Kategorie: / Telefony

Bestphone.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.42
opinie o Bestphone.pl
5 / 5 2019-03-25

Profesjonalna obsługa. Żadnych zastrzeżeń. Polecam zakupy w tym sklepie.

4 / 5 2019-03-23

Wszystko szybko i sprawnie

4 / 5 2019-03-22

Wszystko ok

5 / 5 2019-03-21

Wszystko e najlepszym porządku

5 / 5 2019-03-19

Polecam!!!!

5 / 5 2019-03-07

Bardzo szybka realizacja i dostawa.

5 / 5 2019-02-26

Bardzo dobra obsługa i towar .Jestem zadowolona .

5 / 5 2019-02-24

Polecam . Szybka dostawa i produkty w dobrej jakości i cenie

5 / 5 2019-02-16

Profesjonalne podejście, polecam

5 / 5 2019-02-08

Towar wysokiej jakości, przygotowany do odbioru w terminie, serdecznie polecam wszystkim.

5 / 5 2019-02-06

Super

5 / 5 2019-01-27

Wszystko w porządku

1 / 5 2019-01-27

Dobrej jakości produkty i profesjonalna obsługa!

5 / 5 2019-01-27

Polecam

5 / 5 2019-01-24

Profesjonalna obsługa klienta szybka przesyłka polecam!!!

4 / 5 2019-01-12

Wszystko jak należy

5 / 5 2019-01-09

polecam

4 / 5 2019-01-03

Bardzo dobry produkt vs cena

5 / 5 2018-12-26

Szybko, sprawnie. Najwyższa jakość. Polecam.

2018-12-25

Wszystko jak należy

4 / 5 2018-12-25

Szybka i sprawna obsługa, sprzedający szybko reaguje na zapytania mailowe, dostawa na czas.

5 / 5 2018-12-21

Jest ok.

5 / 5 2018-12-16

Nie mam żadnych zastrzeżeń co do samego sklepu, ale produkt, który zakupiłem, jest niskiej jakości. Wyglądał lepiej na zdjęciu. Nadruk na etui pozostawia wiele do życzenia. Na pewno nie jest warto płacić tyle za ten produkt. Chciałbym również dodać, że kupiłem etui do telefonu Xiaomi Redmi 4a z wzorem klocków Lego.

5 / 5 2018-12-16

Szybka i sprawna obsługa, sprzedający szybko reaguje na zapytania mailowe, dostawa na czas.

5 / 5 2018-12-05

ładne etui, jak na zdjęciach.

4 / 5 2018-12-03

Super

4 / 5 2018-12-02

polecam

5 / 5 2018-11-29

Wszystko super polecam w 100%

3 / 5 2018-11-27

Dobry kontakt, szybka dostawa. Poleciłbym dokładniej pakować towar.

5 / 5 2018-11-23

Super obsługa, szybka realizacja zamówienia. Polecam.

5 / 5 2018-11-21

Super

5 / 5 2018-11-19

Profesjonalna obsługa towar zgodny z opisem Gorąco Polecam

5 / 5 2018-11-18

Profesjonalna obsługa

4 / 5 2018-11-05

polecam

5 / 5 2018-10-28

Ok super

4 / 5 2018-10-28

Profesjonalka.Polecam produkt wygląda solidnie i estetycznie.

2018-10-28

Produkt przybył na czas, spełnia swoją funkcję.

5 / 5 2018-10-27

POLECAM !

1 / 5 2018-10-27

Szału nie robi

5 / 5 2018-10-21

Super szybko i profesjonalne,polecam.

4 / 5 2018-10-16

Bez zastrzeżeń

5 / 5 2018-10-16

Transakcja przebiegła szybko. Jestem zadowolona z zakupu

4 / 5 2018-10-11

polecam

5 / 5 2018-10-10

Polecam serdecznie, szybko, sprawnie i przyjemnie :)

5 / 5 2018-10-08

Jak zawsze bardzo profesjonalnie i szybko

4 / 5 2018-10-07

Polecam tą firmę.

2018-10-06

Wszystko jak należy

5 / 5 2018-10-04

Bardzo dobrze dopasowane etui. Polecam ten sklep.

4 / 5 2018-09-27

Jestem zadowolona

4 / 5 2018-09-26

Bez zastrzeżeń

4 / 5 2018-09-16

Polecam. Zakup bez problemów

5 / 5 2018-09-06

Wszystko w porządku

5 / 5 2018-09-06

transakcja szybka i bez problemowa

4 / 5 2018-09-04

Produkt zgodny z opisem. Taki jaki właśnie szukałem!

5 / 5 2018-08-25

Super

5 / 5 2018-08-21

Polecam, wygodne i szybkie zakupy

5 / 5 2018-08-08

Gffghf

5 / 5 2018-08-08

Polecam !!!!!

4 / 5 2018-08-08

Produkt przybył na czas, spełnia swoją funkcję.

4 / 5 2018-08-03

Wszystko jak należy

5 / 5 2018-07-24

Pomimo problemów wszystko szybko zostało załatwione, mocno polecam miłą obsługę :D

4 / 5 2018-07-17

Szybka sprawna obsługa, fajna jakość w stosunku do ceny. Dziękuję i pozdrawiam!

5 / 5 2018-07-11

Jestem zadowolony - Polecam

4 / 5 2018-06-30

Szybka dostawa. Bardzo dobrze wykonane. Nie odbiegają od zdjęć na stronie. Polecam

5 / 5 2018-06-26

Zamówiłam w Bestphone etui z własnym zdjęciem, wykonanie świetne i podejście z szacunkiem do klienta i jego próśb :) Pozdrawiam

5 / 5 2018-06-25

Wszystko ok

5 / 5 2018-06-20

Wszystko zgodnie z opisem. Szybka wysyłka. Polecam

5 / 5 2018-06-20

Polecam.profesjonalna obsluga

2018-06-18

Super

1 / 5 2018-06-04

Wszystko szybko i sprawnie

4 / 5 2018-06-04

Polecam serdecznie, szybko, sprawnie i przyjemnie :)

5 / 5 2018-06-03

Szybka sprawna obsługa, fajna jakość w stosunku do ceny. Dziękuję i pozdrawiam!

4 / 5 2018-06-02

Produkt zgodny z opisem. Taki jaki właśnie szukałem!

4 / 5 2018-06-02

Produkty zgodne z zdjęciem i opisem

5 / 5 2018-05-31

Super

5 / 5 2018-05-19

Ok, w porządku

5 / 5 2018-05-17

Produkt przybył na czas, spełnia swoją funkcję.

4 / 5 2018-05-13

POLECAM

4 / 5 2018-05-11

Case na iPada, którym się uprzednio zaopatrzyłam, działa poprawnie, jednakże dodatkowo zakupione przeze mnie dwie ładowarki nie spełniają moich oczekiwań. Nie jestem również zadowolona z pokrowców na telefon, ponieważ nadruk na tylnej części zaczął się oddzielać już po krótkim czasie użytkowania, przez co mój zielony pokrowiec stał się praktycznie biały, a po przylegnięciu do niego dłoni czuć zapach farby. Ogólnie odradzam zakup tych produktów.

5 / 5 2018-05-05

Super

4 / 5 2018-04-27

Jesteśmy zadowoleni

5 / 5 2018-04-27

Produkt przybył na czas, spełnia swoją funkcję.

3 / 5 2018-04-24

Wszystko ok

5 / 5 2018-04-16

Towar zgodny z opisem. Etui na żywo jeszcze piękniejszy niż na zdjęciu.

5 / 5 2018-04-05

Wszystko zgodnie z zamówieniem, sprawnie, zdecydowanie polecam

5 / 5 2018-04-04

POLECAM

5 / 5 2018-03-29

Polecam

1 / 5 2018-03-26

Nie polecam.

4 / 5 2018-03-22

Produkt OK, zgodny z opisem

3 / 5 2018-03-21

Szybka dostawa. Bardzo dobrze wykonane. Nie odbiegają od zdjęć na stronie. Polecam

4 / 5 2018-03-20

Firma działa sprawnie i szybko, realizacja zamówienia jest zadowalająca. Przesyłka dotarła bez żadnych problemów. Produkt jest zgodny z moimi oczekiwaniami, wygląda tak jak na zdjęciu, a nawet jest jeszcze piękniejszy w rzeczywistości. Ogólnie polecam tę firmę.

4 / 5 2018-03-20

Wykonanie zamówienia odbyło się w szybki i skuteczny sposób, przesyłka przebiegła bez żadnych problemów. Produkt zgodny z moimi oczekiwaniami, wygląda tak jak na zdjęciu, a nawet lepiej. Ogólnie polecam tę firmę.

4 / 5 2018-03-10

Towar zgodny z opisem. Radość z prezentu bezcenna. Dobry kontakt z Sprzedawcą i szybka przesyłka. Polecam.

4 / 5 2018-02-27

Polecam!!!!

5 / 5 2018-02-26

Profesjonalna obsługa polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-02-17

Transakcja przebiegła szybko i sprawnie. Produkt bardzo dobrej jakości.

5 / 5 2018-01-28

polecam

5 / 5 2018-01-27

Polecam!

4 / 5 2018-01-18

Super

5 / 5 2017-12-30

Zadowolony

5 / 5 2017-12-29

Sklepik git gut, szkoda tylko, że zamówiłem case'a na zły telefon ale to już mój błąd xD

5 / 5 2017-12-27

Towar zgodny z opisem

5 / 5 2017-12-27

Przesyłka dotarła bardzo szybko i zgodnie z zamówieniem.

4 / 5 2017-12-26

Produkt przybył na czas, spełnia swoją funkcję.

5 / 5 2017-12-24

Profesjonalna obsługa, szybka dostawa towaru, zgodny z opisem.

3 / 5 2017-12-07

Super

5 / 5 2017-12-05

Polecam.

5 / 5 2017-12-01

Polecam

5 / 5 2017-11-30

Zdecydowanie polecam, wszystko zgodnie z opisem, sprawnie i bez komplikacji.

5 / 5 2017-11-30

Towar zgodny z opisem

4 / 5 2017-11-27

polecam , ok

5 / 5 2017-11-17

Jestem bardzo zadowolona z zakupów, z kontaktu ze sprzedawcą, traktowania mnie jako klienta oraz szybkości realizacji zamówienia. Gorąco polecam!

1 / 5 2017-11-12

Zdecydowanie polecam, wszystko zgodnie z opisem, sprawnie i bez komplikacji.

4 / 5 2017-11-09

Gdyby nie to, że na zamówienie czekałam koło miesiąca to wszystko byłoby idealnie.

5 / 5 2017-11-04

Dobrej jakości produkty i profesjonalna obsługa!

1 / 5 2017-10-26

polecam

5 / 5 2017-10-19

realizacja zamówienia bez problemu

5 / 5 2017-10-09

Zgodnie z zamowieniem

5 / 5 2017-10-05

Zdecydowanie polecam.

5 / 5 2017-10-02

Transakcja bardzo szybka.

4 / 5 2017-09-29

Super

4 / 5 2017-09-24

Zdecydowanie polecam.

5 / 5 2017-09-23

Warto zamawiać w tym sklepie i jestem zadowolona z zakupu

5 / 5 2017-09-18

Jestem zadowolony ze współpracy

5 / 5 2017-09-10

Super

5 / 5 2017-09-09

Wszystko ok

5 / 5 2017-09-05

Polecam

0 / 5 2017-09-03

Czekałam niezwykle długo na dostarczenie paczki. Nie byłem w stanie skontaktować się ze sklepem telefonicznie. Etui dla telefonu Casey jest idealnie dopasowane, ale wydzielają odrażający zapach farby.

4 / 5 2017-08-30

Pomimo problemów wszystko szybko zostało załatwione, mocno polecam miłą obsługę :D

4 / 5 2017-08-25

Jeszcze niedawno polecałabym tę stronę znajomym, ale teraz sama jestem rozczarowana. Zamówiłam u nich etui, podobne do poprzedniego, które u nich kupiłam. Mimo że nadruk jest wykonany dobrze, to materiał, na którym jest drukowany, jest okropny. Etui jest bardzo cienkie i ma chropowatą obwódkę, co sprawia, że nie chroni telefonu w razie upadku. Chcę to podkreślić, nie chcę krytykować firmy, ale chcę pokazać, że ich produkty były lepszej jakości w przeszłości. Kupiłam też inną obudowę, zamykaną na magnes, i jestem z niej zadowolona bez zastrzeżeń.

4 / 5 2017-08-21

Jestem zadowolona, jedyną wadą jest to, że szkło hartowane ma postrzępioną krawędź o długości około 0,5 cm, przez co nie przylega idealnie w tym miejscu i wpuszcza powietrze. Poza tym dwa etui, które zamówiłam, były w doskonałym stanie. Ceny są świetne. Ogólnie polecam.

4 / 5 2017-08-14

Jesteśmy zadowoleni

5 / 5 2017-08-10

Szybka wysyłka, super produkt!

4 / 5 2017-08-07

Miła obsługa szybka i solidna, polecam

2017-07-29

Produkt przybył na czas, spełnia swoją funkcję.

3 / 5 2017-07-29

Jak zawsze bardzo profesjonalnie i szybko

5 / 5 2017-07-26

Dobrej jakości produkty i profesjonalna obsługa!

4 / 5 2017-07-22

Polecam

5 / 5 2017-07-16

Polecam

4 / 5 2017-07-12

Polecam

5 / 5 2017-07-11

polecam , ok

4 / 5 2017-07-05

Jesteśmy zadowoleni

5 / 5 2017-06-30

Transakcja przebiegła pomyślnie. Obsługa sklepu bardzo kompetentna i pomocna :)

4 / 5 2017-06-23

Towar zgodny z opisem, wszystko OK. Jedynym minus, to paczkomat, którego musiałem szukać między regałami w sklepie ;)

5 / 5 2017-06-22

Profesjoinalna obsługa. Expressowa realizacja zamówienia.

3 / 5 2017-06-21

Super

4 / 5 2017-06-19

Wszystko SUPER.

5 / 5 2017-06-19

Gorąco polecam

4 / 5 2017-06-18

Polecam

4 / 5 2017-06-15

Przesyłka dotarła bardzo szybko i zgodnie z zamówieniem.

0 / 5 2017-06-14

Przez wiele godzin wyczekiwałam na dostarczenie przesyłki. Bezskutecznie próbowałam dodzwonić się do sklepu. Choć etui do telefonu Casey idealnie pasuje, niestety ma ono nieprzyjemny i drażniący zapach farby.

5 / 5 2017-06-09

Bardzo dobrze.

5 / 5 2017-06-05

Polecam

5 / 5 2017-05-25

Zakupy udane, bezproblemowe

5 / 5 2017-05-24

Polecam

5 / 5 2017-05-24

Polecam :))))

3 / 5 2017-05-22

Super

5 / 5 2017-05-11

Przesyłka expresowa i wykonanie super

4 / 5 2017-05-10

Jesteśmy zadowoleni

4 / 5 2017-04-29

Towar zgodny z opisem

5 / 5 2017-04-28

polecam

5 / 5 2017-04-20

Profesjonalna obsługa.

3 / 5 2017-04-08

Bez zastrzeżeń

5 / 5 2017-04-01

Towar zgodny z opisem, tania wysylka polecam!!!

Rzetelne opinie o Bestphone.pl

Bestphone.pl

Siedziba
Kraków

WWW
http://bestphone.pl/

Email
[email protected]

Telefon
784908814

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie