienta bardzo sprawna, transakcja przeprowadzona bez najmniejszych problemów, opony trafiły bezszelestnie w miejsce odbioru

5 / 5 2018-05-13

Jest ok

5 / 5 2018-05-01

Bardzo szybka i profesjonalna obsługa.

2018-04-27

krótko- the best

5 / 5 2018-04-23

polecam sklep. szybko i konkretnie.

5 / 5 2018-04-17

Pełne profesjonalizmu. Wysyłka odbyła się bardzo szybko, a kontakt z obsługą był doskonały. Cena była konkurencyjna, a opony zgodne z opisem na stronie. Niestety, opony dotarły w folii, która była cienka i podarta, co wpływa negatywnie na jakość opakowania. Nie ma to jednak wpływu na jakość samego produktu, jedynie świadczy o tym, że sklep nie zwrócił większej uwagi na szczegóły.

5 / 5 2018-04-12

Szybko, tanio, profesjonalnie! Polecam!

5 / 5 2018-04-08

Wszytko ok

5 / 5 2018-04-04

Zamówienie zostało szybko zrealizowane, praktycznie z dnia na dzień. Polecam.

2018-03-31

Bez najmniejszych problemów.

5 / 5 2018-03-31

Kolejny raz robie zakupy w tym sklepie Naprawde polecam.

5 / 5 2018-03-28

towar zgodny z opisem, szybka dostawa, polecam

2018-03-27

Pozytyw

5 / 5 2018-03-24

Szybko i tanio. Towar pierwsza klasa.

5 / 5 2018-03-16

Bardzo polecam. Fachowość i rzetelność informacji ponad standard w takich przypadkach.

5 / 5 2018-03-15

Szybciutko, pełen profesjonalizm, na bieżąco informują o statusie zamówienia.

5 / 5 2018-03-14

Polecam

5 / 5 2018-03-11

Profesjonalizm w każdym detalu. Obsługa szybka, sprawna i co najważniejsze fachowa ! Polecam ten serwis !

5 / 5 2018-03-11

polecam

5 / 5 2018-03-06

Kompetentna obsługa. Realizacja szybka, bez opóźnień. W serwisie dodatkowo gratis drobne czynności obsługowe.

5 / 5 2018-03-01

Polecam zainteresowanym. Profesjonalna obsługa. Bardzo szybkie zrealizowanie zamówienia.

2018-02-14

Sklep bardzo dobrze zaopatrzony, miły dla oka wygląd strony i świetna obsługa klienta

5 / 5 2018-02-13

Dobry kontakt, szybko zrobili co trzeba, odebrałem sam.

5 / 5 2018-02-12

ok

2018-02-05

Sklep bez uwag

5 / 5 2018-02-01

Bardzo duży wybór opon. Polecam.

2018-01-31

Najwyższa jakość obsługi.Wzorowa informacja o przesyłce i stanie realizacji zamówienia.Firma godna polecenia!

5 / 5 2018-01-30

ok

2018-01-26

TRANSAKCJA PRZEBIEGŁA POMYŚLNIE.TOWAR ZGODNY Z OPISEM

5 / 5 2018-01-08

polecam

2018-01-04

wszystko godne polecenia

0 / 5 2017-12-31

Na stronie występuje stary katalog. Okazało się, że opony w cenie, która została tam przedstawiona, już nie są dostępne. Jednakże okazało się, że udało mi się je kupić o 1 zł taniej niż u konkurencji. Cała reszta procedury przebiegła bez żadnych problemów.

2017-12-30

Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Doradztwo techniczne dokładny dobór części do potrzeb klienta

5 / 5 2017-12-29

OK

2017-12-26

SKLEP WZOROWY,CENY PRZYSTĘPNE

2017-12-19

Nie mam zastrzeżeń. Tak trzymać.

3 / 5 2017-12-12

Zgłosiłem opony do firmy Autoblask w ramach gwarancji, a po tygodniu otrzymałem telefon informujący, że gwarancja nie została uznana przez producenta. Okazało się, że muszę samodzielnie opłacić wysyłkę opon do producenta, co nie zostało mi wcześniej powiedziane. Pracownik, z którym rozmawiałem, nie potraktował mnie z szacunkiem i wyśmiewał moje pytania. Po powrocie do firmy, usiłowano mi wmówić, że sytuacja wyglądała inaczej, ale fakt, że protokół zwrotu opon nie zawierał informacji o kosztach wysyłki, świadczył inaczej. Kierownik firmy zachowywał się w stosunku do mnie niegrzecznie i agresywnie. Nie polecam Autoblask, ponieważ nie dba o swoich klientów.

5 / 5 2017-12-05

Polecam zakupy w sklepie bestopony. Miła obsługa i szybka realizacja.

2017-12-05

Bardzo dobre ceny i dobra obsługa.

5 / 5 2017-12-05

ok

2017-12-04

sprawnie i miło pozdrawiam

5 / 5 2017-12-04

Dobry kontakt, ekspresowa dostawa. Opony świeże, wyprodukowane kilka tygodni przed zakupem. Polecam

2017-12-03

Opony świeżutkie i w bardzo dobrej cenie, czas realizacji krótki.

2017-12-02

Nikt nie odbiera telefonu OD TYGODNIA! Zapłaciłem za opony, przysłano złe, nie odebrałem, na maile zero odpowiedzi. Proszę o kontakt.

2017-11-21

Bez zastrzeżeń, pozytywnie

5 / 5 2017-11-14

Polecam wszystkim !

5 / 5 2017-11-10

Ten sklep jest naprawdę rewelacyjny. Obsługa jest bardzo profesjonalna, a ceny konkurencyjne. Klient naprawdę jest tu na pierwszym miejscu, a wymiana informacji jest perfekcyjna. Zdecydowanie polecam zakupy tutaj! Jedyną rzeczą, która mogłaby być ulepszona, jest możliwość wyboru innego kuriera niż OPEK, bo z ich usługą nie jestem zbyt zadowolony.

5 / 5 2017-11-10

To świetne miejsce do robienia zakupów, gdzie można liczyć na profesjonalną i uprzejmą obsługę, a ceny są konkurencyjne. Klienci są tutaj traktowani z dbałością, a wymiana informacji jest dobrze zarządzana. Zdecydowanie polecam ten sklep! Jedynym zarzutem, jaki mam, to brak możliwości wyboru innego przewoźnika niż OPEK, z którym nie jestem zadowolony.

5 / 5 2017-11-04

Polecam sklep, opony odebrane i założone w Krakowie

5 / 5 2017-11-01

super szybka transakcja, wszystko OK

5 / 5 2017-10-31

Zrzuciłam zamówienie na opony marki Sava Intensa i zdecydowałam się odebrać je osobiście na ulicy Bulwarowej w Krakowie. Obsługa była bardzo szybka i przyjemna. Mężczyźni z firmy zainstalowali mi opony w atrakcyjnej cenie promocyjnej. Gorąco POLECAM wszystkim mieszkającym w Krakowie.

5 / 5 2017-10-31

Złożyłam zamówienie na opony Sava intensa i zdecydowałam się odebrać je osobiście na ulicy Bulwarowej w Krakowie. Obsługa była nie tylko szybka, ale również przyjemna. Panowie zmontowali mi opony w niskiej, promocyjnej cenie. Gorąco POLECAM wszystkim mieszkającym w Krakowie.

5 / 5 2017-10-31

Sklep posiada, szeroką gamę opon zimowych. Miła obsługa. Towar był u mnie następnego dnia. Polecam

5 / 5 2017-10-18

Jestem bardzo zadowolony z mojego zakupu i szczególnie z tej konkretnie firmy. Wszystko zostało zrealizowane zgodnie z umową [regulaminem], a dostawa została przeprowadzona punktualnie, bez żadnych problemów. Pozdrawiam.

5 / 5 2017-10-17

Bardzo szybkie sprawdzenie dostępności towaru

5 / 5 2017-10-14

bardzo szybka i sprawna dostawa , polecam

2017-10-07

Porządny sklep

5 / 5 2017-09-28

Super sklep!Bardzo mila rozmowa przez tel.z panem.....Polecam na 100% zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-09-26

Szybko i sprawnie. Goraco polecam.

5 / 5 2017-09-20

Transakcja bez zastrzeżeń. Polecam.

2017-09-15

Solidna firma : błyskawiczna wysyłka ,na bieżąco udzielane informacje o transakcji.Opony "barumki"w bdb cenie.

5 / 5 2017-09-15

Rewelacja! Super kontakt, profesjonalne powiadomienia na temat statusu przesyłki, dobra cena, serdecznie polecam!

5 / 5 2017-09-14

wszystko ok jak w opisie

5 / 5 2017-09-08

polecam

5 / 5 2017-09-04

Sklep jest ok. Pracownicy mili, sprawna obsługa

5 / 5 2017-09-04

szybki dobry.

5 / 5 2017-08-30

Szybka profesjonalna obsługa

2017-08-25

Wszystko idealnie, wzorowo, rzetelnie !!!

5 / 5 2017-08-21

Ok, polecam.

5 / 5 2017-08-20

Profesjonalnie, szybko i bez jakichkolwiek problemów :) Polecam!

5 / 5 2017-08-17

Wszystko OK polecam

5 / 5 2017-08-13

Ten sklep jest bardzo konkretny - oferuje towary zgodne z zamówieniem, dostarczane wraz z odpowiednimi dokumentami, w przystępnym czasie. Jeśli ktoś szuka zaufanej strony, gdzie może zaopatrzyć się w nowe opony, śmiało polecam ten sklep.

5 / 5 2017-08-13

Ten sklep jest bardzo dokładny - towar, który zamówiłem, był zgodny z moimi oczekiwaniami i został dostarczony w odpowiednim i przyzwoitym czasie. Jeśli ktoś szuka wiarygodnej strony do zakupu nowych opon, śmiało mogę polecić ten sklep :)

5 / 5 2017-08-12

wiedzą co robią super

2017-08-12

Całość bardzo dobrze

5 / 5 2017-08-11

Wszystko ok

5 / 5 2017-08-06

opony ktore kupiem sa rewelacyjne tak i na suchym a lepsze na mokrej nawierzchni z zakupów jestem bardzo zadowolony jak i z obsługi 5+

5 / 5 2017-08-03

dobry kontakt z konsultantem, szybka przesyłka, towar zgodny z opisem

5 / 5 2017-08-01

Wszystko ok.

2017-07-28

Wzorowa obsługa

2017-07-24

Miła obsługa, fachowy doradca

5 / 5 2017-07-22

Wszystko w najlepszym porządku sprawna fachowa obsługa i profesjonalne podejście do klienta polecam i pozdrawiam

5 / 5 2017-07-20

Wszystko ok.Polecam

2017-07-17

Bardzo miła i fachowa obsłubga

5 / 5 2017-07-16

Transakcja przebiegła szybko i bez problemów

5 / 5 2017-07-11

jest ok, szybko, bezproblemowo, polecam.

2017-07-08

Zamówiony towar był do odbioru w kolejnym dniu. Dobry kontakt z obsługą klienta.

2017-07-05

zdecydowaniepozytwna

5 / 5 2017-07-02

Pozytywna

5 / 5 2017-06-30

Polecam,bardzo

5 / 5 2017-06-30

Super obsługa

5 / 5 2017-06-26

Obsługa w tym sklepie była naprawdę świetna i profesjonalna. Mimo że nie mieli na stanie opon, które chciałem zamówić, pracownik zaproponował mi inne, które były dostępne. Zdecydowałem się na zakup tych opon i jestem bardzo zadowolony z mojego wyboru.

5 / 5 2017-06-26

Obsługa w sklepie była naprawdę dobra i profesjonalna. Niestety, nie mieli w magazynie opon, które zamówiłem, ale pracownik zaproponował mi inne dostępne aktualnie. Zdecydowałem się je kupić i jestem bardzo zadowolony z wyboru.

5 / 5 2017-06-25

tanio,łatwo, szybko i przyjemnie.polecam

5 / 5 2017-06-23

Świetna obsługa, Panowie doradzili mi bardzo profesjonalnie i rzeczowo. Gorąco polecam ten sklep wszystkim, ktorzy szukaja dobrych opon w bardzo dobrej cenie.

5 / 5 2017-06-10

super polecam!

5 / 5 2017-06-10

Doskonały kontakt. Bardzo szybka realizacja. Polecam każdemu. Na pewno tu wrócę.

2017-05-31

Świetny sklep

5 / 5 2017-05-30

ok

5 / 5 2017-05-26

Jestem bardzo zadowolony z obsługi, terminowości i jakości zamówionych opon. Dostawa na wskazane miejsce, bez dopłaty. Polecam,

5 / 5 2017-05-25

Szybko i sprawnie

2017-05-23

Sklep godny polecenia

Rzetelne opinie o Bestopony.pl

Bestopony.pl

Siedziba
Kraków

WWW
http://www.bestopony.pl

Email
[email protected]

Telefon
12 644 00 20

Komórka
502 604 276

Infolinia
-

Logowanie