Kategorie: / Telefony

Bestphone.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.42
opinie o Bestphone.pl
5 / 5 2019-03-25

Profesjonalna obsługa. Żadnych zastrzeżeń. Polecam zakupy w tym sklepie.

4 / 5 2019-03-23

Wszystko szybko i sprawnie

4 / 5 2019-03-22

Wszystko ok

5 / 5 2019-03-21

Wszystko e najlepszym porządku

5 / 5 2019-03-19

Polecam!!!!

5 / 5 2019-03-07

Bardzo szybka realizacja i dostawa.

5 / 5 2019-02-26

Bardzo dobra obsługa i towar .Jestem zadowolona .

5 / 5 2019-02-24

Polecam . Szybka dostawa i produkty w dobrej jakości i cenie

5 / 5 2019-02-16

Profesjonalne podejście, polecam

5 / 5 2019-02-08

Towar wysokiej jakości, przygotowany do odbioru w terminie, serdecznie polecam wszystkim.

5 / 5 2019-02-06

Super

5 / 5 2019-01-27

Wszystko w porządku

1 / 5 2019-01-27

Dobrej jakości produkty i profesjonalna obsługa!

5 / 5 2019-01-27

Polecam

5 / 5 2019-01-24

Profesjonalna obsługa klienta szybka przesyłka polecam!!!

4 / 5 2019-01-12

Wszystko jak należy

5 / 5 2019-01-09

polecam

4 / 5 2019-01-03

Bardzo dobry produkt vs cena

5 / 5 2018-12-26

Szybko, sprawnie. Najwyższa jakość. Polecam.

2018-12-25

Wszystko jak należy

4 / 5 2018-12-25

Szybka i sprawna obsługa, sprzedający szybko reaguje na zapytania mailowe, dostawa na czas.

5 / 5 2018-12-21

Jest ok.

5 / 5 2018-12-16

Co do samego sklepu nie mam zastrzeżeń jednak sam produkt słabej jakości. Lepiej wygląda na zdjęciu. Sam nadruk na etui pozostawia wiele do życzenia. Produkt na pewno nie jest wart tej ceny. Dodam, że kupowałem etui do telefonu xiaomi redmi 4a ze wzorem klocków lego.

5 / 5 2018-12-16

Szybka i sprawna obsługa, sprzedający szybko reaguje na zapytania mailowe, dostawa na czas.

5 / 5 2018-12-05

ładne etui, jak na zdjęciach.

4 / 5 2018-12-03

Super

4 / 5 2018-12-02

polecam

5 / 5 2018-11-29

Wszystko super polecam w 100%

3 / 5 2018-11-27

Dobry kontakt, szybka dostawa. Poleciłbym dokładniej pakować towar.

5 / 5 2018-11-23

Super obsługa, szybka realizacja zamówienia. Polecam.

5 / 5 2018-11-21

Super

5 / 5 2018-11-19

Profesjonalna obsługa towar zgodny z opisem Gorąco Polecam

5 / 5 2018-11-18

Profesjonalna obsługa

4 / 5 2018-11-05

polecam

5 / 5 2018-10-28

Ok super

4 / 5 2018-10-28

Profesjonalka.Polecam produkt wygląda solidnie i estetycznie.

2018-10-28

Produkt przybył na czas, spełnia swoją funkcję.

5 / 5 2018-10-27

POLECAM !

1 / 5 2018-10-27

Szału nie robi

5 / 5 2018-10-21

Super szybko i profesjonalne,polecam.

4 / 5 2018-10-16

Bez zastrzeżeń

5 / 5 2018-10-16

Transakcja przebiegła szybko. Jestem zadowolona z zakupu

4 / 5 2018-10-11

polecam

5 / 5 2018-10-10

Polecam serdecznie, szybko, sprawnie i przyjemnie :)

5 / 5 2018-10-08

Jak zawsze bardzo profesjonalnie i szybko

4 / 5 2018-10-07

Polecam tą firmę.

2018-10-06

Wszystko jak należy

5 / 5 2018-10-04

Bardzo dobrze dopasowane etui. Polecam ten sklep.

4 / 5 2018-09-27

Jestem zadowolona

4 / 5 2018-09-26

Bez zastrzeżeń

4 / 5 2018-09-16

Polecam. Zakup bez problemów

5 / 5 2018-09-06

Wszystko w porządku

5 / 5 2018-09-06

transakcja szybka i bez problemowa

4 / 5 2018-09-04

Produkt zgodny z opisem. Taki jaki właśnie szukałem!

5 / 5 2018-08-25

Super

5 / 5 2018-08-21

Polecam, wygodne i szybkie zakupy

5 / 5 2018-08-08

Gffghf

5 / 5 2018-08-08

Polecam !!!!!

4 / 5 2018-08-08

Produkt przybył na czas, spełnia swoją funkcję.

4 / 5 2018-08-03

Wszystko jak należy

5 / 5 2018-07-24

Pomimo problemów wszystko szybko zostało załatwione, mocno polecam miłą obsługę :D

4 / 5 2018-07-17

Szybka sprawna obsługa, fajna jakość w stosunku do ceny. Dziękuję i pozdrawiam!

5 / 5 2018-07-11

Jestem zadowolony - Polecam

4 / 5 2018-06-30

Szybka dostawa. Bardzo dobrze wykonane. Nie odbiegają od zdjęć na stronie. Polecam

5 / 5 2018-06-26

Zamówiłam w Bestphone etui z własnym zdjęciem, wykonanie świetne i podejście z szacunkiem do klienta i jego próśb :) Pozdrawiam

5 / 5 2018-06-25

Wszystko ok

5 / 5 2018-06-20

Wszystko zgodnie z opisem. Szybka wysyłka. Polecam

5 / 5 2018-06-20

Polecam.profesjonalna obsluga

2018-06-18

Super

1 / 5 2018-06-04

Wszystko szybko i sprawnie

4 / 5 2018-06-04

Polecam serdecznie, szybko, sprawnie i przyjemnie :)

5 / 5 2018-06-03

Szybka sprawna obsługa, fajna jakość w stosunku do ceny. Dziękuję i pozdrawiam!

4 / 5 2018-06-02

Produkt zgodny z opisem. Taki jaki właśnie szukałem!

4 / 5 2018-06-02

Produkty zgodne z zdjęciem i opisem

5 / 5 2018-05-31

Super

5 / 5 2018-05-19

Ok, w porządku

5 / 5 2018-05-17

Produkt przybył na czas, spełnia swoją funkcję.

4 / 5 2018-05-13

POLECAM

4 / 5 2018-05-11

Zamówiony smart case na iPada póki co spełnia swoją funkcję, niestety dwie ładowarki, które do niego dokupiłam już niekoniecznie. Nie jestem też zadowolona z pokrowców zakupionych na telefon, ponieważ nadruk na tylniej stronie pokrowca rozpuszcza się podczas trzymania telefonu w dłoniach (uwaga: po niecałej godzinie użytkownika owego pokrowca...). Tak że mój mietowy pokrowiec jest już obecnie prawie biały, a dłonie po styczności z pokrowcem śmierdzą farbą, której użyto do nadruku. Generalnie nie polecam.

5 / 5 2018-05-05

Super

4 / 5 2018-04-27

Jesteśmy zadowoleni

5 / 5 2018-04-27

Produkt przybył na czas, spełnia swoją funkcję.

3 / 5 2018-04-24

Wszystko ok

5 / 5 2018-04-16

Towar zgodny z opisem. Etui na żywo jeszcze piękniejszy niż na zdjęciu.

5 / 5 2018-04-05

Wszystko zgodnie z zamówieniem, sprawnie, zdecydowanie polecam

5 / 5 2018-04-04

POLECAM

5 / 5 2018-03-29

Polecam

1 / 5 2018-03-26

Nie polecam.

4 / 5 2018-03-22

Produkt OK, zgodny z opisem

3 / 5 2018-03-21

Szybka dostawa. Bardzo dobrze wykonane. Nie odbiegają od zdjęć na stronie. Polecam

4 / 5 2018-03-20

Dość szybka i sprawna realizacja, przeszyslka bez zastrzeżeń. Towar zgodny z oczekiwaniami tj jak na zdjęciu a nawet ładniejszy w rzeczywistości. Ogólnie polecam firmę.

4 / 5 2018-03-10

Towar zgodny z opisem. Radość z prezentu bezcenna. Dobry kontakt z Sprzedawcą i szybka przesyłka. Polecam.

4 / 5 2018-02-27

Polecam!!!!

5 / 5 2018-02-26

Profesjonalna obsługa polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-02-17

Transakcja przebiegła szybko i sprawnie. Produkt bardzo dobrej jakości.

5 / 5 2018-01-28

polecam

5 / 5 2018-01-27

Polecam!

4 / 5 2018-01-18

Super

5 / 5 2017-12-30

Zadowolony

5 / 5 2017-12-29

Sklepik git gut, szkoda tylko, że zamówiłem case'a na zły telefon ale to już mój błąd xD

5 / 5 2017-12-27

Towar zgodny z opisem

5 / 5 2017-12-27

Przesyłka dotarła bardzo szybko i zgodnie z zamówieniem.

4 / 5 2017-12-26

Produkt przybył na czas, spełnia swoją funkcję.

5 / 5 2017-12-24

Profesjonalna obsługa, szybka dostawa towaru, zgodny z opisem.

3 / 5 2017-12-07

Super

5 / 5 2017-12-05

Polecam.

5 / 5 2017-12-01

Polecam

5 / 5 2017-11-30

Zdecydowanie polecam, wszystko zgodnie z opisem, sprawnie i bez komplikacji.

5 / 5 2017-11-30

Towar zgodny z opisem

4 / 5 2017-11-27

polecam , ok

5 / 5 2017-11-17

Jestem bardzo zadowolona z zakupów, z kontaktu ze sprzedawcą, traktowania mnie jako klienta oraz szybkości realizacji zamówienia. Gorąco polecam!

1 / 5 2017-11-12

Zdecydowanie polecam, wszystko zgodnie z opisem, sprawnie i bez komplikacji.

4 / 5 2017-11-09

Gdyby nie to, że na zamówienie czekałam koło miesiąca to wszystko byłoby idealnie.

5 / 5 2017-11-04

Dobrej jakości produkty i profesjonalna obsługa!

1 / 5 2017-10-26

polecam

5 / 5 2017-10-19

realizacja zamówienia bez problemu

5 / 5 2017-10-09

Zgodnie z zamowieniem

5 / 5 2017-10-05

Zdecydowanie polecam.

5 / 5 2017-10-02

Transakcja bardzo szybka.

4 / 5 2017-09-29

Super

4 / 5 2017-09-24

Zdecydowanie polecam.

5 / 5 2017-09-23

Warto zamawiać w tym sklepie i jestem zadowolona z zakupu

5 / 5 2017-09-18

Jestem zadowolony ze współpracy

5 / 5 2017-09-10

Super

5 / 5 2017-09-09

Wszystko ok

5 / 5 2017-09-05

Polecam

2017-09-03

Na przesyłkę czekałam bardzo długo. Do sklepu nie można było się dodzwonić. Casey dobrze dopasowane do telefonu, ale mają bardzo brzydko, drażniący zapach farby.

4 / 5 2017-08-30

Pomimo problemów wszystko szybko zostało załatwione, mocno polecam miłą obsługę :D

4 / 5 2017-08-25

Jeszcze kilka miesięcy temu na pewno poleciłabym tą stronę znajomym, ale teraz sama się na nich zawiodłam... Posiadam wcześniejsze etui, które u nich zamówiłam i porownałam z teraźniejszym zamówieniem. Mimo, że nadruk wykonany jest bardzo dobrze, to guma na jakiej obecnie drukują jest okropna. Etui w ogóle nie jest w stanie ochronić telefonu w razie upadku, jest bardzo cienkie i ma chropowatą obwódkę. Nie piszę tego żeby skrytykować firmę, ale może żeby pomóc i nakierować ich na to, że wcześniej ich produkty były o wiele lepszej jakości. Kupiłam teraz także zamykane etui, do którego nie mam zastrzeżeń.

4 / 5 2017-08-21

Jestem zadowolona, jedyny minus- szkło hartowane ma w jednym miejscu (o długości ok. 0,5cm) nierówną krawędź (postrzępioną) i przez to w tym miejscu nie chce idealnie przylegać i wchodzi pod nie powietrze. Poza tym dwa etui które zamówiłam były w idealnym stanie. Super ceny. Ogólnie polecam.

4 / 5 2017-08-14

Jesteśmy zadowoleni

5 / 5 2017-08-10

Szybka wysyłka, super produkt!

4 / 5 2017-08-07

Miła obsługa szybka i solidna, polecam

2017-07-29

Produkt przybył na czas, spełnia swoją funkcję.

3 / 5 2017-07-29

Jak zawsze bardzo profesjonalnie i szybko

5 / 5 2017-07-26

Dobrej jakości produkty i profesjonalna obsługa!

4 / 5 2017-07-22

Polecam

5 / 5 2017-07-16

Polecam

4 / 5 2017-07-12

Polecam

5 / 5 2017-07-11

polecam , ok

4 / 5 2017-07-05

Jesteśmy zadowoleni

5 / 5 2017-06-30

Transakcja przebiegła pomyślnie. Obsługa sklepu bardzo kompetentna i pomocna :)

4 / 5 2017-06-23

Towar zgodny z opisem, wszystko OK. Jedynym minus, to paczkomat, którego musiałem szukać między regałami w sklepie ;)

5 / 5 2017-06-22

Profesjoinalna obsługa. Expressowa realizacja zamówienia.

3 / 5 2017-06-21

Super

4 / 5 2017-06-19

Wszystko SUPER.

5 / 5 2017-06-19

Gorąco polecam

4 / 5 2017-06-18

Polecam

4 / 5 2017-06-15

Przesyłka dotarła bardzo szybko i zgodnie z zamówieniem.

2017-06-14

Na przesyłkę czekałam bardzo długo. Do sklepu nie można było się dodzwonić. Casey dobrze dopasowane do telefonu, ale mają bardzo brzydko, drażniący zapach farby.

5 / 5 2017-06-09

Bardzo dobrze.

5 / 5 2017-06-05

Polecam

5 / 5 2017-05-25

Zakupy udane, bezproblemowe

5 / 5 2017-05-24

Polecam

5 / 5 2017-05-24

Polecam :))))

3 / 5 2017-05-22

Super

5 / 5 2017-05-11

Przesyłka expresowa i wykonanie super

4 / 5 2017-05-10

Jesteśmy zadowoleni

4 / 5 2017-04-29

Towar zgodny z opisem

5 / 5 2017-04-28

polecam

5 / 5 2017-04-20

Profesjonalna obsługa.

3 / 5 2017-04-08

Bez zastrzeżeń

5 / 5 2017-04-01

Towar zgodny z opisem, tania wysylka polecam!!!

Rzetelne opinie o Bestphone.pl

Bestphone.pl

Siedziba
Kraków

WWW
http://bestphone.pl/

Email
[email protected]

Telefon
784908814

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie