Kategorie: / Pozostałe

Bestprezenty.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.61
opinie o Bestprezenty.pl
1 / 5 2022-02-10

Nie polacem zakupów na tej stronie bestprezenty. Paczki które niby mają dojść do 3 dni roboczych nie dochodzą i trzeba czekać bóg wie ile na przesyłkę..

4 / 5 2019-03-23

profesjonalna obsługa

5 / 5 2019-03-21

Obsługa klienta profesjonalna

5 / 5 2019-03-19

Profesjonalna obsługa

4 / 5 2019-03-19

Sama obsługa klienta jak i szybka realizacja zamówienia bez zarzutów. Jednak sama pod klatką nie sprawdza się tak jak pokazane na reklamie. Okulary klucze owszem trzyma ale nie nadaje się jako łapka do trzymania telefonu gdyż jest zbyt miękka i telefon wypada z niej.

5 / 5 2019-03-18

Polecam

4 / 5 2019-03-14

Profesjonalna obsługa.

5 / 5 2019-03-12

Jestem bardzo zadowolona

5 / 5 2019-03-05

Super

5 / 5 2019-02-23

jest ok

4 / 5 2019-02-22

Zakupiony przedmiot przeceniony ze 130zł na 75zł. Produkt to chińszczyzna która na allegro kosztuje 27zł. Przeplacilem.

3 / 5 2019-02-22

Towar słabiutkiej jakości

5 / 5 2019-02-18

Super

3 / 5 2019-02-17

Towar słabiutkiej jakości

5 / 5 2019-02-17

Zgodnie z oczekiwaniem

4 / 5 2019-02-13

Super fajne loki wychodzą.

5 / 5 2019-02-11

szybko solidnie polecam

5 / 5 2019-02-10

Profesjonalnie

5 / 5 2019-02-04

Polecam

5 / 5 2019-01-31

Polecam ten sklep

4 / 5 2019-01-22

O.k. Wszystko o.k.

5 / 5 2019-01-19

Ok wszystko dobrze

5 / 5 2019-01-13

polecam

5 / 5 2019-01-09

Super

4 / 5 2019-01-07

Towar zgodny z zamówieniem. Polecam.

5 / 5 2019-01-07

POLECAM

5 / 5 2019-01-05

Transakcja przebiegła pomyślnie

5 / 5 2018-12-27

Super

5 / 5 2018-12-13

Szybko,obsluga na piątkę,zamowiony towar na piątkę. Polecam do zakupów w tym sklepie

5 / 5 2018-12-11

Profesjonalna obsługa polecam

4 / 5 2018-12-08

Fddfds

5 / 5 2018-12-01

wszystko bylo ok

4 / 5 2018-12-01

super

5 / 5 2018-11-30

Kupiłam czochradło dla Koto. Świetna rzecz w dobrej cenie. Sprzedawca solidny i szybki.

5 / 5 2018-11-29

Profesjonalna obsługa....polecam...i na pewno jeszcze skorzystam....

5 / 5 2018-11-29

Profesjonalnie i milo

4 / 5 2018-11-23

Polecam zakup w tym sklepie.

4 / 5 2018-11-21

Polecam

5 / 5 2018-11-19

Było OK

5 / 5 2018-11-18

Profesjonalna obsługa, szybko i wszystko się zgadza, jest ok.

3 / 5 2018-11-13

Polecam, jeżeli komuś się nie śpieszy...

5 / 5 2018-11-11

Jestem zadowolona.Polecam

3 / 5 2018-11-11

Towar który zamówiłam otrzymałam uszkodzony

5 / 5 2018-11-04

Super polecam

4 / 5 2018-11-04

Kurier zgłosił nieudaną próbę dostarczenia przesyłki... chociaż cały dzień byłem w domu.

5 / 5 2018-10-30

W porządku

5 / 5 2018-10-28

Jestem zadowolona z szybkiego dostarczenia zamówionego przeze mnie produktyu.

5 / 5 2018-10-25

Super, szybko i przyjemnie

5 / 5 2018-10-17

Obsługa super. Górna część podstawki cała się klei, łapie kurz,Trudno utrzymać ją w czystości.

4 / 5 2018-10-15

Za długi czas realizacji

5 / 5 2018-10-10

Polecam

5 / 5 2018-09-30

Jestem zadowolona

5 / 5 2018-09-28

Świetny produkt do włosów bez ich obciążania i niszczenia. Po zdjęciu wałków włosy są zdrowe a loki utrzymują się cały dzień.

5 / 5 2018-09-25

Szybka przesyłka, towar dobrze zapakowany. Polecam

4 / 5 2018-09-24

Jest Ok!

5 / 5 2018-09-13

Profesjonalnie i szybko. Zdecydowanie polecam

5 / 5 2018-09-12

Wszystko OK

5 / 5 2018-09-05

Sklep godny zaufania

5 / 5 2018-08-31

Profesjonalna obsługa, szybko i wszystko się zgadza, jest ok.

3 / 5 2018-08-29

wszystko byłoby ok gdyby nie blokowanie wpisów na fb skoro ktoś decyduje się na reklamę na takim portalu to nie powinien cenzurować wpisów pierwszy raz nie muszę odsyłać czegoś co u nich zamówiłam

4 / 5 2018-08-29

Dla niektórych produktów przydałoby się tłumaczenie instrukcji na polski. Poza tym wszystko ok.

4 / 5 2018-08-27

Przesyłka obsługa ok. Towar nie spełnia moich oczekiwań podkładka pod telefon nie trzyma telefonu w pionie, regenerator do wycieraczek, żadne pióro wycieraczki nie mieści się w tak wąskiej szczelinie.

4 / 5 2018-08-25

Jestem zadowolona

3 / 5 2018-08-22

Produkt zgodny z opisem.

4 / 5 2018-08-22

Dobry sklep polecam :-)

5 / 5 2018-08-21

szybka i sprawna obsługa i wysyłka, zmówienie zgodne .

4 / 5 2018-08-19

Szybko, sprawnie,polecam

5 / 5 2018-08-16

wszystko bylo ok

5 / 5 2018-08-15

Jestem zadowolona z szybkiego dostarczenia zamówionego przeze mnie produktyu.

5 / 5 2018-08-14

Pozytywna .

3 / 5 2018-08-14

Polecam zakupy, aczkolwiek mogło być nieco szybciej.

5 / 5 2018-08-06

Bezproblemowa transakcja. Polecam

5 / 5 2018-08-02

Super

5 / 5 2018-07-31

Polecam

5 / 5 2018-07-28

W przyszłości będę zaglądać na strony tego sklepu

5 / 5 2018-07-26

Wszystko zgodmie z ofertą

4 / 5 2018-07-25

Transakcja ok.

5 / 5 2018-07-24

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-07-22

Transakcja bdb polecam za profesjonalne podejście do klienta

4 / 5 2018-07-21

Profesjonalnie szybko i bez zaleceń. Polecam

5 / 5 2018-07-16

Super

5 / 5 2018-07-11

Super

5 / 5 2018-07-10

Wszystko sprawnie

4 / 5 2018-07-06

Jestem zadowolona

5 / 5 2018-07-03

wszystko bylo ok

5 / 5 2018-06-30

Profesjonalna obsługa. Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-06-28

Wszystko ok... polecam

5 / 5 2018-06-27

wszystko ok

4 / 5 2018-06-27

polecam

5 / 5 2018-06-24

polecam

5 / 5 2018-06-17

Jestem bardzo zadowolona

5 / 5 2018-06-15

ok. było dobrze

5 / 5 2018-06-11

szybka obsługa i dobry towar

5 / 5 2018-06-10

Ok bez zastrzeżeń i o czasie.

5 / 5 2018-06-09

wszystko bylo ok

5 / 5 2018-06-07

Szybko i solidnie. Polecam !

5 / 5 2018-06-07

Polecam

5 / 5 2018-06-05

Jestem bardzo z zakupów zadowolona Przesyłka przyszła bardzo szybko bardzo ładnie zapakowana bez jakichkolwiek uszkodzeń Także polecam9

3 / 5 2018-06-05

Wszystko w porządku!!!

1 / 5 2018-05-30

Kurier mnie okradł

5 / 5 2018-05-20

wszystko w porządku

5 / 5 2018-05-20

Wszystko sprawnie

5 / 5 2018-05-19

Zgodnie z oczekiwaniem

5 / 5 2018-05-18

Rewelacja. Szybkość. Uczciwość.

4 / 5 2018-05-17

Polecam

3 / 5 2018-05-07

Brak odpowiedzi Sprzedającego na konieczność wystawienia korekty faktury!

5 / 5 2018-05-06

super sprzewdawca

5 / 5 2018-05-06

super sprzewdawca

5 / 5 2018-05-02

Realizacja zamówienia bardzo szybka.

5 / 5 2018-04-29

Szybko i dobrze.

5 / 5 2018-04-29

Na pewno zajrzę tu jeszcze w przyszłości

4 / 5 2018-04-22

Super fajne loki wychodzą.

4 / 5 2018-04-16

Za długi czas realizacji

5 / 5 2018-04-14

Polecam wszystkim

5 / 5 2018-04-13

Bardzo dobra organizacja

5 / 5 2018-04-12

Polecam tego operatora

5 / 5 2018-04-02

Polecam sprzedającego i jego towar

4 / 5 2018-04-01

Szybko,profesjonalnie. Jestem zadowolona

5 / 5 2018-03-29

Profesjonalna obsługa .Polecam w 100% zakupy w tym sklepie. Szybko i sprawnie.

5 / 5 2018-03-21

Super Sklep !!!

5 / 5 2018-03-20

Super zakup

5 / 5 2018-03-18

Profesjonalna obsługa .Polecam w 100% zakupy w tym sklepie. Szybko i sprawnie.

5 / 5 2018-03-17

Zgodnie z oczekiwaniem

5 / 5 2018-03-15

Bardzo szybka dostawa, zamówienie zgodne z moim oczekiwaniem

5 / 5 2018-03-15

super

5 / 5 2018-03-09

Polecam

5 / 5 2018-03-09

Profesjonalna obsługa

4 / 5 2018-03-08

Towar proporcjonalny do ceny

5 / 5 2018-03-07

SZYBKO I SPRAWNIE

5 / 5 2018-03-01

jest siur

5 / 5 2018-02-27

Polecam.

5 / 5 2018-02-25

Wszystko zgodmie z ofertą

5 / 5 2018-02-21

Jestem zadowolona

5 / 5 2018-02-17

Polecam

4 / 5 2018-02-16

Po prostu tak powinny przebiegać zakupy.

5 / 5 2018-01-31

Bardzo szybka dostawa, zamówienie zgodne z moim oczekiwaniem

5 / 5 2018-01-25

Polecam. SZYBKO I SPRAWNIE.

3 / 5 2018-01-20

Szybko i jestem zadowolona.

4 / 5 2018-01-18

dziękuję za transakcję

3 / 5 2018-01-14

Jest OK ale termin nie został dotrzymany - opóźnienie 2 dni.

4 / 5 2018-01-12

Sprawnie i szybko

5 / 5 2018-01-10

Ok wszystko dobrze

5 / 5 2018-01-08

Profesjonalnie i milo

5 / 5 2018-01-05

Polecam

5 / 5 2018-01-04

Odczucia jak najbardziej pozytywne.

5 / 5 2017-12-27

ok polecam

5 / 5 2017-12-23

okej okej

5 / 5 2017-12-20

Super sklep. Przesyłka bardzo szybka. Polecam

5 / 5 2017-12-15

Wszystko zgodne z zamówieniem, a co najważniejsze możliwość zapłaty przy odbiorze.

5 / 5 2017-12-10

Szybko, tanio, profesjonalnie.

4 / 5 2017-12-07

Papiloty bardzo fajne

5 / 5 2017-12-06

Szybko, sprawnie i profesjonalnie

4 / 5 2017-12-06

Kupilam motylki zmieniające kolor, po naświetlaniu światłem słonecznym trochę zmieniają kolor i to na krótko, klej słabo trzyma, odpadają ze ściany na podłogę. Spodziewałam się lepszego efektu.

5 / 5 2017-12-04

Polecamy

5 / 5 2017-11-25

Szybko i solidnie. Polecam !

5 / 5 2017-11-25

Obsługa klienta profesjonalna

5 / 5 2017-11-24

JESTEM BARDZO ZADOWOLONA.

4 / 5 2017-11-23

Towar zgodny z zamówieniem. Transakcja przebiegła bezproblemowo.

5 / 5 2017-11-22

Transakcja bdb polecam za profesjonalne podejście do klienta

5 / 5 2017-11-16

Jestem bardzo zadowolony

5 / 5 2017-11-13

zamówiony produkt zgodny z opisem

5 / 5 2017-11-10

Profesjonalna i szybka obsługa, polecam.

5 / 5 2017-11-09

Jestem zadowolona z przebiegu tranzakcji

4 / 5 2017-11-07

Szybko, sprawnie,polecam

4 / 5 2017-11-02

Jestem zadowolony z zakupu.

5 / 5 2017-10-31

Byłem zadowolony

5 / 5 2017-10-30

Jak najbardziej pozytywna.

5 / 5 2017-10-25

super

5 / 5 2017-10-23

Super

5 / 5 2017-10-19

Profesjonalna!

5 / 5 2017-10-13

Polecam

5 / 5 2017-10-03

wszystko ok

4 / 5 2017-10-02

polecam

5 / 5 2017-09-26

Profesjonalnie i szybko. Zdecydowanie polecam

4 / 5 2017-09-18

Jestem zadowolona.

5 / 5 2017-09-17

Jestem zadowolona z transakcji

5 / 5 2017-09-13

Szybka przesyłka, towar dobrze zapakowany. Polecam

5 / 5 2017-09-11

szybka i sprawna obsługa i wysyłka, zmówienie zgodne .

5 / 5 2017-09-08

Transakcja szybką i skuteczna, polecam

5 / 5 2017-09-06

Jestem bardzo zadowolona z obsługi

4 / 5 2017-08-24

Profesjonalnie

5 / 5 2017-08-22

Jestem zadowolona, wszystko w porzadku. Firma godna polecenia.

4 / 5 2017-08-21

Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2017-08-19

Transakcja przebiegła pomyślnie

5 / 5 2017-08-18

Polecam

4 / 5 2017-08-16

Zakup i transakcja bez problemu.

5 / 5 2017-08-16

Polecam. SZYBKO I SPRAWNIE.

4 / 5 2017-08-11

Polecam

5 / 5 2017-08-07

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2017-08-04

Polecam

5 / 5 2017-08-02

Pozytywna .

5 / 5 2017-07-29

Super

4 / 5 2017-07-28

Zakup i transakcja bez problemu.

5 / 5 2017-07-27

Wszystko OK

5 / 5 2017-07-27

Wszytko ok

5 / 5 2017-07-23

Szczerze polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2017-07-23

Bez zastrzeżeń

5 / 5 2017-07-22

Jestem zadowolona, wszystko w porzadku. Firma godna polecenia.

5 / 5 2017-07-20

Polecam

5 / 5 2017-07-14

zamówiony produkt zgodny z opisem

Rzetelne opinie o Bestprezenty.pl

Bestprezenty.pl

Siedziba
-

WWW
http://www.bestprezenty.pl

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie