Kategorie: / Komputery / RTV / AGD

Bestprice-pl.pl Opinie Klientów

1.42/5.00 - ilość ocen: 12
opinie o Bestprice-pl.pl
1 / 5 2019-03-16

Sklep Widmo !!!! Kupilem odkurzacz za 450 zl ,ani odkurzacza ani kasy. Zgłoszony do Prokuratury, sprawa w toku. Nie polecam nikomu sklepu !!!!!!!!

1 / 5 2019-03-03

Oszust!!! Na początku lipca kupiłem lodówkę za prawie 2000. Lodówki nie dostałem a miała dotrzeć w przeciągu 5 dni, brak kontaktu, nie odbierają telefonów nie odpisuje na e-maile. Sprawa w toku zgłoszona do Prokuratury. Drodzy internauci nie dajcie się oszukać. To zwykłe WYŁUDZENIE

2 / 5 2019-01-08

Oszust nie wysyłają towaru jutro idę na policję mam nadzieję że odzyskam swoje pieniądze NIE POLECAM

5 / 5 2018-11-20

Zakupiłem u nich smartfon wszystko jak najbardziej ok zgodne z opisem i terminem

1 / 5 2018-08-17

Wyłudzacze i oszuści. Telewizor zamówiony i ani telewizora ani żadnych informacji. Firma takowa nie istnieje. Sprawa zostanie zgłoszona

1 / 5 2018-05-28

Sklep Oszust !!..Dnia 6 .07 zakupiłem drukarkę Canon,7.07 zrobiłem przelew na kwotę 249,00.zł..Towaru nie otrzymałem .Brak jakiegokolwiek kontaktu ze sklepem.

1 / 5 2018-04-15

Również zostałam oszukana!kupiłam telefon 7.08.2016 pieniądze przesłanie a towaru nie widać i nikt nie odbiera zero kontaktu ! Zgłaszam sprawe na policję.

1 / 5 2018-03-18

Człowiek głupi dopiero po fakcie, 03.07.2016 został w tym sklepie zamówiony telefon. Ani widu ani słychu. Oszust ! Chciałbym aby osoby oszukane podpowiedzialy mi jak i gdzie mam zgłosić sprawę.

1 / 5 2017-10-27

Ten sklep to banda NACIĄGACZ|Y I OSZUSTÓW. Zakupiłem za 799 zł tel.Aphone 5S dnia 3.08 i od tamtej pory żadnego kontaktu z nimi.Żebyście się udławili tym ogryzkiem z tego apla.

2017-09-24

Zakupiłem laptopa. 29.07.2016.Nie ma możliwośći żadnego kontaktu

1 / 5 2017-09-14

05.07.2016r. zamówiłam i zapłaciłam za odkurzacz. Brak całkowicie kontaktu ze sprzedawcą. Nie odpowiada na maile, telefony, sms-y. Myślę, że to oszust. Sprawę zgłaszam na Policję.

2017-06-17

05 08 wpłaciłam pieniadze na konto do dzis nie mam odkurzacza ani kontaktu nie odpowiada na telefon

1 / 5 2017-04-09

Kupiłem 2 kuchenki ceramiczne, wplacilem 25.07 i brak kontaktu i towaru O S Z U S CI

2017-04-06

Broń was Panie Boże od tego sklepu

1 / 5 2017-03-30

Zamowilismy lodówkę, przelew na 2769 został zrobiony, od tego czasu zero kontaktu. Też zgłaszamy sprawę na policję. Jak ktoś jest w podobnej sytuacji proszę pisać.

Rzetelne opinie o Bestprice-pl.pl

Bestprice-pl.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://bestprice-pl.pl/

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie